Politie die door de straten van Australië struint om de medische staat van beleg af te dwingen, die bejaarden arresteert omdat ze geen mondkapje dragen, die een jonge moeder thuis bedreigt in het bijzijn van haar kinderen omdat ze iets op Facebook heeft gepost over een protest – dit zijn allemaal beelden die de afgelopen dagen uit Australië zijn gekomen, waar sommigen zeggen dat Australië nu een medische politiestaat is geworden, schrijft Brian Shilhavy.

Een zeer verontrustende video geplaatst door een vrouw op Instagram die beweert afkomstig te zijn uit Sydney, Australië, meldt dat een jonge man die naar een niet nader genoemd ziekenhuis in Sydney was gebracht voor een longontsteking, en negatief was getest op COVID-19, tegen zijn wil werd gedwongen om toch COVID standaard protocol behandelingen te ondergaan, wat resulteerde in hem in een geïnduceerde coma te brengen waar zijn hart gedurende enkele minuten stopte met kloppen en hij dood werd verklaard, een “COVID dood.”

De vrouw die de video vanuit Australië post, noemt zichzelf op haar Instagram-account Maria Zeee.

Zij sprak naar verluidt met deze jongeman die de coma overleefde, en meldt het volgende.

“Deze jongeman ging onlangs het ziekenhuis in voor een longontsteking. Hij werd gediagnosticeerd met een longontsteking toen hij in het ziekenhuis aankwam.

Nadat hij drie dagen in een coma had gelegen, werd hij wakker op de intensive care. Hij werd toen naar de COVID afdeling overgeplaatst.

Bill Gates' lichaamstaal ontcijferd

Hij merkte dat de verpleegsters zich heel vreemd gedroegen. Ze waren erg “dubieus”. Ze vroegen hem om medicijnen in te nemen waarvan hij niet begreep waarom hij die moest innemen. Hij werd behandeld als een COVID-patiënt, terwijl hij dat niet had.

Na een paar dagen voelde hij zich beter en wilde hij zijn kamer uit om te zien wat er buiten gebeurde, omdat hij geruchten van anderen had gehoord.

Naar verluidt verklaarde hij dat toen hij zijn deur opende, wat hij zag “leek op een film”. Hij zei dat er mensen op de grond lagen, dat mensen door verpleegsters en politie in bedwang werden gehouden om behandeld te worden voor COVID-19, en dat mensen schreeuwden “Ik heb het niet! Ik testte negatief.”

Sommige mensen werden naar verluidt naar een psychiatrische afdeling afgevoerd nadat ze deze beweringen hadden gedaan.”

Bekijk de video om alles te horen wat Maria heeft gemeld.

Hier in de VS stuurde een vriend die ik al jaren ken mij een paar dagen geleden de volgende email.

“Ik kan nauwelijks geloven dat ik dit schrijf, maar nu ik op het punt sta naar [een andere staat] te gaan om mijn jongere broer te begraven, moet ik het onder ogen zien.

COVID-protocollen hebben mijn broer gedood en ik heb zo’n mix van emoties – vooral woede over het systeem en hoe ze mensen doden – en verdriet, shock en ongeloof dat mijn broer echt weg is.

Hij is vorige week overleden, maar ik was te erg in shock om jullie er zelfs maar over te schrijven, maar omdat ik er nu naar op weg ben, moest ik het jullie toch vertellen.

Immunoloog waarschuwt na sterfgevallen tegen vaccineren van mensen die al immuun zijn

Mijn broer kreeg een paar weken geleden “COVID”. Mijn nichtje (die een appartement deelt) had het eigenlijk eerst, maar herstelde met behulp van het vitamineprotocol en Ivermectine. Mijn broer hielp voor haar te zorgen.

Toen werd hij ziek, maar het raakte echt zijn GI-systeem en hij had erge diarree en braken en na 2 dagen raakte hij echt uitgedroogd.

Mijn oudere zus (die ook het appartement deelde) bracht hem met spoed naar de lokale eerste hulp waar ze hem onmiddellijk vloeibare infusen gaven.

Daarna een zuurstoftank. Toen veel medicijnen. Toen een beademingsapparaat. En nog meer medicijnen… veel medicijnen om hem in een coma te brengen en hem te “verlammen” zodat hij niet tegen het beademingsapparaat zou vechten.

Ik smeekte ze om hem niet aan de beademing te leggen, om HCQ te proberen, Ivermectine, VIT C IV… maar “geen van deze zijn FDA goedgekeurd of protocol.”

Ik smeekte aan dovemansoren.

Ze gaven zelfs toe dat geen enkele patiënt die aan de beademing ging er vanaf kwam! Ze wisten dat ze hem aan het doden waren!

Maar ze zeiden dat hij zou sterven als hij er niet aan lag.

Ik vroeg… wat heb je te verliezen door andere therapieën te proberen waarvan bewezen is dat ze werken, door vele dokters hier in de VS en in het buitenland?

Maar ze wilden niet toegeven. Hun verdomde protocollen hebben mijn broer gedood!

Hij ging naar binnen voor infuusvloeistoffen, en eindigde aan hun beademing – waar niemand vanaf komt – allemaal omdat hun protocollen mensen doden en ze te verblind zijn om het te zien – of het gewoon niets kan schelen!

BLM terroristen gooien molotovcocktail naar de politie... BLM sukkel gaat in de fik

Ik weet het gewoon niet. Het enige wat ik weet is dat mijn broer wist dat dit een plandemie was, hij heeft zich niet “gemaskeerd” en heeft het vaccin niet genomen. Veel van de mensen op zijn begrafenis zullen zeggen: “Had hij het vaccin maar genomen…”

Ik zeg, als de ziekenhuizen zich nu eens zouden bekommeren om het gebruik van methoden die mensen genezen en niet zouden vasthouden aan hun eugenetica-protocollen om mensen te doden!

Hij stierf een paar dagen na zijn 49e verjaardag. Hij had geen eerdere gezondheidsproblemen, behalve een maagzweer.

Was ik er maar geweest om hem te helpen hydrateren en de juiste vitaminen in te nemen. Was de FDA maar geen kwaadaardige, op medicijnen jagende, doodsorganisatie. Als ziekenhuizen maar echt mensen zouden genezen.

Ik ga naar beneden om zijn kinderen onder ogen te komen en ik ben er zeker van dat de golf van dit alles me zal raken.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De komende moord met voorbedachten rade op miljarden: Een 21e eeuws complotVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelStaatsepidemioloog van ’s werelds één meest “gevaccineerde” landen IJsland: “Kudde-immuniteit moet worden bereikt door het virus over te dragen”
Volgend artikelTerwijl gezondheidsambtenaren en media de vaccinatiecatastrofe opvoeren, geven ze de ongevaccineerden de schuld
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

16 REACTIES

 1. Hein, de doodgraver is hierbij niet te vergelijken!
  Die komt alleen aankloppen en vragen, het is jou tijd, ook als je zegt datje gevaccineerd bent?
  Maar deze zorgverleners zijn echte beulen, die sadomasochistische trekjes vertonen, of psychopathische, vraag me af of deze ook aan de drugs zijn?

  • Ik denk dat sommige zorgverleners immuun zijn geworden na zoveel jaar.
   Die hebben er dus geen enkel gevoel meer bij wat ze de mensen aandoen.
   Ze zijn dus eigenlijk niet meer menselijk te noemen.
   Een soort van robotjes dus zijn het geworden.

 2. “Do no harm”. Iemand aan de beademing leggen terwijl je weet dat die persoon er juist daardoor niet meer vanaf komt is wel degelijk schade toebrengen dat voorkomen had kunnen worden.

  Ergo, ze hadden nooit patenten op synthetische geneesmiddelen moeten toestaan. Het begon ooit met patent op aspirine en kijk waar we nu zijn sinds ze zoveel geld hebben verdiend aan waar de natuur eigenlijk “gratis” in voorziet.

  Nu hebben ze zoveel macht en invloed dat een ieder die niet in de God van Abraham, Izaak en Jacob geloofd overgeleverd is in de handen van mensen die wegkijken en heel goed weten dat ze immoreel bezig zijn. Sinister, luguber, macaber. De ergste nachtmerrie: personen die je zou moeten kunnen vertrouwen zijn juist de mensen geworden waar je het allermeest voor moet oppassen.

  Je ziet het ook in films en series heel vaak terugkomen. De heilman/-vrouw, de redder, de verlosser hebben ze eindelijk weten te bereiken na heel veel moeite en strijd en ongeloof. En dan…… is diegene juist die de laatste strohalm knakt en daar dan ook nog enorm van geniet.

  We kunnen alleen nog maar onze handen omhoog steken en het van de hemel verwachten. Want hier op aarde is nog weinig heilzaams over.

  • fijn dat je hier de God van Abraham, Isaak en Jacob noemt.
   dit is de ware God; hoe de verschillende religies Hem nu ook noemen en tegen Hem aan kijken.
   dit is ook hét argument als je met radicale moslims te maken krijgt.
   door je op deze manier op God te beroepen heb je een punt van overeenkomst.
   zo van: kent u de God van A, I en J? dát is de God waar ik in geloof!

   • En wat denk jij dan dat die mossels gaan zeggen.
    Oh sorry, loop jij maar door?
    Je kan beter iets bedenken om jezelf ook echt mee te verdedigen i.p.v. je fantasie vriendje aanroepen.

    • mijn opmerking was niet voor jou bedoeld bert.
     er zijn andere mensen die er wel iets aan hebben.
     jij kunt alleen maar mensen kleineren en persoonlijk aanvallen. voor jou is er weinig hoop.

     • Ik heb het beste met jullie voor. Echt waar.
      Maar ik betwijfel enkel of je er iets aan hebt waar jij mee aankomt.
      En jullie, gelovigen, voelen zich altijd aangevallen als iemand daar een opmerking over maakt.

      • Ik denk dat het er aan ligt hoe die opmerking geplaatst wordt en of de intentie daarvan ook goed naar voren komt.

       Wetend dat voor iemand iets belangrijk is en het vervolgens kleineren (fantasie vriendje) is niet het signaal dat doet overkomen dat je het beste met diegene voor hebt. Dat kan alleen maar provocerend overkomen.

       Als je wilt verbinden met elkaar, dan moet je zorgen dat je op de gelijke grond (common ground) blijft. Allerlei sneren of gevoelige opmerkingen zorgen er juist voor dat je die gelijke grond heel rap verlaat. En dan wordt het persoonlijk en gevoelig.

       • Ik had ook misschien beter kunnen schrijven,
        i.p.v. kent u de God van A, I en J? dát is de God waar ik in geloof!, gaan beweren.
        Maar ik denk dat dat nauwelijks gescheeld zou hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in