CursedQueen / Pixabay

Elon Musk heeft gewaarschuwd dat de inzet van het Biden-regime om Oekraïne lid te maken van de NAVO de wereld in de richting van een “nucleaire apocalyps” kan brengen.

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken zei donderdag dat Oekraïne het NAVO-lidmaatschap krijgt en dat de steun van Washington voor het land “rotsvast” blijft, schrijft Ben Kew.

“Oekraïne zal lid worden van de NAVO”, zei Blinken tegen verslaggevers in Brussel na een ontmoeting met de Oekraïense minister van Buitenlandse Zaken Dmytro Kuleba. “Ons doel op de top is om te helpen een brug te slaan naar dat lidmaatschap.”

“Op basis van wat ik vandaag heb gehoord … zal iedereen, ook de Verenigde Staten, zich dubbel inzetten en waar nodig verdubbelen om de middelen te vinden die Oekraïne nodig blijft hebben,” vervolgde hij.

“Meer dan 30 landen hebben nu bilaterale overeenkomsten met Oekraïne ondertekend of zijn daarover aan het onderhandelen, en wijzelf, de Verenigde Staten, werken aan onze eigen bilaterale overeenkomst.”

In een reactie op een tweet over de opmerkingen van Blinken, antwoordde Musk: “Dit is letterlijk hoe de nucleaire apocalyps film begint.”

Zijn tweet bevatte een link naar de film ‘The Day After’ uit 1983, waarin een nucleair conflict tussen Amerika en de Sovjet-Unie wordt afgebeeld.

Musk heeft lang gesproken over de risico’s van voortdurend oplopende spanningen met Rusland te midden van hun voortdurende oorlog in Oekraïne. Afgelopen oktober waarschuwde hij dat Amerika “slaapwandelend” op weg is naar de Derde Wereldoorlog nu het zijn betrokkenheid bij Oekraïne en het Midden-Oosten opvoert.

“Rusland en China zijn begonnen met gezamenlijke militaire oefeningen, ik weet niet hoeveel mensen zich daarvan bewust zijn,” zei Musk destijds.

  8:00 AM EST Zondag - Rusland zet kernwapens in "Speciale Gevechtsmodus" - Dit is nu een "DEFCON" Situatie

“We slaapwandelen onze weg naar de Derde Wereldoorlog met de ene dwaze beslissing na de andere.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dr. Coleman: Nucleaire oorlog komt eraanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel‘Russisch leger volledig gereconstrueerd’, Biden-administratie geeft feitelijk toe dat het gelogen heeft
Volgend artikelHet tijdperk van de long vax is stilletjes gearriveerd nu Yale-onderzoekers de symptomen gedetailleerd beschrijven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

   • Bij thermonucleaire luchtexplosies komt zeer weinig fall out vrij. Maar de klappers waar ome Jaap het over heeft worden vermoedelijk conventionele, maar wel heel snelle…

   • Net als met het smog zullen “specialisten” ons wel gerust stellen dan ook een radioactieve wolk alleen boven het gebied blijft hangen. Alleen het zware (!) woestijnzand reist de wereld over. 😉

 1. De waanzinnigen regeren de wereld. En het gewone volk is, zoals altijd, de pineut.
  En de lijers (geen leiders) in het zgn democratische Westen doen dapper mee aan het creëren van de, door de khazaren, geplande chaos.
  Als het dividend uit de oorlogsindustrie maar heel groot mag zijn. Dan zijn de dames en heren van deceptie bende pas tevreden. Een dikke sigaar, een goed glas cognac en een toastje met Russische kaviaar en voorhuis is de wereld dan in orde.
  En het gewone…..? Welk volk? Oh, dat het slachtoffer is geworden van hun onmetelijke rijkdom en de bijbehorende macht. Wat een wereld, in en in verrot!

  • Voor spek en bonen lidmaatschap is alles wat er in zit
   Zelensky hier en zelensky daar
   Zelensky zegt dit en zelensky vind dat
   Maar heeft geen land meer, en een geruineerd leger
   En nog wat bankrekeningetjes hier en daar
   En nog wat landgenoten verstrooid over de wereld

   Luxemburg, lichtenstein, cyprus,
   balkan mini staatjes en andorra zijn
   ook lid van nato dus kan best.

   Van reden tot angst word het een reden tot spot

 2. Als je Failliet bent, is er maar één uitweg, lukraak om je heen zwaaien.
  Als Amerika en Europa het sterke economische Westen was, had het met handel en wandel de wereld naar hun hand gezet.!
  Maar nu zit het Failliete Westen op “DRIJFZAND”, een maakt daardoor rare “SPRONGEN”..!!

  • @Oprecht…
   🎯🎯🎯

   De satanisten vechten en maken eindeloze crisissen om te voorkomen dat wij beseffen dat ZIJ ons failliet hebben gemaakt. Ze zijn een situatie aan het creëren om te kunnen zeggen; ‘wij hebben niks gedaan, het komt door cojona, vluchtelingen, oorlog, energie, economie, klimaat, etc etc… en het komt vooral door JULLIE gewone werkende mensen’.

   Hun plan was om ons met een schuldenval alles af te pakken, maar er zijn teveel mensen wakker. Haha… wat een bende maken ze er van. Het zijn bankovervallers die in hun gestuntel en geknoei elkaar en zichzelf per ongeluk in elke ledemaat schieten.

 3. Je moet het ook eens bekijken vanuit hun oogpunt: Rusland moet en zàl buigen of anders is er niet aan China te beginnen. We hebben al tweehonderd jaar opkomende dreigingen de kop ingedrukt. Overal in de wereld moet de democratie met op regels gebouwde orde heersen. De kleinere volkeren op aarde kijken daarvoor hoopvol naar ons op. Wij hebben de beste wapens, de sterkste economie en de knapste universiteiten. Alles is onder controle van onze Joden en het is toch ondenkbaar dat ze hun parasitair bestaan hier zouden ruilen voor China. Ooit een Chinese Jood gezien?

  • Enkele van de succesvolste Hong Kongse Tycoons zijn eigenlijk nakomelingen van halve Britten maar dan wel Joodse Britten…

 4. De parasieten en bloedzuigers hadden het lichaam (de gastheer)
  reeds overgenomen.
  De gastheer is stervende en de parasieten zien nog schone levende nieuwe prooien in China en Rusland.
  Wij , het “vrije” westen, zijn stervende.
  Langzaam stervend, leeg gezogen, verziekt.
  Of snel doordat we als zombie Rusland en China proberen leeg te zuigen met als gevolg dat deze ons vernietigen om zichzelf te redden.
  Of ….. We moeten zelf in actie komen, dit begint met inzicht & bewustwording,

  FRONTNIEUWS helpt om deze bewustwording te bevorderen.
  Bedankt daarvoor.

 5. Ze vergeten 1 ding, wij het volk zijn met meer, en veel zijn redelijk tot goed bewapend. En wedden dat het militair en andere bedrijven achter ons gaan staan, iedereen heeft wat te verliezen IEDEREEN, en waarom vermoorden we die blinken niet gewoon en de rest van alle WEF regeringen.

 6. Er gaat in kaart gebracht worden wie er meedoet aan deze gore waanzin.
  Zó groot is dat groepje niet. De èchte aanstichters komen steeds meer in het licht te staan…….wat goed is. De huidige ontwikkelingen dwingen ze uit hun stinkholen.

  Interessante tijden.

  Dat er een groot deel aan stomme meelopers is moge duidelijk zijn. Ook die krijgen het wel voor hun kiezen…….maar de mogelijkheid dat de realiteit ze wakker trapt, is heus wel aanwezig.

  Tot dan kan ik weinig meer dan afwachten. De zorg voor mijn verkrachtte en gedrogeerde dochter eist mijn aanwezigheid.

  Een van de therapeuten uit de alternatieve hoek heeft dat kind al twee keer van de rand van de afgrond afgehaald………en die had geen tijd om van zijn bus een camper te bouwen……en dat heb ík op mij genomen.
  Uitruil van kwaliteit. Geen belasting……geen bijdragen aan de schoftenbende in dienst van het WEF.

  Die man is blij met mij…….voor mij is hij onbetaalbaar gebleken. Zonder hem was dat kind er niet meer geweest.

  Wonderlijk fenomeen………dat het voor hem werk is wat per uur betaald wordt. Èchte intelligentie……..in een leven van werk en studie tot ontwikkeling gebracht…… levensreddend.

  Wonderlijke wereld.

  • Gelukkig zijn er nog mensen die belangeloos iets voor anderen doen. ik wil je privé een voorstel doen, inhetmeer, neem contact me me op via mijn site.

  • Naar aanleiding van uw verhaal kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat u een verre van ‘standaard’ mentaliteit heeft met een hoog ‘creatief gehalte’. Bewonderenswaardig!
   Mocht u deelname wensen aan een club gelijkgestemden nodig ik u uit om met ons in contact te treden.
   [email protected]

 7. I don’t know why Frontnews thinks I would be impressed by Mr Musk. First of all, any sane person who’s been awake the last 4 years, KNOWS very well where we’re heading: total catastrophy! Who needs Musk for that?
  I don’t trust that mand for one bit: NO person gets filthy rich in one lifetime by HONEST work. It’s as simple as that! Then why would I care about what he says? Don’t doubt for one bit he’s got an way out of the whole chaos for him and his family. They won’t suffer. Of course not! Only the useless eaters will suffer and the nonessential, redundant land – Europe – will be destroyed.
  Why do you think the ‘useless eaters’ of Maui, Hawaii had to be chased off? Hmmmm???? Think! The rich people’s properties were neatly ‘missed’ by the devastating fires…….

 8. Ik geloof dat het Edgar Cayce was die zei: ten zuiden van Engeland zal een bom in zee vallen…
  Het zuiden van Engeland zal in zee verdwijnen..

 9. Die persing raketten staan daar al 50 a 60 jaar in die silos te roesten
  Kans op groot ongeluk neemt toe
  Dat zo’n raketmotort een vastloper krijgt
  Of het luik gaat niet goed open of dr ligt een bison op te herkauwen
  Of grondwater heeft leidingen aangetast
  dattie tijdens aftellen van fase 8 ineens naar fase 2 verspringt
  Dat ratten de isolatie van de kabels gevreten hebben
  Die controle panelen kunnen intussen ook direct naar het techniek museum
  Onderdelen zijn er niet meer, documentatie is deels kwijt
  En ontwerp begrijpt ook niemand meer, plus 30 a 40 jaar aan aanpassingen, upgrades en reparaties

  Das nog heel wat anders dan oud bewaard carbid schieten in de na zomer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in