China’s hoofd-epidemioloog geeft toe dat het bestaan van het Covid-19 virus nooit is bewezen

8
5390

Dr. Wu Zunyou, de hoofd-epidemioloog van het Chinese Center for Disease Control and Prevention, werd vorige maand geïnterviewd door een verslaggeefster van NBC News die vroeg waarom de gegevens van de Wuhan dierenmarkt niet zijn vrijgegeven voor publiek onderzoek, en hij antwoordde: “Ze hebben het virus niet geïsoleerd, dat is het probleem”.

In de volgende video legt Dr. Andrew Kaufman uit dat als het virus nooit geïsoleerd is, niet met zekerheid gezegd kan worden dat het niet iets anders is, wat betekent dat het mogelijk is dat het niet eens bestaat. Om een virus te isoleren, moet long- of andere lichaamsvloeistof worden verzameld en moet het virus daarin van al het andere worden gescheiden. Gewoonlijk wordt het gefilterd, gecentrifugeerd en onder een microscoop onderzocht om de unieke kenmerken ervan te bevestigen. Niemand is er ooit in geslaagd om dit te doen met Covid-19.

China heeft 8.500 moskeeën platgewalst

8 REACTIES

 1. Hallo wilders, baudet, vlaams belang, front national, etc…., iemand van de zogenaamde oppositie die er een ruk om geeft ???????

  • “BULLSHIT” is de enige juiste benaming voor deze uitspraak. Er zijn genoeg wetenschappers, geen pseudo-wetenschappers o ingehuurde praatpoppen die de massa moeten zoet houden met extreme onzinnige maatregelen, die een normale uitleg kunnen geven over wat er gaande is.

 2. @dennis4321
  Bewijs leveren, en deftige grammatica gebruiken, ipv als onderdanige staatspapegaai, de politiek naar de mond te praten , die ook , tot op heden, geen enkel bewijs hebben geleverd, door middel van genetische code, foto of isolaat van dit zogenaamde virus !

   • HIV is een retro virus.
    In vaccinaties zitten retro virussen.
    En het is nog nooit klinisch bewezen dat het AIDS veroorzaakt.
    Een decennia oud twist punt onder wetenschappers en zij die het ontkennen worden in de regel geroyeerd door de machtige farmaceutische industrie.
    De HIV test is dezelfde frauduleuse PCR procedure als de Corona test.
    Het ‘AIDS’ remmer medicijn AZT is een chemokuur in tablet vorm.
    Chemokuren vernietigen je immuum systeem en krijg je uiteindelijk een auto immune deficiency disorder, beter bekend als AIDS.
    De mensen die zogezegd HIV besmet zijn, ( dankzij die waardeloze test ) en de pillen van de dokter gaan slikken sterven uiteindelijk aan AIDS.
    Doe je niks heb je grote kans heel oud te worden 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here