Israëlische autoriteiten hebben bevestigd dat Pfizer’s bewering over zijn coronavirus “vaccin” dat “95 procent effectief” zou zijn, een klinkklare leugen is.

Het Israëlische nieuwsblad Ynet meldt dat het laatste doeltreffendheidscijfer voor Pfizer’s injectie tegen het COVID-19 virus is gedaald tot ongeveer 64 procent, te midden van berichten dat gevaccineerde mensen overal “positief” testen op de trendy nieuwe “varianten” die naar verluidt nu in omloop zijn.

Omdat de cijfers blijven schuiven, wat suggereert dat het vaccin van Pfizer bedrog is, adviseren de autoriteiten mensen zich te laten testen – zelfs als ze al zijn geïnjecteerd – om er zeker van te zijn dat ze “veilig” zijn tegen het covidvirus.

Een woordvoerder van Pfizer weigerde naar verluidt in te gaan op de nieuwe cijfers uit Israël, en verkoos in plaats daarvan bedrijfsgegevens te citeren die beweren dat de injecties nog steeds “veilig en effectief” zijn, ongeacht wat de meest recente wetenschap aantoont.

Hetzelfde bedrijfsmondstuk zei dat de Pfizer injecties effectief zijn tegen alle bekende varianten, zij het in “verminderde sterkte” (wat dat ook moge betekenen …).

Ongeveer 9,3 miljoen Israëli’s, of ongeveer 60 procent van de bevolking van het land, heeft nu ten minste één “dosis” van de Pfizer-prik gekregen. Daarom zijn de overheidsinstanties begonnen met het versoepelen van sommige beperkingen, met inbegrip van mondkapjesmandaten en richtlijnen voor sociale distantie.

Ondanks de hoge injectiecijfers blijven de “positieve” gevallen van het Chinese griepvirus in Israël stijgen. Het aantal dagelijkse gevallen bereikte 344 op 4 juli, terwijl het aantal ernstig zieken 35 bereikte – een stijging ten opzichte van 21 op 19 juni. Dit zou erop wijzen dat de injecties meer ziekte veroorzaken.

  Bill Gates wil COVID-19 vaccinaties voor pasgeborenen

Minstens de helft van alle Israëli’s die positief testen op de “deltavariant” zijn al gevaccineerd

In juni gaf een ambtenaar aan het hoofd van een adviespanel van deskundigen voor de Israëlische regering toe dat de injecties niet zo goed werken als wordt beweerd. Van degenen die positief hebben getest op de zogenaamde “delta-variant”, had ten minste de helft al een injectie met de covidgriep gehad.

Dit betekent natuurlijk dat de injecties niet werken zoals wordt beweerd, en in feite meer ziekte veroorzaken. Public Health England ontdekte dat geïnjecteerde mensen ten minste acht keer meer kans hebben om de deltavariant te “te oplopen” dan niet-geïnjecteerde mensen.

Ron Balicer, een Israëlische ambtenaar, zegt dat ruwweg 90 procent van alle nieuwe infecties met het coronavirus in verband worden gebracht met de delta-variant, die eind vorig jaar voor het eerst werd geïdentificeerd in India.

Volgens de mainstream media is de delta-variant zeer besmettelijk in vergelijking met eerdere stammen van het covidvirus, en verspreidt het zich snel. Het is echter nog te vroeg om te zeggen of het al dan niet dodelijker is dan eerdere varianten van de covidgriep.

Er lijkt geen einde te komen aan het spoor van varianten waar de mainstream media, zodra deze publiekelijk wordt gemaakt, meteen op springen en gretig bereid zijn angst aan te jagen. Er wordt al gesproken over een nieuwe “lambda”-variant, die waarschijnlijk zal worden gevolgd door een epsilon-variant, een zeta-variant en ga zo maar door.

“Ik vertrouw de Israëlische regering nog minder dan onze eigen regering (en dat is niet veel). Natuurlijk zal de effectiviteit van het vaccin worden gerapporteerd als dalend om het nemen van een ‘booster’-injectie te pushen”, schrijft een commentator op The Epoch Times.

  Het Grote Ontwaken? De helft van de Amerikanen denkt nu dat COVID-19 "vaccins" verantwoordelijk zijn voor "onverklaarbare sterfgevallen"

Anderen wijzen erop dat als mensen zich nog steeds moeten laten “testen” om te weten of ze al dan niet een enge nieuwe variant in zich hebben, die variant waarschijnlijk geen risico vormt, en misschien niet eens bestaat.

“Op dit moment geloof ik minder dan nul van wat gezondheidsdeskundigen en regeringen zeggen over dit virus!”, schreef een andere commentator, wellicht samenvattend hoe de meeste mensen zich op dit moment voelen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Reiner Fuellmich legt uit: Hoe de globalisten de Coronapandemie 10 jaar lang plandenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTienduizenden COVID-19 ‘vaccin’ gewonden in de VS smeken om hulp terwijl de medische beroepsgroep hen de rug toekeert
Volgend artikelNieuwe studie bewijst dat de Coronabeperkingen gebaseerd zijn op psychologische manipulatie in plaats van wetenschap
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Men is inmiddels zo uitgebreid in de leugens verstrikt dat men geen uitweg meer weet.
  De onzekerheid en de angst op gang houden is het enige wat ze nog hebben.
  Samen met de msn kan en blijft dit mogelijk.

 2. En toch blijf ik het knap vinden dat je iets meent gemaakt te hebben tegen iets wat nog nooit bewezen of aangetoond is.
  En dat dan ook nog weet te verkopen.
  En zelfs mensen zo gek weet te krijgen dat ze het nog gaan proberen ook tegen iets.

  Dat is zo iets als het bewijs leveren dat een banaan in je oor werkt tegen krokodillen.
  Ik heb al jaren geen krokodil meer gezien op straat, jullie wel dan?
  Dus werkt het.

 3. lmao @ israelische autoriteiten

  ze hadden een belletje naar de mossad kunnen doen om dit te weten toch?

  of heeft yossi ze voorgelogen? (yossi cohen(

 4. Fleur Agema (PVV) stelde demissionair minister Hugo de Jonge afgelopen week in de Tweede Kamer een belangrijke vraag over de A-status van corona. Dit is de zwaarste categorie die de Wet publieke gezondheid kent, waardoor zware maatregelen mogelijk werden.

  “Hoe kwam het OMT, dat op 24 januari 2020 werd opgericht en in openbare stukken schreef dat ze de kans op een uitbraak klein achtten, er op 27 januari 2020 dan toe om Covid-19 aan te merken als een A-ziekte?” vroeg ze aan De Jonge. “Waarom volgde de regering dat advies op?”

  Ze herinnerde eraan dat de regering op 25 januari 2020 en zelfs op 25 februari 2020 in brieven aan de Kamer schreef dat de kans klein werd geacht dat corona zich in ons land zou gaan verspreiden.

  Hele bijzondere uitleg.
  De Jonge: “Als ik het OMT-advies van 27 januari erbij pak, dan zie ik een tweetal elementen. Eerst natuurlijk het heldere advies om dit als A-ziekte te benoemen. Waarom? Omdat je de maatregelen die je moest nemen, nodig had en om die te kunnen nemen, is het nodig om een ziekte te bestempelen als A-ziekte. Dat is eigenlijk hoe het zit.”

  Die maatregelen die nodig waren, rechtvaardigen de A-status van het Covid-19-virus, benadrukte De Jonge.
  https://www.ninefornews.nl/de-jonge-om-de-maatregelen-te-kunnen-nemen-was-het-nodig-corona-te-bestempelen-als-a-ziekte/

  Nog iemand die twijfelt over hoe zwaar we in de zeik zijn genomen?
  Met al die kinderachtige regeltjes. Maskertjes, afstand houden, handen wassen en isolatie.
  Vandaar de wijzing om het als zeer dodelijke ziekte te bestempelen.

 5. Beroepen die gepaard gaan met status, geld en macht over anderen zijn zeer interessant voor subcriminele psychopaten: dit zijn vooral mannen – helaas vaak erg intelligent – die als een soort overlevingsmachine door dit bestaan heen walsen, waarbij ze alles en iedereen gebruiken totdat de bruikbaarheid verlopen is. Alle middelen zijn toegestaan om het doel te bereiken. Als je geen geweten hebt en geen echte emoties ervaart, is het makkelijk om allerlei zaken te doen en beslissingen te nemen die over het algemeen als immoreel worden gezien of zelfs onethisch.

  Het woord psychopaat wordt hier dus niet als scheldwoord gebruikt, maar in de klinische zin. Heel wat artsen, rechters, zorgverleners, CEO’s en politici beschikken over psychopathische eigenschappen die ook nuttig kunnen zijn in allerlei omstandigheden; dat betekent dan dus niet dat ze altijd meteen full-blown psychopaat zijn.

  Het aspect ‘subcrimineel’ wijst erop dat ze intelligent en handig genoeg zijn om de grens die naar justitie leidt (net) niet te overschrijden zodat ze onopgemerkt hun ding kunnen blijven doen. De meesten van hen worden nooit gediagnosticeerd omdat ze te “normaal” en vaak te “succesvol” lijken (en dat ook echt kunnen zijn). Zelfs psychiaters trappen in hun val (gladde praatjes, aannemelijke smoezen, enz.).

  Subcriminele psychopaten kunnen heel goed menselijke emoties emuleren, sympathiek overkomen, efficiënt manipuleren en de sterren van de hemel liegen om met hun gladde praatjes de meest foute zaken of wetenschappelijke onzin acceptabel of aannemelijk te maken voor wie in hun valkuilen trapt. Qua karaktertrekken en manipulatieve vaardigheden zijn het de ideale kandidaten om projecten uit te rollen in het kader van de NWO.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in