Ministry of Defense of Ukraine / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

De bekende trendvoorspeller Gerald Celente heeft gewaarschuwd dat een valse vlag-gebeurtenis de Derde Wereldoorlog officieel zal maken.

“WO III is al begonnen. Het zal een valse vlag-gebeurtenis zijn die het officieel gaat maken,” zei hij tijdens een interview op 24 mei op het ‘Health Ranger Report’ met de Health Ranger Mike Adams. “Een van mijn uitspraken is ‘Als al het andere faalt, nemen ze je mee naar de oorlog’,” schrijft Kevin Hughes.

“Wat volgde op de Grote Depressie? De Tweede Wereldoorlog. Wat volgde op de dot-com baisse? De oorlog tegen het terrorisme.”

Celente haalde de 39 weken van protesten in Israël aan die de Israëlische president Isaac Herzog omschreef als de “burgeroorlog.” Om het bovenstaande voorbeeld te gebruiken: de protesten leidden uiteindelijk tot de aanval van 7 oktober door Hamas. Overigens had de Israël Defense Forces (IDF) de Israëlische premier Benjamin Netanyahu gewaarschuwd voor de aanval.

“Dus WO III zal … een nucleaire uitwisseling hebben. Als [Israël] de oorlog verliest, gaan ze nucleair,” vervolgde Celente. “Ze hebben tussen de 200 en 400 kernkoppen – illegaal, trouwens. Zij zouden ze kunnen hebben, maar Iran kan dat niet of iemand anders.”

Adams merkte ondertussen op dat een Iraanse wetgever onlangs zei dat Teheran kernwapens heeft. Hoewel de Islamitische republiek niet volledig over haar kernwapenarsenaal praat, heeft het kernwapenonderdelen verborgen in een bunker en kan het binnen een paar uur een kernwapen in elkaar zetten.

Hij merkte ook op dat Israël de oorlog tegen Hamas op een laag pitje zet omdat Tel Aviv de groep niet heeft verslagen. De IDF bestaat ook uit hypergeprivilegieerde, zwakke soldaten in vergelijking met degenen die in de Tweede Wereldoorlog vochten, voegde de oprichter van Brighteon.com en Natural News eraan toe. Adams was het uiteindelijk eens met zijn gast en voorspelde dat Israël de oorlog niet zal winnen en misschien wel uit pure wanhoop kernwapens zal gebruiken.

  De Russische oorlogsstrategie is totaal anders dan wij denken

Celente: Biden gaat de VS in oorlog brengen

De oprichter en directeur van het in New York gevestigde Trends Research Institute vertelde Adams ook dat president Joe Biden het land in oorlog gaat brengen, in het bijzonder met Rusland. De Health Ranger was het daarmee eens en haalde aan dat minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken tijdens een recente hoorzitting in het Congres had onthuld dat Oekraïne toestemming had gekregen om langeafstandsraketten te gebruiken op doelen diep in Rusland.

Volgens Adams vertaalt dit zich in een provocatie en een escalatie-gecontroleerde gebeurtenis. Celente was het hiermee eens en benadrukte dat Amerika inderdaad in oorlog is. Hij vervolgde dat het leveren van de wapens des doods aan Kiev door Washington de VS medeplichtig maakt aan de misdaad.

Bovendien haalde Celente aan hoe de Amerikaanse minister van Financiën, Janet Yellen, zich ook uitsprak tegen China omdat dat land Rusland levert wat het nodig heeft om de oorlog tegen Oekraïne voort te zetten. Hij merkte op dat er met twee maten wordt gemeten en benadrukte dat het prima is dat Washington en Brussel Kiev steunen, maar niet als Beijing Moskou helpt.

Adams verklaarde ook dat Victoria Nuland, voormalig onderminister van politieke zaken bij het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, onlangs had opgeroepen tot aanvallen diep in Rusland – iets waar haar voormalige baas Blinken voorstander van is. Celente merkte op dat Nuland een belangrijke rol speelde bij het omverwerpen van de democratisch gekozen regering van de voormalige Oekraïense president Viktor Janoekovitsj door de VS in 2014.

  Zelensky geeft ''de hele wereld'' de schuld van Oekraïnes falen in Charkov

De trendvoorspeller vermeldde dat Rusland eerder heeft gewaarschuwd dat Britse en Amerikaanse militaire bases, commandocentra en logistieke hubs legitieme doelwitten zijn. Adams voegde eraan toe dat zodra Oekraïne begint met het lanceren van langeafstandsraketten en doelen raakt zoals de Russische hoofdstad Moskou, de Russen in ruil daarvoor zomaar de Britse hoofdstad Londen en verschillende Amerikaanse steden zouden kunnen bombarderen.

Bekijk het volledige gesprek tussen Gerald Celente en de Health Ranger Mike Adams hieronder.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Het walgelijke immorele verhaal van Amerikaanse militaire leiders die beweren dat ze het Russische leger “degraderen” met Oekraïense levensVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMexicaanse overheid ontmaskert WHO-propaganda: ‘Menselijke vogelgriepdood’ leugens promoten Gates’ H5N1-vaccin
Volgend artikelNiet in staat tot militaire escalatie, verlaat NAVO zich op retoriek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Je hoeft geen voorspellende vermogens te bezitten om te kunnen zeggen wat er gaat gebeuren.
  Het lijkt mij wèl duidelijk waar dit alles toe gaat leiden. Jammer voor de mensheid.
  Maar of het voor onze planeet jammer is? Ik zelf denk dat de planeet het zonder ons véél beter zal doen.
  Deze planeet is tenslotte niet alleen van de mens, maar ook voor alle andere bewoners waar wij over denken te beslissen en dat zijn er vele! Gelukkig is de natuur zéér veerkrachtig, kijk naar Tscernobiel!
  De Natuur hersteld zich daar wonderbaarlijk snel èn zonder ons! Ik zeg wel eens, na mij de zondvloed.
  Kan ik makkelijk zeggen, heb geen kinderen en of familie. dat dan weer wèl.

  • Amerikaanse USS Liberty werd door Israel op 8/6/1967 beschoten en getorpedood om te dienen als valse vlag om Cairo te bombarderen. Omdat Egypte het zou hebben gedaan. Helaas voor Israel en president LBJ zonk het schip niet en waren er overlevenden. LBJ was joods van moederzijde en medeconspirator van de moord op JFK. Ook RFK door de Joodse Staat vermoord omdat RFK de moord op zijn broer liet onderzoeken en veel wist inmiddels. Zie bovenstaande video.

 2. Buitenaardsen saboteren alle nucleaire wapens. Dit mogen ze doen omdat het hun wereld ook beïnvloed.
  Heb dit nu al meerdere malen gehoord. Geloof/weet dat ze dit ook doen.

  Dus ja, ik maak me er niet zo druk over.
  Het gigantische doofpotschandaal “corona” zal vermoedelijk komende 3 maanden eindelijk openbreken. Ik denk dat dat het huidige machtsblok echt zal afzwakken

  En kennelijk heeft de mensheid deze gigantische hoeveelheid doden en gewonden nodig gehad om huidige macht af te zwakken. Want het blijkt bijna niet te veranderen..

   • Beste Jacques,
    “Logica lijkt niet jouw sterkste eigenschap…”

    Jouw bevinding over Piet met een gebrek aan onderbouwing en daarbij het achterwege laten van een eigen reactie op het artikel is weinig informatief.
    Ik gok erop dat jij met jouw logica dit kunt begrijpen.

  • Was dat maar waar, dat buitenaardsen alle nucleaire wapens zouden saboteren. Helaas is de kans dat buitenaardsen in de buurt van de aarde zijn verwaarloosbaar klein omdat het heelal zo ontzettend groot is, niet overbrugbare afstanden en ook nog al een tijds parallel. In de miljarden jaren is de mens slechts een blip op aarde, de kans dat toevallig in de buurt in diezelfde blip elders “intelligent” leven ontstaat is letterlijk astronomisch klein.

   • De aarde is plat…geen.oneindig heelal. Dat weet de nasa ook. Kijk maar naar hun afbeelding van de aarde op de vlag. En zo kan ik nog wel doorgaan. Als de aarde zo snel draait, dan moet je niet gaan vliegen met vliegtuigen, want dan vlieg je achteruit…of van de aarde af…want hoe hoger in de lucht hoe groter de snelheid en de boog! Dus… Jah… Aarde is plat en draait niet met rotsnelheid rond….

    • Helemaal eens maar voor velen een brug te ver. Over logica gesproken. Wanneer men alles onder de loep neemt kan je niet anders concluderen maar dan moet je er wel induiken en daar heeft niet iedereen zin in. Jammer voor hen.

     • Diana, de aarde is gewoon rond, vlieg maar eens mee naar Australië!!! En vandaar naar Argentinië! ps varen kan natuurlijk ook, je valt echt niet van de aarde af aan de door jouw verzonnen rand

   • Laat ze toch praten Simon, ze zijn te ver weg voor redenatie, de alu hoed zit zo vastgelijmd die krijg je nooit meer los!!! Pas als ze gaan reizen en bij de rand niet van de aarde afvallen dan heel misschien gaat ie een beetje losser zitten….

 3. Beste Jacques,
  “Logica lijkt niet jouw sterkste eigenschap…”

  Jouw bevinding over Piet met een gebrek aan onderbouwing en daarbij het achterwege laten van een eigen reactie op het artikel is weinig informatief.
  Ik gok erop dat jij met jouw logica dit kunt begrijpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in