De openingsceremonie van de Gemenebestspelen van 2022 bevatte enkele bizarre scènes waarbij mensen een reuzenstier vereerden. Was deze ritualistische ceremonie eigenlijk Baäl verering in het volle zicht? Hier volgt een blik op deze symbolische gebeurtenis, schrijft Vigilant Citizen.

Eén van de dingen die deze site in de loop der jaren bewezen heeft, is dat de occulte elite dol is op openingsceremonies. Deze langdradige en zeer symbolische aangelegenheden zijn inderdaad niets minder dan mega-rituelen geworden, waarin de slinkse plannen en duistere overtuigingen van de elite gevierd worden.

De plannen zijn “slinks” omdat zij brutaal tegen het welzijn van de massa’s ingaan. Zij draaien om het gebruik van angst, controle en niet aflatende propaganda om de mensen te dwingen een wereldcultuur te aanvaarden die de weg wijst naar een wereldregering.

De overtuigingen zijn “duister”, omdat zij betrekking hebben op de kwaadaardigste en meest verdorven praktijken die de mens kent. Het gaat om duistere rituelen, bloedoffers, en, het meest weerzinwekkende, het azen op de onschuld van kinderen. Kortom, het gaat allemaal om satanisme – in de waarste zin van het woord.

Verbazend genoeg wordt al deze waanzin verwerkt in ceremonies die door miljoenen bekeken worden. En de meeste kijkers beseffen het niet eens.

In 2012 publiceerde ik een artikel over de openings- en sluitingsceremonies van de Olympische Spelen in Londen, die een verbijsterende hoeveelheid symboliek bevatten. En de dingen werden heel duister.

Tijdens de openingsceremonie doemde een reusachtige, nachtmerrieachtige Lord Voldemort op boven honderden kinderen die in ziekenhuisbedden lagen.

De slotceremonie was een overduidelijk occult elitair ritueel, waarbij mensen voor een Illuminati-piramide gingen liggen. Het hele gebeuren was met symbolisme overladen.

In 2016 was de openingsceremonie van de Gotthard-basistunnel in Zwitserland (de grootste tunnel ter wereld) een andere verbijsterende aangelegenheid die nodeloos duister en ritualistisch was.

De hele cremonie draaide om een bokkenman die geprezen en vereerd werd door vuile en verwarde mensen die de massa vertegenwoordigen (lees hier mijn volledige artikel over dit ding).

Bijna precies 10 jaar na de Olympische Spelen van 2012 in Londen vond de openingsceremonie van de Gemenebestspelen plaats in Birmingham, Engeland. En, alweer, was het een uiterst rituele aangelegenheid die geïnfecteerd was met de obsessies van de occulte elite. Hier is een blik op wat er gebeurde.

  Pas op voor de Ides van maart? Te midden van angst voor Trump 'dictatuur', lezen sommigen moordaanslag tussen de regels door

Ongewone rijkdom

De openingsceremonie van de Gemenebestspelen begon nogal … normaal. Enkele oldtimers van plaatselijke bewoners werden het stadion binnengereden om de vorm van de Union Jack te vormen – een eerbetoon aan de rol van Birmingham in de automobielgeschiedenis. Dit deel van de show bereikte zijn hoogtepunt toen Prins Charles zijn eigen Aston Martin het stadion in reed.

Auto’s, koningshuizen, en lokale geschiedenis: het soort dingen die men van een openingsceremonie verwacht.

Daarna werden de dingen duister.

De feestelijkheden kwamen knarsend tot stilstand toen het licht rood werd en de dansers vingers op hun hoofd legden: zij kondigden de komst van het gehoornde beest aan.

Toen arriveerde het.

Een massieve, dampende stier met rode ogen wordt het stadion ingesleept door vrouwen die aan kettingen trekken.

Wat stelt dit ding voor? Ten eerste heeft Birmingham een lange geschiedenis met stieren. De stad is de thuishaven van de Bull Ring markt, waar sinds de Middeleeuwen stieren werden gehouden voor de slacht.

Maar Birmingham 2022 geeft meer interpretatie aan dit stierengebeuren:

Geconfronteerd met deze uitleg, komen er onmiddellijk een paar vragen bij mij op. Ten eerste: wat hebben de arbeidsomstandigheden van de mensen in de 19e eeuw te maken met een sportevenement?

De tweede vraag zou zijn: wat stelt de stier in dit verband eigenlijk voor? De industriële revolutie? De onderdrukking door de mannen (ook al waren hun arbeidsomstandigheden niet beter)? Dat is niet helemaal duidelijk.

Maar als men de hele ceremonie bekijkt, wordt het duidelijk dat dit stierengebeuren veel meer voorstelt dan een arbeidersstaking.

Wanneer de vrouwen de kettingen laten vallen, wordt de stier kwaad en begint rond te stampen, terwijl iedereen ineenkrimpt van angst.

Dan “temt” een vrouw met een lichtstraal in haar hand (een steeds terugkerend symbool tijdens de ceremonie) de stier.

Dan verzamelen de mensen zich gedurende enkele minuten rond de stier om hem letterlijk te aanbidden. Er zijn geen andere woorden om te beschrijven wat er gebeurt.

De vrouw die de stier tegenhield “berijdt” hem nu terwijl ze een lichtstraal boven haar hoofd houdt. De mensen rond de stier doen hetzelfde.

  De Great Reset is niet bedoeld om hun dystopie te verwezenlijken, maar om een enorme chaos te creëren die hen de leiding zou geven

Dit is een geschikt moment om op te merken dat Lucifer “lichtdrager” betekent. En deze mensen zijn letterlijk “licht aan het dragen” om de stier te eren. Dit is allemaal pure Luciferiaanse symboliek.

Daarna prostreren zij zich voor de stier.

Dit is zeer symbolisch en een bewijs dat de stier meer voorstelt dan een arbeidersstaking (of wat dan ook). De definitie van “zich prostreren” is:

Uitgestrekt met het gezicht op de grond in aanbidding of onderwerping.

Hier is nog een afbeelding van mensen die zich neerwerpen voor een stierachtige figuur. Zijn naam: Baäl.

Baäl wordt een kinderoffer aangeboden, terwijl de mensen zich neerwerpen.

Al duizenden jaren vrezen, vereren en dragen de mensen offers aan deze stier. Het gebeurt vandaag de dag nog steeds.

Een vintage gravure van Baäl.

Verscheidene oude beschavingen in het Midden-Oosten vereerden een godheid met de naam Baäl (wat “meester” of “heer” betekent). Vaak voorgesteld als een stier, zou Baäl de zoon van de oppergod El zijn. En, het minste wat men kan zeggen is dat de Baäl-verering … erbij betrokken was.

De Baäl-verering was geworteld in zinnelijkheid en bracht rituele prostitutie in de tempels met zich mee. Soms was voor het gunstig stemmen van Baäl een mensenoffer nodig, meestal de eerstgeborene van degene die het offer bracht. De priesters van Baäl deden een beroep op hun god in rituelen van wilde losbandigheid, waaronder luide, extatische kreten en zelf toegebrachte verwondingen. – Julian Kennedy, Baäl-verering

Toen de monotheïstische godsdiensten zich over het Middellandse-Zeegebied verspreidden, werd Baäl niets minder dan het gezicht van het kwaad. Zo staat in Numeri 25:1-3 in het Oude Testament:

Terwijl Israël in Shittim verbleef, begonnen de mannen zich over te geven aan seksuele immoraliteit met Moabitische vrouwen, die hen uitnodigden voor de offers aan hun goden. Het volk at en boog zich voor deze goden neer. Zo sloot Israël zich aan bij de aanbidding van de Baäl van Peor. En de toorn van de Here brandde tegen hen.

In het Nieuwe Testament noemt Jezus Satan Beëlzebub (Baʿal Zebub), waarmee Hij Baäl voor altijd in verband brengt met Satan en de “vorst der demonen”.

Het verhaal van de Baäl-verering is lang, ingewikkeld, en verwant met andere figuren, zoals Moloch. Dit gezegd zijnde, één ding over Baäl is duidelijk: hij wordt in de heilige boeken van het jodendom, het christendom en de islam aangewezen als een vijand van God.

  EU-parlementslid laakt "pathetische" pogingen om kritiek op "mannen die zich voordoen als vrouwen" te censureren

En het is precies om die reden dat de occulte elite Baäl tot op de dag van vandaag vereert. Hij vertegenwoordigt de oude goden van het verleden, die tevreden gesteld werden met kinderoffers en heilige prostitutie. Dingen die de elite ook nu nog beoefent.

Conclusie

De openingsceremonie van de Gemenebestspelen werd door sommige critici bekritiseerd omdat ze te “woke” zou zijn. Zij stelden dat de aanwezigheid van een LGBT-vlag totaal misplaatst was in een sportevenement, terwijl de obsessieve promotie van multiculturalisme in de ceremonie riekte naar globalistische propaganda.

Inderdaad, de openingsceremonie propageerde zwaar het globalistische dogma, dat draait om het ontkennen van de lokale cultuur en geschiedenis om een homogene wereldcultuur te bevorderen.

Maar er zit een diepere, spirituele dimensie aan deze politieke doelstellingen. Een kernovertuiging van de occulte elite is dat zij goden worden. Het is het uiteindelijke doel van alle occulte geheime genootschappen. Daarom vertegenwoordigt de Baäl-figuur in deze ceremonie ook de elite zelf, die (in haar gedachten) tot godheid is opgeklommen.

Vrouwen trokken de stier het stadion binnen met behulp van kettingen, op dezelfde manier waarop de mensen de elite door onderwerping en slavernij hebben gediend. De stier trappelde rond het stadion en veroorzaakte angst en paniek, op dezelfde manier waarop de elite opzettelijk chaos en verwarring veroorzaakt om haar plannen vooruit te helpen. De mensen bogen zich voor de stier op dezelfde manier als de massa zich onderwerpt aan de elite, uit angst erdoor vertrapt te worden.

En nu is deze stier, een vertegenwoordiger van Baäl en de elite die zich met hem identificeert, permanent te zien in Birmingham.

Dit is hoe symbolen de wereld regeren.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Wij zijn in oorlog… en de meeste mensen hebben het nog niet in de gatenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuitse bejaarde vrouw overlijdt na politiegeweld tijdens coronamaatregelen-kritische demonstratie
Volgend artikel“U moet uw kinderen inenten,” decreteerde Bankier in 1999
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. De Zoon de vader en de heilige geest kunnen ook in een ander licht geplaatst worden en wel in Isis Horus en Seth. Dit instituut aanbidt de ‘drie-ene-zonnegod’ Marduk (ook bekend onder de namen Astarte, Baal of Bel) en hun zoon Tammuz of ‘IHS’ van Isis, Horus, Seth.

  De ster stelt Orion en de Pleiaden voor die in de Isis-cultuur werden aanbeden.

  De druiven stellen de vruchtbaarheid voor.

  Ik ben vandaag heel lui dus plaatst ik een link ,ben moe aan het worden, ik ben er verdoeme allang mee bezig maar het interesseerde de massa geen reet

  https://niburu.co/lezersbrieven/17194-is-satanisme-een-dekmantel-voor-de-illuminati-psychopaten

  • Lees dit nu voor het eerst kga het lezen
   Begrijp je wanhoop bijna niemand lijkt het te interesseren wat er om ons heen gebeurd lijkt het , maar ontwaking komt nu echt op gang , de elite kan zich niet meer verstoppen
   Dankjewel voor het delen
   Met vriendelijke groet , een medemens 🤍

   • Beste Mensen

    Alles werkt Averechts

    Men raakt compleet door gedraaid door al het lezen van Rotzooi
    Het Hoofd ermee vol proppende
    Alhoewel er zelf ook een beetje aan wordt gedaan 🤭
    Verdwaling
    Heel stom eigenlijk ?!
    Nergens voor nodig

    Maakt Uzelf leeg
    Helemaal leeg

    Geeft Uzelf over
    100% in Liefde
    Aan Liefde
    Door liefde
    Met Liefde
    Liefde doet wonderen

    De Leegte daarin gebeurt Alles
    Echt Alles

    Sterkte beste mensen

    Dank U

  • als je dit begrijpt, weet je meteen waar het idee van de drie-eenheid vandaan komt. de bijbel ondersteunt dit idee helemaal niet, behalve sommige vertalingen die “vertaald zijn en vervolgens bewerkt zijn door de daartoe benoemde commissies.”

   • In de bijbel zijn maar een paar evangelisten; ik meen 4; er waren er origineel 40.
    De rest kwam niet door de censuur of was politiek niet correct genoeg

    • Juist ja
     Beste Mensen

     De Crimineele Politiek van toen
     Het jaar 0 nul nam toen de beslissingen over Goed en Slecht
     Exact hetzelfde gebeurt vandaag in het jaar 2021 nog steeds
     De gezamenlijke Crimineele staten bepalen wat Goed en wat Slecht is
     U moet schikken
     Goedschiks of Kwaadschiks

     Dank U

  • Heb het gelezen en veel was mij al bekend , narcisme in reallife , vreselijke dingen ondergaan de slachtoffers , de link met verhaal is gruwelijk , maar waar , ga door je angst en lees het zou k zeggen tegen de mensen die wegkijken , dan begrijp je nog beter waarom de dingen nu zo gaan in de wereld en er zoveel omgekeerde wereld is vol leugens en geweld ….

  • Interessant artikel van Niburu. Eigenaardig dat de auteur die sneer naar Hitler uitdeelt: dan heb ik direkt mijn twijfels over zijn/haar betrouwbaarheid.
   Keep up the good work Edwin!

  • Aan Edwin
   Volgens mij is Astarte niet Marduk maar de zus van Enki en Enli die onder meerdere namen genoemd wordt naar gelang de geschiedenis vorderde en de verschillende culturen. Inana was er een van .Ze kreeg later de bijnaam “de Hoer van Babylon” Het is al lang geleden dus ik memoreer uit mijn hoofd. Marduk werd pas de baas toen het tijdperk van de Ram begon. Hij is de zoon van een van de hoofdrolspelers ben de naam kwijt het is waarschijnlijk Enki of Enlil. Marduk kon eigenlijk niet wachten om the big Boss te worden en wilde sterrenkundige beïnvloeden om zijn tijdperk uit te roepen wat weer eens oorlogen tot gevolg had. Later heeft hij de geschiedenis voor een deel aan hem aangepast. Elke verandering van sterrenbeeld heeft en tumultueuze tijd, nu gaan we van Vissen naar Aquarius. De Vissen tijd was meer een religieuze materiële tijd met als motto Bid en Werk. De mensen snappen niet dat de Bijbelse God de God van de stammen van Israël is gelijk men in het Hidoeisme ook nog stamgoden heeft tot op heden aan toe. Maak je niet druk wat de massa doet en zich er niet voor interesseert je valt ook wel ergens in een vakje waar je niet veel van afweet en dan door een ander als de massa gezien wordt Het verschil maakt het geheel. Pin me hier niet op vast omdat het lang geleden is dat ik me hier in verdiept heb. Ik ben niet moe en heb geen directe link. Maar kan je wel de boeken van Zecharia Sitchin aanbevelen genaamd Earth Chronicles. Ze zijn als pdf hopelijk nog vrij te downloaden. Vergeet in alle tumult die we maken over wat er gebeurd niet uit te zoomen en te begrijpen dat er ook een evolutionaire stroming werkzaam is.

 2. Even over die vrouwen die hier te zien zijn

  Izebels religieuze overtuigingen, verheerlijking en ‘humanisering’ door de moderne samenleving en haar moderne zussen
  Izebel promootte de oude religie van de Kanaänieten , waaronder de aanbidding van Baal en Ashtart . Ashtart is een Semitische godin van liefde en oorlog en de Kanaänitische grote godin die de cultpartner is van Ba’al (‘de koning’). Heteroseksuele orgieën werden geassocieerd met Ashtart terwijl homoseksuele orgieën werden geassocieerd met Baal. De lente-equinox (voorjaarsvakantie) werd geassocieerd met rituele geslachtsorganen ter ere van Astart.

  https://ci4.googleusercontent.com/proxy/AGyjBiNNW2_Vv_qvblcMcFjanxSba55UQFL0GS_Fr-l9dxGUv5DaMZ7VswLiCMLHApV-FAcMVN77mDK_bBFG6m7r7wFXOOawVHsjSuZJL5BXcrw=s0-d-e1-ft#http://www.returnofkings.com/wp-content/uploads/2014/07/sbbb.jpg

  Dronken feestvreugde en losbandigheid; moderne “heidense” lente-equinox festivals van weleer

  Tegenwoordig wordt Izebel vaak verheerlijkt door apologetiek (meestal vrouwen) als een voorbeeld van vrouwelijke macht, overheersing en kracht die het slachtoffer werd van de ‘misogynistische’ auteurs van de Bijbel, terwijl ze vaak de schrijnende misdaden en wreedheden die ze in haar beging, veronachtzaamde of onderschatte aardse leven. Haar weigering om zich te onderwerpen, zelfs in haar dood (eigenlijk uit haar trots), wordt verontschuldigend afgeschilderd in de recente moderne tijd, als feministische heldenmoed en slachtofferschap door een patriarchale cultuur van die tijd.

  Feministische apologetiek schildert haar zelfs menselijk, als een ’trouwe’ polytheïstische vrouw voor haar man en haar geloof, terwijl ze Elia vergelijkt als een schurkenstrijder-fundamentalistische gelijkenis met een moderne religieuze extremist. Ze stellen dat de hoererij van Izebel spiritueel was en niet letterlijk – aangezien polytheïsme vaak als hoererij werd aangeduid – maar wat moet worden opgemerkt dat de door Baal en Ashtart aanbidding die Izebel bevorderde, verband hield met rituele seks en heilige prostitutie . Aangezien er geen “feitelijke” informatie over Izebel is, is het zo waarschijnlijk dat dergelijke verontschuldigende vrijspraak van haar met behulp van ” historische verbeelding ” correct of onjuist is als alle andere.

  Eén feit is gebruikelijk: Izebel was een meedogenloze goddeloze tirannieke vrouw die de menselijke waardigheid tartte, buitensporige leugens weefde, onschuldig bloed vergoot, corruptie verspreidde – alles om haar ego te bevredigen – en ze verdient haar slechte reputatie . Niettemin blijft ze een rolmodel en heldin voor feministen, met moderne apologetische feministische versies van haar verhaal .

  Feministen beschuldigen dat Izebels laster in de Bijbel was vanwege de ‘overwinnaar’ die (vervormde) Bijbelse geschiedenis schreef. Feministen herschrijven in feite de moderne geschiedenis door Izebels eigenschappen per daad te belichamen vanwege de proliferatie en dominantie van feminisme in moderne samenlevingen, dus het is het geval van de pot die de ketel zwart noemt.

  Veel mannen hebben tegenwoordig te maken met zulke sluwe vrouwen in hun dagelijkse leven. Vergelijk de eigenschappen van de bijbelse Izebel met feministische, moderne vrouwen die je vaak om je heen zou zien, die hieronder worden onderzocht:
  https://ci5.googleusercontent.com/proxy/VwYgNmHWPCZnaRajoHu-Ys7p2rM2X1Ap-xBVMrkFT4wPShtJauujfV7i2nFMahKqntn6QrzH-kBXHq4EvyGMRl277MWhawJ5vQOvWTsLlRxDWxUMSR7S=s0-d-e1-ft#http://www.returnofkings.com/wp-content/uploads/2014/06/grinding.jpg

  Opstandigheid – zowel moreel als spiritueel? Controleren.
  Tendensen beheersen over mannen (meer nog in partnerschappen)? Controleren.
  Tiranniek , onvrouwelijk gedrag en wreedheid over de zwak? Controleren.
  Narcisme ? Controleren.

  https://ci3.googleusercontent.com/proxy/HHqwjQnliI331wYHm-JU42LzPDsxETXMIgUifIUM4vdPIj4skMPGyBdLoK-LSDv-3WLPy8__nSNbo_XnaP5GTqgVze5_2RhP55xv1wn9m9sGw_eL=s0-d-e1-ft#http://www.returnofkings.com/wp-content/uploads/2014/07/selfi.jpg

  Haat jegens mannen (verborgen of open)? Controleren.
  Extravagantie , drukte en materialistische hebzucht? Controleren.
  Spirituele hoererij en scepsis of algemene minachting voor patriarchale religie? Controleren.
  Hekserij en occulte sympathieën? Controleren.
  Bedrog, gewoon liegen en sluwe manipulatie? Controleren.
  Geen rechtvaardigheidsgevoel? Controleren.
  Bevordering van seksuele afhankelijkheid bij medevrouwen? Controleren.
  Hubris en wispelturigheid? Controleren.
  Algemene weigering om fouten te accepteren, geen geweten en schaamteloosheid? Controleren.

  De reden waarom kenmerken van Izebel steeds vaker worden gezien bij moderne feministische vrouwen, is dezelfde als wat Izebel zelf definieerde: spirituele rebellie of walging van patriarchale religie in moderne feministische samenlevingen. Met de opkomst van hekserij (Izebels geloof) in moderne samenlevingen keren meer vrouwen zich af van de patriarchale religie. En religieuze en spirituele corruptie zet dan de toon voor eventuele morele corruptie, omdat goddeloze vrouwen duidelijk op goddeloze manieren zullen handelen.

  Het toenemende scepticisme ten opzichte van religie zelf in de moderne wereld maakt het probleem nog ingewikkelder. Zoals hierboven vermeld, vergiftigt de instroom van de Izebeliaanse geest in religieuze instellingen het kader zelf dat de wortels van de Izebeliaanse geest in de moderne wereld mogelijk had kunnen uitdrijven.

  https://ci6.googleusercontent.com/proxy/xEZUN1kdqMIUAzEj3UZqBrKbwV9T9xqNn6_ouBhkKqAU7U7sLDIlX1xYrM8P3q6Li8XmCJaN5fWNB7lwAEejHJI1Ww_f2jor0Fce3YshxZX3ZcBZQ6hi7i0e=s0-d-e1-ft#http://www.returnofkings.com/wp-content/uploads/2014/06/manonleash1.jpg

  Maar in de moderne wereld is het niet gebruikelijk om een goed opgeleide, intelligente, succesvolle man te zien zijn gezond verstand, spirituele identiteit en waardigheid opgeven om te worden gemanipuleerd in onrechtvaardig en goddeloos gedrag door de vrouwen van wie hij houdt of verlangt – of hij nu getrouwd is of single – heel erg zoals Achab? En voor wat? Vaak gewoon omwille van seks en kameraadschap met zijn partner.

  Net zoals Achab Naboth heeft gedood op aandringen van zijn vrouw, zo plegen veel moderne mannen vaak misdaden en onrecht op aandringen van hun vrouwen. Duik in dit beeld hebzucht, materieel succes en sensueel plezier en de moderne man zal zich nooit losmaken van zijn Izebeliaanse partner. De verslaving aan aardse en materiële genoegens over spirituele en mentale ontwikkeling wordt vaak gezien in de hedendaagse Ahabs. In een moderne wereld waar materialisme de religie is, zal de moderne dag Achabs gemakkelijk voor zichzelf en voor anderen het kwaadaardige gedrag dat door hun Izebeliaanse vrienden op gang is gebracht, rationaliseren als zijnde ‘pragmatisch’ en vaak ‘noodzakelijk’.

  Gevolgtrekking
  Het verhaal van Izebel en Achab toont de zaden van corruptie van een samenleving: zwakke goddeloze invloedrijke mannen in combinatie met het beheersen van corrupte goddeloze vrouwen. “Achter elke succesvolle man staat een vrouw” : dit is de leugen die in moderne feministische samenlevingen wordt gepropageerd. Maar de echte waarheid is dat ‘achter elke succesvolle vrouw een man staat’ – zoals te zien in het verhaal van Izebel. De immense sociale macht en invloed van haar zwakke echtgenoot hielp haar haar slechte ontwerpen te bereiken. Ze zou niets zijn geweest als ze niet met een krachtige zwakkeling als Achab was getrouwd om haar verachtelijke doelen te bereiken en haar religieuze ideologie te promoten. Dezelfde analogie kan worden toegepast op feministen en manginas. Zonder manginas en witte ridders zouden feministen (of trouwens feminisme) nooit bekend zijn geworden. Zelfgenoegzaamheid leidt uiteindelijk tot vrouwelijke tirannie.

  Religieuze en spirituele achteruitgang zijn de eerste tekenen van de naderende corruptie van een samenleving. De spirituele corruptie die vaak wordt gezien in moderne feministische samenlevingen, resulteert niet alleen in de morele achteruitgang van de beschaving, maar zal uiteindelijk ook leiden tot de proliferatie van hedendaagse Izebels en Ahabs. Het is een serieus probleem, omdat elke man (moreso rode pil), ongeacht zijn religieuze overtuigingen, kon of zou lijden vanwege deze moderne Izebels en Achabs, zoals Naboth.

  Feminisme is de moderne religie die ze uiteindelijk produceert en herbergt. En deze tekens zien er onheilspellend uit voor de toekomstige generaties.

 3. zolang mensen meespelen in het grote “geloofscircus” blijft het invloed hebben. Op het moment dat je niet meer meedoet word het een soort carnaval, een verkleed partij van lichaam en geest omdat men de wereld zoals deze is niet aankan en de eigen natuur wil ontkennen.

  … gooi de opgedrongen regels overboord en vertrouw op je eigen oordeel. De bijbel en alles met satan is mensen waanzin met doel tot overheersen van anderen….satanisme of Vegan willen zijn of Katholiek , LGTBQRSTUVW trol of WEF aanhanger is ergens bij willen horen bij gebrek aan een eigen persoonlijkheid, of het kunnen communiceren daarmee.

  Er is geen God, er is geen duivel, er is geen regering. Dei bestaan pas als jij ze erkent, en die erkenning is bijna altijd afgedwongen met geweld. Uit vrije wil ergens in geloven behoeft geen kerk, geen moskee of boek of volgeschreven WC rol…enkel een open eerlijke man of vrouw. Dan ben je vrij.

  Duchesne sprak alzo…

  • tsja, je kop in het zand steken is ook een optie. Maar misschien is het niet verkeerd om dingen te onderzoeken : de schrift noemt “de sterke naties, als de terrible mensen van oud, waar u noch uw vaderen van wisten” en daarmee wordt de geestenwereld bedoeld , die altijd al deze aarde binnen wilden vallen – maar nog verhinderd werden. In Openbaring lukt het ze tóch – als het leger van 200 miljoen.
   Zie de vaas van Narmer : de egyptische pharaoh vertrapt de semieten (die representeren altijd echte adam-zielen – terwijl de egyptenaren [en huidige Cabal] dat NIET zijn) en als beloning mag hij naar hun ‘paradijs’ : the Field of Reeds in ons zonnestelsel – als andere dimensie natuurlijk , waar die 200 miljoen vandaan zullen komen. Zie artikel boven.
   Toch zijn ze benauwd dat wij hun zullen ontdékken : omdat dan God gaat ingrijpen [-en dat gebeurd uiteindelijk ook , zie Openbaring] : de pre-Hindu Rg-Veda – dus niet ‘hindu’, dat is een zooitje – heeft een stanza waarin de auteur zijn goden vraagt “om die lelijke zwakke soldaten ons niet te laten ontdekkenn” : die soldaten zijn WIJ en wat niet ontdekt mag worden is hun ‘Field of Reeds’ – als Svar ’the abode of the gods’ in Sanskriet —
   kan nog wel uren doorgaan maar wil geen ban van Rommel ; )
   als je geinteresseerd bent , het- report. nl

 4. Het zijn de Gemenebest Spelen. India is ook Gemenebest en in India is de koe een heilig dier. Ik weet niet of een koe in India een soort God is maar geloof wel dat Indiërs er voor bidden
  Zoek er dus niet wat anders onder.

  • Beste Mensen

   Verkeerd begrepen

   Alle Hoeren zijn echte Vrouwen

   Die hebben Ballen

   Alleen DIE Kunnen Ook Alle Gestoorde mannen Verslinden

   Dank U

   • Vrouwen met ballen zijn hoeren zijn echte vrouwen volgens Ringo Dada.
    Echt Ringo, je zou al je reacties eens naast elkaar moeten leggen.
    Voer voor psychologen! Ik vermoed dat je hoog gaat scoren op schizofrenie.

    • Beste mensen

     Het zijn de Koeien die een Koe heilig verklaren en hebben opgelegd dat het word bedoeld specifiek die Dier met Horens zijn Heilig

     Maar ;
     Gauv betekend : Dieren – die Allen zijn Heilig
     &
     Gaiy betekend Koe – èèn van Die Dieren

     Mens is ook èèn van die Dieren
     Helaas de Enige aller Slechtste
     Grootste Schijnheilige Kanibaal Moordenaar

     Tot overmaat van Ramp gaan die Zieken
     Bezetenen door het Blanke
     Hunzelf in Doolhofjes Labyrintjes proppen
     En vervolgens die labyrint doolhof voor almachtig Groot en Heilig verklaren
     Alle rechten tot zichzelf toe eigenende
     Stavende met een duplicaat boek
     Zogenaamd Heilig dus Schijnheilig
     Want alles berust op leugens in eigen belang Ego ik
     Wij mogen alles
     De Rest mag niks
     Mijn Onze voetveeg Slaafjes zijn de Rest
     Zo gaan wij die ook behandelen
     Die allen moeten doen wat Leider IK en Schaapjes Wij willen van Specifiek Doolhof

     Kijkt men met open blik dan ziet men dat
     Hier en Nu gebeuren
     Ter verduidelijking
     Voorbeeld : Zie Amerika Rusland China Taiwan recent
     En ga maar verder zelf kijken en zelf denken
     Nog Kleinbeetje hulp erbij
     Poedel hondje Polowsie Roet gooister
     De baas Baiden
     Daarom zijn er dingen in het hoofd
     Hoe heten die dingen ook alweer
     Een psychopaat kan er niet zo snel op komen
     ….. Ooo ja Hersenen ..

     Dank U

 5. ´De religie die zou moeten ontstaan na het min of meer verenigen van het christendom en de islam wordt ook wel ‘chrislam’ genoemd. Behalve paus Franciscus is ook de bekende Amerikaanse christenleider Rick Warren, oprichter van de ‘Purpose Driven Church’ beweging die het christelijke geloof ‘all inclusive’ probeert te maken, voorstander van deze samenvoeging.

  ‘Zoon van God’ is voor Joden en moslims grootst mogelijke godslastering

  Samenwerken is één ding, maar samenvoegen zal nog een heel groot probleem worden. Het traditionele christendom is zoals gezegd gecentreerd rond Jezus Christus, de ‘Zoon van God’, wat voor zowel Joden als moslims een volstrekt onaanvaardbare overtuiging is. In de islam is het geloof in Gods Zoon zelfs ‘shirk’, de grootst mogelijke godslastering die je een enkele reis naar de hel oplevert. De meeste Joden denken er net zo over.´

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/christendom-islam-jodendom-samengevoegd-eerste-gebouwen-van-een-wereldreligie-bijna-klaar/

 6. Beste Mensen

  De heele wereld word gedwongen te denken als een Chinees

  Dit zijn Hersenspoel methoden

  U alvast laten gewennen met de nieuwe levens stijl
  Maakt Uw borst maar Nat

  Chinees Slaaf Model

  Dank U

 7. Juist ja
  Beste Mensen

  De Crimineele Politiek van toen
  Het jaar 0 nul nam toen de beslissingen over Goed en Slecht
  Exact hetzelfde gebeurt vandaag in het jaar 2021 nog steeds
  De gezamenlijke Crimineele staten bepalen wat Goed en wat Slecht is
  U moet schikken
  Goedschiks of Kwaadschiks

  Dank U

 8. We kennen de geschiedenis van het Gouden Kalf toch ! Mozes gooide kwaad zijn stenen platen met goddelijke geboden stuk toen hij de berg afdalend de meute er rond zag dansen..Gevolg van hun idioterienwas dat ze eerst 40 jaar zouden moeten blijven zwerven door de woestijn ! Alles heeft zijn prijs ! Kijken hoe lang en in wat voor woestijn van waanzin en onrecht en leugens wij gaan moeten dwalen !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in