Volgens NASA-experts stevent de zon af op een periode van minimale straling, waardoor de gemiddelde temperatuur van de aarde in de komende 20 jaar met wel 2 graden kan dalen. Het koudere klimaat kan leiden tot wereldhonger, waarschuwt men.

De deskundigen stellen dat de zonneactiviteit al honderd dagen laag is en dat er in feite helemaal geen zonnevlekken zijn. Volgens hen betekent dit dat de aarde een nieuw “Dalton minimum” zou kunnen beginnen, dat wil zeggen de periode tussen 1790 en 1830 die leidde tot een lange periode van koude en massale vulkaanuitbarstingen.

De Britse krant Daily Star schrijft over de onderzoeksresultaten en merkt op dat “het betekent dat we een van de diepste periodes van verminderde zonnestraling kunnen ingaan, die perioden van koude, honger en andere problemen kunnen veroorzaken”.

De zon heeft nu twee jaar op rij een record gevestigd in de afwezigheid van zonnevlekken, wat wordt gezien als een signaal van een dreigend stralingsminimum met dramatisch dalende temperaturen als gevolg.

Summit News benadrukt in zijn berichtgeving dat dit moet worden gezien als de zoveelste herinnering aan het feit dat de sterkste klimaat beïnvloedende factor veruit de zon is, en niet de mens, wiens mogelijkheid om het klimaat te beïnvloeden naar verhouding zeer klein is.

Men stelt zich ook de vraag hoe klimaatpanels en de mainstream media die hun geloofwaardigheid hechten aan de belofte dat de antropogene opwarming van de aarde zal leiden tot een milieuramp, zullen reageren wanneer de aarde in plaats daarvan snel afkoelt, terwijl ze ook opmerken dat de Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg heeft gezwegen over de kwestie.

Deze kinderen ervaren de hel op aarde zodat groene deugmensen een elektrische auto kunnen rijden

  Elektriciteitsnet overbelasting is al realiteit in Nederland: elektrische auto's mogen niet opladen tijdens piekuren
Vorig artikelMohammed nu meest populaire naam in Berlijn en Bremen
Volgend artikelEngeland zal geen criminele migranten uitwijzen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Zónder dat het ons, de bevolking, ene cent kost, gaat de natuur haar eigen gang.
  Weten Fransje Timmermans en z’n vriendinnetje Gretchen hier al van af ?

 2. Dat zal een massale terugkeer van donkere “vluchtelingen” zijn! Zo helpt de natuur nog een handje, blanken horen hier en dat viindt de natuur ook!

  • Nooit op één paard wedden, toch?

   Filmpje van 8 minuten. Hetgeen dat gaande is, gaat niet alleen over aardappelen, maar ook om uien en andere diversiteit aan voedselwaren, alsook de bloemenindustrie en het vernietigen van dierleven. Dit alles op grote schaal.

   Why Millions Of Potatoes Are Being Thrown Away During The Pandemic | Big Business

   ‘Potato farmers in Idaho and Montana are destroying millions of potatoes. Restaurant closures because of the COVID-19 pandemic caused a glut, and now, billions of pounds of potatoes are stuck in the supply chain. It’s caused unprecedented financial losses, food waste, and emotional turmoil for farmers whose livelihood depends on their crops.’

   https://www.youtube.com/watch?v=ALtfQVbHtM0

   Robert Thomas Malthus – “A mass food colapse would be helpful, because it will wipe out the poor.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in