De Duitse leidster Christine Anderson heeft er bij het publiek op aangedrongen om ongehoorzaam te zijn aan de COVID-tirannie van de regering voordat het te laat is.

De Duitse Europarlementariër Christine Anderson verklaarde: “Het komt allemaal terug. De eerste landen beginnen al te praten over maskermandaten zoals in Israël. Ik heb gehoord van een paar universiteiten in de Verenigde Staten. Ze brengen het allemaal al terug, en ik zou echt willen dat u, het volk, niet meedoet. Zeg gewoon nee. Willen ze dat u een masker draagt? Zeg nee. Ze willen dat u nog een mRNA injectie neemt? Zeg nee. Willen ze u een avondklok opleggen? Zeg nee,” schrijft Thepeoplesvoice.

“Dat is echt het enige wat u hoeft te doen,” vertelde ze het publiek. “Dat klinkt misschien moeilijk, maar zo moeilijk is het niet. Want als u ze eenmaal duidelijk hebt gemaakt dat u niet meer mee zult doen, als u ze eenmaal hebt laten weten dat ze u niet meer bang kunnen maken. Want zolang u bang bent voor wat ze zouden kunnen doen als u niet meewerkt, hebben ze macht over u. Neem de macht van hen weg. Zeg gewoon nee. Zodra u dat doet, hebben ze geen macht meer over u.”

Infowars.com meldt: Anderson voegde eraan toe dat met alles wat er in de afgelopen drie jaar heeft plaatsgevonden, de mensen van de wereld in hun recht zouden staan om autoritaire regeringen te vertellen “dat ze de pot op kunnen en naar de hel kunnen lopen” waar ze thuishoren.

  Pas op: ABV-ziekte (Alles Behalve Vaccins) doet overal mensen DOODVALLEN

Dr. Peter McCullough sprak ook op de bijeenkomst van het Europees Parlement en vertelde de groep over de ontsnapping van Covid-19 uit het biolab in Wuhan, China, de dodelijke mRNA-prikken van Covid en de invloed van Big Pharma op het wereldwijde gezondheidsbeleid.

Bekijk het moment waarop Anderson Alex Jones channelde tijdens een toespraak in het Europees Parlement:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gekneusde en bebloede volledig gevaccineerde dokter, met een nekbreuk, zegt grijnzend tegen de rest van ons dat we ons moeten blijven “vaccineren” …Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Het is geen strijd meer tussen links en rechts. Dat was vroeger. Het is nu een gevecht tussen nationalisten en globalisten”: Interview met Gimo Baram
Volgend artikelBeste volledig gevaccineerden: De nieuw goedgekeurde COVID-prik is GEEN booster – het is letterlijk een nieuw (niet getest) vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

89 REACTIES

   • En zo houden ze mekaar bang en gehoorzaam.
    De regeltjes over het hoe en waarom dat moet, verzinnen ze er zelf wel bij.
    Dat blijkt wel weer.
    Wie niet luistert wordt blijkbaar opgehaald volgens apie.

   • Jan, dat heeft niks met angst te maken. Ik rekende er 2 jaar geleden al op dat ik opgehaald zou worden. Als je niet mee doet trapt de politie je deur in. En de rest van de straat kijkt toe. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er naar verlang om deze aarde te mogen verlaten. Er is hier voor mij niks meer om voor te leven. Laffe verraderskliek.

    • ps, ik heb trouwens geen seconde meegedaan. Ik heb de afgelopen 3 jaar nooit een mask opgehad, nooit laten testen, en prikken helemaal niet. Zoon geschorst van school wegens niet meedoen. Boodschappen op Urk gedaan. Vrouw in de (ouderen)zorg ook niet geprikt, maar ze konden haar niet missen want tekort/ziek.

     En iedereen hier weet donders goed dat nog geen 5% nee gaat zeggen zoals ik nee blijf zeggen. En zo ja, dan zijn er de kampen. Zo simpel is het. Als ze dit doorzetten. Maar het lijkt er wel op.

     • Beste Mensen

      Zo is het
      De zogenaamde leiders van het volk
      Die zijn met z’n allen stuk voor stuk doorgedraaid
      Nu … Ze spannen samen en draaien het volk een Loer
      Handelen alleen maar in Hun eigen belang
      Zo verpleegster zo Piloot zo Taxi driver enzovoorts die een vinger naar Hun mogen uitsteken – Moeten niet geprikten zijn
      Alle geprikten daar blijven die ver uit de buurt

      Alleen het Schaapjes Volk die word gedwongen om bediend te worden door zulke Personen maar dan geprikten
      Ja de ongewild geprikte Verpleger Arts enzovoorts
      Die het uiteraard deden uit angst voor broodwinning-s verlies
      Die zijn de klos Nu
      Zo zit de vork dwars over in de steel
      Zo kan men niet lang samen werken samen iets ondernemen
      Logica angst regeert nu
      Daar kikken de Machthebbers beulen eerste graads eerste klas reizigers over de Ruggen gaande van de Schaap-Burgers
      Als het kan lusten die de onnozele Dombo Mensen Rauw

      Ja mensen
      Er moeten minder mensen op aarde zijn
      Zie dat in alstublieft
      Maar verminderen door oorlogje spelen liegen bedriegen bedonderen belazeren heeft geen enkel positieve nut

      Stel dan palen en perken
      Zoals : Geboorte beperking
      Eerst trouwen alvorens kinderen op mama aarde te zetten
      Trouwen kan alleen in de leeftijd tussen 27 en 32 jaren
      Maximaal 2 kinderen per gezin
      Mag maar èènmaal trouwen
      Komt de Partner te overlijden
      Dan is de wederhelft gedwongen alleen door het leven te gaan zonder wederhelft partner
      Trouwen kan alleen plaats vinden tussen twee wederhelften
      + & – man en vrouw
      Niks anders

      Voer deze wet als de bliksem in over de heele wereld met nog verdere uitwerking
      Wil daar best bij helpen

      Maar excuses sensatie beulerijën
      Houd daarmee op
      Dan blijft alles gespaard
      En de langzame afvloei regeling treed in werking
      Binnen tien jaren al progressie

      Dank U

    • Niemand trapt je deur in. Ja bij acteurs, en dan heb je nog dr zeer slechte acteerpolitie die met 2 man en een ram binnen proberen te komen, lees PROBEREN.

     Allemaal angstgezeur. Durven ze het bij mij dan zijn die aan de deur de lul, en in het ergste geval gaat de fik erin.

  • Door al die gehersenspoelde gehoorzame schapen zitten we nog in deze shit.
   Zeg NEE NEE NEE EN NOG EENS NEE. Anders gaan ze elke dag een flinke stap verder om ons te tiranniseren.
   Verenig je net gelijkgestemden. Wees sterk. En niet bang.

    • Knap dat jij iedereen in jouw dorp “kent”. Ik woon ook in ee dorp, ik ken nog geen 0.01%. En ik ken er wel een aantal….

     U praat voor anderen die u niet kent. Das geen exacte data snap je?

     • Als hij boodschappen in Urk deed, dan zal hij waarschijnlijk in zo’n klein dorpje wonen daar in de buurt.
      En dat zijn vrij kleine dorpjes zoals Bant en nog een paar.

     • Dat ligt echt aan jou, Erwin. Ik ben op mijn 10e in een dorp van 800 inwoners beland en na een paar jaar kenden we iedereen. Ook velen in de aanliggende dorpen waren we mee of van op de hoogte.

   • En er zijn maar iets van 50.000 agentjes in totaal. Meer niet.
    Dus die gaan het nooit redden dan om alle weigeraars op te sluiten.
    Dus daar ben ik niet bang voor.

   • Het punt is dat ik wel eten moet kopen. En zoveel winkels zijn er hier niet. Bij Dirk in Goes stond iemand op wacht, je kwam er niet in zonder lap op je gezicht. Ik liep bij de bloemist naar binnen, die was helemaal zenuwachtig en hing daarna een bordje op. De bieb kwam ik ook niet binnen.
    Verdomme, dat slaafse volk!

  • Hoeveel kunnen ze er in totaal ophalen, Apie? Als 10% van de Nederiglanders “Nee!” zeggen en niet meer mee doen zouden ze er 1,7 miljoen moeten ophalen. Realistisch? Nee, niet te doen. Dus nu ophouden een lafbek te zijn, ophouden een schijterd of schijthok te zijn en “Nee!” zeggen en “Nee!” doen.

  • Het probleem is dat (net zoals bij de nazi’s destijds) er weer miljoenen fanatieke volgelingen zullen zijn die zullen ‘eisen en krijsen’ dat iedereen zich moet maskeren en gifspuiten laten injecteren.

 1. Als zij dan ook nog eens de torenhoge boetes voor ons betaald vind ik dat prima.
  Natuurlijk heeft deze dame groot gelijk maar dan moet men massaal ‘nee’ zeggen zodat rechtbanken het niet meer aankunnen om mensen die ‘nee’ zeggen te veroordelen.
  Als er dan ook nog eens genoeg aanklachten tegen de staat komen wegens zware overtredingen van de in Neurenberg opgestelde richtlijnen wat genocide betreft kunnen alle reeds betaalde boetes worden teruggeëist. Dus ook al krijg je een boete: niet betalen.
  Een tip, gesteld de boete is 55€, betaal dan 5,50€.
  Dan duurt het minstens een paar weken voor ze die fout zien. Je krijgt dan een nieuw betalingsvoorstel van 49,50€ en je maakt weer 4,95€ over. Ze kunnen je nooit pakken wegens NIET betalen. Met een beetje geluk geven ze het op, want ze hebben het al druk genoeg.

  • Mijn tip valt onder de verboden uitspraken met gevangenis straf. Het is echt heel simpel, of je laat je inspuiten door lieden die je liever kwijt dan rijk zijn en dus alles in dat spuitje kunnen stoppen, of je spuit terug.

   een nieuwe mondkapjesplicht is de poort van de hel…

  • Op massaal reken ik niet. Maakt mij ook niet uit.
   De vorige keer stond ik er ook in mijn omgeving volledig in mijn uppie voor.
   Nooit ben ik ergens een medestander tegen gekomen in een winkel of op straat.
   Maar dat was voor mij geen reden om mezelf er dan maar bij neer te liggen en mij aan te sluiten in de rij bij zo’n GGD locatie.
   En de volgende keer zou ik het weer precies zo doen.
   En wie met ij ruzie zoekt die moet er verdomd veel zin in hebben, ik zwicht voor niemand.

   • ik precies het zelfde.
    werd belaagd in de super en na drie keer het geouwehoer aangehoord te hebben zei ik en nu opzouten of ik sla je met een blik voor je kop en toen droop hij af.

    geen muilkorf
    geen injecties
    geen lockdown
    aankomende keer doe ik het zelfde.

   • Tja, doorheen de hele wereldgeschiedenis zijn er altijd veel meer domme dan verstandige mensen geweest en dat is duidelijk nog altijd niet veranderd.
    Integendeel zelfs want de algemene ‘verdomming’ van de bevolking neemt zelf nog toe en… “With stupidity the Gods themselves struggle in vain” (Friedrich Schiller).

  • Eerst niet betalen maar de aanklacht aanvechten en voor laten komen, zie hieronder bij in beroep. Er is altijd wel een foutje of wetje of procedurele reden te vinden voor jouw verzet. Elke procedure kost de staat duizenden euris en verzandt het systeem. Als weer veroordeeld zo mogelijk in beroep en vooral de bekende redenen gebruiken, proportionaliteit, voorzorg principe, subsidiariteit, doeltreffendheid en het overtreden van wetten en codes die boven de nieuwe regeldrift van de roverheid gaan, zoals grondwet en Nüremberg Code.

   Ik doe dit in mijn EU woonland met succes en ze zijn al behoorlijk hufterig van me. Het kost me weliswaar wat tijd, maar de boetes die ik uiteindelijk opgelegd heb gekregen zijn geen 10% van de oorspronkelijke. Knokken tegen nutteloze staatsruiveniers is een nuttige hobby.

  • @ Matt september 18, 2023 at 08:49,
   Leer eerst iets over van ken je recht. Want de overheden hebben alle wetten overtreden die te overtreden waren.
   Zoals Art: 1.1 BW en Art: 1.2 BW. Als de orderdienst in de vorm van politie of BOA is verplicht om zich te legitimeren als jij erom vraagt. Als hij/zij dat niet doen pleegt hij/zij al een strafbaar feit. Als hij/zij jouw iets wil op dringen of dwingen pleegt hij/zij een strafbaar feit. Een boete krijgen, zul je altijd actief moeten afwijzen, want daarmee pleegt de desbetreffende een strafbaar feit mee. Dan probeert hij/zij jouw d.m.v. jouw te dwingen om van het publiekrecht naar het privaatrecht te trekken. Zodat jij een contract in de vorm van een boete aangaat met hem. Maar op die bekeuring staat nooit zijn naam en daarmee kun je al het contract vernietigen met Art: 6.37 BW en met Art:3.44 BW maar ook moet voor elke rechtshandeling een wilsverklaring openbaart zijn. Art: 3.33 BW. De reden dat nooit ergens een persoonlijke naam bij staat en elke alleen de functie is omdat niemand de eigen verantwoording wil nemen. Net zo met alle belasting aanslagen staat er altijd de (belasting) ontvanger of de invorderingsambtenaar. Als jij dat zonder morren betaald, wordt dat als een gift beschouwd. want alle overheden hebben een ANBI status. Maar als jij de desbetreffende persoonsnaam opvraagt, want dat recht heb jij, dan is er niemand die reageert en als ze wel reageren maakt die desbetreffende zich schuldig aan andere strafbare feiten. Dus 99,999% kans dat je er niet meer iets van hoort. Want alle plegen strafbare feiten van de 4de tot de 5de categorie waar 2 tot 6 jaar gevangenis straf op staat. Een boete is geen strafbaar feit en kun als een handelsvoorstel beschouwen. Die jij mag afwijzen.

   Maar omdat 99% van de bevolking te onwetend is, gehoorzamen zij de zogenaamde autoriteiten. Want angst komt vanuit jouw onwetendheid en niet andersom. Leer je zelf welke rechten jij hebt en laat je niet ringoren als volgzame schapen door die zelfbenoemde autoriteit. Zij hebben geen autoriteit over jouw, alleen als jij dat vrijwillig toelaat en/of door middel van een getekend contract.

  • Oh, ben je dan meteen een held.
   Ik en vele met mij hebben precies hetzelfde tegen de mensen verteld.
   Dus zijn wij nou allemaal helden geworden? Ik vind van niet, dit was mijn plicht.

  • Cool Pete september 18, 2023 at 09:28

   Hetzelfde verhaal wordt gespeeld bij een politieverhoor door het bekende toneelspel/verhaal van een ruwe en slechte rechercheur en een vriendelijke en geïnteresseerde rechercheur om zo de feiten van het gepleegde delict boven tafel te krijgen, net zoals Bert hierboven aangaf, er bestaan geen politici die voor het volk werken eerder tegen het volk.

   • Er zijn en waren altijd enkelingen waar we inderdaad op konden (kunnen) vertrouwen. Maar het staat jou vanzelfsprekend vrij om ook Christine in jouw trashcan te werpen, maar graag jouw kijk op de zaken niet de anderen opdringen. Ook niet Bert zaken in de mond leggen die er niet waren.

  • Cool Pete september 18, 2023 at 09:28
   Als ze je nou ook nog een persoonlijk legertje aanbood om je te helpen bij dat ‘rebelleren’ (wat in feite gewoon opkomen voor je gvg rechten is) zou dat heel mooi zijn. Sommige mensen luisteren namelijk niet naar rede.

  • Bedenk je wel dat ze elke keer voor een lege zaal spreekt. Voor ons zijn haar woorden krachtig, maar diegene die het moeten horen, horen het niet.

   Diegene die t niet horen willen t ook niet horen anders zochten we er wel naar. Maar dat maakt niet uit. Een 5% groot verzet op het grote geheel heeft heel ww2 ontzenuwd en beeindigd. Daarna waaide 70% zo weer mee…de lafaards.

   Kans is groot dat de meeste lafaards nu geinjecteerd zijn en sowieso buiten spel staan. Word taai voor de elite als de 1 miljard die ze overhouden constant op hun aan het jagen zijn 🤣

   • Het enige wat bijna altijd gebeurt is omdat we afgericht zijn op scholen en vanuit jouw ouderlijke opvoeders om de autoriteiten blindelings te gehoorzamen, hoe hoger men is opgeleid hoe dieper deze indoctrinatie bij jouw is geweest zonder dat jij het zelf beseft. Want anders kreeg jij dat vel begeerde papiertje niet. Daarmee krijg je het van aapje ziet, aapje doet. Want 99,99% apen na wat anderen doen. Dit noemen we ook wel het kudde gedrag. Als jij 1 de enige zonder mondkapje door de supermarkt zou lopen, heeft 99,99% daar zelf moeite ermee. De volgende keer zal de desbetreffende ook een mondkapje op hebben, om zo weer bij de kudde te kunnen horen. Alleen de zelf denkende blijven volharden, om geen mondkapje te dragen. Die bepalen hun eigen weg door het leven. Net als bij diegene die vrijwillig het zogenaamde vaccin hebben laten inspuiten, om maar bij de massa c.q. de kudde te willen behoren.

    Met deze psychologische spelletjes worden de inwoners al eeuwen lang misbruikt door de zelf benoemde autoriteiten. De bevolking die zelf met woorden altijd klagen over de overheden, zorgen er zelf voor dat de tirannie in stand blijft door hun eigen volgzaamheid en gehoorzaamheid aan die zelfde overheden. Dat kun je hen 100 duizend keer uitleggen, maar ze blijven het tegen beter weten in constant het zelfde gedrag tonen. Als jij hen vraagt van waarom, zullen ze altijd naar andere wijzen en nooit naar zich zelf. Om zo hun eigen verantwoording maar niet behoeven te nemen. Dit gedrag zie ik ook hier op de reageerders regelmatig terug. De andere moeten altijd actie ondernemen, zodat zij nog languit op de bank TV kunnen kijken of iets dergelijks. En als jij zou winnen eisen zij min of meer de eer op dat het hun idee was om er tegen in te gaan. Maar als jij het verliest, wordt dat beschouwd als eigen schuld. Helden op sokken noemen we dat en daar hebben we een overschot aan in dit land vooral de blanke medemens..

 2. “Christine Anderson heeft er bij het publiek op aangedrongen om ongehoorzaam te zijn aan de COVID-tirannie van de regering voordat het te laat is.” Werkt niet alleen Covid-tirannie… Overheid zal in zijn geheel (dus inclusief Justitie) bij Volks Tribunaal wegens tirannie & landverraad & moord moeten worden aangeklaagd, gezamenlijk en individueel! Dat is pas ongehoorzaam!

  • @ Cees september 18, 2023 at 09:28,
   Wat is ongehoorzaamheid? Jij bent eerste instantie mens en vrij, je behoeft enkel de natuurwetten te accepteren en na te leven. In de 2de plaats kun je bij het handelen jouw burger rechten uitoefenen. Een burger of een natuurlijk persoon of een rechtspersoon zijn fictieve entiteiten die enkel op papier bestaan. Meer is er niet. Dus als jij al vrij bent, wie moet jij dan gehoorzamen? Want niemand kan iemand het recht geven, om het recht van een ander te schenden. Dan pleegt die andere altijd criminele en daarmee strafbare feiten. Daarmee kun je in juridische zin bij de wet alles vernietigen. Dus wat is ongehoorzaamheid?

 3. McCullough is een foute, een hele hele foute. Hij blijft de mensen overtuigen dat die hele plandemie er ook echt was, dat er echt covidbeestjes zijn. De vuile smerige leugenaar.

 4. “Dr. Peter McCullough sprak ook op de bijeenkomst van het Europees Parlement en vertelde de groep over de ontsnapping van Covid-19 uit het biolab in Wuhan, China, de dodelijke mRNA-prikken van Covid en de invloed van Big Pharma op het wereldwijde gezondheidsbeleid.”

  Dr. Peter McCullough lult ook uit dat gat in zijn nek, het pathogeen werd in de laboratoriums van Fort Detrick Maryland USA gemaakt en op een listige wijze in oktober 2019 naar de Military Games Wuhan gesmokkeld en vrijgelaten door de Amerikaanse afvaardiging, zelf vermoed ik dat het een CIA afvaardiging was want er werd door hen géén enkele medaille gewonen.

  Steeds maar weer een ontsnapt virus verhaal, natuurlijk uit Wuhan dat heeft betrekking op de oorlogszuchtige houding van degene (Deep State) die de touwtjes in handen hebben, Trump gaf zelf het voorbeeld om met een handelsoorlog tegen China te beginnen, tja de Chinesen produceren letterlijk alles goedkoper, moet men dan een oorlog beginnen?

  • Hugo….een van de 10 goorste hufters die er rondloopt. Alleen zijn beeltenis laat mijn bloed al koken. Hij mag blij zijn dat ik zijn buurman niet ben.

 5. Als alles weer begint zet ik mijn pet weer op mijn kop met de tekst en doodshoofd en naald.
  VACCINATIE – OVER MIJN LIJK

  En geen mens heeft hier ooit een opmerking over gemaakt.
  Waar ik wel een beetje op gehoopt had om een discussie uit te lokken.

 6. Ik heb in begin 2020 nattigheid gevoeld, was niet bang ,maar nieuwsgierig waar ze mee bezig waren, door te zoeken ben ik er achter gekomen dat die prik die ze ons wilde aansmeren, vol giftige stoffen zit die in mijn lijf niet thuis horen, dus heb die experimentaile gifspuit geweigerd, de uitnodiging ervoor heb ik direct bij oudpapier geflikkert. Toen zei ik Nee, Nu zeg ik ” Nee”, en straks zeg ik “Nee “.

  • Tot vervelens aan toe bleven ze maar uitnodigingen versturen.
   Ik geloof dat ik er wel 3 tot 5 gehad heb
   Zijn allemaal in de vuilnisbak verdwenen.

    • Deze week krijgt iedere 60+ weer een uitnodiging om je dosis gif op te halen.
     Zwangere en verpleegkundige waren ze ook iets mee van plan, ben ik vergeten.

     Dan zal ik er ook wel weer eentje krijgen, ik ben 60.
     Je mag ‘m hebben bij belangstelling, als bewijs.

   • Bij mij en mijn vrouw maar 2. Ze hebben nooit aangedrongen. Bij mijn beste maat die fysiek niet zo sterk is van zichzelf uit krijgt ze nog steeds. Tot 8x toe. En dat vind ik erg typisch.

   • @Bert Je kunt je uit laten schrijven bij het RIVM, dan sturen ze nooit meer wat. Ik heb me meteen na de eerste uit laten schrijven en nooit meer wat ontvangen. Kost je 1 mailtje.

    • Dat heb ik al gedaan.
     Ik moet maar afwachten of ze zich er aan houden deze keer.
     Je kon bij het RIVM ook weigeren dat jouw info naar derde werd door verstuurd.
     Maar daar kom je toch nooit achter of dat ook niet meer gebeurt.
     Je moet alles maar aannemen wat ze je vertellen.

 7. Ieder nadeel hep zijn voordeel ( Johan Cruijff ). En idd heeft covid vele mensen ” wakker ” gemaakt. Geprikten kregen later van de overheid te horen dat de prikken ziekte en overdracht niet voorkomt. Dit terwijl voorheen werd beweerd dat de prik het enige is wat helpt tegen covid. Ook gaf de overheid uiteindelijk aan dat covid nu gewoon als griep wordt gezien.
  Dit geheel zorgde ervoor dat mensen die voorheen nog vertrouwen hadden in de overheid, zich nu belazerd voelen door hen.
  Geruime tijd geleden zag ik een filmpje waarin een journalist op straat aan mensen vroeg of zij weer een prik zouden halen tegen covid. 90% zei ” nee. ” Degenen die ” ja ” zeiden kwamen op mij over als zombies!
  Gezien het feit dat de meerderheid ” nee ” zei tegen de prik gaf mij de indruk dat er veel meer mensen ” wakker ” zijn dan ik besef.

  • @Fleur Het eerste jaar heeft 80% zich laten prikken, vorig jaar was dat nog maar 26,5%. Dat iedereen weer in de rij gaat staan en meedoet wil de MSM je laten geloven , maar dat is dus echt niet zo. Ik denk dat het dit jaar idd niet meer dan 10% gaat worden. Ik denk dat het in Nederland niet echt meer een ding is. Je leest er weinig over, alleen over prikken maar verder niks. We trappen er niet meer in 😉

  • Ik herinner me nog het volgende….
   Eerst flink bang maken,door te zeggen,dat er geen vaccin is.
   Daarna heel schijnheilig zeggen….”mensen,er is licht aan het einde van de tunnel.” (die prik)
   Hoe bizar en mens-onterend!!!!

 8. When the shit hits the fan…!

  Von der Leyen over Lampedusa: “Europese oplossing” voor migratie en “legale toegangsroutes” gezocht

  17 sep 2023 15:34 uur

  Het hoofd van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen (CDU), bezocht zondag het Italiaanse eiland Lampedusa in de Middellandse Zee, dat in het nieuws staat vanwege de komst van duizenden migranten. Von der Leyen kondigde Europese hulp aan en de oprichting van “legale corridors” voor migranten.

  Voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen (CDU) bezocht zondag het Italiaanse eiland Lampedusa in de Middellandse Zee en gebruikte haar verschijning daar om een ​​“Europese oplossing” voor de migratiecrisis aan te kondigen. Von der Leyen beloofde de Italiaanse premier Giorgia Meloni Europese steun bij het oplossen van de gespannen vluchtelingensituatie.

  Het hoofd van de Europese Commissie presenteerde een tienpuntenplan dat onder meer voorziet in steun voor Italië door Frontex:

  “Het agentschap kan op de een of andere manier helpen het grote aantal migranten te beheren en kan helpen met registratie, het nemen van vingerafdrukken enzovoort.” >>>

  https://test.rtde.tech/europa/181026-von-leyen-auf-lampedusa-europaeische-loesung-migration/

 9. UPDATE: De niet-gekozen gouverneur Hochul en haar ministerie van Volksgezondheid hebben een illegale verordening opgesteld, waardoor ze zichzelf de macht hebben gegeven om iedereen zonder eerlijk proces vast te houden op grond van louter een vermoeden van een overdraagbare ziekte!

  Deze Substack dekte de criminele machtsgreep van de geïnstalleerde New Yorkse “Gouverneur:”This Substack covered the criminal power grab by the installed New York “Governor:”

  Gratis NY: De niet-gekozen gouverneur Hochul en haar ministerie van Volksgezondheid hebben een illegale verordening opgesteld, waardoor ze zichzelf de macht hebben gegeven om iedereen zonder eerlijk proces vast te houden op grond van louter een vermoeden van een overdraagbare ziekte!Free NY: Unelected Governor Hochul & Her Department of Health Made An Illegal Regulation Granting Themselves Power To Detain Anyone Without Due Process on Mere Suspicion of a Communicable Disease! >>>

  https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/update-unelected-governor-hochul

 10. Beste Mensen

  Allemaal voorstellen
  Maar wat doet men ertegen als TEGEN Prestatie ?!
  Van de daken schreeuwen dat er verkeerd word gehandeld heeft geen nut

  De tegen prestatie beste mensen ?!

  Hier voorstel
  Neuken aan banden leggen
  Patstelling Aan leeftijdsgebonden grenzen
  Tussen 27 en 32 jaren
  Deze tussengrens is tevens ook de beste om de afwijkingen bij geborene te minimaliseren
  Dat ook nog alleen als men getrouwd is
  Men mag maar èèn maal trouwen
  Maximaal 2 kinderen per echtpaar
  Men mag niet later en niet eerder een kind verwekken
  Mocht dit wel gebeuren
  Dan de Beide ouders euthanaseren
  Iedereen gelukkig
  Want Neuken is geen spelletje of genot’s activiteit
  Dit geschied alleen om het uitsterven van een bepaalde Ras te voorkomen
  Meer niet

  Dank U

  • Aanvulling
   Uitzonderingen gelden alleen bij meerlingen
   Dat ook nog zonder zo een speciaal door reageerbuis bevruchting
   Trouwens reageerbuis bevruchting is uit den boze

   • Beste Mensen

    Denk Universeel kijkende
    Heel goed over na
    Om Mama Aarde in Harmonie met Alles gezond te houden
    Dus geen Ego ik eerst dan de rest de boventoon laten voeren
    Let goed op :
    Ken de betekenis van het woord Harmonie
    Zie ook Shri Narendra Modi Ji zijn voorstel in verlengde hiervan
    De streven om het wereldse regeer stelsel op den duur 50 % mannen 50 % vrouwen te realiseren
    Wil Hij zo snel mogelijk een begin mee maken
    Door Wetsvoorstel 33% vrouwen nu al in te voeren in Bharat
    Straks Akhand Bharat
    Dus iedereen Alles gelijke rechten
    Bijvoorbeeld
    Zowel een MIER als ook een Mens
    Laat staan alle weerlozen die achter de Kiezen van smerigheid op de Gespleten Tong God Duivel mensen verdwijnt
    Trapt men willens en wetens een mier dood
    Dus machts vertoon
    Word men daarop betrapt
    Dan die gene misdadiger ook de doodstraf
    Recht voor èèn Recht voor allen

    Dank U

 11. Een huisarts is toch iemand waarvan je verwacht dat hij een gedegen medische kennis opgedaan moet hebben op de universiteit. Het is daarom onbegrijpelijk dat de huisarts uitnodigingen verstuurt om Corona prikken te nemen terwijl hij wel MOET weten dat deze prikken dodelijk kunnen zijn c.q. leiden tot een aantal zware lichamelijke kwalen. Of de huisarts staat onder druk, omdat hij ander zijn praktijk moet opgeven, of hij werd omgekocht door de Big Farma. Andere smaken zijn er niet. In het recente verleden mochten huisartsen prima werkende medicijnen ook niet voorschrijven op straffe van sluiting van hun praktijk. Ook mijn vrouw en ik kregen per persoon twee uitnodigingen; een voor de nieuwe Coronaprik en eentje (ook MRNA) voor de griep. Maar de huisarts kan voor ons part naar de kloten lopen. Dat hij de niet gebruikte spuiten maar in zijn eigen donder spuit.

 12. ” Voor nìks gaat de zon op ” ! Vl. Spreekwoord
  De rèst zullen we zèlf moeten doen !
  Let ’s move ! Voorwaarts !

  ” Hopelijk kunnen w’ in België héél spoedig ‘ns met FVD
  op straat komen om tegen dàt zgn. ‘gevestigd onwrikbaar establishment ‘
  te betogen, want in Belgenland is ’t evenzéér pover en ‘omerta’ gesteld
  met de MerdahShitMedia !

  Zo kunnen we dan voortaan, hopelijk, de mensen, burgers in de straat
  ‘bereiken’, door simpeltjeswèg ‘ACTE de PRESENCE’ te geven in MANIFS
  à la “AFD* Deutschland”, ‘Les PATRIOTES’* van président FLorian PHILIPPOT
  in Frankrijk, of dr. David BOUILLON van de polyklinische verpleegunit
  “La GARDÈRE”* in Ghlin, Mons / Bergen, tegen ‘les piquouses’ (spuiten),
  et ‘les muselières’ (smoelmaskers), contra les ‘sérums nMRA’, en surtout
  contra l’ EUSSàR: FREXIT, NEXIT, BELGXIT, VLEXIT, etcétéra !

  Vol verlangen popelen veler harten, in puur ongeduld om zich te verenigen,
  en zo nu en dan ’te wandelen, marcheren’ voor de goeie zaken, èn
  de TOEKOMST, VRIJHEID, WELVAART, WELZIJN en SOUVEREINITEIT
  van Onze (klein)kinderen, kindskinderen èn NAGESLACHT
  tot in lengten van eeuwen die ná Ons èn vóór Hen liggen !
  Zoals de boeren ons nú ’t voorbeeld tonen,
  àllen tesamen, verenigen w’ Ons ! COMMUNICEREN ! TAMTAMMEN !
  FLYEREN !!!

  Autobussen inleggen, vergaderen = “RASSEMBLER” !
  DE KOPPEN BIJ MEKAAR ! De hersens gepijnigd en uitgewrongen !
  Hoe méér druk hoe méér olie, tòch ! Op naar Brussel !
  Slag om slinger, niet aflatend !

  Als de BELGISCHE POLITIEVAKBOND “V.S.O.A. zèlf nú al de
  BOEREN méé steunt en sympathiseert ! :

  https://www.ninefornews.nl/het-tij-is-aan-het-keren-politiebonden-spreken-steun-uit-voor-de-boeren-en-vergezellen-hen-in-de-strijd/

  ” De Belgische politievakbond VSOA betuigt middels een open brief haar
  steun aan alle boeren ‘tijdens deze moeilijke tijden’.
  Jullie kregen de afgelopen jaren te maken met steeds strengere regelgeving
  en sterk stijgende kosten, opgelegd door de politieke overheden, merkt de vakorganisatie van de politie op.
  “Wij begrijpen jullie boosheid ten aanzien van een overheid die zich niet houdt
  aan afspraken, en apathisch blijft bij jullie roep om de toekomst van landbouw
  in België te verankeren en te garanderen.” ”

  Nú of nóóíííít méér ! Plus jamais après !!!!!!!
  Later zal ’t Zal ons , als w’ouder mogen worden, duchtig spijten,
  van in ’t onverhoopt, verfoeid, geháát geval, Ons kinders gekluisterd
  in een dergelijke tirannieke DWANGcratie en JUKtatuur te moéten zien
  verder leven ná Ons ! Hoe gaan Wij Ons ànders aan Hen verantwoorden ???
  Maranatha !

  DEBOUT TOUT LE MONDE !
  Uit de winterse confortabele, al te vadsige zetels en fauteuils !
  ’t Is BIJNA L E N T E, PRIMAVERA, FRÜHLING, PRINTEMPS, SPRINGTIME !

  “* Vero Nihil Verius *” ~ “* Nemo Me Impune Lacessit *” 4 II 2O24 17:38

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in