Een jonge Finse vrouw die pro-globalistische berichten op sociale media plaatste, werd dood aangetroffen in haar appartement toen er bloed onder haar huisdeur uitstroomde, wat ertoe leidde dat de politie een onderzoek inleidde naar een vermoedelijke moordzaak.

Sanni Ovaska, een jonge vrouw uit Hameenlinna, een stad die tussen Helsinki en Tampere in Zuid-Finland ligt, werd naar verluidt vermoord door haar migrantenvriendje, volgens lokale berichten.

Haar vriend, die Hasan Alqina heet, is naar verluidt ook tijdens het incident overleden.

Owaska plaatste op haar social media platforms anti-blanken berichten en bepleitte een aantal progressieve zaken waaronder open-grenzen.

Het gebeuren werd bekend gemaakt middels een tweet van de Finse nationaliste, Tiina Wiik, die schreef:

“Jonge vrouw heeft een Arabisch asielzoekersvriendje en schrijft op social media berichten over hoe shitty blanke mannen zijn. Enig idee hoe dit is uitgepakt?”

Wiik poste een foto van de omtrek plaats delict met de huisdeur waar het bloed onder vandaan stroomt.

Wiik schrijft vervolgens:

“Voor alle duidelijkheid, dit gebeurde maandag in Hämeenlinna, Finland. Het meisje werd vermoord door het vriendje dat ze probeerde te verlaten.”

Niet het eerste dergelijke geval in Finland.

Een ander social media-account Lahtinen schreef het volgende onbevestigde bericht:

Het nieuwsblog National File heeft contact opgenomen met Wiik, die zei:

“Wat de politie tot nu toe heeft bevestigd is dit: een jonge vrouw werd ’s nachts tussen maandag en dinsdag vermoord door haar ex, die toen zelfmoord pleegde.

Zijn asielaanvraag was al eerder afgewezen. Uit sociale mediaverslagen blijkt dat de moordenaar Hasan Alqina is, die zegt dat hij in Jaffa is geboren, Israël – waarschijnlijk een Palestijn.

De foto is genomen door een buurman. Er wordt gesproken over de vrouw dat ze onthoofd is, maar dat is nog niet bevestigd en misschien is het gewoon een veronderstelling.

Eerder was er een zaak in Pori waarin een Irakese asielzoeker een vrouw van middelbare leeftijd doodde nadat ze de relatie had beëindigd. Hij onthoofdde haar en verbrandde haar appartement.”

Een lokaal politierapport schrijft over het moordonderzoek:

“Het onderzoek naar het misdrijf is in een vroeg stadium en de methode of het wapen is nog niet gepubliceerd. Het motief voor de daad is onbekend bij de politie.”

Zweedse feministe weigerde asielzoeker aan te geven die haar 12-jarige dochter had aangerand

  Dierenmarteling door asielzoekers: het aantal gevallen van sadistische daden neemt toe
Vorig artikelZweedse feministe weigerde asielzoeker aan te geven die haar 12-jarige dochter had aangerand
Volgend artikelMachtsgreep
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in