Hebben we de piek van de wereldbevolking al bereikt? De geboortecijfers zijn in rijke landen al jaren aan het dalen, en liggen nu overal in de geïndustrialiseerde wereld ver onder het vervangingsniveau. In sommige arme landen liggen de geboortecijfers nog boven het vervangingsniveau, maar ze dalen gestaag omdat de jongeren in die landen de culturele waarden van de rijke landen overnemen. Ondertussen daalt de gemiddelde levensverwachting in de Verenigde Staten en elders, en is het aantal sterfgevallen de afgelopen jaren overal ter wereld dramatisch gestegen. Als we geen manier vinden om deze trends te keren, zullen we getuige zijn van een catastrofale bevolkingsafname. Het is slechts een kwestie van tijd, schrijft Michael Snyder.

Volgens CNN is het aantal geboortes per vrouw sinds 1950 met meer dan de helft gedaald…

In 1950 kregen vrouwen doorgaans vijf geboortes; vorig jaar waren dat wereldwijd 2,3 geboortes. Tegen 2050 verwacht de VN een verdere wereldwijde daling tot 2,1 geboortes per vrouw.

In sommige landen is het lager. In de VS was het in de jaren 1950 3,6 geboortes per vrouw, volgens de Wereldbank is het gedaald tot 1,6 in 2020. In Italië was het 1,2; in Japan 1,3; in China 1,2. In januari 2022 kondigde het land aan dat het geboortecijfer voor het vijfde jaar op rij daalde, zelfs met de intrekking van het één-kind beleid, waardoor koppels vanaf 2021 maximaal drie kinderen mogen krijgen.

Hier in de Verenigde Staten maken we al heel lang niet meer genoeg baby’s om onszelf te vervangen.

In feite wordt ons verteld dat ons vruchtbaarheidscijfer “sinds 1971 over het algemeen onder het vervangingsniveau ligt“…

Het vruchtbaarheidscijfer van Amerika ligt sinds 1971 over het algemeen onder het vervangingsniveau en al meer dan tien jaar consequent onder het vervangingsniveau. Volgens bevolkingsprognoses zal het land niet snel terugkeren naar het vervangingsniveau.

Waarschijnlijk zal de daling van ons vruchtbaarheidscijfer de komende jaren zelfs versnellen, omdat grote aantallen jonge volwassenen in de VS gewoon geen kinderen willen.

  Mark Rutte noemt boerenprotesten "klein" en "onaanvaardbaar"

Eerder deze week kwam ik een artikel tegen dat mij zeer bedroefde. Daarin stond dat er de afgelopen maanden “een golf van vasectomieën” (ook wel sterilisatie genoemd) heeft plaatsgevonden onder jonge mannen in de Verenigde Staten. Nu Roe v. Wade ongedaan is gemaakt, willen veel jonge mannen er absoluut zeker van zijn dat er geen “ongelukken” gebeuren.

Maar als we onszelf niet vervangen, krijgen we te maken met ernstige maatschappelijke problemen.

Onze bevolking vergrijst snel, en we hebben miljoenen en miljoenen jonge werknemers nodig om onze extreem dure sociale zekerheid en gezondheidszorg te ondersteunen

Het aantal Amerikanen van 65 jaar en ouder is gestegen tot ongeveer 56 miljoen, oftewel 17 procent van de bevolking – bijna het dubbele van het niveau van 9 procent in 1960.

Met het groeiende aantal oudere Amerikanen, de grootschalige uittreding van babyboomers uit de beroepsbevolking en de stijgende uitgaven voor gezondheidszorg per persoon, wordt de Amerikaanse overheid geconfronteerd met snel stijgende kosten en zorgwekkende verwachte faillissementen in de nabije toekomst van programma’s als Social Security en Medicare.

Europa kampt met soortgelijke problemen.

Op dit moment liggen de vruchtbaarheidscijfers in elk EU-land ver onder het vervangingsniveau

In 2021 had Frankrijk het hoogste vruchtbaarheidscijfer van de EU-lidstaten met 1,84 levendgeborenen per vrouw volgens Eurostat, het bureau voor de statistiek van de EU. Malta had het laagste cijfer met 1,13 levendgeborenen. Het gemiddelde voor de EU als geheel was 1,53.

Als er niet zoveel migratie plaatsvond, zou de bevolking in de hele EU al gestaag krimpen.

Maar als u denkt dat het slecht gaat in Europa, kijk dan eens wat er in Azië gebeurt.

  Machtselite komt bijeen om globale herstart te plannen - geeft aanleiding tot bezorgdheid

De gemiddelde vrouw baart slechts 1,4 kinderen in Japan, en het cijfer is nog lager in Zuid-Korea

De vruchtbaarheidscijfers zijn 1,1 kinderen in Zuid-Korea en 1,4 in Japan. In beide gevallen zijn de vooruitzichten alarmerend: de Japanse bevolking, die nu bijna 126 miljoen bedraagt, zal dalen tot 104 miljoen in 2050 en slechts 72 miljoen in 2100. De cijfers voor Zuid-Korea, waar nu 52 miljoen mensen wonen, zijn 46 miljoen in 2050 en 24 miljoen in 2100.

Kijk nog eens naar deze cijfers.

De bevolking van Zuid-Korea zal met meer dan de helft afnemen als het vruchtbaarheidscijfer op het huidige niveau blijft.

Wat gebeurt er dan als het vruchtbaarheidscijfer blijft dalen?

In China is de bevolkingsafname een grote nationale crisis geworden.

Volgens de New York Times daalt de Chinese bevolking zo snel dat India binnenkort standaard de eerste plaats zal innemen…

Ondanks de terugdraaiing van China’s één-kind beleid, en zelfs na meer recente stimulansen om gezinnen aan te sporen meer kinderen te krijgen, krimpt de Chinese bevolking gestaag – een gedenkwaardige verschuiving die binnenkort India zal achterlaten als ’s werelds meest bevolkte natie en die zowel in eigen land als wereldwijd brede gevolgen zal hebben.

De verandering zet China op dezelfde koers van vergrijzing en inkrimping als veel van zijn buren in Azië, maar het pad zal niet alleen grote gevolgen hebben voor de regionale economie, maar ook voor de rest van de wereld.

Net als zovelen in de westerse wereld hechten jongeren in China tegenwoordig weinig waarde aan huwelijk en gezin.

Als gevolg daarvan is het vruchtbaarheidscijfer in China gedaald tot een bedroevend laag niveau van slechts 1,15 per vrouw

Het vruchtbaarheidscijfer van China is gedaald tot 1,15 kinderen per vrouw in 2021, ver onder het vervangingsniveau van ongeveer 2,1 levendgeborenen per vrouw dat nodig is om een min of meer stabiele bevolking te garanderen bij afwezigheid van migratie.

Ook Rusland worstelt met enorme demografische uitdagingen.

  De Bud Light opstand - Woedende patriotten verwerpen "Woke" indoctrinatie

Ondanks overheidsprikkels die het krijgen van kinderen aanmoedigen, zullen de Russen tot het einde van de eeuw ongeveer “1 miljoen nieuwe migranten per jaar nodig hebben om het huidige bevolkingsniveau te handhaven” …

Rusland zou tot het einde van de eeuw jaarlijks ongeveer 1 miljoen nieuwe migranten moeten aantrekken om het huidige bevolkingsniveau te handhaven, zo blijkt uit onderzoek dat donderdag door de nieuwswebsite RBC werd geciteerd.

De bevolking van Rusland is de afgelopen vier jaar op rij gedaald en is alleen vorig jaar al met een half miljoen mensen gedaald, tot 146,45 miljoen aan het begin van 2023.

Maar de arme landen maken tenminste het egoïsme van de rijke landen goed, toch?

Tot op zekere hoogte, maar de waarheid is dat ook in Zuid-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten de vruchtbaarheidscijfers dalen.

Door onderwijs en entertainment worden de waarden van de rijke landen over de hele wereld geëxporteerd, en dat drukt overal de vruchtbaarheidscijfers.

Dus zelfs als de wereldbevolking niet drastisch wordt verminderd door oorlog, hongersnood, ziekte, ongekende natuurrampen en alle andere dingen waarvoor ik in mijn laatste boek waarschuw, zal zij de komende jaren waarschijnlijk sterk afnemen, omdat onze waarden de hele planeet hebben besmet.

Wat wij kiezen om te geloven over huwelijk, gezin en kinderen heeft zeer ernstige gevolgen, en nu staan we echt aan de vooravond van de ernstigste vruchtbaarheidscrisis in de hele menselijke geschiedenis.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Gaat het nog? Artsen spelen boksen met geaborteerde baby’sVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVreemde sterfgevallen en verminkingen van vee
Volgend artikelBRICS-opkomst, dollardegradatie en multipolaire verandering – Het mondiale machtsevenwicht verschuift
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

51 REACTIES

 1. Maakt het wat uit dat de bevolking slinkt, als het maar op een natuurlijke manier gebeurt is er toch niks aan de hand, of willen een we 20 miljard mensen op de wereld.

 2. edwin april 26, 2023 at 11:06 & Alfred Melse april 26, 2023 at 11:26

  “Maakt het wat uit dat de bevolking slinkt”
  “Slinkende bevolking? Niet erg!

  Als het jullie tweetjes maar niet betreft. wat een randdebiele arrogante opmerkingen.

  • Het “probleem” zijn mensen met pensioen, dus “technisch” gezien moet je dus de pensioen leeftijd verhogen of de levensverwachting verlagen zodat de balans tussen betalers en ontvangers in evenwicht blijft.
   mbt. punt 1 heeft Macron al punten verzameld.
   Om nu meer jongeren binnen te halen om te ontgrijzen werkt alleen als die bijdragers worden en niet ontvangers blijven, en daar ben ik een beetje bang voor dat dit niet gaat gebeuren.

  • Een heleboel kennissen en vrienden van ons hebben helemaal geen kinderen genomen of slechts 1 kind, ik heb een hoop respect voor mensen die nog kinderen nemen, allebei werken buitenschoolse opvang en dan nog de eindjes aan elkaar knopen wat een leven. Maar dat is wel natuurlijk dat de bevolking op deze manier slinkt.

  • Mensen die nooit ‘gemaakt’ werden en dus nooit bestaan hebben kunnen het alleszins niet erg (of leuk…) vinden dat ze er nooit gekomen en geweest zijn.

   Rusland laat weten dat het nog fossiele brandstoffen heeft om nog ongeveer een eeuw verder te kunnen.
   Maar eens deze brandstoffen op zijn is het wel definitief voor eeuwig en altijd afgelopen ermee.

   Het boek ‘A Bigger Problem than Climate Change: The End of Oil’ van Dr Vernon Coleman doet de oogjes open gaan over wat er momenteel echt aan de hand is.

   Met de industrialisering en bevolkingsexplosie in China en de derde wereld landen (met de hulp van onze deugmensen…), is de eindstrijd om de grondstoffen van de Aarde pas echt losgebarsten…

  • Nee, zij hebben totaal gelijk, zeker gezien de opmerking “als het maar op een natuurlijke manier gebeurt”.
   Het enige (non-)probleem is het dragen van de zgn “lasten” van pensioen en ziektekosten door een gereduceerde bevolking.

   Maar gezien het feit dat het betaalsysteem zelf 70 procent steelt van alles dat de mens produceert, is er niet meer nodig dan het stoppen van dat criminele piramidespel, het arresteren van de daders en het confiskeren van hun vele vergaarde triljarden.

 3. Het kan mij niet genoeg slinken. Als die 75 procent van de bevolking zonder na te denken trouw hun prikjes gaan halen . Voor de navo zijn zonder zich in te lezen wat er in 91 afgesproken is met rusland .ons vertellen dat we dom en wappie zijn terwijl je met 6009900 tegen verhalen komt die ook bewezen zijn . Nog steeds amerika vereren ondanks alle valse oorlogen . Migen ze van mij met bossoes dood neervallen . Ik heb niks aan schaapies . Ben ook klaar met uitleggen. Als er 1 gaat zeg ik gewoon goed spul die boosters

  • Peter de grote april 26, 2023 at 11:39

   Behalve dat mRA in je vreten wordt gedaan, en als nietsvermoedend consument dezefde typhuszooi ongemerkt opvreet, het zit reeds in de eieren, pluimveehouder worden gedwongen om hun leghennen te vaccineren, het vlees in Amerika wordt al behandeld, GMO gewassen, Chemtrails die kolere zooi over ons uitsproeien, waar ben je mij bezig op je zolderkamertje bij je ouders onzin te verkopen, je leest in iedergevak geen genoeg artikelen, bijna elke dag komt er wel zo’n artikel voorbij met geen vrolijke berichte het zijn artikelen die je MOET lezen om geen achterlijke taal uit te slaan suffertje.

   • Beste Adriaan W,
    Heb jij ook in de gaten dat het vaak nieuwe namen zijn die FN hebben ontdekt om vervolgens oneliners te plaatsen danwel idiote comments plaatsen?

    Het gebrek aan inhoudelijke kennis danwel levenservaring is ten hemel schreiend.
    Zijn het niet de trollen dan zijn het wel de jonge onbenullen.
    Het lijkt af en toe wel op vervuiling van FN.

    • Volgens mij is FN niet exclusief voor mensen met dezelfde mening. Iedereen heeft daar recht op, of je het daar nu mee eens bent of niet. Als mensen onzin uitkramen kan je ze corrigeren met feiten. Als ze de feiten niet erkennen kan je ze vervolgens negeren. Wie niet horen wil moet maar voelen.

     • Beste Bas,
      Het klopt wat je schrijft.

      Het is niet zo dat FN bedoeld is voor mensen met dezelfde mening.
      Indien over de standpunten gediscussieerd kan worden is dat leerzaam.
      Doorgaans is het opvallend dat dergelijke reaguurders niet meer reageren na opmerkingen of correcties van anderen.
      Mensen die uitsluiten/voornamelijk oneliners plaatsen /enof opmerkingen zonder onderbouwing, dragen niet bij tot de informatievoorziening waar FN voor bedoeld is en zorgt voor een slechtere leesbaarheid van de site.
      Dat wie niet horen wil maar moet voelen maakt mij niet uit omdat ik daar niets van kan opsteken.
      Het is slechts mijn mening,…. (met onderbouwing)

   • Ho ho, lees ff de disclaimers van de bronnen vrind….geeneen maakt zich 100% hard voor deze artikelen, zijn puur uit informatieve of ENTERTAINENDE waarde.

    We zitten in een angstpandemie vooral, er zal vast iets van waarheid tussen zitten, maar niemand weet wat waar is op dit moment.

    Het haalt wel iets naar boven in de mens, zoveel is duidelijk

   • Verkeerde been uit bed gestrompeld, sukkel? Je reageert op iets wat niet gesteld werd door Pjotr Welliki. Als hij stelt dat de prikkies van hem mogen verdwijnen heeft dat niets te maken met wat er in zijn eigen voedsel zou kunnen zitten.

    Misschien heeft Pieter zelf wel een kas met bio groenten en fruit en een kippenren vol bio kippen die gezonde eitjes leggen.

    Graag stoppen met dit negatieve afkappen van mensen die aan onze zijde staan. Als je chagrijnig bent hou je dan in en reageer eens niet.

  • “Als die 75 procent van de bevolking zonder na te denken trouw hun prikjes gaan halen”
   Inderdaad, dat zijn dezelfden die anderen de maat namen en voor dwang waren. Dezelfden die verraadden, dat zijn dus die schapen waar we het vaak over hadden.
   Dat waren dezelfden die de Hitlergroet brachten en Joden verraadden, ze volgden de overheid en de wet.
   Onverbeterlijk en ook niet veel aan verloren als ze daardoor het loodje leggen.
   Oorzaak en gevolg.
   Dat is wat anders dan gedwongen rotzooi in het voedsel, water of de lucht binnen te krijgen, wat Adriaan zeg.

  • Peter de grote,

   Je hebt zeker een punt bij wat je zegt, ik heb ook de afgelopen 3 jaren veel mensen geprobeerd te overtuigen, zelfs de jaren ervoor met het in 2015 oo gang brengen van het koudenhoven Kalergi plan dat ooit in 1925 als filosofie (praktischer idealismus)door toemalige Kalergi geschreven, helaas de schapen hebben de oren dicht zitten dus nu gaan ze maar op de blaren zitten, de mensen die straks overblijven zijn de echte strijders die laten zich niets wijs maken , de meesten van hun zullen dan de ondergang van het vierde rijk gaan meemaken er zal waarschijnlijk een langere tijd van soort wereldvrede aanbreken zoals de geschiedenis zich steeds herhaald zal ook dan weer na een x aantal jaren wederom een dergelijk periode van ondergang aanbreken, net zoals de golven op de zee van laag naar hoog en omgekeerd.

 4. Ik lees hier een zéér belangrijk onderdeel van de great reset.
  Ontvolking!! Omvolking!!
  En je leest dus ook, dat dit fenomeen al meer dan 30-40 jaar bezig is met ontwikkelen.
  Een gestage afname van de bevolking met een IQ van 95 en hoger.
  En in veel landen een vervanging van deze groep door mensen met een IQ lager dan 85-80.
  Zie het werkt, wij kijken er naar en doen niks
  Och jawel, vasectomie 🤔😥

  • Beste Timbre,
   Al deze gebeurtenissen zijn naar mijn mening zo wereldomvattend dat het moeilijk is te overzien hoe alle lijnen met elkaar verbonden zijn.
   In eerste instantie was ik van mening dat de terugloop van de bevolking in het westen te wijten was aan de maatschappelijke/commerciële druk van het ‘werken,eten,slapen’ gevoel waardoor er zowat geen tijd meer over is voor de gemiddelde mens om kinderen te krijgen en op te voeden.

   Nu ik echter in het artikel lees dat het zowat over de gehele wereld plaats vindt, tast ik in het duister wat dit fenomeen veroorzaakt.
   Wellicht dat het komt van alle chemische troep in het eten, de lucht en in het water, ik weet het niet.

   • Hallo Tigron,
    Ik denk dat de criminele elite hetzelfde doel over de hele wereld, met verschillende middelen hebben ingezet.
    Bij wet in China.
    Bij materialisatie in het westen.
    Hier voelt iedereen zich lekker als hij maar een dikkere auto rijdt dan de buren.
    Maar wereldwijd is het gezin in discrediet gebracht.
    Jíj bent belangrijk, de rest is bijzaak.
    Daar is ook de woke ideologie op gebouwd.
    Als het individu zichzelf maar lekker belangrijk vindt, gaat de wereld vanzelf wel naar de klote.

  • Timbre april 26, 2023 at 12:27

   Hoofdthema van de Club van Rome (is een particuliere stichting die in april 1968 werd opgericht) is ontvolking verschillende bekende politici hebben er wel oren naar zoals bijv. de über Kabbalistische Jood Henry Kissinger stelde keihard; als we niet ingrijpen, ontstaat binnen vijftig jaar de chaos, de catastrofe, de door de technologische geïndustrialiseerde vooruitgangsmaatschappijen zelfgegenereerde Endlösung voor de mensheid.

   Misschien zijn deze dystopische maatregelen die de de-populisten willen doorvoeren nu op het kantelpunt geraakt zo 55 jaar na dato van oprichting eiteindelijk geimplementeerd worden, wie weet is de endlösing dichter bij als we denken, of misschien een paar jaartje uitgesteld, meestal laten deze ratten een crisis niet onbenut, daar hebben we wel het een of ander van meegekregen.

  • Gemiddelde IQ hier is 100 punten, terwijl het gemiddelde IQ in Afrika schommelt tussen… 80 en 65 punten.
   https://brainstats.com/en/average-iq

   Dus als een gemiddelde blanke vrouw kinderen maakt met een gemiddelde zwarte man, mogen we bij benadering zeggen dat hun kinderen meestal een gemiddeld IQ tussen 90 en 82 punten zullen hebben.
   Aangezien we er mogen vanuit gaan dat het meestal niet de meest intelligente blanke vrouwen zijn die kinderen ‘maken’ met zwarte mannen en het niet de meest intelligente zwarte mannen zijn die naar hier komen om ons te ‘verrijken’ mogen we er vanuit gaan dat het IQ van hun kinderen dichter bij de 80 dan bij de 90 punten ligt. Maar ja zo’n ‘inconvenient truth’ mag van onze ‘wokers’ natuurlijk niet gezegd worden.

   • Natuurlijk, jij als op en top tot in alle aderen aan toe racist, zowel in de genen doorgegeven van genaratie op genaratie, simpel gezegd geboren racist dat sowieso. Jij begint plotseling over zwarte mensen vanwege vijandigheid, angst en diepe haat. En telkens als jij het daarover hebt dan gaat het over het veranderlijke IQ, gemaakt om de goeie multiplechoise antwoord te geven geen rekening houdend met het gevoel van het individu. Ooit volgens het systeem vastgesteld ben je voor het leven bestempeld op papier. Het werkende echolalie in jou brein (een psychische aandoening) laat jou steeds hetzelde verkondigen. Maar wat anders, jij bent voor AJAX zolang ze winnen, veranderd de wetstrijd in het voordeel voor Feyenoord dan verander jij verraderlijk mee, als een echte volksverrader. Dan ben je een supporter van dit en dan van de tegenpartij, echte perverselingen jullie soort types. Zie je jij haalt een mainstream link aan, wat zogenaamd bewijst dat witte mensen intelligenter zijn dan gekleurde mensen en al helemaal dan zwarte mensen. Idd dat laat zien dat je diep vertrouwd zwoel geloof heb in de mainstream media maar doet en denkt alsof je wakker bent. Onwetende dat pikzwarte jonge arme afrikaanse mensen dingen tot heden uitvinden, waar zijn de echte uitvinders van het westen dan (verbeteraars van andermans ideeën daarbij weggelaten)? Wat is nu intelligent dat je moet betalen als slaaf om te leven of gratis vrij bent als stam, als community in de natuur zonder zorgen? Ben je ook zo’n (mannelijk)dom blondje? Blijf lekker in je bs geloven waar je mee geboren en geprogrammeerd bent, sterkte ermee.

    • Idd Keert Wilder .
     Gaat het ?
     Wat een draadje 🙄
     Gevalletje pot verwijt de ketel .
     Moet even ageren hoor .
     Fijne dag .

    • Goeie hemel, lekker woke wakker geworden? Beetje gesnoven om wat tekst bij elkaar te rapen om lekker uit je dak te gaan?

     IQ is niks vreemds hoor. En de IQ tests worden door alle rassen gebruikt, over de hele wereld. Dat zwarten er gemiddeld altijd laag in scoren is niet rascistisch, gewoon een waarheid. Die ontelbare keren is bevestigd, zelfs door onderzoeker die probeerden de stelling te ontkrachten.
     Net zo’n waarheid als dat gemiddeld genomen aziaten een hoger IQ hebben dan blanken. Of dat gemiddeld genomen aziaten korter zijn dan blanken. Of dat bewoners van bv de Himalaya of de Andes gebergtes aanpassingen hebben voor het leven op grote hoogte.
     Of dat mannen en vrouwen GEMIDDELD even intelligent zijn, maar dat de spreiding onder vrouwen minder is dan bij mannen. Vrouwen hebben daardoor minder echte genieen, maar ook minder debielen.

     En ja hoor, kom maar eens met dat lijstje van al die werkelijke uitvindingen door zwarten, ik kan niet wachten.

     • Dat noem je al uit z’n dak gaan, een stukje tekst om te lezen? Ik herken je perverse tactieken, wat de problemen met de westerse liberale ideologieën weerspiegelt. Elk tegengas verpletteren met leugens, verzinsels, belachelijk maken, gaslighten etc. Ik kan zoveel typen als ik wil jij staat altijd 1-0 voor. Getraint om d.m.v onzin, om de situatie altijd in het schijnvoordeel te buigen. Dus het westerse IQ is de maatstaf voor de rest van de mensheid? Beschavingen die vroeger bestonden waren vele, vele malen geavanceerder dan nu zonder het huidige onderwijsysteem en technologie etc. Helaas, jij en je mederacisten weten niks van de koninkrijken van het vroegere Afrika. Deze belevenis van de huidige tijd kan totaal niet tippen met vroeger. Zo gelimiteerd dat jij denkt wat nu is, dat dit dé utopia of zo jij wil is van allertijden. Tja met materialistisch denken kom je maar zo ver. Lachwekkend dat er hier altijd een soort wetstrijd is om de mens gemaakte IQ, strijdend voor vreemden slim over te komen. Afrika kan ook een IQ systeem bedenken wat perfect aansluit op hun onderwijs. Mensen trainen om de juiste antwoorden te geven met resultaat een hoog IQ en daarna testen op de rest van de ongetrainde of anders getrainde mensheid om vervolgens te kunnen zeggen kijk wij hebben de hoogste IQ en de rest lager of awijkend, wat een onzin hahaha.

      Zwarte mensen worden niet voor niks zo sterk gecensureerd, angstig om de geschiedenis naar buiten te laten komen. Ontmaskerd dat witte mensen niks hebben uitgevonden en roven, mislijden en aanpassen om patent te zetten op andermans ideeën en met de eer te strijken alsof het de eigen uitvinding is, perverse tactiek, de wereld heeft er kennis van genomen. Met je lijstje die jij zelf kan vinden maar wil dat ik de links plaats, ik hoef niets te bewijzen alles is daar al.

    • Individuen met een hoog EQ hebben nog nergens gezorgd voor een grote beschaving en grote welvaart, integendeel zelfs

     Daarom willen al deze individuen met een hoog EQ zo graag ‘vluchten’ naar samenlevingen waar een hoog IQ voor welvaart gezorgd heeft.

     De inconvenient truth is dat een direct verband bestaat tussen het gemiddelde IQ van de bevolking van een land en welvaart.
     IQ and the Wealth of Nations (Richard Lynn, Tatu Vanhanen)
     https://books.google.fr/books?id=KQ4rLiAbHQQC

     • Een hoog IQ voor welvaart gezorgd? terwijl alles barbaars bij elkaar is gerooft. Ze waren zo trots op hun zeerovers, de gouden eeuw dat zegt zoveel. De inconvenient truth? Kan niet eens Nederlands getypt worden staat straks ook in de nederlandse woordenlijst als gejatEUHM geleend woord. Prachtig je hebt een woordenpaar geleerd.

 5. Ik zie het probleem niet van een bevolkings vermindering .

  Mits dit op natuurlijke wijze gebeurd.
  En de maatschappij/ samenleving hierop anticipeert.
  bv artsen, overheidsambtenaren zullen niet inleveren, de banen en uitgaven carousel blijft draaien , dan heb je een probleem.

  Tevens is het duur in onderhoud , kinderen. Werken, werken en werken.
  Vroeger was er behoorlijke kinderbijslag, 1 verdiener, tijd genoeg.
  tegenwoordig ook een agglomeratie van hamster gast huishoudens/ kinderdagverblijven die veel subsidie krijgen voor verblijf en huisvesting.
  Van andermans kinderen.

  En die 4e industriële revolutie, … 🤔

  Mogelijk is dit artikel geschreven om de mind set , in deze stand te zetten.

  • kinderen lijken nu een verdienmodel te zijn geworden voor de ‘ industrie ‘ erom heen.
   Voldoe je niet aan de verwachtingen van die ‘ industrie’ , halen ze je kinderen uit huis.
   Voor het rendement van anderen uit die ‘ industrie’ .
   ziek, deze samenleving.

  • Hola april 26, 2023 at 12:42

   “Ik zie het probleem niet van een bevolkings vermindering”

   Je ziet toch de plannen van “ons” eigen WEF-kabinet die voor 2030 de helft minder boerenbedrijven willen, Tristate City een plan dat een groot grensoverschreidend conglomeraat van stedelijke bevolking wil hebben een stuk van België en Duitsland, maar wel moet de de blanken eers het veld ruimen om plaats te maken voor het Pan-Europa plan van Coudenhove-Kalergie.

   • Wat een heleboel mensen niet door hebben is dat er geen overbevolking is op aard, maar dat er teveel mensen op een kluitje wonen. Vandaar dat die immense immigratie uit Afrika, praktisch leeg, naar delen van Europa, praktisch vol, een hele foute is. Vergrijzing is geen probleem mits de economische groei d.m.v. innovaties dit kan opvangen en natuurlijk echt onderwijs i.p.v. de weggegeven diploma´ s van nu. De islam is de kwalijke in deze. Zonder de islam zou er immigratie naar delen van Afrika kunnen worden aangemoedigd om daar de boel weer op orde te krijgen. Neem Belgisch Congo, graanschuur van de wereld, nu importeren ze graan. Zuid-Afrika, rijk land, nu arm. Nederland leger en rijker, Afrika voller en rijker.

 6. Tigron april 26, 2023 at 12:33

  Met je eens Tigron geen speld tussen te krijgen, gewoon verstandig taal gebruiken en vooral het boerenverstand, of gewoon niet regeren, FN is voor ieder wat wils, maar geen debiele one liners. Soms krijg ik het idee dat er gereageerd wordt als een klasje Down syndroom kinderen dat op excursie is in een slachthuis.😂😂😂

  • We leven nu in 2023 na Christus, zo wordt dat genoemd.
   Na “Christus” dus een jaartelling genoemd naar een sprookjesfiguur.
   Nu die zelfde Christus zei dit over de eindtijd en de bijbehorende grote verdrukking, een zeer moeilijke tijd dus.

   Matteüs 24
   19 Maar wee de zwangeren en de zogenden in die dagen!

   De mensen gaan gewoon door met fokken, dat zie je ook bij First Dates en ook om je heen, een beetje meer of een beetje minder maakt niet uit.
   De konijnen zouden er jaloers op worden.

 7. Lijkt mij dat de meeste (vaste) lezers er van overtuigd zijn dat de “prikjes” de oorzaak van de daling van de laatste paar jaar zijn.
  Dat de aangroei te langzaam gaat heeft volgens mij naast het effect van de injecties ook te maken met het feit dat religies gedemoniseerd worden, ik kom uit een van oorsprong katholiek dorp en kan me de verhalen nog herinneren dat de pastoor langs kwam bij mensen waar niet zoveel kinderen geboren werden om ze aan te zetten meer kinderen te maken, er waren een paar gezinnen met 15 kinderen.
  De kerk zat meerdere keren per week vol en nu is hij sinds de hoax gesloten.

  • Beste Vok,
   Dat er vroeger gezinnen waren met veel kinderen , kwam doordat er destijds geen sociale regelingen waren zoals de AOW, bijstand en zieken wet.
   De kinderen namen hun grootouders, en soms hun ouders in huis omdat er toen geen wettelijk sociaal net bestond.
   De toenmalige woningnood speelde daarbij ook een rol.
   Nadat de oude Drees de AOW invoerde werd de noodzaak van grote gezinnen minder.

   In de Afrikaanse landen zie je dit fenomeen nu nog steeds, daar zorgen de kinderen voor de ouderen.
   Zij hebben dan ook een ‘wij’ cultuur en ook geen wettelijk sociaal vangnet.
   Daarentegen hebben wij een ‘ik’ cultuur.
   Ook m.b.t hulp in diverse vormen waar de westerse maatschappijen bol van staan, kennen ze dat soort organisaties niet in Afrikaanse landen.
   Daar worden problemen binnen de familie opgelost.
   Dat bovenstaande slechts een deel van de oorzaken is m.b.t. ‘overbevolking’ mag duidelijk zijn.

  • Getuigt dat jij een haatdragende vijandige rasist bent zoals Doordenker-2 van gekleurde,zwarte en vooral moslim mensen. Die witte Nederlanders met gezinnen van meer dan 10 van vooral de jaren 60, 70, 80, idd steek je kop maar in het zachte warme zand. Oei idd toen die witte moeders samen met hun dochters achter het raam stonden om gekleurde mensen te fokken, toen was het allemaal oke want tja, dikke money.

 8. Voor mannen in het westen speelt er nog wat anders; ondanks al het geleuter van vrouwen over ‘de patriarchie’ zijn het de mannen die voor de wet altijd de klos zijn.

  Er is voor mannen eigenlijk geen goede reden meer om te trouwen of kinderen te krijgen.
  – Als je trouwt kan je vrouw van je scheiden en de helft van je bezit meenemen.
  – Zelfs als je als man een eigen bedrijf hebt en de vrouw er nooit een cent of een uur werk aan heeft bijgedragen dan krijgt ze bij een scheiding toch meestal de helft van de waarde toegewezen. Er zijn zelfs gevallen waar een prenuptial daar niks aan af deed ‘omdat ze al meer dan 10 jaar getrouwd waren’.
  – Bij een scheiding is het vrijwel standaard dat de MAN het huis uit moet en maar wat anders moet zoeken. Terwijl hij in vrijwel alle gevallen wel veruit het meeste heeft betaald aan dat huis.
  – De vrouw krijgt ook vrijwel standaard de kinderen, maar de man moet er wel voor blijven betalen.
  – Een vrouw kan (in ieder geval hier in de VS) overspel plegen en zwanger worden van een ander, dan is de man toch financieel verantwoordelijk voor dat kind totdat het 18 jaar is.
  – Vrouwen krijgen heel gemakkelijk een omgangsverbod voor de kinderen tegen de man.
  – Mannen hebben bijna geen mogelijkheid om een vaderschapstest af te dwingen bij het vermoeden van overspel.
  – Voor ‘alleenstaande moeders’ zijn er allerlei overheidsprogramma’s die ondersteuning bieden, voor ‘alleenstaande vaders’ niet.
  – Kijkend naar de doorsnee westerse vrouw (zeker hier in de vS) dan is die niet echt vrouwelijk meer. Veeleisend, brutaal, snel geneigd tot het via sociale media kapotmaken van iemand als ze een keer ruzie hebben gehad, stelt emoties boven alles en vaak ondragelijk arrogant omdat ze menen dat ze geen man nodig hebben en vaak al 20+ seksuele partners gehad voordat ze 20 is. Voor veel mannen is dat geen huwelijksmateriaal meer.

  Als we dat allemaal zo eens bekijken, wat is er dan voor reden voor een man in de westerse wereld om nog te trouwen? Er zijn eigenlijk geen voordelen (behalve een zeer beperkt belastingvoordeel) maar wel enorme gevaren.
  Wat dan ook de reden is dat er steeds meer mannen over de grens naar vrouwen zoeken; traditionele, vrouwelijke vrouwen. En die met name in het verre oosten vinden.

  • Idd. Omwille van dit gevaar wordt het grootste deel van het vermogen van de meeste miljardairs/miljonairs veiligheidshalve in een afgescheiden rechtspersoon ondergebracht, waar hun ex-vrouw niet aan kan.

 9. Laten we wel zijn, een verhoging van de pensioenleeftijd is nodig omdat er onderaan geen kwaliteit meer bestaat om het werk te doen. Het gaat om een paar jaar en het is voorbij met onze beschaving. Die dan terugvalt tot de primitieve wilden waarvoor de ruimte is gecreëerd om op hun eigen niveau te bestaan. Want die paar trucs die hen zijn aangeleerd zijn niet genoeg om dit beschavingspeil te handhaven. En ze zijn ook niet dankbaar voor de beschaving die ze zijn gegeven.
  Daarnaast, er waren ontwikkelde blanken in het Westen die geen kinderen wilden vanwege het atoomgevaar. Nu willen ze niet meer vanwege de massa-immigratie uit Afrika, en het Midden-Oosten en Oosten die een kwestie is van chantage.
  Nog een notitie waar niet genoeg over nagedacht is, omdat ik die naam een paar keer noemde; Benjamin Creme die een halve eeuw lezingen gaf wereldwijd, en beweert dat de Christus fysiek terug is van weggeweest, zegt dat de Antichrist een energie is die zich manifesteerde in de Tweede Wereldoorlog. Maar ze wilden meer concrete bewijzen en hebben diezelfde tegenkracht voortgezet.
  Hierbij moet aangemerkt worden dat de normale relatiepatronen altijd verstoord worden door oorlog, wanneer veel mensen onvermijdelijk worden vermoord en er veel weduwen achterblijven. Dit werkt lang door in allerlei patronen. De Amerikaanse oplossing is vrouwenemancipatie; vrouwen in het leger, maar dat mag niet baten.
  Creme zei ook dat overbevolking het gevolg is van armoede omdat ze in ontwikkelingslanden meer kinderen nemen voor hun oudedagsvoorziening en dat naarmate het welvaartspeil omhoog gaat de bevolking minder snel groeit. Daarbij zijn preutsheid naar elkaar, en schaamte en schuldgevoel in westerse (blanke) landen vooral naar de achtergeblevenen toegenomen, samen met de decadentie die in een primitieve samenleving de norm is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in