De eerste twee leden van het Oekraïense neonazistische Azov-regiment zijn op 9 juli in de Volksrepubliek Donetsk ter dood veroordeeld.

De eerste arrestant is Konstantin Nikitenko, die de codenaam Fox heeft. Hij bestuurde een pantserwagen en schoot op mensen in de straten van Mariupol. Hij vermoordde burgers voor de lol, omdat hij ze als pro-Russen beschouwde, en deelde de video’s online, bericht Southfront.org.

De tweede nazi is Nikolay met codenaam Frost. Hij is de auteur van het kanaal “Танцуй-Убивай” (Dance-Kill). Hij schoot Russische krijgsgevangenen neer, bespotte hun lichamen en deelde de video’s online.

Op 8 juli heeft de Volksraad (het parlement) van de Volksrepubliek Donetsk het uitstel van executie van doodvonnissen opgeheven. Volgens de voorzitter van de commissie kan de doodstraf uitsluitend worden opgelegd voor bijzonder ernstige misdrijven die het leven aantasten, en voor misdrijven die in oorlogstijd zijn begaan.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: De door het Westen verzwegen dagelijkse en beestachtige terreur, waaronder massamoord op Russen die in Oekraïne wonenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  De reorganisatie van de Russische strijdkrachten
Vorig artikelEva Vlaardingerbroek op Amerikaanse tv: “Nederlandse boeren staan Great Reset-plannen in de weg”
Volgend artikelBritse regeringsstatistieken: Gevaccineerde kinderen hebben 30.200% meer kans om te sterven dan ongevaccineerde kinderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

  • Maar het ga genoegdoening aan de familie.
   Ikzelf ben tegen de doodstraf maar wel voor de rest van hun leven op brood en water in de bak.

   • brood, water, onderdak, beveiliging, het zijn er veel meer dan je denkt. Hoeveel niet omkoopbare bewakers heb je nodig.
    Geen beginnen aan met die inflatie.
    En de slachtoffers, kunnen geen recht spreken Morsdood.
    Mogelijk lopen er daarom door de 100 jaar heen zoveel Lijpies rond, geen recht gedaan.

  • Of de executies in de middeleeuwen de misdaad niet omlaag bracht weet u niet, er was immers geen tijd in de middeleeuwen waarin de executies niet plaats vonden, dus.

 1. ‘Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet’ een ouderwetse stelregel, maar toch eentje om over na te denken. De doodstraf is voor velen een gemakkelijker straf dan levenslang bijvoorbeeld. Bovendien hoef je zelf als oordelende partij niet te moorden. Ofwel jezelf verlagen tot het niveau van degene die het kwaad aanrichtte.

 2. Leuke opmerking Dwarsje maar heb je zelf het OT wel van boek tot boek doorgenomen. Of citeer je gewoon een zin met daaraan gekoppeld een verstrekkende opmerking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in