Een clandestien Frans diner tussen journalisten en medische “deskundigen” waaruit blijkt dat ze niet in het Coronacircus geloven

0

Er gaat geen dag voorbij zonder dat ’s morgens, ’s middags en ’s avonds op de televisiezenders van het establishment de officiële leuzen over de Covid worden herhaald: draag je mondkapje, blijf thuis behalve om naar de supermarkt te gaan, isoleer je van de anderen, wacht ongeduldig op je beurt om gevaccineerd te worden, maak je gereed voor het vaccinatiepaspoort zodat je buitenshuis kunt doen wat je wilt, niet over nadenken want dat is een teken van een samenzweringstheorie.

Maar nu signaleert de ‘Le Canard’ een valse toon in dit Corona-televisieconcert. Op 24 februari deed de politie een inval in een ondergronds restaurant. Het was bijna middernacht en de politie ontdekte een interessante verzameling van gasten: journalisten van de nieuwszender BFMTV, maar ook “top leidinggevenden” van het universitair ziekenhuis ‘Assistance Publique-Hôpitaux de Paris’ en een hooggeplaatst lid van de Parijse brandweer, allen gezondheidsadviseurs voor de Franse televisiezenders!

Dit sluit aan bij andere eerdere informatie over illegaal geopende restaurants waarin magistraten, rijkswachters en politieagenten zijn geïdentificeerd. Om nog maar te zwijgen van feesten in politiebureaus in omstandigheden die voor gewone Fransen verboden zijn, schrijft Alain Escada, president van Civitas, op Medias-Presse-Info.

Maar het geval waarover ‘Le Canard’ bericht is veel belangrijker. Het is niet langer gewoon een voorrecht dat wordt toegekend aan regimefunctionarissen op een wijze die veel gelijkenis vertoont met wat vroeger in de Sovjet-Unie gebeurde.

Nee, deze keer is het echt een demonstratie dat de mensen die de een na de ander op de televisie komen om ons bang te maken, niet geloven in de verhalen die zij ons vertellen.

  Marine Le Pen "erkent absoluut niet" Joe Bidden's verkiezingsoverwinning claim

Hoe moeten we anders dit gebrabbel interpreteren tussen journalisten van BFMTV, “deskundigen” uit de medische wereld en een brandweerman, die allemaal gewend zijn ons de les te lezen over de noodzaak overheidsorders op te volgen om een epidemische apocalyps te voorkomen?

Als zij geloofden in wat zij op de televisie zeiden, als zij geloofden in de wenselijkheid van het kooien van mensen, het dragen van een muilkorf, afstand houden, restaurants gesloten laten, als zij geloofden in de vaccinatie die onontbeerlijk zou zijn voor elke hervatting van het normale leven, als zij de angst deelden die zij de bevolking inboezemen, zouden zij niet het risico hebben genomen om deel te nemen aan een dergelijk clandestien diner.

Er moet worden geëist dat de namen van deze mediagenieke gasten, die door de politie zijn beboet, openbaar worden gemaakt.

En bovenal moet deze informatie op grote schaal worden verspreid, omdat zij aantoont dat het gerecht dat ons dag na dag door de media wordt voorgeschoteld, een maskerade is.

Een maskerade waarvan het echte doel is om alle radertjes van een globalistische tirannie op te zetten.

Het is tijd voor dissidentie. Laten we onze televisies het raam uitgooien en onze ketenen verbreken! Laten we in opstand komen!

Frankrijk: werknemers krijgen halsband voor afstandscontrole

Vorig artikelChina’s hoofd-epidemioloog geeft toe dat het bestaan van het Covid-19 virus nooit is bewezen
Volgend artikelDe COVID fraude zal niet voor altijd verborgen blijven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in