Pixabay

Een Russische onderzeeër en een Russisch fregat die beide in staat zijn om Amerikaanse steden nucleair te bombarderen zijn allebei gezien toen ze ongeveer 40 kilometer uit de kust van Florida voeren, maar het grootste deel van de Amerikaanse bevolking heeft de boodschap die de Russen probeerden te sturen niet ontvangen. Door deze oorlogsschepen langs de kust van Florida te sturen, waarschuwen de Russen dat ze kernwapens zullen gebruiken als ze te ver worden gedreven, maar bijna niemand lijkt zich daar iets van aan te trekken. De mainstream media houdt vol dat deze schepen “geen bedreiging” vormen en dat er geen risico is dat er binnenkort een nucleair conflict zal uitbreken. Maar terwijl onze experts ons verzekeren dat alles goed komt, bereiden de Russen zich koortsachtig voor op het ergste scenario, schrijft Michael Snyder.

De afgelopen dagen heeft een flottielje van vier Russische oorlogsschepen “het gebruik van hoge precisiewapens in de Atlantische oceaan” geoefend…

Russische oorlogsschepen oefenen het gebruik van hoge precisiewapens in de Atlantische oceaan, zei het Russische ministerie van Defensie dinsdag, waardoor de VS op hun hoede zijn.

Vladimir Poetins modernste fregat Admiral Gorshkov, een hypersonisch raketschip, vergezelt de nucleaire onderzeeër Kazan en twee andere marineschepen.

De oefeningen omvatten het raken van doelen op een afstand van meer dan 595 kilometer, zei het Russische ministerie van Defensie in een verklaring, en volgen op een oefening in luchtafweer.

Alle vier de schepen zullen woensdag aankomen in Havana en zullen op hun reis 40 kilometer van de kust van de Verenigde Staten passeren, aldus berichten.

Op weg naar Havana werd verwacht dat ze vrij dicht bij de kust van Florida zouden komen, en dat is precies wat er dinsdag gebeurde…

Drie Russische marineschepen en een nucleair aangedreven onderzeeër schijnen dinsdag 11 juni de kust van Florida te passeren, op weg naar Cuba voor een militaire oefening, volgens open-source inlichtingenanalisten op sociale media. Een tweet op X, voorheen bekend als Twitter, zei dat de US Coast Guard Cutter Stone de Russische vloot mogelijk schaduwt voor de oostkust van Florida, in de buurt van Cape Canaveral.

Op woensdag 5 juni vertelde een Amerikaanse functionaris aan de media dat Rusland van plan was om marineoefeningen uit te voeren met gevechtsschepen in het Caribisch gebied. De Verenigde Staten zagen de verwachte komst van de vloot naar het westelijk halfrond niet als bedreigend, maar de functionaris vertelde Reuters dat de Amerikaanse marine de oefeningen in de gaten zal houden. De functionarissen spraken op voorwaarde van anonimiteit om details te geven die nog niet openbaar waren gemaakt.

De Kazan en de Admiral Gorshkov kunnen allebei kernwapens dragen en ze worden allebei beschouwd als “sleutelschepen in Poetins nucleaire strike force”…

Natuurlijk zijn de Russen op dit moment niet van plan om ons aan te vallen.

En de Cubaanse autoriteiten vertellen ons openlijk dat, ook al zijn ze daartoe in staat, “geen van de schepen kernwapens aan boord heeft”…

Kazan en drie andere Russische marineschepen – raketfregat Admiral Gorshkov, vlootaanvullingstanker Pashin en een bergingssleepboot Nikolai Chiker – zullen van 12 tot 17 juni aanmeren in de Cubaanse hoofdstad, zei het Cubaanse ministerie van Buitenlandse Zaken in twee verklaringen op 6 juni 2024. “Geen van de schepen vervoert kernwapens, dus hun tussenstop in ons land vormt geen bedreiging voor de regio,” voegde het eraan toe.

Maar iedereen is het erover eens dat deze schepen zo dicht langs de kust van Florida varen om ons een boodschap te sturen.

Ons is verteld dat de Admiral Gorshkov bewapend is met zeer geavanceerde hypersonische raketten met een bereik van meer dan 1000 kilometer

De Admiral Gorshkov is bewapend met nieuwe Zircon hypersonische raketten. Het wapen is ontworpen om Russische kruisers, fregatten en onderzeeërs te bewapenen en kan gebruikt worden tegen zowel vijandelijke schepen als gronddoelen.

De Russische president Vladimir Poetin heeft de Zircon aangeprezen als een krachtig wapen dat in staat is om alle bestaande raketafweersystemen te doorboren door negen keer sneller te vliegen dan de geluidssnelheid met een bereik van meer dan 1000 kilometer.

Hoewel de Admiral Gorshkov op dit moment geen kernwapens aan boord heeft, kunnen Zircon hypersonische raketten wel kernwapens afleveren.

Als Zircon hypersonische raketten worden gelanceerd vanaf een Russisch oorlogsschip dat vlak voor de oostkust ligt, dan zouden ze binnen enkele ogenblikken doelen in de VS raken.

En we zouden geen manier hebben om ons daartegen te verdedigen.

CBS News vertelt ons ook dat de Russen op het punt staan een militaire oefening uit te voeren in het Caribisch gebied waarbij “Russische langeafstandsbommenwerpers langs de Amerikaanse oostkust vliegen”…

De aankondiging kwam een dag nadat Amerikaanse functionarissen zeiden dat Washington Russische oorlogsschepen en vliegtuigen volgde die verwacht werden in het Caribisch gebied aan te komen voor een militaire oefening. Ze zeiden dat de oefening deel zou uitmaken van een bredere Russische reactie op de Amerikaanse steun aan Oekraïne.

Bij deze oefeningen zullen waarschijnlijk ook Russische langeafstandsbommenwerpers langs de Amerikaanse oostkust vliegen, aldus David Martin, nationaal veiligheidscorrespondent bij CBS News.

De Russen proberen duidelijk onze aandacht te trekken.

  VS sturen Abrams tanks naar Oekraïne: Zal het verschil maken?

Ze vertellen ons dat we te ver gaan in Oekraïne.

Deze week nog werd gemeld dat een Oekraïens oorlogsvliegtuig voor het eerst doelen heeft geraakt binnen Russisch grondgebied

Een Oekraïens oorlogsvliegtuig heeft voor het eerst een wapen afgevuurd dat een doel in Rusland heeft geraakt, zo heeft een Oekraïense militaire bron aan Sky News verteld.

De bron zei dat een “Russisch commandoknooppunt” zondag werd geraakt in de buurt van Belgorod, in het westen van Rusland.

Belgorod ligt dicht bij de grens met het noordoosten van Oekraïne.

Als de Oekraïners besluiten om echt stoutmoedig te worden en Moskou beginnen te bestoken met langeafstandswapens die door westerse mogendheden zijn geleverd, dan is er geen idee wat de Russen zouden kunnen doen.

Ik raad ten zeerste aan om te proberen een vreedzame uitweg uit deze puinhoop te vinden nu het nog kan.

Ondertussen waarschuwt het hoofd van het Amerikaanse Indo-Pacific Command dat hij van plan is om een “hels landschap” voor de Chinezen te creëren als ze de trekker overhalen voor een invasie van Taiwan…

Het Amerikaanse leger is van plan om een “hels landschap” van drones te creëren in de Straat van Taiwan als China overgaat tot een aanval op Taiwan, heeft de hoogste Amerikaanse militaire commandant in de regio verteld aan The Washington Post.

Adm. Samuel Paparo, het hoofd van US Indo-Pacific Command, vertelde aan Post-columnist Josh Rogin dat het idee zou zijn om duizenden drones, onbemande onderzeeërs en droneboten de Straat van Taiwan in te sturen om tijd te winnen voor de VS en Taiwan om een verdediging van het eiland voor te bereiden.

“Ik wil de Straat van Taiwan veranderen in een onbemand hellandschap met behulp van een aantal geheime capaciteiten,” zei Paparo. “Zodat ik hun leven een maand lang volkomen miserabel kan maken, wat mij tijd oplevert voor de rest van alles.”

Een decennium geleden werd gepraat over een grote oorlog tussen de VS en China als onzin beschouwd.

Maar nu is het bijna zover.

In het Midden-Oosten zijn de vuurgevechten tussen de IDF en Hezbollah “gegroeid van dagelijks naar bijna elk uur”…

De bergdorpjes en glooiende valleien langs Israëls grens met Libanon voelen al aan als een oorlogsgebied.

Het gebulder van onderschepte raketten en drones doet de lucht regelmatig schudden. Rookpluimen stijgen op uit explosies op heuvels terwijl brandweerlieden racen om te voorkomen dat branden woonwijken overspoelen. Het tempo van de Hezbollah- en Israëlische aanvallen is gestegen van dagelijks naar bijna elk uur, volgens de burgers, lokale functionarissen en soldaten die in het gebied blijven.

“Elke week wordt het frequenter en intenser,” zei Liron, de plaatsvervangend commandant van een legerploeg die donderdag tijdens een luchtaanvalalarm in een schuilkelder was samengedromd. Hij sprak op voorwaarde dat hij bij zijn voornaam werd genoemd, omdat hij geen toestemming had om met de media te praten.

Het is slechts een kwestie van tijd voordat het Midden-Oosten in vlammen opgaat.

  Wat de VS zullen leren, en niet leren, van hun oorlog in Oekraïne

Er zijn 60.000 Israëli’s die niet kunnen terugkeren naar hun huizen in het noorden van Israël totdat de dreiging die Hezbollah vormt is geneutraliseerd, en een recente enquête ontdekte dat het Israëlische volk in overweldigende meerderheid voorstander is van een militaire campagne tegen Hezbollah…

Amerikaanse onderhandelaars proberen een escalatie te voorkomen, maar Israël staat onder toenemende binnenlandse druk om de Hezbollah-lanceringen te stoppen en meer dan 60.000 ontheemde burgers toe te staan terug te keren naar hun huizen na acht maanden in hotels en schuilkelders in het hele land te hebben gewoond. Uit een opiniepeiling vrijdag van het Hebreeuws-talige dagblad Maariv bleek dat 62 procent van de Israëli’s voorstander is van een beslissende aanval op Hezbollah.

Er is alleen één probleem.

Op het moment dat de IDF Zuid-Libanon binnenvalt, betekent dat een totale oorlog met Hezbollah en zullen duizenden zeer geavanceerde raketten op Israëlische steden neerdalen.

Israël kan Hamas gemakkelijk aan.

Hezbollah is een heel ander verhaal.

De drie oorlogen die ik in dit artikel heb besproken, zijn precies dezelfde drie oorlogen waarvoor ik mijn lezers al jaren waarschuw.

De oorlog in het Midden-Oosten is begonnen, de oorlog met Rusland is begonnen en de oorlog met China nadert met rasse schreden.

Maar de overgrote meerderheid van de bevolking slaapt nog en de meesten zullen niet begrijpen wat er gebeurt totdat het te laat is.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Nieuwste hypersonische wapens op een schip uit de jaren 80: Waarom deze oude torpedojager Ruslands gevaarlijkste oppervlaktejager kan zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBiden’s wapenstilstand fiasco
Volgend artikelKan vreemd DNA in ons lichaam gedrag en eetgewoonten beïnvloeden – en zelfs onze ziel?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. zeg maar eens tegen mensen hoe gevaarlijk de wereld is geworden en ze kijken je glazig aan met andere woorden waar heb je over.

  volgens mij is de mensheid niet meer te redden.

  mobieltje , bank , zak chips mijn leven kan niet meer kapot.

  • U vergeet nog in de linkerhand een fles bier, in de rechter de TV afstand bediening,
   En zo onderuit liggend uren kijken naar F1, en voor een miljard gesubsidieerd betaald voetbal.!
   Máxima zei ooit, “de Nederlander bestaat niet”
   Nou hij bestaat zeker, ze liggen allemaal onderuit op de bank……..!!!!!!!

 2. Gaan we een crowd funding starten om de russen te helpen met de kosten om een tiental van die raketten op die mislukte zooi amerikanen te lanceren?
  Opzouten met die oorlogszuchtigen…met die blinde wokers/transgenders/pedofielen en tuig van de richel….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in