De Australische senator Gerard Rennick heeft zich deze week in het parlement duidelijk uitgesproken. Hij zei dat er tot nu toe 10 miljoen coronagevallen officieel zijn geregistreerd. Het Australische ministerie van Volksgezondheid is rond september gestopt met tellen omdat het gênant werd: hoewel meer dan 20 miljoen mensen zijn ingeënt, heeft meer dan de helft van het land corona, aldus senator Rennick.

“We willen er niet over praten. We halen het gewoon van de website en praten er verder niet over,” vervolgde hij.

Er is ook een hoog oversterftecijfer. Vorig jaar stierven in Australië 8706 mensen meer dan verwacht en werd New South Wales drie maanden lang in lockdown geplaatst. Het aantal doden zou theoretisch lager moeten zijn dan in 2020, benadrukte Rennick. “Maar laten we doen alsof er niets is gebeurd,” zei hij.

Om nog maar te zwijgen van de 140.000 gevallen van vaccinschade. Het COVID-19 vaccin heeft meer vaccinatieletsels veroorzaakt dan alle andere vaccins samen. De Australian Drug Administration (TGA) doet alsof er niets is gebeurd, aldus de senator.

Dit is niet verrassend, aangezien TGA-chef John Skerritt aan het hoofd staat van een organisatie die wordt gefinancierd door Big Pharma. “Dit is een belangenconflict,” zei Rennick. “Ze weten niet waar ze het over hebben.”

Hij vroeg de andere parlementsleden of zij het Pfizer-rapport hadden gelezen. “Waarschijnlijk niet. Maar jullie zeiden allemaal dat het vaccin veilig en effectief was, terwijl jullie geen idee hadden waar jullie het over hadden!”

“Schaam je!” schreeuwde de senator.

  Brief aan een tiran

Hij doelde op het Australian Immunisation Register (AIR), waarin staat dat mensen niet kunnen worden gedwongen zich te laten vaccineren en van tevoren moeten worden geïnformeerd over de ingrediënten van het vaccin.

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

PCR-bedrog: na Cola is nu ook ijsthee en appelmoes positief getest voor CoronaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Roger Hodkinson: Ambtenaren die COVID vaccins, lockdowns pushten verdienen GEVANGENISSTRAF
Volgend artikelDe dood van de Westerse civilisatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Hij schreeuwt tegen mensen die te lui zijn om hun werk goed te doen. Dit heeft nu grote gevolgen gehad die ze willen verdoezelen. Dit is niks nieuws – mensen zijn te lui om zelf na te denken, ze laten zich liever leiden en volgen orders en worden hiervoor goed betaald. Dat is hetzelfde probleem dat al sinds mensenheugenis speelt, zal ook nooit veranderen. Rennick denkt dat hij die mensen een verantwoordelijkheidsgevoel kan inpraten. Lukt niet, want zij zijn ook niet meer dan goyim.

  De schapen vinden het allemaal best. Zodra er een schapen opstand komt, dan pas komen er veranderingen. (zal niet gebeuren).

 2. Australië wordt weer zoals het was, een woestenij met een paar aan spuiten ontsnapte aboriginals….De rest gaat dood. De elite komt afentoe even met privé jet aanwaaien voor foto’s met aboriginals en hun dingo’s…..En zetten paar villa’s neer met privé vliegveld.

 3. Een interresant jaar 1971 :
  -De fed van de goudstandaard af
  -Oprichting World Economic Forum
  -Start vaste routine matige vaccinatie programma’s op populaties

 4. de cojona’gevallen’ zijn mensen waarvan hun immuunsysteem naar de klote is geholpen door de gifinjecties, waardoor ze vatbaarder zijn voor luchtweginfecties die aantoonbaar een andere naam hebben gekregen. Tevens zitten er veel vals-positieven tussen de cojonagevallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in