© NoJab nojab.imgbb.com

Wakker worden, jullie idioten! Als je vrijwillig de genetische modificatie behandeling kreeg die bekend staat als het COVID-19 “vaccin” (Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson, AstraZeneca, enz.), dan werd je misleid tot het injecteren van een schadelijk, gevaarlijk, niet goedgekeurd, en vaak dodelijk product in je lichaam. Een volkomen overbodig product dat je niet beschermt, geen immuniteit verschaft of de overdracht van het virus voorkomt, maar wel je immuunsysteem sloopt, je organen beschadigt, bloedstolsels en inwendige ontstekingen veroorzaakt, en je vatbaarder maakt voor vele ziekten, waaronder kanker, schrijft Walter Gelles.

Omdat je het “vaccin” hebt genomen, maakt je lichaam miljoenen of miljarden spike-eiwitten aan. Spik-eiwitten zijn toxisch, pathogeen (ziekteverwekkend) en coagulerend (ze veroorzaken bloedklonters). Deze synthetische spike-eiwitten die door je cellen worden aangemaakt, zijn vermoedelijk identiek aan het spike-eiwit in het SARS-CoV-2-virus, zoals is vastgesteld door computermodellering van genetische fragmenten die aan de VS zijn geleverd door Chinese laboratoria die onder controle staan van de Chinese Communistische Partij.

Dat is wat je lichaam met miljoenen of miljarden produceert, waardoor je immuunsysteem in verwarring wordt gebracht en wordt verzwakt in zijn vermogen om essentiële helper-T-cellen en CD8-cellen te maken die andere virussen en ziekten afweren.

De lipide hydrogel die de fragiele mRNA-strengen in de Pfizer en Moderna injecties omhult, bevat nanodeeltjes die de bloed-hersenbarrière overschrijden en verlamming, oncontroleerbare stuiptrekkingen, neurodegeneratieve ziekten, permanent verlies van gezichtsvermogen, schade aan de ruggengraat, en nog veel meer veroorzaken. Honderdduizenden mensen hebben deze “ongewenste bijwerkingen” gekregen – of zijn dood neergevallen – binnen enkele uren of dagen na het krijgen van de prik.

De vaccinproducenten wisten heel goed dat er bijwerkingen konden optreden. Daarom is het zogenaamde “vaccin” een biowapen. Het enige denkbare doel is ontvolking. Het “vaccin” heeft niets te maken met het verbeteren van je gezondheid. Het is een instrument van sociale controle, onderdeel van de Great Reset die gericht is op een autoritaire technofascistische samenleving waar “je niets zult bezitten, en gelukkig zult zijn”, volgens het Wereld Economisch Forum.

Je moet weten:

* De lockdowns die je observeert als een sleutelritueel in je nieuwe staatsreligie – de Covidian Cult – zijn absurd en hebben geen wetenschappelijke basis.

  Deskundige waarschuwt! De tirannie die in Australië heerst, kan zich nu overal verspreiden

* Jullie gezichtsluiers (“maskers”) zijn nutteloos. Er is geen wetenschappelijke basis om hun gebruik te rechtvaardigen, maar zij verhogen bacteriële ziekten bij de maskerdrager en zijn vooral gevaarlijk voor kinderen, omdat zij de toevoer van zuurstof blokkeren en mogelijk hun hersenen beschadigen.

* De frauduleuze PCR-test is een oplichterij. Ze is niet in staat om welke ziekte of infectie dan ook te diagnosticeren, zoals Dr. Kary Mullis, Nobelprijswinnaar en uitvinder van de PCR-techniek, heeft gezegd. De CDC, FDA, en WHO hebben allen officieel toegegeven dat de PCR-test waardeloos is en geen onderscheid kan maken tussen COVID-19 en de seizoensgriep of verkoudheid! De diagnostische tests die in december worden geïntroduceerd om de nep PCR-test te vervangen zijn allemaal “Emergency Use Authorization” foefjes, net zo betekenisloos als de PCR-test.

* De PCR test geeft in 97% van de gevallen een vals-positief resultaat. Toch werden (en worden) deze gegevens gebruikt als basis om een pandemie uit te roepen en lockdowns, maskers, sociale distantie en verplichte vaccins af te dwingen.

De Machten die Zijn testten je bereidheid om te gehoorzamen. Om misleid te worden. Om irrationele, zelfvernietigende dingen te doen. En je gehoorzaamde, je trapte erin. Je trapte in de oplichterspraktijken, gebaseerd op een ademhalingsvirus dat minder gevaarlijk is dan de seizoensgriep, volgens de statistieken van de regering zelf.

De mensen die je bestempelt als “anti-vaxxers” of “samenzweringstheoretici” zijn dat niet. Het zijn gewone mensen, net als jij. Maar in tegenstelling tot jou, gebruikten ze gezond verstand. Zij lieten zich niet intimideren door de 24/7 angstzaaiende campagne van leugens en desinformatie van de mainstream media. Zij deden hun huiswerk en ontdekten snel dat de zogenaamde Covid-“vaccins” een groot gevaar vormen dat duizenden malen gevaarlijker is dan een vermeend “nieuw coronavirus”.

Raad eens wie is vrijgesteld van alle eisen en mandaten om het COVID-19 “vaccin” te krijgen? De volgende mensen zijn volledig vrijgesteld: alle Amerikaanse Senatoren en Huisvertegenwoordigers plus al het Congres personeel; 6.000 Witte Huis werknemers; alle werknemers van Pfizer (2.500), Moderna (1.500), en Johnson & Johnson (120.000); 15.000 CDC werknemers; en 14.000 FDA werknemers.

Zie je nu de olifant in de kamer? De politici die door de Pharma worden gecontroleerd, de vaccinbedrijven, de corrupte CDC en FDA gezondheidsagentschappen die in handen zijn van Big Pharma, de regeringsambtenaren die de doodsspuiten opdringen aan de rest van ons… Zij zijn allemaal vrijgesteld van het nemen van de prik. Zij weten wat er in het giftige serum zit en welke schade het kan aanrichten. Maar je moet het nemen of je verliest je baan. Je moet je laten inenten met de genetische cocktail als je wilt gaan winkelen of eten in een restaurant.

  "VIRUSEN BESTAAN NIET" was een psyop - en een leuke poging!

Zie je hoe krankzinnig en crimineel dit is? Denk je nog steeds dat het een “gekke samenzweringstheorie” is? Je zit er dichtbij. Het is inderdaad een krankzinnige samenzwering, uitgebroed door eugenetisten, voorstanders van depopulatie, superrijke oligarchen, en voorstanders van één wereldregering meer dan twintig jaar geleden.

Oh, bijna vergeten… Twee miljoen illegale vreemdelingen zijn ook vrijgesteld van de vaccins door de ongekozen president Biden, zodat ze het land kunnen overspoelen, per bus of jet-plan naar Republikeinse staten gebracht kunnen worden, en ziekte en dood kunnen verspreiden terwijl ze eindeloze overheidssteun krijgen en Democraat stemmen. En de Republikeinen laten het gebeuren.

Als je de prik hebt genomen uit angst je baan te verliezen, dan bied ik je mijn verontschuldigingen aan, je bevindt je in een zeer moeilijke situatie.

Als je de prik vrijwillig hebt gekregen en je bent er trots op zoals Jennifer Aniston, Arnold Schwarzenegger, Dolly Parton, Hugh Jackman, Kathy Hochul (NY gouverneur), Don Lemon (CNN), Mike Pence, Martha Stewart, Amber Heard, Bruce Springsteen, Alexandria Ocasio-Cortez, Jane Fonda, Bernie Sanders, Greta Thunberg, Willie Nelson, en vele anderen – dan ben je een onwetende dwaas. Je bent een gehoorzame volgeling van de nieuwe staatsreligie, Branch Covidian. Je bent gevallen voor een officieel narratief waar gaten in zitten groter dan maankraters. Het Officiële Narratief is volledig vernietigd, maar je bent gehersenspoeld en je leeft nog steeds gevaarlijk in een alternatieve realiteit die over de echte, zich ontvouwende horror-show van escalerende tirannie heen is gelegd.

Je moet gedeprogrammeerd worden.

Je moet nooit meer een genetisch Covid “vaccin” of booster nemen.

Je moet je vrienden en familie en iedereen die je kent vertellen weg te blijven van deze moord-injecties.

  Waarom Armageddon nodig kan zijn

Word wakker en ruik de koffie! Het is nog niet te laat om jezelf te verwijderen van de Covid Sekte. Als je de doodsprik hebt gekregen, zijn er veel dingen die je kunt doen om je immuunsysteem te versterken en de kans op door vaccinatie veroorzaakte ziekte of dood in de toekomst te verkleinen.

De Ongevaccineerden zijn niet je vijanden. Zij vormen absoluut geen gevaar voor je, ondanks de schaamteloze leugens van de gecontroleerde media die beweren dat er een “Pandemie van de Ongevaccineerden” is. Het tegendeel is waar: tienduizenden gezonde, Ongevaccineerde mensen die in de nabijheid van Gevaccineerden zijn geweest, lijden aan vreselijke problemen, kennelijk veroorzaakt door het afgeven van spike-eiwitten door de Gevaccineerden via adem, speeksel, transpiratievocht en urine. Deze zeer reële problemen omvatten kwellende menstruatiepijn, bloedingen tijdens de zwangerschap, miskramen, massale bloedklonters, ernstige spierpijn, willekeurige blauwe plekken over het hele lichaam, non-stop migraine, pericarditis, auto-immuunziekten, gordelroos, en zelfs Bell’s palsy (gezichtsverlamming).

Om het maar ronduit te zeggen: de Gevaccineerden zijn “melaatsen” met wie de Ongevaccineerden maar beter geen langdurig contact kunnen hebben. Veel kapsalons, schoonheidssalons en holistische artsen weigeren nu iedereen te zien die is ingeënt tegen COVID-19.

De Ongevaccineerden zijn niet jullie vijanden. Zodra je je realiseert wat je is aangedaan, en waarom, sluit je dan aan bij de Ongevaccineerden om een gemeenschappelijke vijand te verslaan, om de monsters die deze kolossale fraude hebben gepleegd te ontmaskeren en te straffen, en om de totalitaire maatregelen terug te draaien die, indien toegestaan om door te gaan, de VS zullen vernietigen, fysiek, moreel, en politiek.

Referenties:

Het Vaccinatie Doden Rapport – Miljoenen mensen sterven of worden zwaar beschadigd door de experimentele COVID-19-injecties


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het doden van de mensheid: Hoe de globale elite eugenetika en transhumanisme gebruikt om de aarde te ontvolken tot een planeet van cyborgslavenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDokter geeft ernstige waarschuwing aan gevaccineerden: U bent nu gepatenteerd eigendom
Volgend artikelSterfgevallen door alle-oorzaken in de V.S. gaan door het dak
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Een paar duizend jaar terug werd er al gezegd, vrij vertaald: “Het is makkelijk een bevolking te bedonderen, maar bijna onmogelijk ze te overtuigen dat ze bedonderd zijn”
    Daarbij komt dat NL bevolking in gedrag protestant is; dat geeft het slaafse politiek correcte gedrag.

    Als ze zegt, dat je voor het oversteken van een straat een kuitenflikker moet maken, zullen de meeste dat doen

    Daarom bestaat het nep kongshuis nog steeds, en-naar verluid- wordt het nieuwe volkslied: ‘Save Willempie….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in