Miljoenen mensen die zijn geïnjecteerd met mRNA Covid-vaccins hebben het “vaccine acquired immune deficiency syndrome” (VAIDS) ontwikkeld, zo blijkt uit een explosief nieuw verslag.

Meer dan een kwart van de mensen die werden geïnjecteerd met de giftige vaccins leden aan een ernstige immuunreactie die werd veroorzaakt door een mysterieuze fout in de manier waarop het vaccin door het lichaam werd gelezen, zo heeft een studie ontdekt, bericht Sean Adl-Tabatabai.

De destructieve immuniteitsreactie na vaccinatie wordt veroorzaakt door “veranderde cytokineresponsen“. Cytokinen zijn kleine eiwitten die door ons immuunsysteem worden aangemaakt als reactie op een infectie. Hoe meer injecties iemand krijgt, hoe meer het immuunsysteem uitgeput raakt, wat resulteert in VAIDS.

Wetenschappers van Cambridge ontdekten dat mRNA-vaccins ongebruikelijke en gevaarlijke eiwitten bevatten die worden gecreëerd in plaats van de gewenste Covid “spike”, die een infectie nabootst en leidt tot de productie van antilichamen.

Telegraph.co.uk meldt:

mRNA-vaccins, zoals die van Moderna en Pfizer, gebruiken een reeks genetisch materiaal om het lichaam te vertellen een specifiek eiwit aan te maken dat op een veilige manier een infectie nabootst.

Decennialang onderzoek op dit gebied was een traag proces. Het stagneerde vaak omdat RNA zelf vaak door het lichaam wordt aangevallen als een vreemde indringer.

Maar in 2023 ging de Nobelprijs voor Geneeskunde naar het tweetal wetenschappers dat jarenlang had gewerkt om het probleem op te lossen. Dit werd gedaan door een van de RNA-basen, uridine, te vervangen door een zeer vergelijkbaar synthetisch alternatief.

Door deze doorbraak konden wetenschappers eiwitten aanmaken in het lichaam zonder dat het immuunsysteem de jab zou aanvallen.

  Iedereen, alsjeblieft, OPEN je ogen, en zie wat er recht voor je neus gebeurt

Het maakt snelle en precieze vaccins mogelijk die zeer effectief zijn en was de ruggengraat van het Covid-vaccin.

Geen perfecte pasvorm

Er werd gedacht dat de kleine aanpassing aan uridine geen problemen veroorzaakte in cellen, maar een team onderzoekers van de Medical Research Council (MRC) Toxicology Unit van de Universiteit van Cambridge heeft nu ontdekt dat wanneer deze gedeeltelijk synthetische code wordt gelezen, de eiwitmaakmachine in het lichaam soms worstelt met de uridine-analogen.

Omdat het niet perfect past bij wat verwacht wordt, kan er een kortstondige pauze ontstaan waardoor het proces stottert en er een letter in de code kan worden overgeslagen, net als bij een fiets die een versnelling overslaat.

Dit proces, frameshifting genaamd, gooit de manier waarop de code wordt geïnterpreteerd overhoop omdat het afhankelijk is van groepjes van drie basen, codons genoemd, die in de juiste volgorde worden gelezen.

Dit probleem, veroorzaakt door de code van de prik, gooit het proces volledig overhoop en de hele daaropvolgende code raakt in de war.

In het geval van de Covid-prikken is het eindresultaat een onzinnig en onschadelijk eiwit, ontdekte het team, dat door het lichaam wordt aangevallen en leidt tot een opflakkering van het immuunsysteem. Het nieuwe onderzoek, gepubliceerd in Nature, ontdekte dat dit bij ongeveer 25-30 procent van de mensen voorkwam.

Angst voor op hol geslagen eiwit

Het vaccin is goed genoeg afgelezen om de sterke bescherming tegen het coronavirus te creëren, zeggen de wetenschappers, maar het probleem met de frameshifting creëert wat tot nu toe een onbekend off-target effect was.

  Zorgen over onvruchtbaarheid, dalende geboortecijfers: Een miljoen ontbrekende baby's in de Europese Unie

De code met betrekking tot de Covid-vaccins was onschadelijk en er ontstonden geen problemen. Het team zegt echter dat latere mRNA-vaccins die voor andere ziekten of infecties worden gebruikt, er in theorie toe kunnen leiden dat er levensvatbare eiwitten worden gemaakt die actief zijn in het lichaam.

In dit scenario maakt het vaccin niet alleen niet het juiste eiwit aan, het zou er ook toe kunnen leiden dat er een malafide eiwit wordt aangemaakt.

De auteurs benadrukken dat er geen bewijs is dat dit bij de Covid-injecties is gebeurd en ze zeggen dat alle proeven met andere mRNA-therapieën dergelijke problemen in een vroeg stadium zouden detecteren.

Dr. James Thaventhiran, hoofdauteur van het rapport, zei: “Onderzoek heeft onomstotelijk aangetoond dat mRNA-vaccinatie tegen COVID-19 veilig is. Miljarden doses van de Moderna en Pfizer mRNA-vaccins zijn veilig toegediend en hebben wereldwijd levens gered.”

De auteurs ontdekten ook dat er een eenvoudige manier is om de frameshifting-gebeurtenissen uit te roeien, die gebaseerd is op het veranderen van de code van het mRNA-medicijn om het gebruik van het problematische pseudo-uridine te minimaliseren.

Het vervangen door een natuurlijke base die, wanneer gelezen als een trio, nog steeds het juiste aminozuur maakt, is genoeg om de ongewenste overslagen te stoppen en dus de veiligheid te verbeteren zonder aan werkzaamheid in te boeten.

Deze bevindingen werden ongeveer een jaar geleden gedeeld met de MHRA, de toezichthouder op geneesmiddelen, zeggen de wetenschappers, en bijgewerkte vaccins die gebruik maken van de verbeterde vorm van mRNA zijn in de maak voor kankerprikken en andere therapeutische middelen.

  Acute psychose na COVID-19 vaccinatie

Revolutionaire technologie

“Deze technologie is verbazingwekkend en zal revolutionair zijn als een nieuw medicijnplatform voor allerlei dingen, maar we hebben het gewoon een stuk veiliger gemaakt”, vertelde professor Anne Willis, co-senior auteur van de studie en directeur van de MRC Toxicology Unit aan verslaggevers.

“Ribosomen voelen op de een of andere manier de gewijzigde RNA’s, maar de Covid-vaccins zijn zeer veilig en zeer effectief.”

“Maar er zijn decoderingsproblemen met deze technologie die kunnen leiden tot stalling en frameshifting en we kunnen cellulaire immuniteit tegen deze peptiden krijgen na vaccinatie.”

Ze voegt er echter aan toe dat het erg opwindend is dat er een manier is om het probleem op te lossen, waardoor “dit platform enorm minder risicovol wordt.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Vaccinbeschadigden delen hun vaccinmisèreVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKiev begint met de bouw van ‘Zelensky Rampart’ die honderden keren goedkoper is dan de Russische ‘Surovikinlinie’
Volgend artikelDe Schizotocratie, of: Hoe ik leerde stoppen met me zorgen te maken en te houden van het Nieuwe Normaal Reich
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

23 REACTIES

 1. Hoezo Vaids? Onzinproteine…. Veel onzinproteine bij elkaar zijn uiteraard die rare bloedpropstrengkorsten die lijkschouwers eruittrekken overal….
  Wetenschappers in het artikel roemen de fantastische beschermende werking, onzinproteine zal vanaf nu pronken op de bijsluiters en bijwerkingen die bijna niemand leest

  • Aangezien de dosissen van het vaccin (0,3 mL) te klein zijn om de grote “proppen” te verklaren en de kans onbestaande is dat een willekeurige fout een bloedstollend eiwit creëert, denk ik dat wanneer zo’n bloedproppen gebeuren, er toch een soort ernstige immuunreactie is gebeurd i.p.v. een giftig eiwit.

 2. Weer een brief binnen gekregen voor het halen van een “gifspuit” bij het medisch centrum in het dorp waar ik woon. Ze sturen geen “bijsluiter” mee, dus is wordt je weer niet geinformeerd.
  Al het vertrouwen in de medische wereld is nu tot op het bot afgeknaagd
  Zoals de WEF wil dat we blindelings accepteren via huisartsen om de genocide te promoten.
  Kwakzalverij van de eerste orde, het tweede jacht en het derde vakantie huis van de kwakzalvers staat al in de steigers.

 3. Ach, geen probleem meer met de nieuwe boosters, ze hebben het probleem helemaal opgelost.
  Er staat gewoon een 0 of 1 verkeerd in hun computerprogramma, en, je weet, ieder mens is gelijk, dus het werkt bij iedereen exact hetzelfde.
  Maar blijf met je apeklauwen van mijn lichaam af stelletje charlatans.

  • Wordt dit nu echt de ooien en rammen in de UK voorgeschoteld ja? Dus gewoon out of the blue komt er even aan het licht via een MAINSTREAM krant (a la dutch telegraaf?) dat 1 op de 4 geprikten een immuun-systeem probleem krijgt/heeft .. maarrrrrr dat kunnen de aanstormende nieuwe betrouwbare mRNA-technieken straks mooi wegwerken, Vaids is maar tijdelijk. En tenslotte heeft de prik gigantisch wat leventjes gered van het virus.

   Dus dat is de boodschap? ja, erg sprekend .. de reacties hier zijn er zo lauw onder behalve de jouwe. Daar zit zeker een echt mens achter. Luv it.

 4. Beste Rommel,

  Het lukt mij niet meer om te reageren op ThisIsWhoWeAre.
  Krijg eerst tekst te zien” reactie op nog niet goedgekeurde reactie niet mogelijk”.
  Na nogmaals te hebben geprobeerd lukt het niet een reactie te plaatsen.

  Fout in de ” machine”? of ben ik geblokt door de meekijkers van de overheid?

 5. De onderzoekers van deze studie zeggen dat de covid vaccins zeer veilig en effectief zijn.
  De directeur van Pfizer heeft voor een hoorcommissie van het EU parlement vorig jaar toegegeven dat het vaccin NIET de transmissie van het virus stopt en ook infectie NIET voorkomt. De bijwerkingen worden genegeerd.
  Vraag me af hoeveel geld die onderzoekers van de farma maffia hebben gekregen.
  Voor meer realisme zie het onderzoek van Klaus Steger ook op deze site.

 6. Deze zogenaamde wetenschappelijke studies zijn bedoeld om onze ongerustheid weg te nemen en zeker niet op het idee te komen dat deze gifspuit exact doet waarvoor het is gemaakt.

 7. ‘Er werd gedacht dat de kleine aanpassing aan uridine geen problemen veroorzaakte in cellen, maar een team onderzoekers van de Medical Research Council (MRC) Toxicology Unit van de Universiteit van Cambridge heeft nu ontdekt dat wanneer deze gedeeltelijk synthetische code wordt gelezen, de eiwitmaakmachine in het lichaam soms worstelt met de uridine-analogen’

  Ik mag aannemen dat Katalin Karikó en Drew Weissman, de twee ‘ontdekkers van het ‘nep-uridine’, dat het lichaam ‘voor de gek houdt’ om gif toegediend te krijgen, nu hun Nobel prijs moeten teruggeven?

  Een halfbakken onderzoek waar miljoenen door geslachtofferd zijn, is geen enkele prijs waard. Eerder een schavot. Dat gaat komen. Reken maar.

 8. Die Nobelprijswinnaars veranderden dus het natuurlijke uridine door het synthetische pseudo-uridine om het immuunsysteem voor de gek te houden. Dit leidde tot het probleem van de frameshifting. Vervolgens zijn andere onderzoekers er zeer enthousiast over dat ze het probleem hebben ‘opgelost’: gewoon weer die pseudo-uridine basen vervangen door een natuurlijke base, zoals uridine, waardoor er weer een code voor een aminozuur ontstaat die niet wordt overgeslagen door de ribosomen. Wordt het vaccin mRNA dan niet opnieuw aangevallen door het immuunsysteem, wat al decennia lang het probleem was? Terug bij af dus.

  • Ik ga er van uit dat het probleem enkel bij uridine zit omdat het iets uniek is voor (m)RNA, in DNA is het uridine altijd thymidine. mRNA wordt altijd afgelezen in codons van 3, elke codon codeert voor een aminozuur of geeft een START/STOP signaal. Er zijn meer codons mogelijk (64) dan er aminozuren gemaakt kunnen worden (20), dus veel aminozuren worden door verschillende codons gecodeerd. Zo kan je arginine maken met CGU, maar ook met CGC of AGA.
   Ik denk dus dat wat ze gaan proberen is zo weinig mogelijk uridine te gebruiken of een nieuw soort uridine te maken, het zal nog afwachten zijn.

   • Of je nou uridine of een andere base die voor hetzelfde aminozuur codeert gebruikt, het immuunsysteem valt het aan omdat het lichaamsvreemd is. Ze moeten gewoon niet klooien hiermee. (somatische) gentherapie moeten ze alleen gebruiken als een patiënt niet een bepaald essentieel natuurlijk lichaamseigen eiwit aanmaakt, om dat met die techniek om de drie maanden of zo in te brengen, een beetje vergelijkbaar met het leven van een suikerpatiënt. Dan wordt het niet aangevallen. Maar nu misbruiken die vervloekte globalisten en big pharma honden die techniek om er gif mee toe te dienen om het gros van ons, ‘nutteloze eters’, mee uit te roeien. Conform de wil van satan.

    • Het is inderdaad een goede vraag of mRNA eigenlijk wel de juiste keuze was voor een vaccin tegen Covid-19. Het is een snelle en goedkope methode om virale eiwitten te maken, want je hebt geen cellen nodig, maar misschien zijn de risico’s ervan het enkel waard voor ernstige chronische ziekten.
     Nu aan mijn naam kan je misschien zien dat ik niet geloof dat het vaccin een gif is, en ik heb goede/neutrale ervaringen met het vaccin en pharmabedrijven, maar genetisch materiaal en zeker DNA-manipulatie zijn geen klein bier. Ik snap dat overheden een snel vaccin wilden, en de wereld is nog niet geëindigd, maar pharmabedrijven zijn heel rijk geworden door deze gok met mRNA te nemen. Laten we hopen dat deze site en vele anderen verkeerd zitten en dat de gok niet te erg was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in