Protesterende boeren in Nederland zijn door de politie beschoten nadat de regering had geprobeerd de boerderijen in het land te collectiviseren, onder verwijzing naar de stikstofuitstoot en het “klimaat”. Maar in werkelijkheid gaat het niet om het klimaat, maar om de boeren die in bezit zijn van land die in de weg staan van de plannen van de regering om de nieuwe “Grote Reset” samenlevingsvorm in te voeren, waarschuwt voormalig FVD-politica Eva Vlaardingerbroek op Fox News.

In een interview met Fox News nieuwsanker Tucker Carlson zet de Nederlandse rechtsfilosofe Eva Vlaardingerbroek vraagtekens bij de grondslag voor de zeer harde behandeling door de Nederlandse regering van protesterende boeren deze week, waarbij onder andere een tractor bestuurd door een zestienjarige jongen door de politie werd beschoten, schrijft Friatider.se.

“Waar het hier om gaat is dat de regering het land van onze boeren steelt. En ze doen dat onder het voorwendsel van een denkbeeldige klimaatcrisis, die de meerderheid van de boeren uit de markt zal dwingen,” zegt zij.

De regering heeft plannen aangekondigd voor dwangverkoop van landbouwbedrijven om te voldoen aan “emissiedoelstellingen”. Dit heeft de landbouwers ertoe aangezet protestacties te ondernemen, onder meer door de Dam in Amsterdam te bezetten. Zij hebben ook geprobeerd om naar het huis van stikstofminister Christianne van der Wal te gaan om te demonstreren.

Wat de minister van Veeteelt betreft, zij heeft openlijk toegegeven dat de hervorming in de praktijk zal betekenen dat verscheidene landbouwbedrijven gedwongen zullen worden te sluiten en staatseigendom zullen worden, schrijft de Zweedse YLE. Dit heeft de toch al ontevreden landbouwers tot het breekpunt van hun woede gebracht.

  Hypocrisie, Oorlog, Moord, Leugens, Verdeeldheid, "Racisme," Afhankelijkheid: Allemaal opzettelijk beleid van de V.S.

Eva Vlaardingerbroek merkt op dat de boeren zich hevig verzetten en op het ogenblik overal in het land wegen en autowegen blokkeren. En de redenen waarom de regering hen hard aanpakt, zijn natuurlijk niet het klimaat, volgens Vlaardingerbroek.

De reden is dat zij het land van de boeren willen hebben, is dat zij het willen gebruiken om woningen voor immigranten te bouwen. De boeren staan ook in de weg van de Grote Reset-plannen die zij voor ons in het verschiet hebben. Boeren zijn hardwerkende, gelovige mensen die vooral zelfvoorzienend zijn, en dat is iets wat haaks staat op de globalistische agenda van de regering.

De plannen om de stikstofuitstoot te verminderen zouden waarschijnlijk veel landbouwbedrijven buiten bedrijf stellen. De landbouwers vinden dat zij oneerlijk worden behandeld ten opzichte van de vervoer- en de luchtvaartindustrie, waarvan de machthebbers veel gebruik maken.

“De Grote Reset” is een term die de laatste jaren is gepromoot door prominenten die verbonden zijn aan de conferentie van machthebbers van het Economisch Wereldforum. De term beschrijft een plan om een op huur gebaseerde economie op te zetten, waarin de individuen niets bezitten, maar in plaats daarvan de nodige bezittingen verhypothekeren of leasen van enkele grote wereldomspannende bedrijven en banken, wier rol doet denken aan de rol van de staat in de voormalige Sovjet-Unie.

De Nederlandse boeren hebben er genoeg van en vechten moedig terug tegen de Grote Reset. Zij verdienen uw volledige steun. De mijne hebben ze zeker. Het is heel eenvoudig: Geen boeren, geen voedsel, schrijft Eva Vlaardingerbroek op Facebook.

Bonus:

  WEF beveelt publiek om "één keer per week of minder" te baden om de planeet te redden

Boerenprotesten gaan internationaal! Interview met Thierry Baudet


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Franse verzetsstrijders vernietigen massaal 5G-netwerkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZweedse deskundigen zijn verbaasd: Sterke daling van het aantal kinderen
Volgend artikelEerste Azov-nazistrijders ter dood veroordeeld in Donetsk volksrepubliek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. De hele klimaat affaire is groot bedrog en nep, een puur verdienmodel en tegelijkertijd een methode om mensen onder druk te zetten. Als je dat nu nog niet ziet… Het heeft geen donder te maken met ‘CO2 uitstoot’ en stikstof etc, maar alles met het gebruik van electromagnetic frequencies tegen ons luchtruim. Dit verhit de atmosfeer en veroorzaakt anomaliën in het weer. Ruimtevaart en satelliet lanceringen zijn een grote boosdoener hierbij. Mensen, doe je ogen toch eens open… En de boeren worden nu uitgeknepen en afgeperst omdat mensen nog steeds geloven dat het om CO2 en stifstof en de ‘global warming’ gaat. Weet je hoe vaak er lanceringen plaatsvinden, overal over de hele wereld?? Die zware schade veroorzaken aan het luchtruim en veel meer afval veroorzaken dan de auto’s de rondrijden. Je moet je eens gaan verdiepen hierin… Dan begrijp je dat het niks te maken heeft met die boeren en stikstof, en dat het land gewoon gejat wordt door de smerige ratten van de overheid die de WEF opdrachten uitvoeren, onder het mom van stikstof en global warming, grote gore leugens ook al weer jaren in de hersenen geplant van de schapen. Wil jij straks in een smart city wonen met duizenden ‘vluchtelingen’?? En gmo tarwe met covid mRNA vreten? Of boeit het je niet, en een ander lost het wel op… Doe je ogen toch eens open! En kies de weg van de minste weerstand niet de hele tijd, de leugens waar je in trapt zijn jouw ondergang en die van je kinderen!

  • En laten we daarbij de bewust veroorzaakte weersinvloeden zoals oa door HAARP/NASA en Gates niet vergeten. Regen waar regen ongewenst is (denk aan de bijna gelijktijdige overstromingen in 2021 op diverse plekken in de wereld, in NL in Limburg) en droogte als regen gewenst is. Ook op deze manier worden oogsten om zeep geholpen, waardoor ook minder voedsel beschikbaar is.
   Dit zou ook nog wel eens een onderdeel kunnen zijn van de “ontvolking” van onze boeren. En, zoals we weten, gaat dit om wereldwijde plannen en is al jarenlang aan de gang zonder dat het zo in de openbaarheid kwam zoals nu het geval is.
   Gates heeft ook Picnic opgekocht. Naast de verwerkingsindustrieën die “plotseling” in brand vliegen, kennelijk nog een methode om trachten te gaan voorkomen dat er geen voedsel meer aan huis kan worden gebracht. Mogelijk geldt dat ook voor de AH “Erlebnis”, want wie hebben het bij dat bedrijf (of andere grootgrutters) voor het zeggen? WEFfers?
   Telkens ontdek je onverwachte verbindingen die “verrassend” grote impact kunnen hebben op de levens van veel mensen.
   Toch een fijne zondag gewenst met ieder die je dierbaar is!

   • Tijdens de buitensporige regenval in West- en Midden-Europa op 14 juli zijn nabij het Belgische Eupen de deuren van het stuwmeer wagenwijd opengezet. Het Belgische Pepinster lag letterlijk een golf water aankomen. De extremee regenval had bij onze zuiderburen 41 dodelijke slachtoffers tot gevolg, in de eerste instantie 10.000 daklozen en leverde een schade op van 2,1 miljard. De kwaadaardige actie bij Eupen is door Belgische Mockingbird press/ msm (grotendeels eigendom van DPG Media + Mediahuis) volledig genegeerd.
    De Belgische en Waalse overheid zijn grotendeels in gebreke gebleven, want met de herbouw wil het nog altijd niet echt schorten en ondertussen maakt de Belgische koninklijke familie goede sier door ‘vluchtelingen’ onder te brengen in panden van de koninklijke schenking en de eigen bevolking – in met name het rampgebied – heeft het nakijken.

    • Vraag ook hier is WAAROM de deuren van het stuwmeer zijn open gezet. Werd het meer te vol door de regenval en zou dit groot gevaar opleveren? Dan is open zetten te billijken. Maar als dat niet het geval zou zijn, dan is het een misdadige actie, gevoed door wie?
     Tja, die goede sier door “vluchtelingen onder te brengen” is ook in NL het geval, bv bij Paleis Het Loo. En wie zijn die vluchtelingen? Echte vluchtelingen maar wellicht ook “Elite” vluchtelingen die een tijdje “zeker moeten worden gesteld”?
     Allemaal onderdeel van het grote Reset plan. Verdeel en heers onder andere door chaos te veroorzaken.
     Het is wonderbaarlijk dat er telkens weer andere/nieuwe informatie boven tafel komt.

     • Het 16de eeuwse kasteel het oude Loo, sinds 1968 eigendom van de staat onder het mom wij (de oranjes) de lusten en jullie (de overheid) de lasten, is door huurder WA van Amsberg inderdaad ter beschikking gesteld aan vluchtelingen, waar ze ook vandaan mogen komen.
      Reken maar dat uiterlijk 14 september de laatste bewo(o)ner(s) vertrekken, omdat het oude loo vanaf 15.09 als uitvalsbasis gaat fungeren voor de jachtpartijen van Willempiebilderberg op het nabij gelegen kroondomein t/m 25.12. Daarna mag het goyim/ sheeple het kroondomein weer betreden.
      Het kroondomein is in 1959 door WA van Amsbergs opoe Wilhelmina de Ranitz (1880 – 1962) geschonken aan het Nederlandse volk met dezelfde restricties als bij het oude Loo.
      En wij maar zwaaien met vlaggetjes en de oranje wimpel uithangen.

      • Heel benieuwd Ron of je gelijk hebt met 14-9 en 25-12. Och ja rond die tijd moet de Kerstgedachte weer van stal worden gehaald en de “menselijke waarden” zoals mededogen weer even in praktijk worden gebracht. Overigens opoe De Ranitz? Die naam kende ik nog niet in dit verband. Was dat ook niet de naam van een burgemeester van Utrecht?
       Proef ik hier ook iets van de bloedlijnen in?
       Benieuwd welke WEFfer Boris zal opvolgen.

       • Tussen 15.09 en 25.12 is het kroondomein het loo afgesloten, zodat Bilderbergwillempie met z’n (Minerva-)vrindjes & Amalia kan jagen: https://nos.nl/artikel/2397168-koning-sluit-deel-kroondomein-het-loo-woensdag-opnieuw-af
        In 1971 heeft de toenmalige koningin Juliana (1909 – 2004) paleis Soestdijk voor 4,2 miljoen gulden verkocht aan de Nederlandse staat. Ook nu weer de lasten voor de staat en de lusten voor de neporanjes.
        Wilhelmina is verwekt door hofadjudant Sebastiaan de Ranitz (1846 – 1916) en als beloning voor het ‘dekken’ van Emma (1858 – 1934) werd hij als jonkheer in de adelstand verheven.
        Sebastiaans zoon Coen (1905 – 1983) was tussen 1948 en 1970 inderdaad burgemeester van Utrecht. Juliana heeft een aantal jaren tegelijk met De Ranitz jr. in Leiden gestudeerd en tot verbazing van velen noemden ze elkaar op de tennisbaan neef en nicht.
        Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, zullen we maar zeggen.

        • Nou Ron, dank voor de reacties. Misschien weet je dit ook te plaatsen. Ik las recent ergens dat er familiebetrekkingen zouden bestaan tussen Berhard en PM Rutte.
         Zo weet ik dat er ook in Nunspeet “kinderen” rondliepen van Hendrik. Mogelijk elders ook nog…
         Wordt wel een beetje smal kadertje om in te typen. Ik kopieer het vaak in Word (helaas door die idioot gemaakt) en dan is het leesbaarder

  • De agent die twee schoten loste op de door Jouke bestuurde tractor zit ziek thuis. Dinsdagavond was hij een ‘herculesheld’ en nu trekt hij het boetekleed aan onder druk van de publieke opinie. Ik ben nieuwsgierig wanneer hij de uitnodiging van Jouke aanneemt om te komen praten. Zou deze agent ook af en toe als romeo fungeren?

   Laten we hopen dat het momentum gaat uitpakken in het voordeel van de boerenacties, nu gadegeslagen door media van over de hele wereld.
   Reken maar dat de roverheid aka misdaadkartel Rutte peentjes zweten over de komende acties al zullen ze dit niet laten blijken.
   Actievoerders gaan nu ook de media in de gaten houden om te zorgen dat de waarheid en niet de msm-waarheid aan het licht komt, een mooie en onverwachte bijkomstigheid. Waar de boerenacties al niet goed voor zijn.
   De politie is bezig met een onderzoek naar het voorval op 06 juli. Wie gelooft nog dat dit eerlijk verloopt? Een slager die zijn eigen vlees keurt, wij van Wc-eend … Voorzitter van de veiligheidsregio Friesland en burgemeester van Leeuwarden (Van Haersma) Buma heeft nog het een & ander uit te leggen.

 2. Als we nu om te beginnen die mestberg in den Haag eens onder de loupe nemen….toxisch….. onbruikbaar, en een kweekberg voor de strontvliegen. Verbranden kan niet, want dat is zo slecht voor het milieu.
  Je zult een gat moeten graven, zo diep dat zelfs de wormen er niet bij kunnen. Die zijn te belangrijk voor het milieu.
  Onze aardbol heeft op die diepte vast wel schimmels en bacteriën….. waarmee ze dan in debat kunnen gaan…..dat gaat dus ook niet goed komen.
  Hebben we nog ergens een rotsblok in het universum zweven?

 3. We zien het in elk Westers land…. onze verkozenen, ambtenaren en artsen gedragen zich zonder meer als landverraders. Dit wil zeggen dat ze zich schikken naar de wensen van een buitenlandse macht (WEF) die keer op keer maatregelen eist die de nationale bevolking zijn welzijn op emotioneel, financieel, psychisch en op het vlak van gezondheid sterk ondermijnen. Zij regeren dus TEGEN de bevolking die ze verkozen heeft en onderhoud. Een smerigere vorm van landverraad is in feite ondenkbaar. We moeten dus met zijn allen wakker worden en dat schorem, die door en door rotte appels, uit de mand verwijderen…. Pas dan kunnen we aan de opbouw van onze mooiere liefdevolle wereld beginnen.

 4. Over het ronde huis in Nunspeet doen allerlei verhalen de ronde(!): https://www.youtube.com/watch?v=pNWE-Cs32VM
  Een van Mark Ruttes grootvaders zou hebben gewerkt voor de met de Duitsers gecollaboreerde Heidemaatschappij tijdens WOII. En wat de (familie)relatie betreft tussen Rutte en Von Lippe-Biesterfeld (1911 – 2004) tast ik vooralsnog in het duister.
  Of de Nederlandse auteur Oscar van den Boogaard (1964) door boefBenno is verwekt, daarover kan ik niets zinnigs over zeggen.

  • Dank Ron, de Ronde Huis verhalen ken ik, de plek en de verdere omgeving ook. Zal komende week de video bekijken of er nog wat nieuws tevoorschijn komt. Recent met iemand gesproken die weer andere inzichten had over de grootmoeder van de heer Van Buren.
   Overigens lijk je me goed op de hoogte van van alles. Misschien kunnen we buiten FN om eens contacten over het een en ander?
   Rommel mag je mijn mailadres wel geven. Indien nodig wil ik hem dat wel mailen.

 5. Waren we maar communistisch; dan had het volk nog iets te vertellen!

  In de jaren 50 ontsloeg de communistische partij Chroetsov. De leden hadden meer macht dan de leiders–zo hoort het.
  Kunnen wij die gedenegereerde landverrader kwijtraken? nee dus.

  Wij zijn niet communistisch, maar Stalinistisch. Maar ook Hitler zou zo trots zijn geweest op ons huidige kabinet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in