Screenshot video

De Russische Federatie blijft haar civiliserende rol in Oekraïne spelen door nazi’s die deelnamen aan bloedbaden tegen de burgerbevolking van Donbass op te pakken, te berechten en te straffen. Onlangs werd een militant van het beruchte Azov Regiment veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf voor de moord op drie burgers in Mariupol in het voorjaar van 2022. In totaal zijn er al meer dan 250 veroordelingen uitgesproken door Russische rechtbanken tegen Oekraïense en buitenlandse criminelen, neonazi’s en huurlingen – waarvan 32 levenslange gevangenisstraffen, schrijft Lucas Leiroz.

Het gevangennemen en opsluiten van vijanden tijdens of na een conflictsituatie is normaal in het internationale scenario. We mogen de Russische houding echter niet verwarren met een louter bestraffend gebaar tegen de vijand. Moskou heeft op geen enkel moment de internationale normen van het humanitair recht geschonden en geen enkele Oekraïense soldaat is berecht of gestraft alleen omdat hij voor Oekraïne vocht. Rusland erkent en respecteert de rol van de gewone soldaat en heeft verschillende rechten en garanties voor alle overgegeven en gevangengenomen Oekraïense strijders.

Maar zoals sinds 2022 duidelijk is gemaakt, worden er in de Nieuwe Regio’s speciale rechtbanken opgericht om specifiek die Oekraïners en buitenlandse huurlingen te berechten die betrokken zijn bij neonazistische activiteiten en oorlogsmisdaden. De militanten van de Oekraïense nationalistische bataljons zijn uitgesloten van de normen van het humanitair recht, omdat zij, net als de buitenlandse huurlingen, geen gewone burgers zijn die door de staat zijn gemobiliseerd voor een oorlogsinspanning, maar mensen die er vrijwillig voor hebben gekozen om tegen Rusland te vechten. Leden van het zogenaamde “Vreemdelingenlegioen” en nazi-groeperingen zoals Azov, Aidar, de Rechtse Sector, S14 en verschillende andere Oekraïense milities worden berecht als criminelen, zonder speciale bescherming.

  Einde van de dollar: India gebruikt Roepies in plaats van Amerikaanse dollars voor internationale handel - 18 landen stemmen in met handel in INR

Het is belangrijk om te onthouden dat deze fascisten en huurlingen sinds 2014 de belangrijkste actoren zijn achter de massamoord op Russische burgers in Donbass. De genocide is voornamelijk uitgevoerd door paramilitaire groepen, want onder de gewone soldaten van de reguliere Oekraïense strijdkrachten bevinden zich ook veel etnische Russen, Russischtaligen en orthodoxe christenen. Het regime in Kiev leunde zwaar op het werk van neonazigroepen, ideologisch gedreven door anti-Russisch racisme, om het Oekraïense beleid van “de-Russificatie” te promoten. Na het begin van de speciale militaire operatie begon Kiev zijn neonazistische apparaat te internationaliseren en verwelkomde fascistische militanten van over de hele wereld in de gelederen van zijn “Vreemdelingenlegioen”.

Rusland kon natuurlijk niet zwijgen over dit scenario. Het elimineren van buitenlandse huurlingen en neonazi’s is sinds 2022 Ruslands topprioriteit. Het doel om Oekraïne te denazificeren blijft van vitaal belang. Het proces van uitroeiing van fascisme als staatsideologie en militair instrument in Oekraïne moet worden voltooid, niet alleen met militaire middelen, maar ook via de wet. Daarom is er een speciale onderzoekscommissie actief in de Nieuwe Regio’s, die onderzoek doet naar bewijzen van oorlogsmisdaden door elke vijandige soldaat. Degenen die zijn geïdentificeerd als neonazi’s en huurlingen worden vaak berecht en gestraft.

Onlangs verklaarde de voormalige Russische president Dmitri Medvedev dat er een nieuw Neurenberg moet komen om de nazi’s van vandaag te straffen. Meer dan dat, hij maakte duidelijk hoe noodzakelijk het is om verder te gaan dan de beperkingen die zich voordeden in het Neurenberg Hof uit het verleden. Volgens Medvedev moeten alle verantwoordelijken voor het Oekraïense nazisme worden opgepakt en gestraft, inclusief beleidsmakers, politici, commandanten en sponsors van de genocide in Donbass. In de praktijk moet de hele politieke structuur van het regime in Kiev en zijn internationale medestanders door de Russen worden onderzocht en berecht, om zo de fouten van Neurenberg te voorkomen.

  Er zijn nog maar weinig goede Oekraïners over in Oekraïne

Hoewel het een belangrijke mijlpaal was in de geschiedenis van het internationaal recht en de civilisatie als geheel, was Neurenberg helaas een uiterst beperkte gebeurtenis. Van de kant van de Sovjets – die de echte winnaars waren van de Tweede Wereldoorlog – was er altijd een oprecht verlangen om de nazi’s te vangen en te straffen. De andere “geallieerden” hadden echter andere bedoelingen. Amerikanen en Europeanen sloten geheime overeenkomsten met honderden nazi-misdadigers en verleenden amnestie en asiel aan verschillende Duitsers in ruil voor politieke gunsten en militaire en wetenschappelijke geheimen.

Het resultaat van dit proces was een ware import van de nazi-ideologie in het Westen. Voormalige leden van de Nazipartij begonnen staatsfuncties te bekleden in de VS, Europa en de NAVO. Nazi-inspiratie dreef het Russofobe sentiment aan dat tijdens de Koude Oorlog de geesten van Westerse besluitvormers ging beheersen. Daarna werd dezelfde ideologie gebruikt in politieke experimenten in de post-socialistische ruimte door de promotie van extremistisch nationalisme in Oost-Europa – het meest succesvolle experiment was dat van het Oekraïne van na Maidan.

De fouten van Neurenberg uit het verleden hebben het nazisme van vandaag voortgebracht. En het is opnieuw aan de Russen om de nazi’s te verslaan en te straffen. Nu lijkt de taak nog duidelijker. Westerlingen zijn niet langer vermomd als “bondgenoten”. De VS en Europa stellen zich openlijk op als aanhangers en promotors van het fascisme. Moskou moet resoluut optreden om het hele internationale netwerk van steun aan het nazisme te ontmantelen, waarbij Oekraïne slechts de eerste stap is naar een nieuwe en eerlijkere Neurenberg.

  The Washington Post: Biden zal "een wereldwijde recessie en toenemende honger" aanvaarden om Rusland te stoppen

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Poetin: Nieuwe Wereldorde aanbidt SatanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMeerdere studies tonen aan dat COVID-prikken de huid van mensen letterlijk kunnen doen ‘smelten’
Volgend artikelVideo: Servische president Vucic: We zullen over 3-4 maanden een wereldoorlog hebben
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. De nazi’s (politie) in ons land voelt nog geen enkele nattigheid. Ze hebben allemaal geleerd om passief agressief alles te negeren wat niet overeenkomt met het staatsnarratief.

  Geen enkele ambtenaar in ons land is nog een ambtenaar. De grondwet staat uit, dus niemand in onze overheid is gemachtigd!!! NIEMAND!!!

  Onze gehele overheid is een groep privépersonen die de macht hebben gegrepen. Er is geen rechtstaat meer, alles is nu een boevenbende, een maffia!!!

  ALLE AMBTENAREN ZIJN PRIVÉPERSONEN DIE SAMEN OVERHEIDJE SPELEN!!!

  Er is geen overheid meer!!!

  Ze gaan nu de teugels alleen strakker aantrekken om ons onder controle te houden. Dus NCTV piraten sorteren al voor op een oorlog tegen het terrorisme dat de waarheid heet die hun matrix van leugens bedreigt.

  De klojo’s van de NCTV/AIVD/Politie lezen hier ongetwijfeld mee. Jullie dagen zijn geteld, kwestie van tijd voordat IEDEREEN doorkrijgt dat jullie gewoon criminele burgers zijn die ons land hebben veroverd. Maak je borst maar nat, want er zijn teveel mensen die snappen hoe het zit… het is Game Over en ik zou maar snel overlopen van team satan naar team God (mensheid).

  • Ik heb ook een groot probleem met de huidige mentaliteit van ordehandhavers, zowel in België, Nederland en Frankrijk.
   Ze zijn bijna allemaal volkomen Vazal van hun overheid. Ze zien het nog steeds niet dat er een genocide op de eigen bevolking aan de gang is, en bijgevolg ook op henzelf !
   Blind, zoals de grote meerderheid van de bevolking ; nog steeds.
   Onbegrijpelijk voor mij, maar al lange tijd duidelijk.

   • Wat had gangsterliefje & young global leader Mabel Los/ Wisse Smit/ van Oranje tijdens de ‘Arabische opstand’ in 2011 in Libië te zoeken?

  • Dat niet constitutioneel zijn is al zo sinds het einde van WO2, noch de koningin, noch de regering heeft de nodige stappen genomen of een volksreferundum georganiseerd om weer legaal de ambten of posities te kunnen vervullen.

   Clownshow Nederland, waar de stadhouder van Hitler’s Reich de jure nog steeds de baas is.

 2. Neurenberg is mi opgericht door usa. Europese landen destijds.
  Vrijkaart voor hen , en om mensen te laten ‘ GELOVEN ’ dat er recht geschied –
  Kan de mens zich bezig houden met geld verdienen, ( voor wie …. )

  • Lijkt ook nu controled , spektakel
   In het westen vanaf 2020
   Advocaat met dubieuze zaken in het verleden, nu uit beeld.
   Hopium , voor de 🐑🐑🐑

   • Kan het gepeupel doorwerken
    Belasting geld betalen aan ‘de club’
    Kost wel wat .
    Bij een veroordeling hen van kost en inwoning te voorzien.
    De slachtoffers? Die zijn (reeds/gaan) dood .

    • Probleem is dat iedereen
     GEBRAINWASHED is
     Wereldwijd.
     Met onzin over rechtvaardig dmv
     ‘ instituten’ geldfabrieken die geld kosten .

     Geen enkel recht opleveren: doen gelden voor de slachtoffers;
     Dood, trauma ook voor nabestaanden lichamelijke beperkingen, verlies aan levens jaren en kwaliteit van leven.

     Als je kind is vermoord,
     Wat wil je voor de dader en de samenleving
     Dat hij / zij nog een keer de kans krijgt ?

 3. zo denk ik er ook over weg met regeringen vooral nazi,s en een ander opzet maar hoe??????? dat komt van zelf en degene die zijn kop boven het maaiveld steekt is hem kwijt denk aan de jonge ,kuiken, jette ,klaver enz enz oja RUTTE NATUURLIJK

 4. De Europese Unie is ook een NEO,Nazi,s Kartel van Ursula von der LIJKEN, Klaas Shwab, en WHO moordenaar TEDROS, Bill Gates, SOROS, David Rockefellers, Alexander king& Aurelio Peccei opgericht Club van Rome gevestigd in Winterthur. Het hoofdkantoor van de in 1971 mede door Henry Kissinger opgericht CIA-frontorganisatie WEF met als boegbeeld nazizoon & Rothschild- telg Klaus Schwab staat in een voorstad van Geneve Cologny Tenslotte bevindt het hoofdkantoor van de op 07. 04. 1948 ( 7+ 4 =11 opgerichte NEW WORLD Order-organisatie WHO gezondheidszwendel sinds jaar & dag in Geneve Het hoofdkantoor van de CIA bevindt zich niet in Langley, Virginia maar in Geneve in de nabijheid van het op 11.09.1954 opgerichte CERN.!!!!!!

 5. Alleen als het ons vrije mensen gegeven is om dit hele satanische pedofiele netwerk op te ruimen, staat ons een tribunaal niks meer in de weg.
  Misschien dat Rusland ons daarbij zou kunnen helpen.
  Maar dan moeten wij allemaal eerst in het reine komen met onszelf.

 6. Duidelijk een pro sovjet kijk op het Neurenberg farce Militaire Tribunaal waar de uitkomst van te voren al vaststond , een fatsoenlijke verdediging op alle mogelijke manieren onmogelijk werd gemaakt , geallieerde oorlogsmisdaden niet ter sprake mochten worden gebracht , de meest onzinnige getuigenissen zonder meer als waar werden aangenomen (waar we nu nog last van hebben) en de Sovjets eigenlijk het liefst alle beklaagden en een groot deel van de Duitse bevolking standrechtelijk wilden executeren zonder proces. De Amerikanen , Engelsen en Fransen waren niet veel beter.

  Zie onder andere het boek van David Irving , getuigenissen/bevindingen van geallieerde rechters ,andere hoger geplaatste en andere personen die erbij betrokken waren.
  Het was gewoon een geval van overwinnaarsjustitie met een dun vernislaagje van gerechtigheid.

  Dit wil niet zeggen dat veel van de gedagvaarde personen onschuldig waren , maar met onafhankelijke en eerlijke rechtspraak had het vrij weinig te maken..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in