Het is nu anderhalf jaar geleden dat de uitrol van het COVID-19 vaccin in het begin van 2021 begon. Ruim voordat dat jaar voorbij was, werd het laten vaccineren voor Covid verplicht voor vele banen en het betreden van een groot aantal inrichtingen. Ondanks een ongekend aantal meldingen van vaccinverwondingen, werd het voor de meeste mensen bijna onmogelijk om welke reden dan ook vrijstelling te krijgen, inclusief een slechte reactie op een eerste dosis. In dit interview van RAIR bespreekt Dr. Roger Hodkinson wat wij al weten over de effecten van de vaccins en wat wij in de toekomst kunnen verwachten, schrijft Rairfoundation.com.

De vaccins zijn een gloednieuw product dat niet goed getest is voordat het in allerijl op de markt gebracht werd. Dat er problemen zouden komen, was dus voorspelbaar, zegt Dr. Hodkinson, maar de omvang van de problemen heeft de verwachtingen overtroffen, en wij hebben het einde ervan nog niet zin zicht.

Hoewel de vermoedelijke mechanismen waardoor de vaccins schadelijke uitwerkingen hebben niet bewezen zijn, zien wij toch de gevolgen. De belangrijkste is de algemene onderdrukking van het immuunsysteem. Die manifesteert zich op twee manieren. De eerste is een verhoogde vatbaarheid, niet alleen voor Covid, maar voor infecties in het algemeen. De tweede is het weer opkomen van kankers die vroeger onder controle waren en het ontstaan van nieuwe agressieve kankers. Het feit dat de berichten over dergelijke ontwikkelingen grotendeels anekdotisch zijn, is op zichzelf al een punt van kritiek. Waarom zijn er geen goed gefinancierde studies die de statistieken zouden opleveren die wij nodig hebben? Dr. Hodkinson denkt dat de gezondheidsautoriteit NIH het liever niet wil weten.

Er zijn veel medische onzekerheden. Wij weten niet wat de oorzaak is van ernstige hepatitis bij kinderen. Het aantal getroffen kinderen is klein, maar sommigen zijn erg ziek. Misschien hebben zij een onderdrukt immuunsysteem als gevolg van virus- of deeltjesuitstoot (shedding) door in de buurt gevaccineerde mensen. Auto-immuniteit is een mogelijkheid, want dat hoort bij het Covid-syndroom in andere organen.

  De situatie in Zweden: 20 van de 23 COVID-19 sterfgevallen waren gevaccineerd

Er zijn anekdotische berichten over letsel bij baby’s die borstvoeding krijgen. Borsten zijn gemodificeerde zweetklieren. De Japanse Pfizer studie op ratten toonde aan dat nanodeeltjes zich concentreren in de zweetklieren. Theoretisch zouden de nanodeeltjes of het spike-eiwit in het zweet kunnen terechtkomen en worden ge-aërosoliseerd en door anderen worden ingeademd. Maar ondanks het aannemelijke mechanisme en de overtuigende berichten over verwondingen bij baby’s die borstvoeding krijgen, wordt deze informatie niet gekwantificeerd. Dr. Hodkinson is er onvermurwbaar van overtuigd dat zwangere vrouwen en kinderen in geen geval gevaccineerd mogen worden. Wij weten bijvoorbeeld niet of en in welke mate reverse transcriptase dit ingespoten genetisch materiaal in het DNA van een gevaccineerde zou kunnen opnemen.

Wij weten ook niet hoe lang het mRNA in het vaccin de productie van spike-eiwit zal blijven aandrijven. Ons eigen mRNA wordt heel snel afgebroken. Maar één van de bases in het mRNA van het vaccin is veranderd (uridine in pseudouridine) om het resistenter te maken en de tijd te maximaliseren dat het ons lichaam het spike-eiwit kan laten produceren waar ons immuunsysteem dan op reageert. Dr. Hodkinson veronderstelt dat er een belcurve van productie is in de menselijke bevolking. De mensen aan het ene eind produceren heel weinig, terwijl degenen aan het andere eind een enorme hoeveelheid produceren. Zij zijn het die de meeste complicaties zouden hebben.

Dr. Hodkinson bekritiseert de gezondheidsautoriteiten omdat zij de aangeboren immuniteit negeren. Wij hebben aangeboren immuniteit en aangeleerde immuniteit. Ons aangeboren immuunsysteem reageert onmiddellijk en niet-specifiek op alles wat het nog niet eerder heeft gezien. De aangeleerde immuniteit daarentegen wordt verkregen door een infectie of een vaccin en is veel sterker en veel specifieker. Kinderen hebben een lage dichtheid van ACE2-receptoren (die het virus nodig heeft om in een cel te komen) in de bovenste luchtwegen, en hun aangeboren immuunsysteem zou hen beschermen. Blootstelling aan het virus zou ook de aangeleerde immuniteit activeren, waarbij antilichamen (door B-cellen) tegen het virus worden aangemaakt. Sommige van de witte bloedcellen die T-cellen worden genoemd, worden geheugencellen die bij een volgende confrontatie geactiveerd worden.

  "Het is geen strijd meer tussen links en rechts. Dat was vroeger. Het is nu een gevecht tussen nationalisten en globalisten": Interview met Gimo Baram

Naast de heropleving van kanker heeft de verminderde immuniteit door het vaccin geleid tot de heropleving van ziekten als Herpes en Bell’s palsy (gezichtsverlamming). De oorzaak van Bell’s palsy is onbekend, maar de terugkeer van de ziekte bij sommige mensen die een door het vaccin veroorzaakte immunosuppressie hebben, suggereert dat zij door een infectueus agens veroorzaakt zou kunnen worden. De COVID-19 vaccins veroorzaken een immuundeficiëntiesyndroom dat niet door HIV wordt veroorzaakt (non-HIV AIDS).

Dr. Hodkinson is niet op de hoogte van studies met natuurlijke middelen, maar zegt dat de essentie van de profylactische werking van Ivermectine en HCQ, en ook van Quercetine (Zie Frontnieuws Beter dan Hydroxychloroquine? Twee nieuwe studies tonen aan dat Quercetine de resultaten van COVID verbetert – Gemakkelijker te verkrijgen) en Curcumine, is dat zij zink, dat het virus doodt, in staat stellen in de cellen te komen. Zij moeten dus samen met zink ingenomen worden. Maar helaas blijven de FDA en CDC die middelen onderdrukken.

Dr. Hodkinson verwacht dat het eerst slechter zal gaan voordat het beter wordt, wat volgens hem misschien niet erg is. (Om Napoleon te citeren: Onderbreek nooit uw vijand als hij een fout maakt.) Helaas betekent dit dat er “kinderoffers” gebracht zullen worden. Maar wanneer wat er de laatste twee en een half jaar gebeurd is, doordringt bij de bevolking, die geen toegang heeft tot de informatie die in lekentaal gepresenteerd wordt (zoals die van Alex Berenson), en zij beseft dat zij beduveld is, dan zullen wij niet voorbereid zijn op de omvang van de verontwaardiging die plaats zal vinden. De verwoording van die afschuw zal een gelegenheid zijn voor een nieuw politiek tijdperk, gebaseerd op de tradities die Noord-Amerika hebben gesticht: familie, hard werken, risico’s nemen, godsdienst en traditie. Dat is de rode draad van politici zoals de voormalige Amerikaanse president Donald Trump en de Canadese Maxime Bernier, en van opkomende politieke groeperingen en ook van het separatisme van Alberta.

  Australische man gearresteerd en vliegverbod opgelegd omdat hij geen mondkapje droeg, ondanks dat de politie illegaal zijn dokter belde om zijn vrijstelling te bewijzen

Het opkomende nieuwe politieke tijdperk zet de zaken op hun kop voor de Great Resetters. Dr. Hodkinson noemt deze gelegenheid de Great Reject. Hij gelooft dat het van een “Magna Carta 2” schaal is. Toen de baronnen de velden van Runnymede afgingen om de koning te ontmoeten, wisten zij niet of zij levend zouden terugkomen. Maar zij kwamen terug, en zij ontfutselden de koning rechten. Wij hebben nu dezelfde schaal van mogelijkheden om de democratie in leven te houden. Wij stevenen af op een donkere plaats als wij niet iets dramatisch doen. Maar Dr. Hodkinson is optimistisch dat de waarheid aan het licht zal komen en een nieuw tijdperk van politiek zal doen ontstaan.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Robert W. Malone: Voordat u uw kind een prik laat geven

Vorig artikelVaccinbijwerking: Baby verdrinkt in acht centimeter badwater nadat moeder was flauwgevallen na COVID-19 prik
Volgend artikelUitgelekt: Brussel vreest oproer in Europa wegens aardgascrisis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Hoe gaat de waarheid aan het licht komen dan? De mensen die achter de prikken en great reset zitten hebben de media in handen.
  De deepstate zit er achter en heeft het voor het zeggen de waarheid gaat niet uitkomen

  • Henk,
   jij vertelt het met vuur aan twintig anderen waarvan er misschien maar twee verder gaan graven, maar toch, en zo verder. 2x2x2x2x2…, enzovoort, en als 3 to 5% van een volk of groep mensen op de hoogte raakt van iets belangrijks gebeurt er altijd iets merkwaardigs. Het lijkt dan wel of het in de lucht zit en gaat het zo maar ineens als een lopend vuurtje. Volhouden dus!

   • De legende over een iemand die het schaakbord in opdracht van zijn koning had bedacht..
    De koning had de man een beloning beloofd die hij zelf mocht uitkiezen. Deze had de koning gevraagd om een rijstkorrel (of graankorrel) op het eerste veld van het schaakveld, twee korrels op het tweede veld, vier korrels op het derde, acht korrels op het vierde enz. Op ieder veld dus steeds het dubbele aantal rijstkorrels van het vorige veld, totdat alle velden gevuld waren.

    Aanvankelijk was de koning beledigd door de bescheiden vergoeding die er van hem werd gevraagd, maar dat verdween snel toen de rekenmeesters aan het hof hadden uitgerekend om hoeveel rijstkorrels het ging: in totaal zouden er meer dan 18 triljoen (264 -1; een getal van 20 cijfers) rijstkorrels op het schaakbord gelegd moeten worden: vele malen meer dan de hele wereldproductie bij elkaar.

   • @Casse dan moet men eerst dit nieuws eens masaal gaan delen er komt op deze pagina genoeg informatie over de vaccins en al ik dan een week later kijk zie ik dat berichten 1500 keer zijn bekeken dit moeten 17 miljoen mensen berijken aangezien weinig mensen deze site bezoeken geef ik je weinig kans begin eerst eens om dit nieuws door te sturen en te delen en in facebook groepen te plaatsen op Twitter te gooien

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in