Ondanks de koude temperaturen kwamen zondag duizenden Amerikanen opdagen op de National Mall in Washington, D.C., om zich krachtig uit te spreken tegen de COVID-vaccin mandaten, schrijft Joe Kovacs.

“Elke keer dat je voldoet, word je zwakker”, zei Robert F. Kennedy Jr., een van de hoofdsprekers op de manifestatie “Defeat the Mandates”. “Elke keer dat je ‘ja’ zegt, word je teruggeduwd naar een zwakkere positie.”

“De heuvel waar je op zult sterven is de heuvel waar je nu op staat,” zei hij, “en ze komen voor onze kinderen.”

Kennedy hamerde op de bedrijven die de experimentele vaccins maken die op veel plaatsen in de wereld verplicht worden gesteld, zonder wettelijke aansprakelijkheid.

“Denk je dat ze plotseling Jezus hebben gevonden… en dat ze plotseling bezorgd zijn om de volksgezondheid?” zei hij. “Dit zijn de bedrijven die ons de opioïde crisis hebben gegeven. Dit zijn geen goede burgers, dit zijn criminele ondernemingen.”

Hij waarschuwde voor wat hij “turn-key totalitarisme” noemde, omdat duistere machten “elk aspect van het gedrag willen controleren.”

“Vandaag worden de mechanismen in werking gesteld zodat niemand van ons kan vluchten en niemand van ons zich kan verbergen,” zei Kennedy, waarschuwend voor pogingen om de voedselvoorziening af te snijden.

Hij benadrukte drie punten voor de mensen om te onthouden.

“1. Elke macht die de regering van ons neemt, zal zij nooit vrijwillig afstaan… Ze zullen het nooit loslaten totdat wij ze dwingen het los te laten.”

“2. Elke macht die ze van ons afnemen, zullen ze uiteindelijk misbruiken tot het maximaal haalbare.”

  Tweede brief aan mijn gevaccineerde vriend

“3. Niemand in de geschiedenis van de planeet heeft zich ooit aan totalitaire controle ontworsteld… Elke capitulatie is een signaal aan de onderdrukkers om nieuwe vormen van kwelling of marteling op te leggen.”

Kennedy werd bijgestaan door artsen die zijn gecensureerd door Big Tech, terwijl ze waarschuwen voor de gevaren van de COVID-injecties.

Onder hen was Dr. Robert Malone, een van de ontwikkelaars van de technologie die wordt gebruikt in de huidige vaccins.

“Deze vaccins voorkomen geen Omicron-infectie,” verklaarde Malone. “Deze producten kunnen geen kudde-immuniteit bereiken en COVID stoppen.”

“Ze zijn niet volledig veilig en de volledige impact van hun gebruik blijft onbekend.”

“De donkere winter voorspeld door onze president en gepusht door de angstzaaiers in onze media, is niet aan het materialiseren,” vervolgde hij.

Kyle Warner was een professionele mountainbiker tot hij ernstig gewond raakte door een COVID-vaccin.

“In een oogwenk ging ik van het winnen van mountainbikewedstrijden naar bedlegerig zijn,” zei Warner. “Dit is echt, mensen worden gewond mensen verliezen hun broodwinning en in sommige gevallen verliezen ze hun leven.”

Warner daagde president Joe Biden en gezondheidsfunctionarissen uit om een bijeenkomst te houden met de slachtoffers van bijwerkingen van de coronavirusvaccins.

“Kijk ze in hun ogen, erken hun lijden, geef toe dat dit echt is, niet slechts zeldzaam,” zei Warner. “Maak de bedrijven verantwoordelijk voor de schade die ze veroorzaken. … om zelfs maar te overwegen om een vaccin te eisen waar niemand achter staat is een totale schande voor het idee van Amerika.”

Dr. Tess Lawrie van de World Council for Health drong er bij de mensen in Amerika en de rest van de wereld op aan zich te verenigen in de strijd tegen dictaten van de overheid.

  Wereld Economisch Forum brengt dystopische film uit over het "mondkapje van de toekomst"

“Als we ons van elkaar loskoppelen, zijn we een makkelijke prooi,” zei Lawrie. Niemand mag ons dwingen iets te doen, te denken, te leren of te zijn waarvoor we niet kiezen. We zijn verantwoordelijk voor onszelf omdat we vrij zijn. Ik ben vrij.”

“Het is tijd om afstand te nemen van angst, te beginnen vandaag. Dit is de realiteit … We tolereren niet langer inmenging in ons leven en onze keuzes.”

Will Witt, een bestseller auteur van Prager U., drong aan op een terugkeer naar God om te helpen de crisis op te lossen.

“We moeten God weer groot maken,” zei Witt. “Ik ben een grote fan van impopulaire meningen, omdat impopulaire meningen de ideeën zijn die Amerika hebben gemaakt. … Je moet het prima vinden om gehaat te worden om de dingen die je gelooft.”

Rizza Islam, een auteur en predikant voor de Nation of Islam, zei dat de duivel achter de huidige waanzin zit, en zei: “Satan [is] degene die duidelijk de oorlog heeft verklaard aan de hele mensheid.”

Del Bigtree, presentator van de HighWire en tegenstander van vaccinatie-mandaten, zei: “De waarheid overwint altijd. … Wij zijn de strijders van het licht, wij zijn de vertegenwoordiging van onze God!”

Hij verzengde de mainstream media voor hun bevooroordeelde berichtgeving over de kwestie, of het complete gebrek aan berichtgeving.

“In deze stomme stad, waar ze nog steeds een vaccin mandaat pushen, zul je ten onder gaan!” riep Bigtree uit. “We staan aan de goede kant van de geschiedenis.”

“Ga terug naar je meester, dat is God, niet de Pharma. … Ze weten nu dat we niet langer een randgroepering zijn … We zijn de leiders van de vrije wereld. … Nu nemen we onze natie terug, we staan voor God.”

  Amerikaanse uroloog vindt tekenen van onvruchtbaarheid en prostaatkanker bij mannen die zijn ingeënt met COVID-19 vaccins

“Al zijn wij door het dal van de schaduw des doods gewandeld, wij vrezen geen kwaad, wij vrezen geen kwaad, want Gij zijt met ons!”

Komiek Tyler Fischer zorgde voor wat komische opluchting door zijn imitatie te doen van Dr. Anthony Fauci, de adviseur van het Witte Huis voor het coronavirus, vanwege zijn steeds veranderende standpunten over het dragen van maskers tijdens de pandemie:

“Ze werken niet … eigenlijk zou je twee maskers moeten dragen … maak er drie van … draag dan een masker onder de douche zodat druppels niet door het afvoerputje gaan en je buren schaden en hen infecteren via de anus.”

Bekijk de video van het evenement hier.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dit is waarom miljoenen nog steeds geloven in de absurde COVID leugensVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPas op voor de Covid overlopers die uit het houtwerk kruipen
Volgend artikelCovid Lockdowns verwoestte bijna mijn gezin en miljoenen anderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Pas op voor al die prominenten en wetenschappers (Malone, McCullough, Kennedy jr), die (plotseling na hun pensionering) allerlei dingen roepen over de vaccinazi’s. Doorgaans protesteren ze alleen tegen de zgn. ‘mandates’ oftewel verplichte prikken, niet tegen de prikken zelf. En doorgaans zijn het beroemde dokters die zelf tientallen jaren erg goed verdiend hebben in of met big Pharma. Zijn zij onderdeel van de gecontroleerde oppositie?
  Zie https://stillnessinthestorm.com/2022/01/pro-vaccine-big-pharma-execs-invite-you-to-d-c-to-protest-against-vaccine-mandates-did-you-forget-what-happened-on-jan-6th-2021/

  Hier tegenover staan de ‘plotseling overleden’ artsen en wetenschappers, die waarschuwden voor vaccinazischade en wat voor zooi er in de vaccins zit. Die vorm(d)en de echte oppositie, maar moest uiteraard de mond gensoerd worden

  • Hoi lucie,

   Een enkeling zal vast controlled opposition zijn maar de meeste, zover ik kan nagaan, hebben hun reputatie verwoest zien worden. Denk aan de heer Malone. Mede uitvinder van de mRNA techniek. Ja, heeft zijn een groot deel van zijn leven in de ”medische” wetenschap gewerkt en er vast goed aan verdiend.

   Hij heeft er voor gekozen om zijn eigen uitvinding aan te vallen en tegen te waarschuwen. De prijs die hij heeft betaald is dat zijn reputatie vernietigd is. Hij had ook pro kunnen zijn. Dan had hij een boek kunnen schrijven ”hoe mijn werk nu de mensheid red” en binnen kunnen lopen. Ook had hij overal op TV verschenen en geprezen geworden. Overal collums mogen schrijven en dik betaald worden.

   Hij kwam allicht wat laat tot het inzicht dat dit alles door en door rot was en sprak zich uit en zijn reputatie is vernietigd. Ik heb de beste man niet kunnen betrappen op onwaarheden. Dus waarom hij conrolled opposition is, geen idee.

   Kijk, een Trump, dat is een veel waarschijnlijkere kandidaat om controlled opposition te noemen. Ik ben tegen gedwongen blablabla maar de injectie werkt super goed blablabla etc.

   Groeten,
   Hugo

 2. Alle inentingen zijn crimineel, net als alle middelen tegen zogenaamde ‘virussen’. Virussen bestaan niet. Het is één grote wereldwijde zwendel die al langer dan een eeuw aan de gang is.

  Wij leven in de laatste dagen. Het ‘zie toe dat niemand u misleidt’ is actueler dan ooit, net als ‘volk zal opstaan tegen volk en koninkrijk tegen koninkrijk’. Ze staan inderdaad op het punt (1) de mensheid uit te roeien en (2) wat er nog van over is tot in het oneindige te controleren en te manipuleren. ‘Als die dagen niet zouden worden verkort, zou geen vlees behouden worden.’ Hij is onze enige hoop:
  https://youtu.be/TaIounJeByc

 3. Robert F. Kennedy, Jr., CHD chairman and chief legal counsel, didn’t mince words:

  “We have witnessed over the last 20 months a coup d’état against democracy, and the controlled demolition of the United States Constitution and the Bill of Rights starting with the censorship … if you give the government the license to silence its critics, you have given them the capacity to commit any atrocity they want and to obliterate all the amendments and rights of the Constitution.”

  Dr. Pierre Kory of FLCCC told the crowd:

  “Every time I try to speak out or we try to publish a paper, the medical journals reject them, retract them. They won’t review them. You are being starved of critical information. The media ignores us. They’ve captured the television stations and newspapers. They will not allow any information about non-profit low-cost medication to reach the masses. And people are dying.”

  https://childrenshealthdefense.org/defender/mandates-freedom-rally-dc-constitutional-rights/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in