@spencerbdavis / Unsplash

Dit zijn geen vaccins. Het is een spike-eiwit leveringssysteem dat de cellen langs de bloedvaten kan beschadigen en kan leiden tot bloedstolsels, bloedingen en de dood. Door het massale “vaccinatie programma”, staan honderden miljoenen levens op het spel, schrijft Mike Whitney.

“Vanaf het begin is Covid een samenzwering tegen gezondheid en leven geweest. Covid is een agenda voor het maken van winst en een agenda voor het vergroten van willekeurige overheidsmacht over mensen. Er zouden massale rechtszaken moeten komen en massale arrestaties van diegenen die effectieve Covid behandelingen blokkeren en een dodelijk vaccin opleggen”. – Paul Craig Roberts, voormalig Assistant Secretary of the Treasury onder President Ronald Reagan

Het Spike-eiwit is een “uniek gevaarlijk” transmembraan fusie-eiwit dat een integraal onderdeel is van het SARS-CoV-2-virus. “Het spike-eiwit speelt een cruciale rol bij het binnendringen van gastheercellen en het in gang zetten van de infectie”. Het beschadigt ook de cellen in de bekleding van de bloedvatwanden wat leidt tot bloedklonters, bloedingen, massale ontstekingen en de dood.

Te zeggen dat het spike-eiwit slechts “gevaarlijk” is, is een grote understatement. Het is een potentieel dodelijke ziekteverwekker die al aan tienduizenden mensen het leven heeft gekost.

Waarom hebben de vaccinproducenten dan gekozen voor het spike-eiwit als antigeen dat een immuunrespons in het lichaam zou opwekken?

Dat is de hamvraag, want het spike-eiwit is praktisch een vergif. Dat weten we nu dankzij onderzoek dat werd uitgevoerd aan het Salk Instituut. Hier is een samenvatting van wat zij vonden:

“Salk wetenschappers en medewerkers tonen aan hoe het eiwit cellen beschadigt, en bevestigen COVID-19 als een primair vasculaire ziekte… Het SARS-CoV-2 virus beschadigt en valt het vasculaire systeem (aka-het bloedvatenstelsel) aan op cellulair niveau… wetenschappers die andere coronavirussen bestuderen vermoeden al lang dat het spike-eiwit bijdraagt tot de beschadiging van vasculaire endotheelcellen, maar dit is de eerste keer dat het proces is gedocumenteerd…

… het spike eiwit alleen al was genoeg om ziekte te veroorzaken. Weefselmonsters toonden ontsteking in endotheelcellen die de wanden van de longslagader bekleedden. Het team bootste dit proces vervolgens na in het lab door gezonde endotheelcellen (die de slagaders bekleden) bloot te stellen aan het spike-eiwit. Zij toonden aan dat het spike-eiwit de cellen beschadigde door ACE2 te binden… “Als je de replicatiemogelijkheden van het virus verwijdert, heeft het nog steeds een groot schadelijk effect op de vasculaire cellen, eenvoudigweg door zijn vermogen om zich te binden aan deze ACE2-receptor, de S-eiwitreceptor, die nu beroemd is dankzij COVID”. (“COVID-19 Is a Vascular Disease: Coronavirus’ Spike Protein Attacks Vascular System on a Cellular Level”), scitechdaily.com

Weet u nog hoe iedereen Trump uitlachte toen hij zei dat het injecteren van huishoudbleekmiddel Covid zou genezen? Hoe is dit anders?

Het is niet anders, en welke bescheiden bescherming de vaccins ook bieden als het gaat om immuniteit, het verbleekt in vergelijking met de risico’s die ze vormen voor de persoonlijke gezondheid en overleving.

En heeft u gelezen wat de auteur zei over het afpellen van het virus en het met rust laten van het spike-eiwit?

Hij zei “het heeft nog steeds een groot schadelijk effect” wat “bloedstolsels, bloedingen en ernstige ontstekingen” impliceert. Met andere woorden, het spike-eiwit is dodelijk zelfs zonder het virus. Dr. Byram Bridle (virale immunoloog en universitair hoofddocent aan de Universiteit van Guelph, Ontario) vatte het als volgt samen:

“We hebben een grote fout gemaakt. We realiseerden het ons niet tot nu… We dachten dat het spike-eiwit een geweldig doelwit antigeen was, we wisten niet dat het spike-eiwit zelf een toxine was en een pathogeen eiwit. Dus, door mensen te vaccineren, enten we hen onbedoeld in met een toxine.” (“Vaccinonderzoeker geeft “enorme fout” toe, zegt dat spike-eiwit gevaarlijk ‘vergif’ is“, Frontnieuws)

Denk daar eens een minuutje over na. Dit is een zeer grote zaak, in feite is dit het cruciale stukje van de puzzel dat de afgelopen 15 maanden heeft ontbroken. Net zoals het ademhalingsvirus de echte moordenaar van Covid verhulde (het spike-eiwit), zo heeft de niet aflatende hype rond massale vaccinatie het overduidelijke probleem met de vaccins zelf verhuld, namelijk dat ze een stof hebben gegenereerd die “ziektes kan veroorzaken”.

  Vrouw van dominee zegt dat sinds de uitrol van Covid injecties er begrafenis na begrafenis is geweest, het is tragisch

Dat is de letterlijke definitie van pathogeen (ziektekiem). Het spike-eiwit is een ziekteverwekkend toxine dat een ernstige en aanwijsbare bedreiging vormt voor de gezondheid van iedereen die zich laat vaccineren. Kan het nog duidelijker? Het is vermeldenswaard dat Bridle een onderzoeker is op het gebied van vaccins die vorig jaar een overheidssubsidie van 230.000 dollar heeft gekregen voor onderzoek naar de ontwikkeling van COVID-vaccins. Hij begrijpt de wetenschap en kiest zijn woorden zorgvuldig. De term “pathogeen” is niet bedoeld om mensen in paniek te brengen, maar om nauwkeurig te beschrijven hoe door vaccins gegenereerde eiwitten in de bloedbaan op elkaar inwerken. En de manier waarop ze op elkaar inwerken, is door ernstige schade toe te brengen aan cellen in de bekleding van de bloedvaten, wat kan leiden tot ziekte of de dood. Hier is meer uit hetzelfde artikel:

“Zoals velen inmiddels wel zullen weten, ligt het probleem in een structuur die het virus, dat oorspronkelijk afkomstig is van vleermuizen, niet alleen in staat stelt menselijke cellen binnen te dringen, maar ook een toxine af te geven dat het spike-eiwit wordt genoemd. De meeste Covid-vaccins instrueren onze lichaamscellen om hetzelfde eiwit te produceren. Dit in de hoop dat antilichamen die daartegen worden ontwikkeld de schadelijkste effecten van het eigenlijke virus zullen voorkomen. Er zijn aanwijzingen dat dit voor sommigen het geval is.

Maar er is ook een probleem, dat het meest recentelijk is uiteengezet door de Canadese onderzoeker Dr. Byram Bridle, die vorig jaar een subsidie van 230.000 dollar van de Ontario-regering heeft gekregen voor onderzoek naar de ontwikkeling van een Covid-vaccin. Het door het vaccin geproduceerde spike-eiwit werkt namelijk niet alleen plaatselijk, op de plaats van de prik (de schouderspier), maar komt ook in de bloedbaan terecht en wordt via de bloedsomloop naar vele andere plaatsen in het lichaam gebracht.

Uit eerder confidentieel dieronderzoek met gebruikmaking van radioactieve tracering blijkt dat het vrijwel overal terechtkomt, onder meer in de bijnieren, het hart, de lever, de nieren, de longen, de eierstokken, de pancreas, de hypofyse, de prostaat, de speekselklieren, de ingewanden, het ruggenmerg, de milt, de maag, de teelballen, de zwezerik en de baarmoeder.

De hoeveelheden zijn klein en verdwijnen meestal binnen enkele dagen. Maar de vraag rijst of dit mechanisme een rol speelt bij de duizenden sterfgevallen en verwondingen die kort na de Covid-vaccinatie zijn gemeld, en of het bij sommige mensen tot dezelfde langetermijngevolgen kan leiden als in ernstige gevallen van de ziekte zelf?” (We’ve made a big mistake, Conservative Woman)

Dit is de belangrijkste vraag: Wat zullen de langetermijngevolgen van deze vaccins zijn voor de bevolking in het algemeen? Hier is meer uit hetzelfde artikel:

“Sommige onderzoekers zeggen dat het risico van het vaccin bij gezonde mensen groter kan zijn dan dat van het eigenlijke virus. Dit zou vooral gelden voor jongeren, wier immuunsysteem met succes met het virus omgaat. Het vaccin heeft daarentegen een mechanisme dat het spike-eiwitmechanisme beschermt tegen onmiddellijke vernietiging door het lichaam, om de immuunrespons te bevorderen”.

Herhaal: “het vaccin heeft daarentegen een mechanisme dat het spike-eiwitmechanisme beschermt tegen onmiddellijke vernietiging door het lichaam, om de immuunrespons te bevorderen”.

Wat betekent dat? Betekent het dat het spike-eiwit, gecreëerd door het vaccin, voor onbepaalde tijd blijft bestaan met het risico op een mogelijke uitbarsting ergens in de toekomst als er een ander virus opduikt of als het immuunsysteem gecompromitteerd is? Zullen de mensen die gevaccineerd zijn het Zwaard van Damocles boven hun hoofd hebben hangen tot de dag dat zij sterven?

Dr. Judy Mikovits denkt van wel.

“Mikovits denkt dat het COVID-19 vaccin een biowapen is, ontworpen om je aangeboren immuniteit te vernietigen en je op te stellen voor een snelle aanvang van slopende ziekte en vroegtijdige dood. Ook zij vermoedt dat velen vrij snel zullen sterven. “Het wordt niet ‘leven en eeuwig lijden'”, zegt ze. “Het wordt vijf jaar lijden en sterven”. (“De vele manieren waarop COVID-vaccins uw gezondheid kunnen schaden“, Frontnieuws)

Is dat mogelijk? Zouden we in de komende jaren een ongekende stijging van het aantal sterfgevallen kunnen zien die rechtstreeks verband houdt met deze experimentele vaccins?

  We hebben 4 miljard mensen gevaccineerd... en je gelooft nooit wat er daarna gebeurde

Laten we hopen van niet, maar zonder gegevens over de veiligheid op lange termijn is er geen manier om het zeker te weten. Het is allemaal giswerk, en dat is een van de redenen waarom zoveel mensen weigeren zich te laten vaccineren. Hier is meer van Bridle:

“Ik ben erg voor vaccinatie, maar … het verhaal dat ik nu ga vertellen is een beetje eng. Dit is baanbrekende wetenschap. Er zijn een paar belangrijke stukjes wetenschappelijke informatie die we de afgelopen dagen hebben gekregen, die de definitieve link hebben gelegd, zodat we nu begrijpen – ikzelf en een aantal belangrijke internationale medewerkers – we begrijpen precies waarom deze problemen [met het vaccin] zich voordoen.

Een van deze “is dat het spike-eiwit, op zichzelf, bijna volledig verantwoordelijk is voor de schade aan het cardiovasculaire systeem, als het in omloop komt. Sterker nog, als je het gezuiverde spike-eiwit in het bloed van onderzoeksdieren injecteert, krijgen ze allerlei soorten schade aan het hart- en vaatstelsel, en het kan de bloed-hersenbarrière passeren en schade aan de hersenen veroorzaken.

Op het eerste gezicht lijkt dat niet zo verontrustend, omdat we deze vaccins in de schouderspier injecteren. Tot nu toe werd ervan uitgegaan dat deze vaccins zich gedragen als al onze traditionele vaccins: ze gaan nergens anders heen dan naar de injectieplaats, dus blijven ze in onze schouder. Een deel van het eiwit gaat naar de plaatselijke afvoerende lymfeklier om het immuunsysteem te activeren.

Maar – en hier komt de baanbrekende wetenschap om de hoek kijken, en dit is waar het eng wordt – door een verzoek om informatie van het Japanse regelgevende agentschap hebben ik en verschillende internationale medewerkers toegang gekregen tot wat de biodistributiestudie wordt genoemd. Het is de allereerste keer dat wetenschappers kunnen zien waar de boodschapper-RNA-vaccins naartoe gaan na vaccinatie; met andere woorden, is het een veilige aanname dat het in de schouderspier blijft? Het korte antwoord is, absoluut niet. Het is zeer verontrustend. Het spike-eiwit komt in het bloed terecht en circuleert gedurende verscheidene dagen na de vaccinatie”. (“Vaccinonderzoeker geeft “enorme fout” toe, zegt dat spike-eiwit gevaarlijk ‘vergif’ is“, Frontnieuws)

Ze hebben de biodistributie studie van de Japanners? Neem je me in de maling? Je bedoelt dat de Amerikaanse gezondheidsautoriteit FDA deze experimentele “nieuwe technologie” vaccins in gebruik heeft genomen voordat ze ook maar enig idee hadden waar de substantie in het vaccin in het lichaam terecht zou komen. Als dat geen criminele nalatigheid is, wat dan wel? Wilt u bewijzen dat onze regelgevers worden gecontroleerd door de industrieën die zij geacht worden te controleren? Hier is het!

Hier is meer van een artikel op Children’s Health Defense over hetzelfde onderwerp:

“… in belangrijke studies – biodistributiestudies genoemd, die zijn ontworpen om te testen waar een geïnjecteerde stof zich in het lichaam bevindt, en in welke weefsels of organen het zich ophoopt – gebruikte Pfizer niet het commerciële vaccin (BNT162b2) maar in plaats daarvan een “surrogaat” mRNA dat het luciferase eiwit produceerde…

Uit documenten van regelgevende instanties blijkt ook dat Pfizer tijdens preklinische toxicologische studies van zijn vaccin de standaardpraktijken voor kwaliteitsbeheer in de industrie niet heeft gevolgd, aangezien belangrijke studies niet voldeden aan de goede laboratoriumpraktijken (GLP)…

“De implicaties van deze bevindingen zijn dat Pfizer probeerde de tijdlijn voor de ontwikkeling van het vaccin te versnellen op basis van de druk van de pandemie”, zegt TrialSite-oprichter en CEO Daniel O’Connor. “De uitdaging is dat de processen, zoals Good Laboratory Practices, van het grootste belang zijn voor de kwaliteit en uiteindelijk voor de veiligheid van de patiënt. Als zulke belangrijke stappen worden overgeslagen, zou de risico-batenanalyse overtuigend moeten zijn”… (“Pfizer Skipped Critical Testing and Cut Corners on Quality Standards, Documents Reveal“, Children’s Health Defense)

Eens kijken of ik dit goed heb: Het Covid-vaccin werd goedgekeurd ondanks dat “Pfizer zich niet hield aan de kwaliteitsnormen in de industrie” en ondanks dat “belangrijke studies niet voldeden aan goede laboratoriumpraktijken?”

Denkt u nog steeds dat deze vaccins veilig zijn? En, het wordt nog erger ook. Kijk hier eens naar:

  VIP Elite paniek als Neurenberg 2.0 proces voor "misdaden tegen de mensheid" werkelijkheid wordt

“… documenten verkregen door wetenschappers via de Freedom of Information Act (FOIA) onthulden preklinische studies die aantonen dat het actieve deel van het vaccin (mRNA-lipide nanodeeltjes) – die het spike-eiwit produceren – niet op de injectieplaats en het omringende lymfoïde weefsel bleven zoals wetenschappers oorspronkelijk theoretiseerden, maar zich wijd verspreidden door het lichaam en zich ophoopten in verschillende organen, waaronder de eierstokken en de milt.” (“Pfizer Skipped Critical Testing and Cut Corners on Quality Standards, Documents Reveal”, Children’s Health Defense)

Zoals we al eerder zeiden, werd verondersteld dat het vaccin “gelokaliseerd” zou zijn, dat wil zeggen, zou blijven op de plaats waar het was geïnjecteerd. Maar die theorie bleek verkeerd te zijn, net zoals de theorie dat het spike-eiwit een goed antigeen zou zijn verkeerd was. Er zijn letterlijk duizenden sterfgevallen en andere kwetsuren die getuigen van de “onjuistheid” van die theorie, en er zullen er nog vele volgen voordat deze campagne wordt beëindigd. Hier is meer:

“Onderzoek suggereert dat dit zou kunnen leiden tot de productie van spike-eiwit op onbedoelde plaatsen, waaronder de hersenen, eierstokken en milt, wat ertoe kan leiden dat het immuunsysteem organen en weefsels aanvalt met schade als gevolg, en ernstige vragen oproept over genotoxiciteit en reproductieve toxiciteitsrisico’s in verband met het vaccin”. (“Covid vaccines: Concerns that make more research essential“, The Conservative Woman)

Dus, het gaat overal heen. Overal waar bloed stroomt, daar gaan ook de spike-eiwitten. Willen jonge vrouwen echt deze dodelijke eiwitten in hun eierstokken? Denk je dat dat hun vooruitzichten om zwanger te worden of veilig hun baby’s ter wereld te brengen zal verbeteren? Dit is waanzin op een schaal die, eerlijk gezegd, onvoorstelbaar is. Hier is meer:

“Studies tonen aan dat het eiwit toegang kan krijgen tot cellen in de testikels, en de mannelijke voortplanting kan verstoren…

Bovendien bevat de genetische code van het virus inserts die het uiterst aannemelijk maken dat het eiwit kan misvouwen tot een prion (zoals verantwoordelijk werd gehouden voor de gekkekoeienziekte in de jaren ’80), waardoor wijdverspreide schade aan hersencellen kan ontstaan en het risico op aandoeningen als Alzheimer en Parkinson toeneemt….” (“Covid vaccines: Concerns that make more research essential“, The Conservative Woman)

Wij hopen dat de lezers beginnen te begrijpen hoe riskant deze vaccins werkelijk zijn. Het is letterlijk een kwestie van leven en dood. Zoals Bridle opmerkt:

“‘We weten al lang dat het spike-eiwit pathogeen is…. Het is een toxine. Het kan schade aanrichten in ons lichaam als het in omloop is. Nu hebben we duidelijk bewijs dat … het vaccin zelf, plus het eiwit, in de bloedcirculatie terechtkomt.

Zodra dat gebeurt, kan het spike-eiwit zich verbinden met receptoren op bloedplaatjes en met cellen die onze bloedvaten bekleden. Daarom kan het, paradoxaal genoeg, zowel bloedstolling als bloedingen veroorzaken. En natuurlijk is het hart erbij betrokken, als onderdeel van het cardiovasculaire systeem. Dat is de reden waarom we hartproblemen zien. Het eiwit kan ook de bloed-hersenbarrière passeren en neurologische schade veroorzaken…

Kortom… we hebben een grote fout gemaakt. We realiseerden het ons niet tot nu. We realiseerden ons niet dat door mensen te vaccineren we ze onbedoeld inenten met een gifstof”. (Conservative Woman)

“Fout?” Hij noemt het een “fout”? Dat moet wel de understatement van de eeuw zijn!

Laten we ter zake komen: dit zijn geen vaccins, het is een spike-eiwit bezorgsysteem. Helaas zijn er al 140 miljoen Amerikanen mee geïnjecteerd, wat betekent dat we een dramatische toename van slopende medische aandoeningen kunnen verwachten, waaronder bloedstolsels, bloedingen, auto-immuunziekten, trombose in de hersenen, beroertes en hartaanvallen. Het enorme menselijke wrak waar we nu mee geconfronteerd worden is niet te overzien.

Is er ooit een grotere bedreiging voor de mensheid geweest dan het Covid-vaccin?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De komende genocide van schadelijke Covid-vaccinaties en wiens schuld het isVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHolocaust-overlevende waarschuwt dat Great Reset erger is dan Hitlers masterplan – “Dit is globaal”
Volgend artikelBezorgdheid Nederlandse broer en zus afgewezen na overlijden moeder kort na COVID-19 injectie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Moet dit ‘nu niet dringend naar buiten gebracht worden door de zogezegde bevoegde virologen of instanties? En dan wel heel dringend voor er nog meer eventuele kinderen, jongeren en hun ouders voor het leven beschadigd worden…iemand moet dat toch kunnen , iemand moet opstaan en het aan de wereld bekennen.

  • Zij die er belang(en) bij hebben, gaan dat niet doen. Daarom zijn er andere initiatief groepen en individuen. Deze krijgen – uiteraard – geen podium van de machthebbers en worden door de zogenaamde ‘factcheckers’ verguist als brengers van onwaarheid. Dus:

   https://ogenwijdopen.nl/

  • Als het per ongeluk was toegevoegd en uit onderzoek blijkt dat het toch gevaarlijk is zouden ze het vaccineren stoppen zou je zeggen. Dan zou er al groot alarm geslagen moeten zijn. Maar ze gaan rustig door dus ik denk dat het de bedoeling was. Kan er niks anders van maken.

  • Beste Bert, is het mogelijk dat ik via een andere weg wat vragen aan je kan stellen ivm een “bakkie” waar ik ook wel interesse in heb (als totale leek in die wereld) … ik las namelijk onder 1 van deze draden ergens dat jij er ook 1 hebt en daar dus ervaring mee hebt, en dat ben ik niet meer vergeten aldus de vraag, kan ik je op een andere manier bereiken ook?

 2. Buurman die van het een op het andere moment blind wordt aan 1 oog.
  Oogarts kan nix vinden of zien.
  Kortgeleden gevaccineerd.

 3. Het is te hopen dat alle schuldigen, hun medeplichtigen en regeringen hun straf niet kunnen ontlopen.
  De doodstraf zou de enige juiste straf zijn voor deze massa moordenaars !!

 4. Geweldig dat er een onderzoek naar het gevaar van spike proteins door Covid-19 gebruikt wordt om aan te geven hoe gevaarlijk de spike proteins zijn die worden aangemaakt door een MRNA vaccin..
  Dan geef je toch juist toe dat het gevaar bij Covid ligt en niet het vaccin?

  • Hoi Anneloes, er zijn bewijzen dat jij als niet gevaccineerde ziek kan worden van de gevaccineerde. Ernstige bloedingen tijdens menstruatie. Zelf mensen die in de overgang waren ineens weer gaan vloeien. Miskramen, moeheid, misselijk enz. Dus houd afstand en zorg goed voor je immuum systeem. Veel zonlicht en meditaties zijn goed. Zo verhoog je frequentie.

 5. NOGMAALS >>> Er zijn nog steeds artikel schrijvers voor Frontnieuws die nog steeds het woord “VACCIN” schrijven of beter misbruiken voor dit moordwapen. Schaam jullie !!!!!
  Het is géén “VACCIN” Het is een dodelijke injectie of een BIOWAPEN….. kies maar uit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in