Screenshots 𝕏

Verschillende verontrustende nieuwe onderzoeken hebben onthuld dat de COVID-prikken ervoor kunnen zorgen dat de huid van mensen letterlijk ‘smelt’ en ‘uitbarst’ jaren nadat ze de experimentele injecties hebben gekregen, bericht Sean Adl-Tabatabai.

Duizenden mensen hebben op social media melding gemaakt van hun eigen persoonlijke ervaringen met ernstige huidaandoeningen, zoals eczeem, na de injecties – waarvan een onderzoek bevestigde dat het echt was. Een ander onderzoek bevestigde ook hoe de injecties een ‘pityriasis rubra pilaris-achtige eruptie’ kunnen veroorzaken.

Infowars.com rapporteert: Een casestudy besprak de bijwerking van eczeem als gevolg van de Covid-injecties.

“Ongewenste huidreacties veroorzaakt door het COVID-19 vaccin hebben veel aandacht getrokken. Zoals we allemaal weten is het ontwikkelingsmechanisme van sommige huidziekten gerelateerd aan het darm- en huidmicrobioom. Een 78-jarige mannelijke patiënt die het COVID-19 vaccin kreeg, ontwikkelde gegeneraliseerd eczeem met meerdere dichte zwarte vlekken over het lichaam, een wijdverspreide huiduitslag, erosie en korsten op zijn ledematen, evenals gezichtsoedeem,” aldus de casestudie.

Een andere gebruiker merkte op dat ook zij de problemen ervaren na een Covid-injectie.

Een andere gebruiker had een hele reeks bijwerkingen ervaren, waaronder eczeem.

Van de Covid-injecties is bekend dat ze na herhaalde doses dodelijker worden en het sterftecijfer van Covid-patiënten verdubbelen, het aantal Covid-infecties verhogen, resulteren in krankzinnige en grove turbokankers, vernietiging van de voortplanting, miskramen veroorzaken, verlamming, verhoogde sterftecijfers, auto-immuunaandoeningen van de schildklier, evenals dodelijke hoofdpijn, toevallen en hartontstekingen, ook bij kinderen, Naast een veelheid aan ernstige aandoeningen die in grootschalige bevolkingsonderzoeken zijn vastgesteld, bevatten ze honderden keren de toegestane niveaus van DNA-besmetting die leiden tot mutagene effecten, het besmetten van de bloedtoevoer en het permanent veranderen van het DNA van de gevaccineerden en hun nakomelingen, terwijl ze naar verwachting mensen zullen doden voor een zeer lange tijd in de toekomst.

  Bedrijven in New York hangen posters op met "We discrimineren niet" - ongevaccineerden en gevaccineerden

In de VS beveelt de CDC aan dat alle Amerikanen hun Covid-injectie krijgen en dat jonge kinderen extra krijgen, terwijl Canada nog een Covid-injectie aanbeveelt voor zwangere, inheemse, ‘raciale’ en ‘equity-deserving’ mensen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Vrouw weent na COVID-19 prikverwonding haar gezicht letterlijk doet wegsmelten (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNAVO en neonazistische junta bedreigen Rusland nu met terreurcampagne als het wint
Volgend artikelEen nieuw (en eerlijker) Neurenberg
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Het enen an het andere bericht/onderzoek/rapport komt met de meest verschrikkelijke berichten wat dieCovid-19 vaccins aanrichten of al aangericht hebben.
  Maar, mijn grote vraag is wat we er tegen kunnen doen?
  En wanneer gaat dat dan gebeuren?
  Met al die berichten schiet de oplossing niets op.
  Die ‘doods-trein’ dendert maar door en door.
  Hoe stoppen we dat ding?

 2. Hmm, ik heb een 1,5 jaar geleden psoriasis gekregen achterop mijn hoofd, maar ik ben niet gevaccineerd, shedding??
  Iemand nog een ultieme tip tegen de jeuk en kostjes?

  • Probeer eens wietolie, ik maak het zelf en werkt bij mij wel degelijk tegen jeuk. misschien ken je mensen die zelf olie maken. sterkte. Hartelijke groeten Jochem

 3. Wappies hebben alle gewaarschuwd en toch zo’n prik nemen?
  Als je spullen koopt verdiep je erin of het wel oke is dat product en watje in je lijf geprikt word niet?
  Als mensen je waarschuwen dan ga je toch zeker alles natrekken.
  https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2020-18941.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3uXeuyk6uebURlvTu7kN0sSpgmxlpQEJjyYRME-QWDY_68kEuNcL5aJCM_aem_AdnKb0b_sXIX_lgCn2yj98gR5RwGUG0aWj2sTr9080HyVPHDnplk0PkaKBQvqvqwS-4YxLeZWM0fAmZVwkpx1cx2

 4. ”Covid” was an exercise in people control, and population reduction.
  Since covid, the death rate in the Uk has jumped by 10%.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in