© gpointstudio / Freepik

De meeste mensen zagen dit niet aankomen: waar de “ongevaccineerden” ooit werden behandeld als melaatsen, waarbij velen suggereerden dat Covid-beperkingen moesten worden gebruikt om hen te verhinderen volledig deel te nemen aan de samenleving en het bedrijfsleven, zou de worm nu wel eens kunnen draaien, schrijft Selwyn Duke.

Volgens auteur en TEDx-spreker Laura J. Wellington zijn gevaccineerden in toenemende mate persona non grata bij vrouwen (en mannen) als het gaat om dating.

In een vrijdag gepubliceerd artikel stelt Wellington dat dit een toch al moeilijk datingklimaat voor sommige ongevaccineerde vrouwen nog problematischer heeft gemaakt. Een deel van de bezorgdheid betreft zaken die bij intieme relaties horen, zoals de uitwisseling van speeksel. Dit is natuurlijk ook een overweging voor degenen die dergelijke relaties nog steeds voorbehouden aan het huwelijk.

Wellington schrijft dat “de grootste zorg is dat de schadelijke effecten van dit vaccin uiteindelijk bij deze vrouwen kunnen binnendringen” tijdens intiem contact.

Als dit fantasievol lijkt, merk dan op dat de voorzitter van Bayer’s Pharmaceuticals Division, Stefan Oelrich, tijdens een globalistische gezondheidsconferentie [in oktober 2021] aan “internationale ‘deskundigen’ toegaf dat de mRNA COVID-19 injecties inderdaad ‘cel- en gentherapie’ zijn die als ‘vaccins’ op de markt worden gebracht om voor het publiek smakelijk te zijn,” meldde LifeSite vorig jaar.

Daarom is het voor veel Amerikanen logisch dat de “gevaccineerde” (genetisch gemanipuleerde?) nu niet aantrekkelijk is. Voor hen is het absoluut niet zo fantasievol als zeggen dat de “ongevaccineerden” niet in de samenleving zouden mogen rondlopen omdat ze geen preventief medicijn hebben genomen dat de overdracht van een gevreesde ziekte niet echt voorkomt.

  Trudeau wordt in het parlement meerdere keren uitgejouwd terwijl zijn steun instort (Nederlands transcript)

Wat betreft deze vrouwen die “er met een reden voor kozen om ongevaccineerd te blijven, is het beperken van elk risico door kandidaten te elimineren op basis van de vaccinatiestatus hun nieuwe norm geworden,” schrijft Wellington. Dit heeft echter ook nadelen: mannen die gedwongen werden de gentherapiemiddelen (GTA’s) te nemen en op grond daarvan in een romance worden afgewezen, nemen dit niet erg goed op, aldus Wellington.

“Ik ben uitgescholden omdat ik zei dat het vaccin voor mij een spelbreker is”, citeert de schrijfster ene Anika Janis.

“Voor deze vrouwen is er gewoon niet genoeg informatie over het vaccin of de effecten ervan om het te overwegen,” legt Wellington uit. “Niemand kent de gevolgen of wat er te wachten staat voor degenen die het vaccin hebben genomen.”

Dit is volkomen realistisch. Ons medisch establishment heeft het publiek de GTA’s onder valse voorwendselen verkocht, met boude beweringen over de doeltreffendheid ervan die niet klopten; in feite hebben diezelfde pseudo-elites de Covid-situatie in alle opzichten verkeerd aangepakt en vervolgens telkens gelogen.

Wellington vermeldt dit door te stellen dat voor de vrouwen in kwestie “de wetenschap die ‘spreekt over de werkzaamheid van de Covid-19 vaccins’ weinig afdoet aan de angst die gepaard gaat met wat zij overal om zich heen waarnemen, simpelweg omdat ‘niemand meer weet wie te vertrouwen’.”

Ze zijn ook verre van alleen. Wellington stelt dat veel GTA-vrije ouders hun kinderen waarschuwen voor afspraakjes met GTA’s, en dat sommige vrijgezelle mannen ook terughoudend zijn. En verschillende GTA-vrije getrouwde vrouwen “hebben mij laten weten dat ‘scheiden een optie is geworden’ als hun man zou zwichten voor de druk om zich te laten vaccineren,” aldus Wellington.

  Vaccinzeloten smeken om vergeving nadat ze de levens van miljoenen mensen hebben verwoest

Bovendien zijn sommige mensen bezorgd over “gevaccineerd bloed”. Zoals Moa Refm, een andere vrouw die door Wellington wordt geciteerd, zij zegt: “Helaas is de bloedvoorziening ook besmet, dus geen bloedtransfusies.”

Wellington geeft toe dat de standpunten van sommige van deze mensen mettertijd kunnen verzachten. “Maar velen zeggen ‘Nee’,” vertelt ze, “met het argument dat de verschillende vaccinatiestatussen en de ‘algemene perspectieven tussen gevaccineerden en ongevaccineerden’ gewoon te groot zijn.” En eigenlijk zijn het deze sociale zorgen, meer dan de gezondheidsoverwegingen, die het meest relevant zijn.

Zoals Kathy McPherson het verwoordde, in verband met Wellington: “Het (het vaccin) zegt veel over wie deze mannen in de kern zijn, inclusief hun niveau van bewustzijn en definitie van het leven.”

Dat doet het zeker, over het algemeen – net zoals het dragen van een masker als je alleen buiten bent of in je auto zit, boekdelen spreekt.

Wellingtons beweringen werden onderschreven door commentatoren onder haar artikel. “Dorothy Todd” zei dat zij ook een bloedtransfusie zou weigeren uit bezorgdheid over GTA. “Curt” woog mee over de karakterkwestie en schreef: “Het beschadigde bloed is één ding, leven met een lafaard is iets heel anders.” “Neil Timmerman” was dezelfde mening toegedaan. “U kunt mij toevoegen aan de lijst van mensen die liever niet uitgaan met de “vaxxed”,” schreef hij. “Ze hebben bewezen een slecht beoordelingsvermogen te hebben.”

Er was ook spot – van de “andere kant”. “Larry Svestka” schreef dat “ongevaccineerd zijn nu hetzelfde is als behoren tot een religie”. Dit is ironisch, omdat de gouverneur van New York, Kathy Hochul, vorig jaar namens vele Branch COVIDianen verkondigde dat de GTA’s “van God” zijn en dat we allemaal haar “apostelen” zouden moeten zijn en de GTA’s zouden moeten laten injecteren.

  Een handwapen tegen een leger

“Wel, jongens, zoek een leuk katholiek meisje zonder tatoeages (en zonder paars haar of piercings in wenkbrauwen),” vervolgde Svestka, “en eentje die dat demonische gif niet in haar aderen heeft gestopt.”

Behalve dat het (onbedoeld) een geweldig advies is, weerspiegelt deze opmerking een tweedeling die Wellington aanpakt. “Wie had ooit gedacht dat ‘vaccinstatus’ voor een groot deel van onze natie zo centraal zou komen te staan bij het cultiveren van nieuwe vriendschappen en liefdesrelaties?”, schrijft ze. “De verdeeldheid is hier om te blijven omdat de schade die het heeft veroorzaakt al is aangericht. Niets kan die geest terug in de fles stoppen.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bloedbank gesproken: Bewijs rondom vernietiging van immuunsysteem door vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarschuwing tegen Oekraïense “vuile bom” – Shoigu aan de telefoon met westerse tegenhangers
Volgend artikelNieuwe fabriek in Nederland gaat 3D-geprint nepvlees produceren ter vervanging van echt vlees dat door boeren wordt geproduceerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

80 REACTIES

 1. Naast verspreiding via speeksel en lichamelijk vocht speelt “SHEDDING” ,verspreiding, door uitademing en transpiratie ook een grote rol. Het serum zit nl door het hele lichaam en blijft voor de rest van je leven aanwezig. Deze wordt regelmatig versterkt door de “BOOSTER-en griepprikken”!

   • Ja daar zit ik ook mee, heb 4 zussen… allen zijn gegenjecteerd, maar worden wel iets alerter gelukkig.
    Ik ben ook iemand die men zussen knuffelt als ik ze eens in de zoveel tijd zie bij een familie uitje, echter vraag ik dan wel steeds hoelang geleden zijn jullie gegenjecteerd, voor ik een knuffel geef en houd helaas wat meer afstand waar dat kan, maar ik kan ze niet als melaatsen behandelen, houd er verder zeker goed rekening mee, vooral rond die prik rondes, al zijn ze dacht ik en hoop ik na 2 of 3 gestopt en dachten ze hey, je zei eerst 1 toen 2 en daarna gingen jullie door, dus lichte hoop voor een paar van hun. (en mij)

    Verder zou ik niet daten met een leuke meid die gegenjecteerd is, no way, al ben ik al een tijdje uit die date wereld, wat meer terug getrokken, dus hoef ik daar ook al vele jaren niet zo om te denken, maar houd me nog wel wat bezig, al vind ik het prima in men uppie, beter dat, dan met een verkeerd passende dame samen 🙂

    • Ik rook ik drink elke dag bier maar heb afgezien van deze gentherapie en ga gewoon om met die geprikten. Dat shedding neem ik op de koop toe ik zie wel maar wil me absoluut niet afzonderen.

     • Je kunt alle die gevaccineerden ook niet steeds ontlopen. Wat heb je dan nog voor leven.
      Maar een gevaccineerd man hoef ik niet. Niet alleen omdat hij besmet is door de prik, maar ook omdat hij iets in zich heeft laten prikken waarvan hij nog niet kon weten wat dat was, wat de gevolgen ervan zijn. Gewoon die mentaliteit. Die wil ik niet bij mijn toekomstige man zien.

     • Ik denk dat je weerstand genoeg hebt om enige of meerdere te kunnen bestrijden, ik heb die rommel niet in mijn lijf, ga met regelmaat naar sauna, en ben zelden snotterig of zo, ik vertrouw ze niet.

      • Ik bedoel schedding, als ongevaxte de kans opdoen op een bacterie, ? Als je jou weerstand zelf in stand houdt, dan is de kans kleiner, dus geen test, geen gifspuit, of wat voor troep, in mijn lijf en van mijn vrouwtje, 20 Jr. al. Dus……..😉😉

 2. De shedding: ik vraag me af hoe dat werkt, hoe dat ingenomen wordt, hoe dat gemetaboliseerd wordt via de gangbare paden (inademen, inslikken, huid op huid, slijmvlies op slijmvlies, bloed via bloed, etc) en wat er precies ingenomen wordt – is dat het spike eiwit zelf, en hoe groot is dat ding. Hoe kan het opgenomen worden zonder dat het desintegreert? Het kan ieg niet worden opgenomen in het DNA, omdat het spike eiwit zelf geen stuk genoom is, maar het product van een stuk genen. Snappie? Ik vraag me dus af in hoeverre die shedding werkelijk een probleem is? En grapheen, hoe groot zijn die brokken, hoe komen ze uit een mens, hoe dwarrelen ze door de lucht, en hoe komen ze bij een ander mens naar binnen, en hoe komen ze in de bloedstroom van een ander mens.

  Als iemand hier de echte antwoorden op heeft, en het hele shedding verhaal is waterdicht, dan moeten we die vaxxies vermijden als de pest. (wat ze nu dus ook al eigenlijk zijn, maar dan nog meer.)

  • Grotendeels eens behalve met het vermijden uiteindelijk zullen we het met z’n allen moeten doen.
   Ik ben al op leeftijd en heb me voort geplant probeer met iedereen gewoon om te gaan. Als mijn verhaal willen horen zeg ik waar het op staat (helaas stoppen al die geprikten hun hoofd in het zand en willen ze het liefst niets horen). Maar ik maak me voornamelijk druk om m’n kids en in wat voor een crazy world leven we nu.

  • Met die vragen zit ik ook, Immortal

   Ik ben niet geprikt (uiteraard). Vriendin helaas wel. Ik wil haar echt niet kwijt, maar het idee dat ik via haar alsnog een bak mRNA-ellende binnenkrijg, schrikt me af.

   Ik lees in het artikel met name over vrouwen die niet willen daten met gevaccineerde mannen. Dat zal – op de mogelijk langere termijn – ook met zwangerschap te maken hebben. Lees: ‘besmet’ sperma / onvruchtbaarheid / schade eigen lijf door sperma. Maar hoe zit het andersom? Wat kan een geprikte dame aan schade toebrengen via shedding bij een man?

   • Dat is het he. Je wilt niet 9 maanden bewust rondsjouwen met een kind dat misschien beschadigd ter wereld komt. Alleen maar omdat de vader zich niet kon inhouden en zich prikken liet omdat hij zo nodig uit eten en naar de bioscoop en feesten moest.
    No way ever dat ik bijna een jaar het kind ga dragen voor zo’n man.
    De onvruchtbaarheid van zo’n man is niet erg. Dat merk je vanzelf en als de vrouw dan toch een kind wil zal ze een ander moeten zoeken. Of je blijft bij je onvruchtbare man wat ook geen probleem hoeft te zijn als je genoeg van hem houdt.
    Een man heeft wat dat betreft weinig te vrezen. Hij kan hoogstens wat spuug of snot van zijn geprikte vrouw binnenkrijgen. Of bloed bij een passende bloedtransfusie of als hij donor is, wat wel een beetje vergezocht is omdat daar meer bij komt kijken.

  • Beste Immortal,
   Hoe het precies werkt weet ik niet maar dat shedding echt is heb ik al meerdere malen gezien bij mijn vrouw.
   Laatste keer dat ze met mij op bezoek was bij mijn moeder in het verzorgingstehuis wilde mijn moeder een knuffel van haar. Heb haar nog zo gewaarschuwd maar toch deed ze het. Volgende dag was ze ongesteld. En dat is al meerdere keren voorgekomen op haar werk in een verzorgingstehuis. Als ze te dicht bij de bewoners kwam was ze ongesteld, soms zelfs drie keer per maand.

   • O meen je dat? Ik ook. Belachelijk is het, want ik was altijd heel regelmatig wat betreft mijn menstruatie en opeens is het buitenzinnig. Sinds mijn bezoeken aan iemand die dagelijks met allerlei geprikten in aanraking komt.
    Heel veel bloedverlies ook opeens. Buitengewoon.

    • Extra ijzer slikken aangezien er ijzertekorten gaan optreden bij zoveel bloedverlies. Ook aan dames die normaal menstrueren. Als tip.

    • Marcel en Erna: heel vreemd, maar niet te ontkennen, he… ik ben er nog niet over uit. Maar als het echt zo is, dan betekent het dat die spike eiwitten (S-antigenen) inderdaad overgedragen kunnen worden in dergelijke mate dat ze voldoende opgenomen kunnen worden in de bloedsomloop om schade aan te richten op de target (de goed-doorbloedde pijnappelklier in de hersenen) die invloed heeft op de fertiliteit, dus ook de menstruatie en de zaad productie. Ik heb er de gevestigde “experts” nog niet over horen blaten, over wat het exacte mechanisme is van overdrag, want dan zouden ze ook moeten openbaren dat de pijnappelklier de target is van de spuit, en NIET de covid “virus”, dus dat gaan ze niet doen. Maar ik weet zeker dat Robert Malone daar ook van af weet. Grijns grijns grijns. Gnuif.

   • OMG ! jeetje man…

    Ik vind dat zó heftig he de shedding verhalen.

    Ken er zelf ook een paar maar dat constante baarmoeder ongesteldheid verhaal is echt erg hoor..

    vrouwen die allang in overgang zitten en járen niet meer ongesteld zijn en dan in eens door omgaan met partner die geprikt is, ongesteld geworden zijn.. of wat he tdan ook is… bah.

    Vandaag wéér een verhaal.. van een vrouw die zich had laten steriliseren (!!!) jaren terug… en ineens in OVERMATE bloed verliest… sorry…. ik kan de inhoud niet in mijn maag houden van de shedding verhalen maar ook vooral de verhalen van de geprikten zélf ook…. het is echt te gek voor woorden.

    Gelukkig zijn mijn naasten niet geprikt en degene die er wel voor gekozen hebben, zijn niet mijn naasten (meer). Die zijn verhuisd naar 3e rangs contacten voor mij.

    Een partner die de prikken gekozen zou hebben zou ik n e v e r bij in de buurt willen zijn. iemand niet kwijt willen = gelijk aan jezelf te kort doen.

    3 woorden: bah bah bah (helaas!!!!!)

  • Ik was `geshed`. Kan alleen van mijn tandarts komen. Door adem dus. Ik knuffel niet met mensen waarvan ik niet weet of ze een prik hebben gehad. Punt!
   Mijn biophotonen therapeut, die helaas inmiddels in een ver land zit, heeft mij weer ontshed.
   Maar daarna toch weer tandartsbehandelingen gehad.

   Toch denk ik dat dit nog het minste van het kwaad is..
   Net een filmpje op telegram gezien wat de werkelijke bedoeling van de (latere?) spuit is..
   Hij zit vol nanotechnologie gekoppeld aan stoffen die zich vermenigvuldigen in het lichaam. Men kan op afstand nu psychologische, lichamelijke, financiele..en nog meer op afstand uit je lezen.
   De spuit is dus echt het teken van het beest.!!!

 3. Precies!
  De tijd van kinderen krijgen ligt al tientallen jaren achter me dus dat is qua relatie niet het probleem.
  Ik wil gewoon niet omgaan met geprikten. Ten eerste omdat ze in een totaal andere wereld leven dan ik en overduidelijk niet hun gezond verstand (voor zover ze daarover tenminste beschikken) hebben gebruikt.
  Slaafs en gedachteloos de regeltjes gevolgd, niet mijn soort mensen, sorry!
  Daarbij komt dan nog dat ik er liefst bij uit de buurt blijf omdat ik er van overtuigd ben dat ze ‘shedden’.
  Een nieuwe relatie is dus zo goed als uitgesloten, prima, liever alleen dan met een schaap.
  De praktijk laat inmiddels zien dat de zogenaamde complotdenkers zoals ik het bij het recht eind hebben, ook al blijft men collectief de domme koppen in het zand steken.

  • Yvonne… kippenvel over mijn lichaam want ik sta er 100% als jij in !!

   Het is de mind set.. het is de keuze.. het is de mentaliteit van: “kan mij het schelen” én het GIF dat ze al IN zich hebben.

   Ik heb (helaas) genoeg shedding verhalen gezien van dichtbij… echt vies gewoon.. nog maar niet te spreken over bloeden en zweren en infecties.

   Wegwezen…..
   Sorry voor die mensen… maar ik wil er bij uit de buurt blijven…..

   Mij niet bellen….;

   Sinds de prikken zijn uitgerold tot heden uit de buurt weten te blijven van al dat b i o g i f in de mensen om me heen… overleggen op kantoor ? Ik was er niet bij. Feestjes en BBQ’s? Zonder mij…
   Kwartaal meetings ? Nope.. ik doe het wel online…

   Maar nu hebben we een afscheidsfeest……A.s. vrijdag…
   Voor mijzelf heb ik 5 woorden: IK HOUD MIJN HART VAST…
   Want: het is MIJN afscheidsfeest…

   Dus jaja…. nu helemaal georganiseerd voor mij… 10 man sterk…. locatie Nieuw Vennep…
   Niks carpoolen… ik “was al bij een vriendin dus ik vertrek vanuit daar en kan niemand ophalen”…

   Maar ja…. nu afwachten hoe het gaat verlopen met die geprikte teamleden….

   Ik lig er gewoon wakker van en kan niet wachten tot het voorbij is vrijdag !! 🙁 🙁 🙁 Safe My Soul !

   Safe OUR Souls … 😀 :-p

   • Ik ben echt helemaal klaar met werkgevers die staatspropaganda uitstralen (prikbussen inhuren etc.) – zodoende dat ik ontslag genomen heb.

    Ben helemaal klaar voor de parallelle samenleving.

 4. Mijn vrouw en ik (beide 65+) zijn al vanaf 2008 vax-wappies. Ik heb destijds de bijsluiter van het vaccin tegen de mexicaanse griep goed gelezen en ook daar zaten al stoffen in die je niet in je lijf wilt. Inmiddels hebben we nog maar een paar mensen over waarmee we goed contact hebben. De oude, gevaxten willen geen contact meer met ons omdat o.a. ik de gevaxten zonder uitzondering “schaap” noem………..

  • Waarom zou je ze ook beledigen door ze met hun neus in hun drol te drukken? Je kunt ook gewoon met gevaccineerden omgaan. Dat doen wij hier in het dorp ook. Geprikt en ongeprikt gaan gewoon met elkaar om, komen bij elkaar over de vloer en als er eentje ziek wordt dan zorgen we voor elkaar. Daar doet de prik niks aan af. Het helpt ook dat iedereen doet wat hij denkt dat hij moet doen en we daar niet over praten. We proberen elkaar niet te bekeren tot prikken of niet-prikken.
   Onze dorpsgenoot die gestorven is na de vaccinatie kwam ook bij iedereen over de vloer en we leven allemaal nog. Alleen wil ik geen gevaccineerde man omdat ik daar geen kind mee wil maar dat is een ander verhaal.

   • Erna, u gelooft dat het bij de “gevaccineerden” van binnen zit en daarom gaat u met ze om.

    Maar u zegt dat u geen “gevaccineerde” man wilt.

    beetje (erg) tegenstrijdig hé…

    U zegt zelf: we behandelen ze niet anders…we zorgen voor elkaar…

    Sorry maar als je een beetje voor jezelf wilt zorgen bescherm je jezelf tegen het (nog) onbekende b i o wapen toch ?

    However… u gelooft dat het gif IN hen zit en anderen gelovn dat het Gif niet alleen IN hen zit maar OOK uit de porien naar buiten kan komen en via ademen etc….

    In prakrijk genoeg voorbeelden van mensen die het zelf ervaren hebben; shedding.

    U zal het nog beleven.

    Succes in ieder geval (met het NIET beschermen van uzelf want: wil “gezelligheid” en “vrienden” niet kwijt).

    Good Luck !

   • mijn kinderen en kleinkinderen zijn allemaal gevaccineerd ..op 1 na 5jaar…dachten jullie dat ik ze niet zou knuffelen echt wel!
    Ik zelf heb de prikken niet …moet geopereerd worden aan mijn middenrif en mijn kinderen willen dat ik dat doe…ik niet ..want ik wil geen bloed van een gevaccineerde..eigen keus
    Voor de[zogenaamde] shedding ben ik niet bang…nieuw punt om ons uit elkaar te halen en te verdelen
    Ga door met leven ..wie weet hoe lang nog..he WEF..k utte..klaag?

   • Het gaat niet alleen om die spuiten. Fat kutvolk helpt ons de afgrondvin naar een transhumane AI gecontroleerde dictatuur!!!!!
    Een grotere vijand dan die kutschapen bestaat niet!

    Gisteren kwam er ern grmuilkorfde winkeltroel naar ons toe met de vraag of we hulp nodig hadden.
    Heb flink duidelijk grmaskt dat ik niet met haar van doen wil hebben.
    Behandelen zoals ze ons behandelen en straks gaan doden.

    Ons leven is in gevaar, weinig nozele sociale geitenwollensok.

    • ab

     ik heb medelijden met jou..zo boos en agressief..heb uw naasten lief gelijk uzelfe
     Geef het maar even aan..dat brengt hopelijk eenbeetje rust

    • Ab, je zegt het kras, maar het is wel de waarheid…. Helaas. Ik hoop dat mensen door je krasse manier van schrijven heen kunnen zien, want je zegt wel steeds keihard de waarheid. Die stupide schapen zijn de ondergang van een wereld die mooi had kunnen zijn. Zolang er van die mongolen schapen ontstaan kunnen de parasitaire psychopaten hun lust voor macht en geld bevredigen. Lukt niet zonder die arrogante, stupide kudde-mensen. En parasiet-mensen zullen er ook altijd blijven ontstaan. Waardeloos… als je dit geweten had, en je had een keuze, was je niet hier geboren, toch?

 5. Tenminste hadden de lepra lijders hun eigen kolonies waar ze tussen gelijk hun leven leven konden. Ik moet me hier tussen die sheeple terecht vinden wat me wel deglijk aankotst.

  • Lees even “the island” van Victoria Hislop, dan weet je wat lepra inhoud en wat de sociale gevolgen waren…

   Boek is sowieso de moeite…beter dan nieuws kijken en onnozele shit op je netvlies vangen….lezen en wellicht is jou volgende vakantie naar dat eiland…

 6. Ik vraag mij echt oprecht af of dit geen zever is, heel dat sheddinggedoe.
  Ik ben niet gevaccineerd, maar ik ga hele dagen om met gevaccineerden, ik ben zo waar de enige niet gevaccineerde in heel mijn omgeving, dus echt intensieve omgang.
  Ik heb nergens last van, maar dit mag blijkbaar niet gezegd worden in ” deze kringen”.
  Dus hoe zit dit nu eigenlijk, waar is er bewijs te vinden. En geen verhaaltje van ik heb van horen zeggen van een achternicht van mijn tante haar buurvrouw…

  • Beste Anna,
   Zie mijn reactie.
   Ik kan dus echt bevestigen dat het bestaat.
   Voorheen was mijn vrouw altijd op de dag af ongesteld. In januari wist ik al of ze met kerst ongesteld zou zijn. Sinds die prik er is en zij dagelijks in contact komt met gevaccineerden is het helemaal mis.

   • Ik vind dit nu niet echt een bewijs, er kunnen tal van redenen zijn.
    Als dit een bewijs is dan zou iedere vrouw daar last van moeten hebben.

    • @Anna,

     Zelf ken ik ook mensen die beroepshalve contact en dichtbijheid hebben met geprikten terwijl zijzelf dat niet zijn. Liefde doet veel. E.e.a. is afhankelijk van het eigen gestel. Wanneer je wilt investeren in educatie wil ik je onderstaande aanbevelen te gaan zien/horen aangezien in deze sessie je vragen beantwoord zullen gaan worden. Ook deze persoon vertoeft vrijwel dagelijks tussen mensen die geprikt zijn en protocollen volgt om zelf niet ziek te worden. Een arts naar mijn hart! Stel het niet uit want limited edition en binnenkort niet langer te bekijken. Notitieblok erbij en gaan!

     Live Q&A session with Dr. Ardis
     https://braveseries.com/q-a-replay/

     Mensen met allerhande klachten, wil ik onderstaande sessie aanraden te gaan zien:

     Live Q&A session with Dr. Edward Group
     Zelfde link.

     Heb je tijd om alles te zien, doe.

    • Het bewijs is dat Pfizer al voor shedding waarschuwde voordat de prikjes in productie gingen. Zoek in hun documentatie en word wijzer.

   • Marcel; ik weet dat je 100% gelijk hebt.

    Je wil niet weten wat ik grzien heb…
    Mijn beste vriend heeft 2 ontstoken ogen met 3 harde bobbels erop die maar niet wegtrekken na ruim een jaar…

    Waarom: elke dag gamen met geprikte vrienden.
    Dus: dicht bij elkaar, op een kluitje, urenlang.
    Daarbij; woont thuis… moeder en vader geprikt…..

    HELE dag zelfde lucht inademen… omhelzen..knuffelen..zoenen op wang… niet sporadisch zoals de mensen hier allemaal in hun verhaal doen.. nee…daglijks…

   • Van alles wat ik hier lees, sorry, ik ken geen 1 geval in mijn omgeving, werk, vrienden, familie…die dit meemaken, en dat is toch een vrij grote groep waar ik dagelijks mee omga. Zij hebben echt nergens last van en ik ook niet. Wij gaan gewoon met elkaar om. Ikzelf ben niet gevaccineerd, nogmaals ik hoef geen gif in mijn lijf.

  • Nee hoor schat je bent niet de enige..deze oma ook…nergens last van..ik blijf erbij dat het shedding verhaaltje bangmakerij is om ons te verdelen

    • Ik denk dat het shedden op zich wel kan. Met had het er tenslotte ook over in de Pfizer bijsluiters In de onderzoeken werden test personen gewaarschuwd om geen intimiteit met partners te hebben en vooral niet met zwangere vrouwen.

     https://www.frontnieuws.com/in-vertrouwelijke-pfizer-covid-vaccindocumenten-staat-dat-shedding-mogelijk-is-via-huid-op-huidcontact-inademen-van-dezelfde-lucht-en-ontregeling-van-de-menstruatiecyclus-miskraa/

     Ik denk overigens wel dat dat shedden zwaar wordt overdreven om de covid ongevaccineerden bang te maken. Dat uit-shedden moet je in hetzelfde verband zien wanneer iemand ouderwetse de griep had. Dan ging je ook niet uitgebreid te staan bek lebberen. Wanneer je constant in dezelfde ruimte bent als iemand (en dus meestal dezelfde lucht in ademt) die griep de griep heeft, ziek is en symptomen heeft was de kans ook groter dat jezelf de griep zou krijgen. Dat gebeurde heus niet van 10 sec langs iemand lopen of een hand geven. En in de buitenlucht is er sowiso 99,99999% geen kans.
     Zo ook hier dat shedden verhaal. Als je eigen immuunsysteem op orde is dan kan er niet zoveel gebeuren. Elke dag (ook al ben je gezond) extra vitamine D en zink dan hou je het in top conditie.
     Daarnaast heb ik begrepen van apothekers dat die mrna spuiten op -70 graden Celsius bewaard moeten worden. En dit is niet het geval bij klassieke vector vaccins. Waarom denk je dat dat is? Die mrna nanopartikels kunnen maar op 2 manieren ‘overleven’. Inactief bij een zeer koude temperatuur of actief in de kern van een warme menselijke cel. Om bij die menselijke cel te komen moet het dus eerst in je bloedbaan terecht komen, waarna het zich vervolgens al je organen zal nestelen. En dat is wat er gebeurd met die spuit. De kans op verspreiding via uit-shedden in de lucht maakt verspreiding dus al nagenoeg onmogelijk. Dit is ook de reden denk ik dat ze perse iedereen willen inspuiten. Dus voordat zo’n gemuteerde spike proteïne via uit-shedden, via de lucht (de lucht waar zijn ideale omstandigheden dus minimaal zijn) via jouw mond, via jouw luchtwegen in jouw bloedbanen terecht kan komen is het allang door een goedwerkend immuunsysteem onderschept. Hoe lang die nanopartikels actief blijven weet niemand want geen lange termijn testen. Aangezien de vaxx zeloten al na 3 maanden weer moeten boosteren zou je kunnen concluderen dat ze al na 3 maanden niet of minder actief zijn. Als ze via uit-shedden iemand kunnen besmetten met nanopartikels hadden ze ook niet
     de hele wereldbevolking verplicht

     Maar,
     het uitwisselen van lichaamsvocht of borstvoeding geven van gevaccineerde moeders aan baby’s is dus een ander verhaal. Hiermee loop je denk ik wel meer risico.
     Ten eerste heb je daar dus innerlijk/direct lichaamsvocht, die dus vol zitten met menselijke cellen en dus die nanopartikels, die gevaccineerde moeders via borstvoeding als primaire voeding meegeeft aan de baby. Die zelf ook nog geen volgroeid immuunsysteem heeft. Daar waar de gevaccineerde moeder (nog) geen problemen hoeft te ondervinden van de gifspuit ondervind een foetus of een baby (beide zeer fragiel) dat meteen wel.
     En het voorgaande geldt natuurlijk rechtstreeks en 100% voor bloedtransfusies van gevaccineerde mensen. Je spuit dan letterlijk de nanopartikels (die dus ook nog maanden na inspuiten bij gevaccineerden actief blijven zoals uit autopsies blijkt) in je eigen bloedbanen. Niet zo best lijkt me. Vermijd ziekenhuizen en dus vooral bloed transfusies zoals de pest, letterlijk en figuurlijk. Tenzij je de oorsprong 100% kan vaststellen.
     Ik las in reacties hier dat het vooral vrouwen zouden zijn die last ondervinden van die spuiten. Dit lijkt me geen juist beeld. Daar waar vrouwen meer last krijgen rondom het voortplantingsgestel, hebben mannen en dan vooral jonge mannen, dus meer last van hartspierziektes.
     Bij de oudere generatie (zowel mannen als vrouwen) worden nu in ongeveer gelijke evenredig turbo kankers aangetroffen. Maar omdat de vrouwen sowieso gemiddeld al wat langer leefden zul je ook dus wat meer oudere vrouwen aantreffen die ziek en ernstige bijwerkingen hebben opgelopen van de spuit.

     Omgang met gevaccineerden?? Ik denk hoe wil je zelf dan behandeld worden? Precies. Doe gewoon normaal met ongevaccineerden. Ook al zijn ze zelf stom geweest en/of express hardhorend doof. Daarvoor moeten/zullen ze zelf de consequenties van dragen. De reden van deze psychologische oorlog is ook dat de parasieten ons uit elkaar willen drijven. Dit voorgaande betekent natuurlijk niet dat je jezelf zou moeten bezwaren met een relatie. Het zegt helemaal niks over jouw beschavingsnorm of de omgangsvormen, als je een relatie om de een of andere reden niet zou willen. Je kan namelijk prima beschavingsnormen opbrengen voor iemand waar je helemaal geen relatie mee zou willen. Als ik in een kroeg kom en er wordt daar gerookt, vind ik allemaal prima. Dus ook de geur die er binnen hangt, je kiest ervoor om daar even te zijn en kan ook weer weg als je wil. Maar een relatie met iemand die rookt. Bah nee, alsof je een asbak zit te zoenen.

 7. Ik blijf normaal met geinjecteerden omgaan. Shedden kan al via hand geven laat staan knuffelen en kussen. Ik ga ze niet zo behandelen zoals ze zelf niet-geinjecteerden hebben behandeld. Maar een intieme fysieke relatie moet absoluut met een niet geinjecteerde gebeuren of anders niet. En dus ook geen bloed transfusie tenzij 1000% zeker met zuiver bloed. Anders liever dood gaan en dat meen ik!

 8. Als ongeprikte loop ik regelmatig door o.a een drukke supermarkt met ongetwijfeld vele geprikten (vlak ) om mij heen.
  Nooit iets van shedding gemerkt waarbij ik tevens het hele sheddinggedoe ongeloofwaardig vind.

 9. ….al eet je vegetarisch uit principe doe je dat, word je overreden op het zebrapad.

  Ik zou zeggen: fuck it ! fuck everyone, fuck everything !

  We gaan toch dood en als je weet wanneer kun je waardig en nuttig je eigen tijd en plaats kiezen, en ook is er de optie te kiezen wie je wil dat er meegaat op de grote reis….

  • Inderdaad. Zoals Peter Steele soms zei tijdens concerten ; If you’re gonna kill yourself, at least take someone you hate with you … 😉

 10. Het is zodat je blijft geloven in dingen of ziektes van andere mensen of dieren die je kunnen besmetten. Daarvoor is er een naampje bedacht: shedding
  Blijkbaar het enige soort vaccin op de planeet die je shedding geeft, voor het eerst in de geschiedenis. Het zelf versprijdende vaccin is dus uitgevonden. Als dat zo is waarom willen ze dan een zelfversprijdende vaccin uitvinden? Omdat die shedding theorie te verwaarlozen, of total bullshit is.

 11. Behalve de kans op shedding zou ik ook geen gevaccineerde daten. Die hebben bewezen niet voor zichzelf na te denken, niet sterk in hun schoenen te staan en snel te bezwijken voor manipulaties van een ander. Kortom ik zoek iemand met ruggengraat en hersen en die denk ik in die groep niet te vinden.

 12. Ik kan uit eigen helaas meerdere ervaringen zeggen dat “shedding” realiteit is. Ik ben uiterraarrd zelf niet gevakst. Dit “vaccin” is een duivelse uitvinding, heel lang voorbereid om de wereldbevolking drastisch te verminderen. Bij mij uit shedding zich in pijn in de eierstokken. Ben al lang de “overgang” gepasseerd. Als ik die pijn ervaar na contact met gevaksten (nooit intiem, maar gewoon sociaal) heb ik een remedie: chloordioxide 5 à 10 ml. op een liter water. Dit in de loop van de dag in 10 keer opdrinken. Helpt altijd: de pijn is dan weg. Ik denk dat mensen verschillend gevoelig zijn voor shedding. Ook denk ik dat sommige mensen hun lichaam beter waarnemen dan anderen.

  • Top @Donsje.

   De mensen die het niet willen aannemen van ervaringsdeskundigen zullen het zelf moeten ondervinden. Het zij zo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in