© Jordan Henderson Original Paintings – Fine Art Prints.

Premier Daniel Andrews, een politicus uit de Australische deelstaat Victoria, heeft aangekondigd dat mensen die “volledig gevaccineerd” zijn tegen de covidgriep (Covid-19), dit alleen zullen blijven als zij ermee instemmen ook alle bestaande en toekomstige “booster”-injecties te nemen, bericht Naturalnews.com.

In de volgende presentatie kunt u zien hoe Andrews uitlegt hoe er in 2022 geen vrijheden meer zullen zijn voor de “ongevaccineerden” – en met ongevaccineerden bedoelt hij ook mensen die het bij één (Johnson & Johnson en AstraZeneca) of twee (Pfizer en Moderna) prikken laten:

“Als je besluit om je niet te laten vaccineren, en je denkt dat je ons of
het publiek kunt uitzitten… dan zul je het virus niet uitzitten, want het
virus zal hier nog lange tijd zijn. En je enige bescherming ertegen is
gevaccineerd te worden,” verklaarde Andrews vanaf een podium.

“Dit zal tot ver in 2022 duren,” voegde hij eraan toe. “Tot echt in 2022.”

Met betrekking tot degenen die nog maar één of twee vaccinaties tegen het covidvirus hebben gehad, voegde Andrews eraan toe:

“Dan krijgen we te maken met booster kwesties, dus het zal niet je
eerste of tweede zijn, het zal zijn, ‘heb je, heb je, je derde gehad?’
En dan de andere kwestie zal zijn, nou wie weet welke varianten er komen?”

  Hartverscheurend moment op de Japanse persconferentie: Een moeder doet verslag van de dood van haar zoon na de Covid-injectie

Alleen degenen die het covid-vaccinmerkteken hebben, mogen kopen en verkopen.
Zelfs als 90 procent van de Victoriaanse staat Andrews’ eisen inwilligt, zullen de ongevaccineerden nog steeds worden buitengesloten van deelname aan hun samenleving. Zij zullen niet alleen van sociale, maar ook van economische activiteiten worden uitgesloten.

Iedereen in Victoria die er niet mee instemt het “Operation Warp Speed”-teken te aanvaarden, zal met andere woorden niet mogen blijven leven. Zij zullen worden gedwongen te verhongeren, of anders een ondergronds netwerk te vinden om te proberen in hun levensonderhoud te voorzien en te kunnen eten.

Zoals reeds gemeld, is Australië momenteel druk bezig met de bouw van grote “quarantaine”-kampen voor deze ongevaccineerden. Deze kampen lijken griezelig veel op de kampen die in het verleden door andere fascistische regimes werden gebruikt om hun doelwitten uit te roeien.

Toen waren bepaalde religieuze en etnische groepen het doelwit. Vandaag de dag zijn de slachtoffers mensen die weigeren hun mouwen op te stropen voor een injectie, een gezichtsmasker op te zetten en zich te allen tijde afzijdig te houden van andere mensen.

Normale mensen, met andere woorden, zijn voorbestemd om te worden uitgeroeid onder het “nieuwe normaal”, dat geen tolerantie kent voor degenen die zich niet aan de regels houden. Dit ging nooit over een ziekte, maar over het installeren van een globaal medisch fascisme om een nieuwe wereldorde te bewerkstelligen.

Het begint in een paar testgebieden, Victoria is er één van. Sommige van de ergste tirannie vindt daar nu plaats, waardoor in vergelijking het grootste deel van de wereld vrij lijkt. Maar laat u niet misleiden: als ze succes hebben down under, zullen ze hier hetzelfde proberen.

  Miljarden voor Big-Pharma! Burgers betalen voor het experimentele vaccin dat hen kan schaden of zelfs doden en hebben geen mogelijkheid om ertegen in beroep te gaan

Daarom moeten echte patriotten terugvechten tegen alles wat hier gebeurt, zelfs nu. Zelfs als er niemand naast je staat, verzet je, en verzet je dan nog meer. Laat ze niet over je leven winnen, ook al kost het je uiteindelijk je leven.

“Ik ben blij dat ik die man ben met een plakkaat onder een brug
die hier een nachtje over slaapt,” schreef een Twitter-gebruiker over
hoe hij nooit zal toegeven aan de eis van de regering dat hij zich laat
“inenten” tegen de Chinese griep. “Mijn God zei nee! Dus er is geen
manier dat ik dat kwaadaardige ding neem.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Australië bewijst dat de nachtmerrie van het “nieuwe normaal” nooit zal eindigen… als we niet terugvechtenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBiofysicus Andreas Kalcker: Chloordioxide is een 100% effectieve remedie tegen Covid & Hoe u CDS maakt en gebruikt
Volgend artikelJe bent niet alleen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. “Laat ze niet over je leven winnen, ook al kost het je uiteindelijk je leven.” staat er.
  nou, het is andersom. dood zijn we al. we kunnen alleen het leven winnen, of toch iig voor onze dierbaren.

 2. Een overheid die je op welke manier dan ook aanzet tot vaccinatie is druk doende om bezit te nemen van het lichaam en heeft maling aan de integriteit van het eigen lichaam. Je kan dus de legitieme vraag stellen hoe integer zijn deze politici. Van hugo mengele weten we inmiddels dat hij de rij integriteit gemist heeft bij het uitdelen

  • Wij beschikken ook over de technologie, ik ben er wel geen krak in, maar op technologisch vlak kunnen we al zeer veel, m.a.w. bijna alle systemen kunnen gekraakt worden, je kan tegenwoordig een drone kopen, daar kan je al veel mee, de technologie is gemaakt voor overheden, en de industrie, maar tegenwoordig, horen wij mensen daar ook bij, ik bedoel maar we hebben zoveel mogelijkheden, logisch denken is inderdaad de sleutel, op alle vlakken.

 3. De douane heeft honderden zendingen
  met 55.000 illegale coronamedicijnen in
  beslag genomen bij postcontroles.Veel
  pakketten bevatten Ivermectine,dat bij
  dieren vooral tegen worminfecties en
  schurft wordt gebruikt.Ook werden er
  diverse malariamiddelen aangetroffen.De
  pakketten kwamen uit Azië en waren
  bestemd voor particulieren.

  Wat is er nu nog te zeggen ?
  Zeker niet gelaten en bij de pakken neerzetten (neerzitten)
  De uitroeiing van de mens is duidelijk zichtbaar .
  Ik herinner mij een stukje film een kapitein beschuldigd omdat hij mensen uit een helikopter op 600mtr dropte . Ze namen hem mee naarboven en vroegen of hij schuldig was .. Waarop hij zei .. ben ik schuldig dan blijf ik zitten zo niet dan … en dook naar beneden . Moraal zolang je nog adem hebt geef niet over aan die idioten .. Ze hebben je levend nodig ze kunnen nimmer je “dood” afnemen !
  Kijk onze generatie heeft genoeg info mee gekregen van de onuitspreekbare horror van de kampen .
  Er is weinig samen gang nog te bemerken ik roep niet op tot revolutie , ben in afwachting van wat er nog komt en het komt zeker, dan zal ik ten eerste proberen mijn dierbare vrouw en 2 honden te beschermen , kan niet vooruitlopen hooguit als ze mij hebben te grazen genomen dat ze wel kunnen zeggen zo deze gast was geen makkie ! ! Ik verlies toch .. maar ga niet zomaar en erbij liggen janken!
  Fijne dag verder .

  • Klopt helemaal, het is een bewust doel van de Davos kliek, hoewel, als je telkens maar schakels uit de ketting haalt blijft er uiteindelijk niets meer over, dan leg je alles stil, je zou het apocalyptisch kunnen noemen, dan ga je ineens honderd jaren of meer terug in de tijd.
   Daarom is verzet in al zijn vormen, vind ik, toegestaan, geoorloofd, wereldleiders, regeringen, media, kliek van Schwab etc…. zijn degene die moeten vernietigd worden, het zwijgen worden opgelegd, einde van het jaar zullen veel mensen niet meer halen, zo eenvoudig is dat, spike eiwitten is wat de mensen zal doden.
   Voor de gevaccineerden, “wie niet luisteren wil zal voelen”.
   Ik heb lang geleden mijn verplichte leger dienst gedaan, daar vroeg de adjudant, wat doe je als de vijand voor je staat, er waren veel antwoorden, ook heel ludieke, heel domme, mijn antwoord was, als de vijand voor mij staat, schiet ik, een andere optie heb je niet, dat is zo klaar als een klontje.

 4. Ophouden met testen. Dit houdt alles in stand. De overheid kwijlt bij elke positieve test en heeft dan genoeg reden om een lock down in te voeren en opnieuw te prikken. Waarom willen mensen een derde en vierde prik? Voor restaurants en bioscopen? Je kinderen naar voren duwen in de prikstraat om gezellig te mogen wintersporten?
  Ja…….dan heb je niet het beste met je kinderen voor. Er is genoeg te lezen over deze genocide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in