Voor het eerst in de geschiedenis worden mRNA-vaccins op grote schaal gebruikt. Regeringen over de hele wereld eisen dat iedere man, vrouw en kind het experimentele serum krijgt. De autoriteiten beweren dat dergelijke maatregelen bedoeld zijn voor de “openbare veiligheid”, maar de medicijnfabrikanten geven toe dat hun producten de overdracht of infectie van COVID-19 niet voorkomen. Verslagen van bijwerkingen bereiken met de dag een ongekende hoogte. Landen met de hoogste inentingspercentages hebben aanzienlijke pieken geregistreerd van hartaandoeningen, bloedstolsels, en beroertes. Veel bezorgde omstanders die tegen het medisch mandaat zijn, vragen zich af: waarom zo’n aandrang? Een Argentijnse onderzoekster meent het antwoord te weten, schrijft Downthechupacabrahole.com.

Dr. Chinda Brandolino is een gezondheidsdeskundige die gespecialiseerd is in lymfologie, flebologie en bedrijfsgeneeskunde. Naarmate meer patiënten werden ingeënt, werd zij steeds ongeruster. Een alarmerend aantal kreeg te maken met ernstige en slopende complicaties. Terwijl zij deze verontrustende aandoeningen observeerde, begon de arts zich te verdiepen in boodschapper-ribonucleïnezuur en de effecten daarvan op de genetica. Een ijverig onderzoek leidde haar naar een specifiek geval uit 2013. In de uitspraak van het Supreme Court ruling of Association of Molecular Pathology versus Myriad LLC, verklaarden de wetgevers dat menselijke genomen die door mRNA-vaccins zijn veranderd, kunnen worden gepatenteerd. Tijdens een recente conferentie ging ze dieper in op de nefaste gevolgen van het decreet:

“Wanneer je het genoom wijzigt met een adenovirusvaccin, is die gevaccineerde persoon al een transgenic – een transhumaan persoon. Volgens wat wettelijk is vastgelegd in het internationaal recht, zal hij het eigendom zijn van de eigenaar van het octrooi. Maar het meest dramatische van alles is dat die persoon, wanneer hij transhumaan is, niet als mens zal worden beschouwd volgens de mensenrechten die wij kennen. De situatie is uiterst ernstig en ik heb het gevoel dat de mensen de ernst van wat ons te wachten staat niet beseffen. Het gaat niet alleen om de ziekten die het vaccin zal veroorzaken, vaak met dodelijke afloop, maar ook om het feit dat de overlevenden een gewijzigd genoom zullen hebben en dat deze wijziging zal worden doorgegeven aan hun nakomelingen. Omdat hun genoom is gemodificeerd, is die modificatie gepatenteerd. Alles wat gepatenteerd is, behoort toe aan de patenthouder.”

  De vreselijke lijdensweg van een jonge moeder na de Corona-vaccinatie

Ondanks het feit dat zij getuige is geweest van ontelbare sterfgevallen, blijft Dr. Brandolino zich concentreren op de blijvende gevolgen voor de overlevenden van vaccins. Deze injecties zorgen voor onomkeerbare genetische veranderingen. Elke dosis en daaropvolgende booster transformeert de ontvangers in een steeds synthetischer vorm. Ze maakt zich grote zorgen over de toekomst van onze soort. Ontelbare eeuwen van natuurlijke evolutie zijn gekaapt. De opzettelijke metamorfose wordt beheerst door een sinistere kracht die streeft naar volledig eigendom van de mens. Miljarden individuen wereldwijd zijn nu gepatenteerde cyborgs. De doos van Pandora is geopend en de dreigende vertakkingen kunnen niet volledig worden doorgrond.

Een verraderlijke en zorgvuldig geplande overname heeft zich in het pandemische tijdperk ontvouwd. Alles wat zich afspeelt is in de kern anti-menselijk. Gezichtsmaskers veranderen dragers in autonome figuren met een tekort aan zuurstof. Sociale distantie ontkent essentiële affectie en liefdevolle omhelzingen. Lockdowns veranderen huizen in isolerende gevangeniscellen. Doelpalen worden voortdurend verplaatst en verpletteren de geest van iedereen die niet begrijpt dat dit niet ontworpen is om te eindigen. Misschien is ons lichaam wel de laatste grens voor hen die de ultieme controle willen. De mensheid staat aan de rand van een afgrond. Voor onnoemelijk veel mensen is er geen weg meer terug. Alleen de tijd zal uitwijzen hoe de huidige gebeurtenissen zich ontvouwen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wetenschappelijke studie bevestigt dat mRNA je DNA kan veranderen – Ze zeiden dat het onmogelijk was… ze logen tegen jeVolg Frontnieuws op Telegram

  Australië biedt nu tot 600.000 dollar schadevergoeding aan voor Aussies die ernstig gewond zijn geraakt door Covid-19 vaccins
Vorig artikelOpnieuw stort een profvoetballer midden in de wedstrijd plotseling in
Volgend artikelEen onbeleefde boodschap aan hen die het Covid “vaccin” namen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Dat patenteren heb ik al in het begin gezegd, dat iedereen die dat zogenaamde experimentele genetische vaccin vrijwillig neemt geeft zijn eigen menselijkheid weg en behoort toe aan de patenthouders. Ik werd belachelijk gemaakt en het als onzin verhaal bestempeld. Ook hier op de site.

  • @Qvic, je hebt zeker gelijk.
   Wat betreft patenten zou men zich kunnen verdiepen in hoe Monsanto het destijds (en wellicht nog steeds) met mais en maisproducten geflikt heeft.

 2. Ik vermoed toch dat die vlieger niet op gaat vanwege het feit dat men i.h.a. door angst gedreven erin is geluisd, d.w.z. er is geen sprake geweest van een vrijwillige overeenkomst en dus is deze nietig.
  Analoog aan het feit dat wij als mens bij geboorte zijn verkwanseld aan het bedrijf dat zich voordoet als land met een overheid.
  Overigens hoor ik niet tot de groep mensen die anderen belachelijk maakt vanwege afwijkende ideeën. Genoeg voorbeelden uit de geschiedenis die aantonen welk een slecht idee zulks is..

 3. Ik hoef hier niet veel woorden aan vuil te maken: Onzin: een mens is een mens en kan nooit via een patent in bezit komen van een bedrijf. Ja als (loon) slaaf, maar dat is iets anders. -end of story-

  • ja dat zal je als normaal denkend mens vermoeden en in feite is dat ook zo, maar weet dat patenten door mensen worden gemaakt en dat wetgeving hieromtrent ook door mensen wordt gemaakt, dus als zij dat mogelijk bepalen, wie zal dat dan tegen kunnen spreken? Kijk om je heen wat er nu gebeurd, geen mens heeft het recht om over iemand anders zijn lichaam te beslissen en toch doet men het! Het zijn krankzinnigen die elke vorm van normaal besef hebben verloren! In deze wereld lijkt mij niets meer onmogelijk, de absurditeit heeft het gewonnen van de ratio!

 4. Ik sluit niks uit maar het lijkt mij dat een mens in een normaal functionerende democratie nooit het bezit zal kunnen zijn van een organisatie o.i.d. Het is trouwens van alle tijden dat bepaalde totalitaire samenlevingen/beschavingen vinden dat bepaalde mensen hun eigendom zijn. Denk hierbij aan de termen lijfeigene, horige en slaaf. Als je d.m.v. dit medicijn eigendom wordt van een organisatie zou ik me meer zorgen maken om de samenleving waarin ik leef als om het medicijn.

 5. Lieve mede strijders, het is al erg genoeg dat wij al jaren sinds ik mij herinner een nummer zijn, doormiddel van een verzekeringsnummer, B.S.N., nummer van ons id kaart, of paspoort.
  De laatste jaren, via onze vinger afdruk, of oogscan, of DNA, alles is dat voor controle en van onze identiteit.
  Nu dat ze met die experimentales gen therapie waar bigfarma de patenten van hebben ons onder dwang willen inspuiten, zogenaamd vrijwillig, worden de gevaccineerde eigendom van de globalisten. Absurd maar wel waar.

 6. Ik ben een kind van God. Alleen met die instelling ontruk je je van alle BSN, bankrekeningen en rugnummers die men je probeert op te spelden. Maak er lekker gebruik van ten eigen voordele, maar weet dat je niet van deze wereld bent. Dus het zal je niet deren. Loop weg van die enge prikkers en PCR fraudeurs. Laat je gezicht ongemaskerd zien zolang je kunt, zodat anderen daar een voorbeeld aan kunnen nemen. Het is een instelling die je je eigen moet maken.

  • Ja je hebt helemaal gelijk in het begin toen de vaccins er waren wist ik niet wat ik moest doen, ik werkte in de zorg en was een van de eerste en heb toen gebeden wat ik moest doen en heb gevraagd aan God of ik die dag van inenting maar ziek mocht worden. Ik heb vreselijke hoofdpijn gehad die dag en ik wist genoeg

  • Precies weet dit ook al maanden, men verklaarde mij voor gek. Nu heb ik het bewijs wel op mijn harde schijf staan en druk ik de print onder de neus

 7. Hello! Original author here. Thank you so much for sharing my article. I hope this important information reaches many people.

  If anyone has any questions feel free to contact me: downthechupacabrahole.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in