Honderden, zo niet duizenden vrouwen hebben gemeld dat zij onregelmatige bloedingen/klonteringen hebben gekregen nadat zij een van de mRNA Covid vaccins hadden gekregen. Helaas hebben nu ook duizenden anderen melding gemaakt van het verlies van hun ongeboren/pasgeboren kind, schrijft Expose-news.com.

Er bestaan nu echter ook honderden getuigenissen van vrouwen die zeggen dat zij hun baby hebben verloren of onregelmatige bloedingen/klonteringen hebben gekregen nadat zij in het gezelschap waren van anderen die een van de mRNA Covid-vaccins hebben gekregen.

Klinkt ongelooflijk, nietwaar? Welnu, helaas bevestigt een document van Pfizer dat deze vergezochte berichten heel goed mogelijk zijn.

Al in april 2021 was Dr. Naomi Wolf, een Amerikaanse schrijfster en journaliste, uiterst luidruchtig op Twitter over het onderwerp bloedingen/stolsels na vaccinatie of na in de buurt van gevaccineerde vrouwen te zijn geweest. En op 19 april 2021 plaatste zij een link naar een Facebookpagina, die hier te vinden was, maar die sindsdien door Facebook gecensureerd en verwijderd is. De pagina bevatte honderden verslagen van vrouwen die onregelmatige bloedingen meldden nadat ze ofwel het Covid-vaccin hadden gekregen, ofwel in het gezelschap waren geweest van degenen die het Covid-vaccin hebben gekregen.

ABC7 nieuwsverslaggever, Kate Larsen vroeg zich in april 2021 op social media ook af hoe de Covid-prikken de menstruatiecyclus van vrouwen beïnvloedden, en zij kreeg duizenden reacties van bezorgde vrouwen –

“Ik heb in januari mijn 1e COVID-19 vaccin gehad, gevolgd door de 2e in februari, en sindsdien heb ik hemorragische bloedingen met stolsels. Deze maand april was het hevigst.”

“Ik dacht dat ik gek werd, en ben zelfs zo ver gegaan dat ik een doktersafspraak heb gemaakt en mijn BC heb verwisseld omdat de mijne nu zo zwaar is en het al een maand achter elkaar is”.

“Ik kreeg het Moderna-vaccin in januari en februari. Ik werd 3 maanden niet ongesteld ze deden meerdere bloedtesten, zwangerschapstesten en echo’s maar alles kwam normaal terug. Toen werd ik eindelijk op 4 april ongesteld en het is de laatste 22 dagen non-stop super zwaar geweest.”

Chloe Angeline die als holistisch voortplantingsbehandelaar werkt, heeft tegelijkertijd ook een waarschuwing aan vrouwen naar buiten gebracht -.

  Medisch vaktijdschrift The Lancet: Duidelijk aantoonbaar dat de volledig gevaccineerden een steeds belangrijkere rol spelen als mogelijke bron van overdracht

“Vrouwen, in hun menstruatiejaren en niet, ondervinden ernstige bijwerkingen van mensen in hun omgeving die deze prik hebben gekregen. Wij weten niet precies wat er aan de hand is; het gaat te snel om het echt te kunnen weten … vrouwen missen hun menstruatie, vrouwen hebben de meest ondraaglijke menstruatie van hun leven, zo hevig bloeden dat het helemaal niet meer normaal is. Vrouwen die in de menopauze zijn, zijn weer ongesteld geworden … in deze gemeenschap is iets algemeen bekend, namelijk dat als een vrouw bloedt, en zij is postmenopauzaal, dat het kanker is.”

“Het gaat erom op te komen voor de gezondheid van de mensheid … er gebeurt iets achter de schermen en men heeft het gemunt op de gezondheid van de vrouw …”

Wij weten ook dat veel vrouwen zwangerschapsverlies hebben geleden ten gevolge van de Covid-19 vaccinatie. Want volgens het US Vaccine Adverse Event Reporting System heeft het aantal vrouwen dat in de VS hun ongeboren of pasgeboren kind verloren heeft na een Covid-19 vaccinatie de 4.000 overschreden, slechts zestien maanden nadat voor de eerste Covid-prik toestemming voor noodgebruik was gegeven. Maar ter vergelijking: slechts 565 vrouwen verloren hun ongeboren of pasgeboren kind na een griepvaccinatie sinds het jaar 1990, een periode van dertig jaar.

Bron
Er waren in feite slechts 2.238 geregistreerde sterfgevallen van ongeboren baby’s in VAERS over de dertig jaar na toediening van alle andere door de FDA goedgekeurde vaccins samen (360 maanden) vóór de vergunning voor noodgebruik van de COVID-19 vaccins in december 2020. (Bron.)

  Het AstraZeneca vaccin debacle laat zien dat de lessen van Thalidomide niet zijn geleerd

Bron
Het aantal vrouwen dat in april 2022 hun baby verloren heeft door de Covid-prik was 16.633% hoger dan het aantal vrouwen dat hun baby verloren heeft door de griepprik. In werkelijkheid is dat aantal echter veel erger, omdat er over een periode van 30 jaar veel meer griepprikken tijdens de zwangerschap zijn toegediend.

Met deze hoeveelheid verwoestingen die vermoedelijk veroorzaakt zijn door de Covid-19 injecties, is het uiterst verontrustend te ontdekken dat verborgen in een Pfizer document met de titel “A PHASE 1/2/3, PLACEBO-CONTROLLED, RANDOMIZED, OBSERVER-BLIND, DOSE-FINDING STUDY TO EVALUATE THE SAFETY, TOLERABILITY, IMMUNOGENICITY, EN EFFICACY OF SARS-COV-2 RNA VACCINE CANDIDATES AGAINST COVID-19 IN HEALTHY INDIVIDUALS”, een heel hoofdstuk is gewijd aan de mogelijkheid van “mRNA vaccine shedding”, waarbij het mogelijk is dat degenen die in de nabijheid zijn geweest van iemand die de Pfizer mRNA prik heeft gehad, een ongewenste bijwerking krijgen.

In punt 8.3.5 van het document wordt beschreven hoe blootstelling tijdens zwangerschap of borstvoeding aan de Pfizer mRNA jab tijdens de proeven gemeld moet worden aan Pfizer Safety binnen 24 uur nadat de onderzoeker zich daarvan bewust is geworden. Dit is vreemd, want zwangere vrouwen / nieuwe moeders maakten en maken geen deel uit van de veiligheidsproeven. Hoe kunnen zij dan blootgesteld zijn?

Bron – Bladzijde 67

Welnu, Pfizer bevestigt dat blootstelling tijdens de zwangerschap kan gebeuren als een vrouw zwanger blijkt te zijn en tijdens de zwangerschap in haar omgeving aan het vaccin wordt blootgesteld. In het document staat dat blootstelling in de omgeving tijdens de zwangerschap kan gebeuren als een vrouwelijk familielid of een zorgverlener meldt dat zij zwanger is, nadat zij door inademing of huidcontact aan de studie-interventie is blootgesteld. Of als een mannelijk familielid of zorgverlener die door inademing of huidcontact aan de studie-interventie is blootgesteld, vervolgens zijn vrouwelijke partner blootstelt vóór of rond het tijdstip van de conceptie.

  Gegevens onthullen de waarheid over COVID-tegenmaatregelen: "In feite is de elementaire wetenschap omgekeerd, op zijn kop gezet, gemacereerd en door het toilet gespoeld"

In lekentaal geeft Pfizer in dit document toe dat het mogelijk is een ander mens bloot te stellen aan het mRNA Covid-vaccin, gewoon door dezelfde lucht in te ademen of de huid aan te raken van de persoon die gevaccineerd is.

Bron – Blz. 67

Pfizer bevestigt ook dat het mogelijk is om een baby via borstvoeding bloot te stellen aan het mRNA-vaccin, zelfs als de moeder de Pfizer-prik niet heeft gekregen. Zij verklaren dat dit opnieuw mogelijk is via blootstelling in de omgeving, waarbij wordt vastgesteld dat de moeder een zuigeling borstvoeding geeft nadat zij door inademing of huidcontact aan de studie-interventie is blootgesteld.

Bron – Blz. 69

Pfizer bevestigt ook in rubriek 8.3.5.3 van het document dat bijwerkingen kunnen optreden na “beroepsmatige blootstelling”. In het document staat dat er sprake is van beroepsmatige blootstelling wanneer een persoon ongepland direct contact krijgt met de studie-interventie en er staat dat dit “al dan niet kan leiden tot het optreden van een Ongewenste Bijwerking”.

Bron – Blz. 69

Hier hebben we Pfizer die zwart op wit verklaart dat shedding van het mRNA-vaccin een reële mogelijkheid is, en dat zij zich daar grote zorgen over maakten als het gaat om vrouwen en zwangerschap.

Intussen zijn hier maar een paar van de dingen waarvan de autoriteiten eisen dat u ze vermijdt als u zwanger bent – gerookte vis, zachte kaas, natte verf, koffie, kruidenthee, vitaminesupplementen, verwerkt junkfood… de lijst is eindeloos.

Maar de autoriteiten hebben het goed geacht en prenatale vrouwen actief aangemoedigd om een experimentele Covid-19 injectie te nemen, zelfs wanneer de eigenlijke fabrikant van die injectie extreme bezwaren had.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

Vaccin shedding eindelijk bewezen!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet is voorbij: Ruslands Nord Stream-gaslevering aan EU volledig stilgelegd
Volgend artikelGevaccineerde en geboosterde mensen krijgen nog meer slecht nieuws – uit een ongewone bron
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. En gaan nu al die mensen die al niet geloofden in het oorspronkelijke Corona gedoe, nu ineens tóch ook bang worden en (vrijwillig) afstand houden van anderen?

  Het zou best kunnen dat die documenten van Pfizer kloppen.
  Het zou ook een vieze doortrapte manier kunnen zijn om mensen wederom tegen elkaar uit te spelen. Om de overgebleven gelijkdenkende mensen en gemeenschappen te dé-stabiliseren.

  Er was al een wantrouwen gekomen tussen de geprikten en ongeprikten.
  Gaat men nu een stapje verder zodat iedereen elkaar met een schuin oog elkaar gaat vermijden? wederom uit angst?

  Hoeveel % van die wakkere mensen worden alsnog angstig?
  Hoeveel % van die wakkere mensen gaan zichzelf in een soort van vrijwillige lockdown zetten?
  Wat was het ook alweer? “verdeel en heers”.

  Nuchter gezien zal ‘shedding’ nauwelijks te voorkomen zijn, tenzij je jezelf van alles en iedereen gaat isoleren.
  Wat voor leven heb je dan?

  Ik denk dat het enigste wapen dat men heeft is, het eigen immuunsysteem op orde te hebben.

 2. Dat kan ik zelf beamen, telkens als ik in de supermarkt ben geweest of met andere geprikte nauw heb samengewerkt en/of er een huid contact is geweest met een geprikte. Onder vindt ik de zelfde avond tot 2 à 3 dagen daarna vreemde pijnen in mijn lichaam. Laatst iemand gewoon een hand gegeven ter afsluiting van een goed gesprek waar hij in het gesprek vertelde dat hij inmiddels 4 vaccins had gekregen vanwege zijn leeftijd, ik kreeg ’s avonds in mijn rechter onderarm kramp en de volgende dagen was die kramp tot slapend gevoel overgegaan. Het was ineens over, nadat ik chloordioxide met een glaasje water had genomen.

  Dus de geprikte verspreiden spike eiwitten ongemerkt, deze spike eiwitten verlagen jouw eigen frequentie waardoor je eerder vatbaar bent voor ziektes. Het onttrekt aan mij persoonlijk energie. De meeste mensen en vooral de geprikte die zich laten leiden door de overheid hebben over het algemeen een lage eigen frequentie. Als jij veel omgaat in grote groepen en in de massa synchroniseer jij je naar de frequentie van die groep. Als die frequentie lager dan die van jou zelf is, krijg jij overal lichamelijke kwaaltjes en dat geeft een onbehagelijk gevoel. Vaak weet jij niet waar dat gevoel vandaan komt. Ben jij weer een poosje alleen dan hersteld automatisch jouw eigen lichaamsfrequentie weer en voel jij je weer prettig.

  Het is ook algemeen bekent dat als mensen die een lage frequentie hebben, dat zij veel meer gevoelig zijn voor externe beïnvloedingen en zo ook veel eerder geneigd zijn om met de massa mee te bewegen. Dat geeft ze soort van meer overlevingskansen. Hoe hoger jou persoonlijke frequentie is, hoe minder beïnvloedbaar jij bent.

  Daar jij ook niet te peilen bent door andere, die een lagere frequentie hebben dan jij. Deze opmerking krijg ik nog wel eens, als ik een bespreking heb. Maar ook bij het reiki en hieling kringen speelt eigen frequentie een hoofdrol. Je kunt namelijk alleen mensen helpen, die een lagere frequentie hebben dan jij zelf. Andersom lukt niet.

  Want elke ziekte/kwaal is een verstoring c.q. verlaging van de frequentie van de cellen. Iedere cel in ons lichaam heeft zijn eigen resonantie, wordt deze verstoord door verkeerde voeding en/of omgeving en/of luchtkwaliteit en/of mensen met een zeer lage frequentie (die nu de gevaccineerde zijn) en/of externe elektromagnetische velden, zoals de stralingen van WIFI en 3,4,4+,5G netwerken en andere elektrische apparaten rond om je.

 3. Ik was in de overgang, zat midden in de menopauze. ZAT……
  Een fysio gevaxt en dan twee dagen na de vax aan mijn lijf zitten.
  Dat is 3 keer zo gebeurd.
  Weet je hoelang het duurt om verdorie uit die overgang te geraken en dan eindelijk dat jaar in de menopauze …..en nu weer terug😡 en maar gezwegen over de opvliegers, al 4,8 jaar dag en nacht…om zot van te worden. En het ging zo goed tot eind vorig jaar weer alles opnieuw begonna 1,5 jaar menopauze omdat mij. Fysio zich liet vaxen. Ik had gevraagd dat ze dat liet weten dat ik dan niet meer kwam de eerste twee maanden naar de vax.
  Lig ik op tafel, bijna klaar. Ow ja ik heb me twee dagen geleden laten vaxineren😡zucht.
  Ik uitgelegd dat het de bedoeling was dat ik dat ervoor wist🙈
  Ik ga naar een ander en overkomt me weer hetzelfde.
  Ga na half jaar weer terug naar mijn eigen fysio, lapt ze het weer.
  Er is niks lachwekkend om terug ongesteld te worden op je 54 ste en opvliegers te hebben😡 in dit hete weer.🥵
  Ik heb een tshirt met text, gevaxt dan afstand nemen.🤬

  • WHAHAHHA sorry… erg verhaal maar wat heftig…. ! En super grappig toch ook.. sorry !!

   Ik lach want; ik heb hetzelfde meegemaakt ; mensen die gewoon NIET ZEGGEN DAT ZE DE PRIKKEN HEBBEN GENOMEN en dan einde van de avond, gegeten en gedronken; OJA… heb het toch gedaan maar wilde het niet zeggen want weet hoe jij erover denkt..

   Je voelt je dan echt genaaid gewoon… Gelukkig nooit gekke bijwerkingen gehad.
   Ja… dat ik veel gebakken lucht kan lullen hier op FN… maar dat had ik al voordat de uitrol ban de genocide gaande was.

   Wat ik WEL heb meegemaakt; een maat van mij gaat véél met geprikte mensen om.. ook zijn ma.. (inmiddels overleden aan agressieve kanker, die na de prikken binnen 2 maanden werd ontdekt).. en hij had 3 bobbels op elk ooglid.. dus 6 totaal.. harde bobbels. De dokter zei dat het ontstoken ogen waren maar na ruim 1 jaar nog niet weg…. Mijn maat is dagelijks met mensen en woont zelf gedeeltelijk thuis bij familieleden die geprikt zijn…;

   Zijn broertje (woon wél op zichzelf) was veel met mijn maat op pad…en kreeg in zijn linker enkel opeens een BOBBEL !

   Laten onderzoeken.. ja geneeskunde leer was welkom… en bleek een “vaattrauma” te zijn maar hij had nooit een trauma aan zijn enkel opgelopen… of dat hij te lang staat of veel loopt of ergens tegenaan gestoten heeft o.i.d…. nou ze zeiden toen dat het een afwijking is en wilde onderzoeken of het kwaadaardig is.

   Blijkt niet kwaadaardig te zijn.. het is een Huidexcisie enkelregio: dermatofibroom…. ; ofwel een goedaardig, veelvoorkomend type gezwel in de huid, voornamelijk gelokaliseerd aan armen en benen.

   Ze zeiden tegen hem;

   “Als u het wilt laten zitten is het niet erg hoor…” (zei de echograaf, die bleek nogal nonchalant te doen).

   WAT? Gaf hij aan… “NEE”

   Direct laten verwijderen die handel…. weg ermee !

   Gelukkig snel gedaan.. en wat zei de chirurg zelf tegen hem uiteindelijk tijdens de ingreep???

   “Als je het te lang laat zitten dan gaat het zich hechten aan je pezen dus goed dat je het wilt verwijderen want dat zou alleen maar lastiger worden als je te lang ermee wacht. En kan ook nog groter worden”.

   Man man man… luister ALTIJD naar je eigen gevoel….

   ( in combinatie met Geneeskunde kennis zoals controle door een dokter of echo…okay…dat is welkom…en verwijderen met plaatselijke verdoving…goed kijken of het geen Pfizer jab is…) …

   máár altijd je eigen gevoel volgen is wat helpt….

   Het bij hem nu weg máar ik denk elke keer aan het feit dat de kwaal zo op die van zijn broer leek maar dan op een andere plek.. (been in plaats van oogleden).

   Er ontstaan gewoon nieuwe verschijnselen/ aandoeningen / infecties etc. en die “boeken ze weg” onder de noemers die al tal van jaren bestaan.. “ontstoken oog” dus oogdruppels.. (die niet werken) of “lipoom” en verwijderen (maar zou groter groeien bij niet verwijderen) etc.

   Je bent zó op die manier dus een speeltje van de “specialisten”…

 4. Dus weer een angstporno nep verhaal! Shedding oftewel transmission is viraal en virussen of laat ik het sequenties noemen gaan niet via de huis! Corona krijg je niet door een nies, wc pot of whatever, dat krijg je alleen door tongzoenen, dan nog draag je dit virus zelf en muteert het in je lichaam daar retrovirussen in je cellen integreren en je kan niets van iemand oplopen en je wordt van je eigen corona d(ie al in je zit en al vanaf dat je seksueel actief wordt) ziek. Net als Herpes krijg je niet van een ander je koortslipje, die krijg je omdat het latent virus actief wordt en je afweer lager en dan slaat die toe en krijg je een koortslipje. HPV hebben we allemaal, cadeautje bij de geboorte van je moeder. Ga lekker knuffelen, de kans dat je verkouden wordt van een rhino of adeno is honderd malen groter dan van een corona variant wat ook gewoon een VERKOUDHEID is en niks meer en niks minder dan een verkoudheid, een eigen virale luchtweg infectie.

  • Leuk geprobeerd, maar er is nog NOOIT een enkel virus geïsoleerd en volgens het Koch postulaat als de ziekteverwekker vastgesteld. Shedding is dus niet transmissie van niet bestaande viri, maar een ander soort van beïnvloeding zoals bijvoorbeeld wat Qvic hierboven beschreven heeft. Bio-frequenties daarentegen weten we van sinds Tesla, Royal Rife en vele anderen.

 5. Ben ook niet gevaccineerd maar merk wel dat ik soms hondsmoe wordt van mensen die wel gevaccineerd zijn. Spreek regelmatig mensen laatst een vrouw had zich ook 2x laten vaccineren van de eerste was ze al doodziek vroeg waarom heb je dan de 2e genomen? Zoals zo velen zijn ze erin getuind geestelijk gemanipuleerd. Nu is haar menstruatie heel onregelmatig wat ze daarvoor nooit had. Kon het niet laten om te zeggen nu heb je dus misschien ook kans dat je niet eens kinderen meer kan krijgen. En je kan mensen blijven uitleggen dat je een systeem in je lichaam heb die tegen een griep zelf antilichamen aanmaakt. En door het vaccin je juist je immuunsysteem kapot maakt. Maar ik hoor ook dat veel mensen zich niet meer laten vaccineren. Maar het kwaad is al geschied. Gelukkig heeft heel mijn familie zich niet laten vaccineren ondanks dat het soms moeilijk was met de werkgevers. Ze blijven gelukkig tot nu toe in hun kracht staan en hoop dat ze dat ook blijven.

 6. Shedding nog erger dan gedacht. Maria Zeee BOOS als Dr. Ana Mihalcea van https://anamihalceamdphd.substack.com/ zich bij haar voegt om bewijs te tonen dat de niet-geïnjecteerden DEZELFDE nanotechnologie, grafeen, stolsels en meer vertonen als de geïnjecteerden als gevolg van uitscheiding. Dr. Ana laat ons zien hoe we ons bloed kunnen reinigen en onszelf kunnen beschermen tegen deze ramp. 15 Februari ’23

  https://rumble.com/v29oksg-live-8-uncensored-maria-zeee-rages-uninjected-have-same-nanotech-clots-grap.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in