Er is slechts één – maar slechts theoretisch – aspect waarbij het werkelijk zinvol zou zijn verplichte vaccinatie af te dwingen: namelijk opdat allen die er nu toe oproepen en de gedwongen voortzetting propageren van het wereldwijde fase IV praktijkonderzoek dat “Covid-vaccinatie” heet, voor eens en voor altijd te schande zouden worden gemaakt, veroordeeld zouden worden wegens fraude en empirisch te gronde zouden worden gericht, schrijft Daniel Matissek.

Want wat zou er met bijna honderd procent zekerheid gebeuren als niemand meer ongevaccineerd zou zijn: de “aantallen”, de “nieuwe infecties” die nog steeds het enige paniekcriterium zijn en bijna altijd zonder ziektewaarde, zouden vermoedelijk niet afnemen of zelfs verdwijnen – althans niet in een mate die ontwapend zou kunnen worden voor de veiligheidsbehoeften; integendeel. En er zou waarschijnlijk ook helemaal niets veranderen op de intensive care units. Het is alleen zo dat de hysterische dramatisering van een altijd aanwezige seizoensgebonden golf van verkoudheden niet langer zou kunnen worden voortgezet over de ruggen van de “ongevaccineerden”, als ze er niet meer zouden zijn.

Begrijp me alsjeblieft niet verkeerd: natuurlijk moet er NOOIT een verplichte vaccinatie komen. Het gaat me alleen over het denkproces hier: als de ongevaccineerden als zondebok zouden verdwijnen, zouden nieuwe moeten worden gevonden. Met een vaccinatiegraad van 100% zou er natuurlijk niets veranderen, behalve dan dat de monden van de gebruikelijke gezondheidsfascisten en hartstochtelijke verdelers voor korte tijd zouden worden gesloten, die blaten over een “tirannie” door de ongevaccineerden (zoals Frank Ulrich Montgomery eergisteren) of over de gevaccineerden als “gijzelaars” van de vaccinweigeraars (zoals de eens zo respectabele Nikolaus Blome gisteren in de Spiegel). Het zou een korte triomf zijn, want ze zouden hun mond niet lang houden. Er zou niets veranderen in de bestendigde kunstmatige dreigingssituatie. Er zouden dan nieuwe verklaringen moeten worden gevonden voor het “voortwoekeren” van een pandemie zonder systemisch relevante ziektewaarde, en die liggen al paraat.

  Waarom liegen regeringen, haar wetenschappelijke adviseurs en de mainstream media over het COVID-19 vaccin en Ivermectine?

Verdeel, vaccina et impera

Dat is het essentiële punt: indien ALLE mensen zonder uitzondering dubbel en dus “volledig” gevaccineerd zouden zijn, zou binnen enkele weken het volgende front worden geopend: dan waarschijnlijk tussen degenen die alleen dubbel gevaccineerd zijn en degenen die al een booster hebben gekregen. Er blijft altijd een tekort aan laatkomers, waarmee de noodtoestand wordt gerechtvaardigd en de tweedeling in stand wordt gehouden. Divide et impera. En terwijl degenen die tot nu toe volledig gevaccineerd zijn – met identieke middelen als de huidige ongevaccineerden – vervolgens voor varken worden uitgemaakt, uitgestoten en aangevallen om hen te dwingen zich te “verversen”, achtervolgen de “booster-doorbraken”, de “clusters” ondanks de derde vaccinatie, ons natuurlijk al weer. En dan zal het de “tirannie van de tweemaal gevaccineerden” zijn die de “geboosterden” zal gijzelen, van wie de meesten zich al plichtsgetrouw voor de vierde injectie aanmelden. Enzovoort, enzovoort. Een ding tot in de eeuwigheid.

Op een gegeven moment moeten we uit deze waanzin breken, we moeten degenen die achter deze veruit meest perfide massamanipulatie en psychose van het volk in 80 jaar zitten en ervan profiteren, aan de kaak stellen en ter verantwoording roepen, en dat alles heeft niets te maken met gezondheidsbescherming of -zorg, maar alleen met naleving, commercie en machtsbelangen. Het zal zover komen, het moet zover komen op een bepaald punt. De enige vraag is hoe lang wij als samenleving willen en kunnen wachten, hoe hoog wij de prijs zullen opdrijven, hoeveel griepgolven en boostercycli er nog nodig zijn voordat zelfs de trouwste voorstander van het vaccinatieregime wakker wordt.

  Pathologieresultaten tonen aan dat 93% van de mensen die stierven na te zijn gevaccineerd, gedood werden door het vaccin

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

In Australië, DUBBEL gevaccineerden worden opgesloten als ze niet alle verplichte “booster” injecties nemenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEen bescheiden voorstel: Zeg je baan op en ga in de bijstand
Volgend artikelHoe Zweden de Covid-ramp ontweek – Het dodental hier is lager dan in landen met draconische beperkingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

56 REACTIES

 1. Ik heb nog geen enkele test genomen niet de pcr en niet de sneltesten. nou zijn er mensen kennissen familie en vrienden die met gemak de sneltesten gebruiken. Het gaat nl. niet diep de neus in en je hebt zo resultaat. Weet iemand meer over deze sneltesten, zijn die net zo gevaarlijk als de pcr testen?

   • Ik denk dat Wilma bedoelt dat ze geen stok diep in haar hoofd gepord wilt hebben. Gevaarlijk. De PCR test wroet een wattenstok diep je neus, je voorhoofdsholte in – waarom is de vraag – en de sneltest doeet dat niet. Ik ken mensen die de sneltest deden, het stelt niet veel voor. Zelf kocht ik de sneltest in Duitsland om in een restaurant te kunnen eten: klein wattenstaafje met vloeistof even in in het begin van de neus lichtjes ronddraaien, dus helemaal geen nood om diep je hoofd in te rammen met die lange staaf, dan wat andere vloeistof (een hoop poespas, jawel) en dan komt er wel of niet een streepje voor de covid. Iemand anders die ik kende kreeg het streepje en ging toen naar de GGD omdat ze bang was voor de covid. (Ze was verder niet ziek of beroerd of wat dan ook, alleen een beetje verkouden.) De sneltest is niet gevaarlijk. Ik denk niet dat er schadelijke stoffen stiekem in de vloeistof zit of op de wattenstaaf. Ook zie ik het niet mogelijk dat gevaarlijke stoffen je voorhoofdsholte in kunnen dringen op die meer. Maar het toont wel aan dat het mogelijk is om op een niet-gevaarlijke manier te zien of er covid is of niet. Dus dat geprik en geport in je voorhoordsholte is niet voor de covid, maar voor de introductie van gevaarlijke stoffen dicht bij de hersenen.

  • De enigste sneltest die wij gebruikt hebben is de antigeen test middels een bloeddruppel. Absoluut geen vage wattenstok in onze neuzen en keel. Deze testen zijn moeilijk te verkrijgen omdat gekke Mengele vindt dat die testen niet deugen terwijl ze juist voor 99% betrouwbaar zijn…….

    • Klopt dit virus is nog nooit zichtbaar aangetoond en dat zou wel zo moeten zijn. Hoe kun je dan zonder virus een vaccin maken.
     Synthetisch en dan kun je erin stoppen wat je maar wilt. Want dat is geheim.
     Straks stoppen ze er sequenties in waarvan je rechtstreeks overlijd.
     Dat lijkt nu een lot uit de loterij te zijn want met deze Spike eiwitten kun je ook doodgaan. Ze gedragen zich soms in de organen als metastasen. En ze maken je natuurlijk immuunsysteem onwerkzaam.

     • Maar dat wisten we al geruime tijd nu… geen kritiek. Maar is er iets anders dat nog niet bekend is? ik vermoed dat er gewoon naar bacteriele uitvalstoffen gezocht wordt dmv deze “covid test”, omdat bacterieën altijd aanwezig zijn bij vergevorderde verkoudheid. Vandaar dat antibiotica ook helpen als je ligt te stikken in je groene snot; antibiotica doodt bacterieën en dan ben je ook snel weer van de griep af. (waarom wordt je snot groen? bacterieën.) Het hele virus verhaal is bullshit, want het zijn bacterieën die de griep problemen veroorzaken, en niet een vrius. Vandaar dus ook het ouwe-wijven praatje van de huisarts dat “antibiotica niet werken tegen een virus,” om jou te stoppen van de goedwerkende antibiotica, en om jou te misleiden dat jouw griepsymptomen door een “virus” zijn veroorzaakt. Maar ze werken zeer goed tegen bacteria, dus je kan gerust antibiotica nemen als je de geelgroene keel-en neusklonter griep hebt, ipv weken te liggen kreperen van de koorts en de spierpijn etc in je gevecht een bacteriële invasie te doden.

   • Bedankt voor die tip. Dat doet me denken aan iets dat ik jaren geleden ooit in mijn hoofd zag, dat we “bloed moesten geven om naar een ander land te gaan.” Ik zag dat ongeveer 20 jaar geleden toen ik me begin te verdiepen in het bedrog. Gek dat dit nu weer zo naar boven komt….

  • Man, man, ik heb een paar emmertjes vol gekotst (bedankt voor de waarschuwing). Mijn hart begon te bonzen van woede. Applaus voor die Pepijn.

  • Ik had er nog eentje gevonden, maar mijn post wordt weer niet geplaatst. Raar. Deze video was van Baudet die Bugeyed-Hugh aanmaant om op te houden met zijn mobiel en aandacht te hebben. Mss heb je die al gezien. Echt erg.

 2. De enige manier om de hysterie rond de ongevaccineerden te stoppen is schadeclaims indienen door de slachtoffers van de gifspuit !Eens ten hoofdelijke titel enorme bedragen worden geëist van de aansturende “virologen” en politieke vazallen van de Big Pharma zal het stil worden in het roepers kamp .De enige reden dat vaccinatie nog niet verplicht is komt door de angst voor schadeclaims niks meer niks minder .

  • Dat kan dus mooi niet!! De verantwoordelijkheid is op papier van de schuldige afgeschoven op niemand!!! Juridische showspel, vergelijk het met een auto kopen zonder 1 dag garantie, zou jij die kopen? Nee natuurlijk niet, en die schapen of EZELS maar in de rij staan voor de BOOSTERS

   • Feit is, hoe meer schadeclaims er zullen zijn hoe beter, of ze zullen worden afgeschoven maakt op zich niets uit, ze moeten overstelpt worden met claims, belangrijk hierin is je stem laten horen, laat hun je stem horen, laat miljoenen mensen hun stem horen, dat heeft een positieve impact, positiviteit geef je aan elkaar onbewust door. dat is veel sterker da men zou kunnen denken, het is heel eenvoudig.

    • Voor de Bunne JA, maar echt boete doen, NEE alles is al ingebakken bij de ontwikkeling en ook tijdens de voortgang tot het einde aan toe….

 3. Verplichte vaccinatie zou tot 100% burgerlijke ongehoorzaamheid en het gewelddadig afzetten van de regering moeten leiden, omdat bij uitvoering van een zo onzalige verplichting al op vrij korte termijn de helft van de bevolking zou omkomen dan wel invalide zou worden. Verplichten kan echt niet worden getolereerd.

 4. Er komen m.i nooit verplichte vaccins! Het ” spel ” wordt psychologisch veel smeriger gespeeld.
  Burgers behouden het valse gevoel van vrijheid met de keuze van wel of geen gifspuit.
  Wat ze wel doen is ongevaccineerden steeds verder afknijpen!
  Zover afknijpen totdat uiteindelijk je bankrekening wordt geblokkeerd…
  Zonder geld overleeft niemand en dat weten die elite schoften uiteraard ook.
  Met geld kun je immers ieder mens maken of breken….
  In Australie gebeurt dit reeds….

  https://twitter.com/trontelt/status/1454735285569400832

  • Ik zie het zelfs nog gebeuren dat je het internet helemaal niet meer opkomt zonder die satanscode. Afgeknepen inderdaad tot de dood erop volgt. Daar ben ik me mentaal dan ook op aan het voorbereiden.

  • Dan moet het maar zo zijn.
   Al moet ik door de vallei des d…….
   Ik zal het kwaad niet vrezen.
   ik zal mijn huid heeel duur verkopen en
   nemen wat ik nodig hebt om
   te overleven punt.
   En met deze hele dwaasheid doe ik zekers
   niet mee.Geen luier test prik etc.
   Ha onder dwang sure probeer het maar
   NO Way!

  • Tot dat al die burgers dood neervallen, wat ze uiteraard willen, liefst zoveel mogelijk, de kracht en de sterkte die je als niet gevaccineerden hebt is vele malen krachtiger en sterker. Als je mensen dwingt, weet je dat het fout gaat lopen, het gaat op een bepaald moment botsen, zij hebben de boemerang gegooid, ze zullen hem terug krijgen, sinds het begin van de hele corona, ben ik reeds verschillende malen bij mijn huisdokter geweest, deze heeft nooit één woord over het hele corona verhaal gesproken, helemaal niets, niet over mondkapje, handen ontsmetten, nihil, zelfs de intentie niet eens gehad. Men heeft dit reeds decennia voorbereid, hoeveel plannen ze ook hebben gemaakt, de uitkomst weten ze niet, het gevaar zit telkens in een klein hoekje, dit is een waarheid, hoe goed ze ook gepland mogen hebben, er zullen steeds zaken zijn, waar je geen vat op hebt, dat weet het satanische clubje ook, daar hebben ze angst voor.
   Hitler heeft de oorlog verloren omdat ze op een gegeven moment geen brandstof voorraden meer hadden, ze zaten als het ware vast, in de put die ze zelf gegraven hadden, als je een put graaft voor een ander, ……,
   dat is ook wat de overheden aan het doen zijn, ze zien het niet , willen het niet zien, maar ze gaan het wel zien, op een bepaald moment stopt de leugen en vallen zij door de mand, het lachen zal hun vergaan, zelfs met hun verval zal ik niet lachen, mijn lach verdienen ze niet eens.

 5. Nog even over het gedrag van De Jonge in de video’s. Dit gedrag is op zijn minst onbeschoft, maar nog erger is dat het zonder schroom laat zien dat het hem werkelijk geen rotmoer interesseert. En dat komt omdat hij weet dat de sprekers toch alleen maar tegen de muur bonken met hun hoofd. Hij luistert niet eens meer, want het maakt hem werkelijk geen donder uit. Wat hem ingefluisterd wordt door de Lijkenvreters die hem aansturen, DAT gebeurt. Al de getuigenissen van alle ellende, en het aandragen van bewijs, het maakt hem geen ene flikker uit. Hij is een godsverloren junk, verslaafd aan zichzelf en wie weet wat nog meer, tuig van de richel in een pak met een das, dat er bij zit omdat hij er nog steeds voor betaald wordt, maar het is al zo erg dat hij niet eens meer de moeite neemt om zich op een beschaafde en civiele manier te gedragen als overheidsambtenaar. Dan weet je toch al genoeg…?

  • Omdat de gehele wereld meedoet met de covid-scam, BEWIJST dit dat de top v.d satanische elite de touwtjes wereldwijd stevig in handen heeft….
   Ook Rutte&de Jonge zijn niet meer dan een stel marionetten van dat psychopathische clubje.
   Uiteraard hebben Rutte& de Jonge NU allerlei privileges v.d die psychopaten en een smak geld op hun bankrekening inruil voor het uitvoeren van opdrachten vanuit de top van de illuminatie.
   Al die lui die de opdrachten van de illuminatie nu uitvoeren WANEN zich daardoor veilig.
   Maar pychopaten gebruiken anderen totdat je overbodig bent geworden en vervolgens direct wordt gedumpt en in dit geval wordt geruimd, omdat je als uitvoerende marionet v.d illuminatie inmiddels teveel weet…
   Dit gebeurt vlak voor het moment dat er een wereldregering en wereldmunt in werking zal treden, uiteraard eveneens volledig in handen van de illuminatie top.
   Om zichzelf een hoop ” eliminatie-werk ” te besparen vermoed ik dan ook dat de top v.d satanische elite onderstaand ( zie link ) BEWUST laat gebeuren!
   Alle ongevaccineerde overlevenden zullen na deze totale anarchie gedwongen worden gevaccineerd om als cyborg-slaven verder te kunnen leven in dienst van de satanische elite.
   Dit uiteraard op een fors ontvolkte aarde.
   M.i ziet het scenario er zo uit en hoop natuurlijk er volledig naast te zitten.

   https://www.frontnieuws.com/het-plan-vaccin-holocaust-zal-totale-anarchie-ontketenen/

   • Er zijn regio’s waar ze plan B hebben moeten activeren, hoor je natuurlijk niks van, ik geloof in Zweden hebben ze weinig lockdowns of regels gehad, daar is de (besmetting) zeer laag, als er al een virus zou zijn moet je het vrij laten, zo kan het zelf uitsterven, zoals de jaarlijkse griep, dan lopen we toch ook niet allemaal met een mondkapje rond, zijn er in verhouding weinig mensen voor gevaccineerd, als je al de griep zou krijgen kan je er een paar dagen, week goed ziek van zijn, omdat je eigen immuun systeem zich tegen de indringers verzet, met dwang bereik je niet/nooit het gewenste resultaat.
    Logisch denken.

  • Ja ,en die Vera WIET Bergkamp als kamer voorzitter is zijn beste vriendin!!! Dus de onbeschoftheid zal nog wel een flinke tijd blijven voortduren! SCHANDE

 6. Wat men momenteel doet om iedereen gevaccineerd te krijgen is een kring maken rondom de niet-gevaccineerden en deze kring wordt steeds kleiner en kleiner door steeds nieuwe maatregelen te maken.Uiteindelijk zal maar een heel klein percentage overblijven die niet gevaccineerd zijn.Ze spelen het zo vals en vernuftig,maar wij mogen zeker niet toegeven.

  • Alles onder het mom van ‘democratie’. Poppenkast volgens draaiboek met (d)rollen en (vol gescheten) praatpapiertjes in de hoofdrol. Wanneer het theater zou zijn – en dat is het in feite – zou ieder weldenkend mens het theater verlaten en het toegangsgeld terugvragen, was het niet dat er achter ieder loket – gewapend met kogelvrij glas – zombies zitten van het formaat inherent de huidige ministers en ambitieuze
   trekpoppen die je niet zien staan noch naar je wensen te luisteren – en wanneer men over die capaciteit al zou beschikken aangezien het objectief gezien niet meer is dan klootjesvolk – terwijl de doorlopende voorstelling geen einde lijkt te kennen. In plaats van de vingers in de oren heeft men nu ‘oortjes’ in de oren terwijl men wegkijkt met of zonder valse grijns en/of schouderophalen. Met recht een zielloze vertoning. Je moet-1984 ervan houden; weg zappen zit niet in het menu. ‘Welkom’ in een niet langer surrealistische wereld. Ik wens ons – degenen die dit met lede ogen aanzien – linksom en rechtsom alle kracht toe.

  • Stukje uit:
   https://wolvex.nl/needm/index.php?controller=blog&action=view&category=predictions

   ————————-
   Update: (25-aug-2021)
   Het gaat erom dat juist degenen die heel bewust gekozen hebben om het
   vaccin niet te nemen, zelfs al worden nu de riemen strak aangetrokken
   ivm beperkingen, ze toch niet bezwijken.
   Die mensen, dat zijn de witte zielen die mogen overleven.
   Dat zijn mensen die zich heel bewust zijn van alles en van zichzelf.
   Daarop is de nieuwe aarde gebaseerd.
   Twijfelaars zullen uiteindelijk voor veel problemen zorgen in de toekomst.
   ————————-

  • Ik hoor geruchten van mensen die reeds 2 prikken hebben, zeggen de 3de prik wil ik niet, die groep word steeds groter en groter, die mensen komen ook in verzet.
   In Japan heeft men mensen Ivermectine toegediend aan de bevolking, met positief resultaat, Japanners zijn absoluut geen domme mensen, zegt veel.

   • Bij de apotheker in Belgiê is Ivermectine niet te krijgen. Je moet het online bestellen,in Nederland ,het wordt besteld door Nederlanders in India.Het duurt enige tijd voor je het krijgt.

 7. @Bart: je hebt helemaal gelijk. We mogen niet opgeven. Ze proberen ons voortdurend te ontmoedigen door te doen alsof ze aan het winnen zijn en zelfs alsof ze al gewonnen hebben. Maar zo ver is het nog niet. Op een bepaald moment zal er een keerpunt bereikt worden. Massale spirituele bewustwording/ontwaking’ is niet meer te stoppen.

  • Hier voeg ik me bij. Ik weet dat het eea niet tot ontploffing komt. En dat komt omdat er velen zijn die voet bij stuk houden en ondertussen beginnen steeds meer schapen in verzet te komen. We bereiken op die manier kritische massa en er komt dan weer een tijdje rust in het hok. Langzaam blijft de voortijdige sterfte echter wel doorgaan. Er zal een bevolkingsafname zijn en er zullen ook minder mensen geboren worden maar er is ieg weer even rust. Laten we hier maar op staven, ajb…

  • Doet me terugdenken aan een wijk die genomineerd was voor sloop. Volgens de meerderheid binnen de Gemeente en vooral de VVD sectie was dit niet meer te stoppen. Volgens de VVD sectie waren het uiteindelijk de projectontwikkelaars die meer in de pap te broddelen hadden dan de hele Gemeente bij elkaar; zo verklaarde men in hun ‘deftig’ pak. De bewoners van betreffende wijk dachten door deze berichtgeving dat het niet meer kon worden gestopt. Totdat er zich een paar bewoners flink gingen inlezen en de Gemeenteraad vergaderingen gingen bijwonen; handtekeningen gingen ophalen; op het sprekersplein gingen staan en wat ludieke oproepen deden waardoor op het eind van het verhaal de meest – aangericht door de woningbouwvereniging zelf – verwaarloosde en verpauperde woningen werden gesloopt terwijl de rest van de wijk bleef staan. Mooi verhaal toch. Maar toch ook net even anders dan waar we ons nu in bevinden met een globalistische coupe door de ‘name it’. Maar het is een feit dat licht het duister doet verdwijnen. Dat ook is de reden dat het duister het allerliefst het licht wil doven. So Shine On!

   • 100% mee eens, SHINE ON!
    De illuminatie zijn reeds jaren absolute Lucifer aanbidders. Inmiddels hebben zij de wereldbevolking volledig in hun ” macht ” en voelen zich totaal onoverwinnelijk.
    Als satanische psychopaten hebben zij slechts 1 grote vijand en dat is: GOD!
    Via o.a wereldwijde genocide willen die satanisten GOD ” bedwingen. ”
    Dit las ik op Twitter van iemand die ik volgde en mi.i inmiddels bij de Vrijmetselaars is beland.
    Dit gezien zijn soort berichten op Twitter.
    Bekend is dat die satanische club het Gods besef bij de wereldbevolking wil uitschakelen via o.a de grafeenoxide in de vaccins in combinatie met 5G.
    Ik ben ervan overtuigd dat onze huidige aarde niet meer valt te redden.
    Als gelovig mens zonder naar een kerk te gaan zegt mijn gevoel dat wij nu in de eindtijd leven.
    Een andere verklaring heb ik niet voor de enorme destructie die nu op een satanische wijze doelgericht plaatsvindt bij de mensheid op aarde.
    Dus alles gebeurt nu wat moet gebeuren…
    Er is een totale oorlog gaande tussen goed en kwaad
    Mijn innerlijke rust is de absolute overtuiging dat het LICHT uiteindelijk altijd wint van de duisternis!
    Dus mensen houdt vol. En blijf een stevige bondgenoot van het LICHT!

    • Ik zag dat je reactie niet zichtbaar was dus vandaar dat ik dit lijntje activeerde met onderstaande .

     Ik wilde slechts reageren op de reactie van Fleur met:

     Amen! Zuster!

    • Ik heb dat ook al herhaaldelijk gepost hier: het gif heeft te maken met het ontkoppelen van de natuurlijke energie, de goddelijke energie. Wat je het ook noemen wilt. Met de bedoeling om het te vervangen door energie vanuit satellieten die bediend kunnen worden naar gelangen. Het gif schakelt de epifyse uit. Ik blijf het herhalen. Ik ben maar een complotdenker. Maar ga eens een stukje lezen over die epifyse, de pijnappelklier, en wat die voor belangrijke functie heeft.

     • Hallo Alien, je hebt gelijk volgens mij. Ik.merk dat ik me niet meer op mijn gemak voel wanneer ik langere tijd bij geprikte vrienden ben. Een avond is OK meer niet. Er ontbreekt iets en ik wil weg. Dat is nieuw voor mij. Het is heel subtiel en venijnig.
      Natuurlijk komt dat ook door de nazimaatregelen waardoor ik bv niet uit eten kan maar het is veel meer dan dat.
      Vrienden die ik 40 jaar ken en nu ineens dit.

  • Hoe meer men ons wil ontmoedigen hoe sterker je kan worden, het gaat als het ware een automatisme worden, de wil, de kracht, de gedrevenheid om nee te zeggen maakt je al sterk, veel mensen zijn zich daar niet van bewust.
   vb, als men achter je aan zit en men wil je doden, dan kan je heel snel lopen, enorm snel, dit is je instinct, heel eenvoudig.

 8. Vaccin betekent in het Latijns vergif. dus waar hebben we het over. Om iedereen lichaamsvreemde substanties injecteren en dan zeggen dat het goed voor je gezindheid is? Iedereen heeft van nature een zelfhelend lichaam, dat besteed ik dan ook liever niet uit aan andere. Een virus is enkel een aanname, maar is door nog nooit iemand geconsenteerd, nooit geïsoleerd, nooit opgekweekt, nooit ingebracht bij iemand anders om te onderzoeken of die persoon ook ziek ervan werd. Als alles door niemand ooit is uitgevoerd en bewezen is dat ziektes besmettelijk zijn. Waarvoor moeten wij dan bang zijn, om andere te besmetten of besmet worden. Het enige wat mogelijk is, dat we elkaar gek maken, met het idee dat we ziek van elkaar kunnen worden op een fictieve manier. Zoals Sars-Covid 2 is een fictieve ziekte, die op een computersimulatie gebaseerd is. Zodat de stommelingen psychisch ziek denken te worden van het idee en zich daarom zich laten vergiftigen met de experimentele injecties. Zodat er dan mensen ziek worden door die experimentele injecties, wil de regeringen dat iedereen zich laat vergiftigen met die experimentele injecties. Maar als jij niet snel genoeg ziek wordt of geen andere mankementen gaat vertonen, zijn er experimentele booster injecties die je nog sneller zieker maakt en nog meer mankementen gaat vertonen. Bij elke booster zal het een stukje erger worden tot de dood erop volgt. Deze agenda zijn ze nu aan het uitrollen. Dan verkondigd de media dat de niet vergiftigde het probleem zijn van de volle ziekenhuizen, die waarschijnlijk de bezoekers zijn van de vergiftigde die daar liggen. Want de media vertellen telkens halve waarheden of verdraaien het 180 graden. Zo ook van welke kant zij het bekijken, is het vanuit de vergiftigde bevolking of vanuit de gifmengers.

 9. Om de vragen die dit stuk stelt te beantwoorden;

  How do you typically react when you realise you have been conned in a major way -with long term consequences to your life – by people you trusted?
  Vertaald; hoe reageer je normaal als je opgelicht bent door mensen die je vertrouwde wat lange termijn effecten heeft op je leven.
  Antwoord; individueen, nog niet van toepassing (gelukkig) maar de overheid…. zoveel mogelijk mijden als de pest. Ik heb regels in mijn leven. De eerste regel is dat ik de overheid nooit geloof behalve als iets officieel ontkend wordt, dan weet ik dat het waar is.

  Wat als injecties verplicht worden. Tja, ik ben er nog niet uit. Of ik vertrek naar een land waarvan ik denk dat ik veilig ben of ik ga de martelaar route. Dit is mijn grens. Het is mijn lijf en dat is van mij. Punt. Einde verhaal. Al moet ik sterven. Dat is dan maar zo. Ik weet alleen niet hoe ik op marteling zal reageren. Zal ik dan een document tekenen ”ik ga akkoord met de injectie”…. Ik hoop niet dat tijd het zal leren.

  Groeten,
  Hugo

 10. Dit zet aan om je af te scheiden van de huidige maatschappij.
  Jezelf verdedigen tegen het naderende onheil.
  Het gezegde : J.K.Z. Is hier al dik 2 jaar van toepassing !
  De oorzaak van alles ligt nl. bij de …. ,,J sssssss” !
  Have a nice day !

 11. De niet geprikten zijn de controlegroep. Aan ons kun je zien wat het verschil is tussen mensen met of zonder die genocidespuiten. Ook op langere termijn – 10 jaar 30 jaar enz. Kijk en DAT wil Pfizer en ander tuig niet. Ze hebben niet voor niets hun eigen controle groep destijds -de mensen die bij onderziek een placebo kregen- alsnog de injecties gegeven. Met een smoesje. Die instellingen gaan over lijken. Ze ZIJN al meerdere malen voor de rechter geweesr en heftig veroordeeld. En mogen gewoon doorgaan…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in