Foto Credit: thepeoplesvoice.tv

Amerika’s wereldberoemde “slapende profeet” Edgar Cayce had enkele gedurfde voorspellingen voor 2024. Hij voorspelde dat dit een “jaar van transformatie” zou worden in “de strijd tussen wereldwijde tirannen en mensen van liefde en vrijheid.”

Cayce, de bijna doofstomme mysticus uit Kentucky, gaf meer dan 14.000 gedocumenteerde lezingen aan een groot aantal mensen, waaronder beroemdheden als Harry Houdini, Thomas Edison, Woodrow Wilson en Marilyn Monroe. Hij voorspelde ook gebeurtenissen, van de herontdekking van Atlantis en het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog tot de Covid-pandemie en de opkomst van Poetin, schrijft Baxter Dmitry.

Zijn uiteenlopende en griezelig nauwkeurige voorspellingen intrigeren velen al tientallen jaren.

Volgens Cayce markeert het jaar 2024 een scharniermoment in de menselijke geschiedenis, wanneer een collectief ontwaken zal plaatsvinden, waardoor ons begrip van de realiteit en onze plaats daarin zal verschuiven. Cayce’s visie suggereert dat dit ontwaken zal leiden tot een meer verlichte benadering van het leven, waar mededogen, begrip en een zoektocht naar diepere kennis centraal komen te staan in ons bestaan.

Hier is een samenvatting van wat 2024 volgens de slapende profeet zal brengen:

Een wereldwijd ontwaken. Cayce voorspelde dat in het jaar 2024 de krachten van het licht eindelijk de duisternis zullen overwinnen die de mensheid al tientallen jaren achtervolgt. Een tijdperk van collectief begrip van onze realiteit en onze plaats daarin zal geboren worden.

Een verlichte benadering met liefde en mededogen zal de doctrine van “globalistische tirannen” vervangen.

Overblijfselen van oude beschavingen zullen aan het licht gebracht worden, waardoor ons begrip van de menselijke geschiedenis op aarde zal veranderen. Cayce had ook een waarschuwing over AI en het snode gebruik ervan door mensen in machtsposities.

  Globalistische doodscultus vertelt ons wat de volgende stap is: 'GEEN internet, GEEN telefoon, GEEN stroom, GEEN voedsel, GEEN terugkeer naar normaal'

Authentieke milieuvriendelijke leefpraktijken in harmonie met de natuur zullen opkomen ter vervanging van de globalistische agenda van CO2-belastingen, elektrische voertuigen en wereldwijde 15-minutensteden die worden gepusht door degenen die de controle over de wereldbevolking willen grijpen.

De wereldwijde klimaatsverandering zal doorgaan, maar het zal niet zo gaan als de globalisten beweren. Cayce voorspelde dat de verschuiving van de Atlantische oceaan mogelijk zal plaatsvinden tegen 2025 en dat het klimaat van Europa een nieuwe ijstijd zal ingaan. Let wel, de Atlantische verschuiving is NIET door de mens veroorzaakt zoals de studie die het aankondigde beweert.

Spirituele en medische vooruitgang zullen plaatsvinden, “zodanig dat de twee met elkaar verweven zijn”. Merk op dat de wereldwijde vaccinatie-“vooruitgang” van Gates een methode is om te controleren, niet om te genezen.

Er zal een wereldwijde leiderschapsverschuiving plaatsvinden, waarbij de oude garde door het volk uit de macht wordt gezet en er nieuwe leiders zullen opstaan die gebaseerd zijn op traditionele waarden, waaronder spiritualiteit, en eenheid – die de “gecompromitteerde” globalisten zoals Biden, Trudeau en Macron, die momenteel de wereldgebeurtenissen vormgeven, zullen vervangen.

Er zullen ook nieuwe energiebronnen ontdekt worden, of energiebronnen die al lang onderdrukt worden door degenen die de touwtjes in handen hebben, zullen opnieuw opduiken.

Wie is Edgar Cayce?

Edgar Cayce werd geboren op 18 maart 1877 op een boerderij in het zuiden van Christian County, Kentucky als zoon van Leslie en Carrie Cayce.

Als kind vertoonde hij ongewone gaven, zoals het zien van geesten en het kunnen slapen op een boek om zich de volledige inhoud te herinneren.

  Waarom je NOOIT je ogen moet geloven
Edgar Cayce met zijn vader en moeder Leslie en Carrie Cayce.

Deze gaven zouden zich uiteindelijk ontwikkelen tot zijn wereldberoemde gave van griezelig nauwkeurige helderziendheid.

Cayce ontdekte dat hij zichzelf in trance kon brengen en een universele kennis of bewustzijn kon aanboren waardoor hij een diagnose kon stellen en behandelingen kon aanbieden voor ingewikkelde ziektes, specificaties kon geven voor geavanceerde technologie en zelfs het verslag van iemands ziel over verschillende incarnaties kon bestuderen.

Tijdens zijn leven gaf hij meer dan 14.000 gedocumenteerde lezingen. Het inzicht en de expertise die hij daarin vond, bieden nog steeds begeleiding en hulp aan mensen over de hele wereld.

Hij kreeg bijnamen als de “slapende profeet” en “de vader van de holistische gezondheid” en zijn werk wordt algemeen beschouwd als een invloed in de New Age beweging van de jaren 1970 en 1980.

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De proclamatie van de ultra-globalist: “Mens en machine moeten samensmelten”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel‘Dit is onvergeeflijk’: Israëlische luchtaanval doodt 7 World Central Kitchen werknemers
Volgend artikelDuitse regering geeft toe dat er geen pandemie was
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

  • YHWH
   april 3, 2024 Bij 08:32
   Het zal niet vies werk worden, maar een eer om tot de wakkere mensen te horen die de wereld helpen.
   De waarheid blijven vertellen en de mensheid wakker schudden is onze taak.
   Wij zijn het werktuig van het Licht en de waarheid en laat dat een eer zijn YHWH.
   Je hebt dé kans om het goede te doen, doe het met moed en liefde.
   Succes.

  • Wanneer gaat de mensheid ophouden om te hopen dat we worden gered? WIJ ZIJN ZELF AAN ZET!!!

   We hebben ons machteloos laten maken doordat al onze hoop op externe macht wordt gefocust ipv te zien dat wij zelf de bron zijn van angst of liefde. Het is ook geen vies werk, we hebben de egoisten/satanisten duizenden jaren hun gang laten gaan omdat zij ons uit onze eigen macht/kracht hielden door ons wijs te maken dat wij iets of iemand nodig hebben om onszelf te leiden obv liefde. Elk mens op aarde moet zijn/haar verantwoordelijkheid nemen voor zijn/haar gedrag en zijn/haar leven… we laten ons al duizenden jaren leiden door criminelen en psychopaten ipv onszelf te leiden obv het licht van God/de liefde dat in onze harten schijnt.

   Alles op aarde is oorlog omdat iedereen in zn hoofd/ego gevangen zit. Compassie en liefde zijn nagenoeg verdwenen omdat iedereen alles met zn verstand doet ipv zn gevoel.

   • Theme
    april 3, 2024 Bij 08:56
    Rustig beste Theme.
    Je hebt helemaal gelijk, maar blijf in jou sterkte staan en laat je niet verleiden tot boosheid of erger.
    Laat ons jouw liefde merken, want die heb jij heel veel dat weet ik zeker anders zou je niet zo boos worden op al die zaken die nu gebeuren.
    Vertel mensen dat ze niet alles zomaar normaal moeten vinden.
    Heel veel wat nu gebeurt is niet normaal.
    Wij zijn al verder beste Theme, wij zijn samen de locomotief die de rest meeneemt op weg naar het Licht.

    • Bedankt voor je reactie Libera nos a malo.

     Ik ben niet boos, ik probeer door te dringen. Haha… om mij heen krijg ik ook steeds te horen dat mensen denken dat ik boos ben, terwijl ik duidelijk probeer te zijn. Kennelijk wekt duidelijkheid de indruk van boosheid, dat is niet mn bedoeling.

     • Er zijn mensen die niet willen weten hoe slecht ze ervoor staan Het weer in west europa en zelfs in Spanje blijft ongewoon voor de tijden van de laatste jaren waarin de klimaatverandering in werking is gegaan De ,,,,,,geleerden,,, van deze aardbol breken hun bol over het gebeurde dat de kalender jaargetijden totaal verschillen dan 40 jaar geleden Het is terrecht dat ze roepen ,,,,,DAT IS DE SCHULD VAN DE MENS!,,,,, Maar ze vergeten dat dat zij de wereld met waanmaatregelen hebben bestookt en de gevolgen nu plaatsvinden Het is dus niet de gewone mens die geen benul heeft wat ze met ze van plan zijn in de komende bizarre en rampzalige tijden die het lot van de mens op deze aardkloot gaan bepalen! Niemand heeft bovenstaande gave als deze profeet van de 18de eeuw die wel een wonderkind zou kunnen zijn geweest zoals veel die hem voorgingen zoals Jesus Mozart Gaudi en veel uitzondelijk mensen die de tijd vooruit zagen

    • @ Libera nos a malo…
     ‘Wij zijn al verder beste Theme, wij zijn samen de locomotief die de rest meeneemt op weg naar het Licht.’

     Mooi gezegd

      • @BAVIAAN
       Ons eigen ego loslaten en daarna laten we ons automatisch niet meer onderdrukken. We moeten de oorlog in onszelf beëindigen om de oorlog in de wereld te stoppen. Het ego is een strijdmachine, als we onze ego’s niet loslaten dan gaan we uitsterven, want het ego kan alleen maar vernietigen. Enkelen gaan dit op het hoogste niveau bereiken en daardoor gaat de piramide van angst eindigen. De meeste mensen zullen helemaal niet beseffen wat er allemaal is gebeurt, ze zullen de mensen volgen die de transformatie van angst naar liefde doormaken.

       Wat ik hier beschrijf is voor het ego niet te bevatten, want het ego ziet maar 1 oplossing… oorlog, vernietiging, dood en verderf. De satanisten weten dat wij van ze winnen als we ons spiritueel transformeren, daarom zijn ze heel druk bezig om chaos in de wereld te brengen, want in chaos winnen zij.

       Dus wat gaan wij doen? Helemaal niks. We gaan alles van de satanisten weigeren en hun imperium gaat in elkaar storten omdat hun leugens niet meer werken. Weigeren, weigeren, weigeren… tot de satanisten als een groepje geïsoleerde machteloze idioten verdwijnen als een product dat niet aanslaat.

       • We moeten zeker wat doen. Bijvoorbeeld een geweldloze parallelle samenleving opbouwen, waar we alles zelf regelen. Eigen voedsel verbouwen/fokken ruilhandel en zeker niet meer kopen via de reguliere handel waarbij je btw betaald, dus belasting betaald.
        En ervoor zorgen dat er voor de roverheid niets meer te roven valt, en geen inkomsten meer heeft.

        • @BAVIAAN…
         Grappig… ik vlieg hem spiritueel aan, jij vliegt hem praktisch aan… maar we komen op hetzelfde midden uit… we moeten het zelf gaan doen en alle tussenpersonen en overheden buitenspel gaan zetten.

   • Het ‘doe het zelf maar’ heeft zijn beperkingen.
    Zoals nu, dat iedere dienst is weggedaan (dat is commercialisering), is niet de bedoeling.
    Daar heeft Share een punt.

 1. Ik heb wel wat gelezen van Cayce bijvoorbeeld een boek over reïncarnaties die helemaal teruggingen naar Atlantis waar de strijd tussen goed en kwaad ontstond die het einde van de de beschaving toen betekende. Hij schreef ook over de Bermuda driehoek. In sommige reïncarnatie sessies werd een heel dorp uitgeplozen, iedereen had met elkaar te maken gehad in een vorig leven. Als je dat leest dan besef we dat we elkaar allemaal kennen. Ik las over het leven van Jezus, met details over zijn discipelen en familie die in de Bijbel niet voorkomen. John, de apostel was een van de jongeren geloof ik, die meer geld had door zijn vader die een vis overslag had. En hij kon beter om gaan met de Romeinen. Hij had later verschillende vrouwen bij zich in huis, bijvoorbeeld de moeder van Jezus, dit laatste las ik in de American Discount per toeval op de leesbank. John zou nu een van de meesters zijn die met de Christus in deze tijd terug zijn.

  • Op het eind van Johannes wordt al voorspeld dat hij met hem zal overblijven tot zijn wederkomst nu.

   21 Toen Petrus hem zag, zei hij tot Jezus: Heer, maar wat met hem?
   22 Jezus zei tot hem: Indien Ik wil, dat hij blijft totdat Ik kom, wat gaat het u aan? Volg Mij.
   23 Dit woord dan ging uit onder de broeders, dat deze discipel niet zou sterven. En Jezus had tot hem niet gezegd, dat hij niet sterven zou, maar: Indien Ik wil, dat hij blijft, totdat Ik kom, wat gaat het u aan?

 2. John
  april 3, 2024 Bij 08:44
  Ik heb wel wat gelezen van Cayce bijvoorbeeld een boek over reïncarnaties
  Beste John, dit is allemaal erg interessant, ga verder zoeken naar de erfenis van Cayce.
  Als iemand een lijntje heeft hieromtrent, een reactie is welkom 🙏.

 3. We zijn bevriend met een medium dat nu leeft en vergelijkbare uitspraken doet over de komende tijd die hij (of eigenlijk zijn spirits) als ‘de Nieuwmaking’ bestempelt. Ook nu zijn er mediums die vergelijkbare informatie doorgeven als Edgar Cayce. Alhoewel er ook veel misinformatie via mediums wordt geprobeerd te verspreiden.

  Een van de dingen die mij zijn bijgebleven van dit medium is dat er in Atlantis in de eindtijd iets ‘fout’ ging, dat anders had gekund, maar waar velen toen nog niet toe in staat waren. De mensen met spirituele kennis en krachtige vermogens, velen daarvan, zaten teveel in hun machtige torens…dat waren ivoren torens dus. Misschien komt daar het spreekwoord wel vandaan.

  Wat ze beter hadden kunnen doen was zich tussen de mensen die het zo moeilijk hadden, de krabbers, de hulpelozen, de hardwerkende Jan Normaal, de zwoegers, te begeven en hen te helpen samen een ‘Mentaal Veld’ op te bouwen. En dat niet vanuit de hoogte te roepen omdat zij dat van bovenaf weliswaar goed zagen, maar zich in hun torens veilig waanden. Niet echt dus, want ook die torens gingen uiteindelijk ten onder.

  Deze tijd, met machtige politieke krachten die totale controle nastreven, winnen we niet door een oorlog te beginnen tegen ‘de elite’ of hoe we ze ook willen noemen. Maar juist door samen… Samen werken, elkaar versterken, met dat waar we genoeg van hebben, waar we veel over weten, waar we goed in zijn, wat we ontdekt hebbeb, etc. Iedereen is uniek en iedereen heeft wel iets waar die goed in is, al is het ‘maar’ een voorbeeld te zijn van niet-opgeven, etc. etc.

  Dan bouwen we, bewust of onbewust, samen dat Veld op en dan kan dat als een Lichtbaken dienen voor al die mensen die nu nog de weg kwijt zijn, of verblind zijn door de oogkleppen die ze opgekregen hebben.

  Dat is de manier waarop deze tijd, deze scharniertijd, in ons voordeel kan uitpakken.

  Ik schrijf dit grotendeels in mijn eigen woorden, zoals ik interpreteer wat er bedoeld wordt met ‘een mentaal veld’ creëren. Maar we kunnen ieder voor zich ons wel een voorstelling of interpretatie maken van…

  • @Wim…

   Als iedereen elkaar dient, dan wordt iedereen bedient.

   De elites doen ALLES om dit te verstoren. De oplossing zit in onszelf. WIJ moeten in onszelf deze regel heilig maken en iedereen infecteren met deze waarheid. We moeten onze ego’s gaan loslaten zodat we uit de angst hypnose/psychose komen weer uit liefde gaan leven. De oorlog die woedt is alleen te stoppen door innerlijk werk en het ego los te laten. Want het ego is wat ze hebben gehackt en hoe ze ons besturen. Onze ego’s zijn gehersenspoeld.

  • Wim
   april 3, 2024 Bij 08:59
   Heerlijk wat ik hier lees.
   Hier krijg ik energie van.
   Diep in mijn hart weet ik dat de meeste mensen deugen.
   Alleen ze laten het niet altijd zien.
   Maar ik heb wel vertrouwen in de toekomst, met of zonder mij, maar deze toekomst wordt gevormd door Licht en Liefde dat is zeker.
   Waarom? Omdat wíj́ het willen, daarom.

  • Dat is een hoop angst in 1 zin. Het lijkt mij niet dat God (de bron van liefde) met dit soort angst regeert. Ik geloof er wel in dat er een fase is tussen leven en dood waar je voelt wat jij als mens hebt gedaan. Al je zonden (alles wat zonde was) zul je moeten aankijken en alle lijden dat je anderen mensen of dieren hebt aangedaan zul je voelen. Hoe meer zonden en lijden, hoe langer deze staat zal duren. De aarde is een school waar je kan leren om zonden (angsten) en lijden (angsten) los te laten zodat je zelfs in dualiteit in de singulariteit van liefde komt, zodat je dus geen zonden en lijden hoeft te verwerken zodra je sterft.

   Geboorte, leven en dood zijn een tijdelijke ilusie. Als je sterft gebeurt er niks, het is een terugrekking van het bewustzijn. Als je bij leven dat bewustzijn realiseert gebeurt er niks als je sterft, want je bent al bij de bron waar je naar terug gaat. Als je in het ego bent als je sterft, dan zul je alles verliezen en al je zonden en lijden moeten verwerken voordat je echt verder gaat. Maar we gaan allemaal verder, ook de psychopaten, alleen leven die op aarde in hun ego’s al in een hel en als ze sterven zullen ze in een persoonlijke hel komen omdat nihilisten en psychopaten doodsbang zijn voor de dood en dus vol zitten met weerstand.

   Maar uiteindelijk keert alles terug in 1 en dezelfde bron, liefde. God straft niet, dat doen we zelf door ons geweten niet schoon te houden. Ego’s maken hun eigen hel op aarde en in die energie sterven ze ook. Mensen zorgen dat ze hun geweten schoon houden omdat ze diep van binnen weten dat dit verlichting geeft.

   • ‘In de liefde is geen vrees maar de volmaakte liefde drijft de vrees uit’. De Enige die deze volmaakte liefde in zich had, was Jezus. Daarom kon Hij het kruis doorstaan – niet zozeer het lichamelijke lijden maar veel meer de absolute verlatenheid van God omdat Hij zonden van hen die in Hem geloven, op Zich nam, een verlatenheid van God, die nog geen mens ooit werkelijk heeft hoeven doormaken. ‘Hem die geen zonde gekend heeft, heeft Hij voor ons tot zonde gemaakt, opdat wij gerechtigheid van God zouden worden.’
    Voor hen die het getuigenis van God nog verwerpen, is angst voor God een goede zaak. ‘Wij dan, wetende de schrik des HEREN, overtuigen de mensen…laat u met God verzoenen’.
    Jezus zei: ‘Wees niet bevreesd voor hen die het lichaam doden en daarna niets meer kunnen doen. Maar Ik zal u laten zien voor Wie u bevreesd moet zijn: Wees bevreesd voor Hem Die, nadat Hij gedood heeft, ook macht heeft in de hel te werpen. Ja, Ik zeg u, wees bevreesd voor Hem!’
    Je kunt God heiligheid en gerechtigheid niet uitvlakken tegen Gods liefde. De schepping zelf getuigt ervan hoe oneindig consequent God is in het doorvoeren van de door Hem bepaalde wetmatigheden. Niets dat ook maar een fractie van een millimeter of van een seconde afwijkt. Daarom lijkt alles ‘in zichzelf’ te bestaan. Echter, het is de absoluut consequente God in zijn bestuur van het heelal. Met Hem heeft ieder mens te maken. Hij laat zijn gerechtigheid niet varen. Jezus zei ook ‘Niemand is goed dan Eén God’. Dat stelt ieder mens voor een levensgroot probleem: zijn tekortschieten tegenover God. Daarom is Jezus gekomen, om te sterven aan een kruis voor zondaren. Voor mij, voor jou, voor iedereen. Maar om deel te krijgen aan de gevolgen van zijn werk heeft God één enkele keiharde eis gesteld: geloof in Jezus Christus. Die eis zal God tot in alle eeuwigheid niet loslaten, zelfs niet voor mensen die er een beetje anders over dachten of die het niet helemaal hadden begrepen. De boodschap is bijzonder simpel: ‘Johannes 3:36 Wie in de Zoon gelooft, heeft eeuwig leven, maar wie de Zoon ongehoorzaam is, zal het leven niet zien, maar de toorn van God blijft op hem .’

  • Ik ben eens naar de kerk gegaan toen ik met kerst in de buurt was. Klaas Hendrikse, de atheïstische dominee was er en ik wilde het uit zijn eigen mond horen. Het viel mee. Waar het om draaide is dat God niet alles voor ons opknapt. Het (mondiale) atheïsme ontstond in Zeeland, volgens een documentaire op tv, in Scharendijke in een klein kerkje tijdens de Ramp waar de theoloog Harry Kuitert toen dominee was.
   Ik was een heel eind komen fietsen ’s ochtends vroeg, het was volle maan. Hendrikse had het over het evangelie van Johannes dat weinig vertelt over de geboorte maar meer over het einde van Jezus, dat was denk ik omdat hij jonger was dan de andere discipelen. Waar dit atheïsme om draaide is dat de Ramp geen straf was van God maar dat we zelf de dijk moeten ophogen.
   Ik had achteraf nog een praatje met hem.
   De documentaire werd gepresenteerd vanuit dat kerkje. Ik zag het per toeval. Ik was daar nog eens gaan wandelen en zag dat het leeg stond. In de kerk stond een operazanger tussen stapels hout van een lokaal timmerbedrijf, waar ik uit zorgen om het gebouw een pamflet in de bus had gedaan.

 4. (“Progressieven” zijn bewuste en onwetende satanisten)

  De “wakkere” promotie van vaccins, Oekraïne, homoseksualiteit, travestie, CRT, “klimaatverandering” heeft niets te maken met mensenrechten, anders zou het de mensenrechten van gezonde mensen niet met voeten treden.

  Het is een zwak voorwendsel voor de vernietiging van de christelijke westerse beschaving, de ontvolking en het opleggen van een communistische Nieuwe Wereldorde, gewijd aan het dienen van Satan.

  Satanisme is oorlog tegen God, dwz de morele en natuurlijke orde. Het ontkent en ontrafelt beide. Het versnippert het sociale weefsel. Het vernietigt zijn aanhangers.

  Satanisme is geen religie. Religie onderscheidt en gehoorzaamt Gods wil. Satanisme is een antireligie. Het is een ontkenning van het Plan van de Schepper. Zijn god is de Dood. Het is de religie van dood, vernietiging en lijden.

  De schepping is een wonder. Als je het ontwerp en het doel van de Schepper ontkent, ben je een satanist. De enige manier waarop de mensheid onze afspraak met God kan maken , is dat wij Hem allemaal dienen door Zijn werk te doen, zoals wij het zien. Het opvoeden van gezonde kinderen is daar een voorbeeld van. Atheïsten en agnostici zijn satanisten.

 5. Wat betreft competitie, het gaat er niet altijd om wie de beste is, maar naar de aard van het beestje – in de onderschatting van de ander – de leukste (Chinese astrologie of I Tjing enzovoort) en steeds meer ook de slechtste. Zo werd ook Maitreya, een oudere eigennaam uit Atlantische tijden van Christus, teruggebracht tot een leukigheid uit India of zo.

  • De wetenschap speelt zo een spel met de essentie van ons bestaan, waarin lijden onvermijdelijk is onder de materialisten die geen ziel of kern hebben.

 6. Edgar Cayce’s belangrijkste voorspelling komt niet ter sprake. Namelijk de poleshift waar we al een tijdje in zitten en einde beschaving…Heel Europa is fucked, en de aarde gaat er heel anders uitzien..Nieuw Zeeland komen tektonische platen omhoog..Daar waar de elites hun bunkers hebben gebouwd…De rest vd aarde krijgt eerst jaren blackouts vd zon omdat het magnetisch veld om zeep is..(de zgn Cyber attacks van het wef)…Daarna komt (the great reset) deze is al in gang gezet door uitrol van het magische sapje om alvast de kuddes uit te dunnen…Antartica komt rond de evenaar en wordt (weer) tropisch..Overlevingskansen zijn er maar in een beperkt aantal gebieden..Noord Spanje,Nieuw Zeeland,Australië en delen Amerika…Zuid amerika wordt ijzige toestand…Rest europa wordt waterworld…Geniet er nog even van..rond 2030-2040 gaan de poles flippen..

 7. Als het waar is zoals hierboven staat, dat die waarzegger Cayce het New Age gedachtengoed diende, beste lezers, dan was hij onderdeel van de zio-anglo-amerikaanse cabal, gevormd door de joods aangedeven vrijmetselarij !
  Laat u niet bedriegen, waarschijnlijk was hij de handyman van de joodse Albert Pike (+1891), de opper opper grootmeester van de vrijmetselarij, eind 19de eeuw. Pike schreef de “Protocollen van sion”, (lees de protocolllen van de “Synagogen van satan” (Ap.2:9,3:9)), en voorspelde de wereld oorlog planning tegen de mensheid en het Pausdom van de katholieke Kerk, door de cabal?
  Zijn Protocollen waren een uitwerking van de doelstellingen van de beruchte Illuminaat Adam Weishaupt (1776). Deze zogenaamde “profeet” Cayce was waarschijnlijk één van Pike’s boodschappers.
  WO I en WO II werden voorzien door Pike evenals WO III, waar we nu midden in zitten.

 8. Onderstaande klopt niet. Wil dat gebeuren dan moet er iets zijn die de stroming vd Wereldzeeën wijzigt. Alleen een kanteling vd aardas zou zo iets kunnen veroorzaken als de mens er niet de oorzaak ervan is.

  “De wereldwijde klimaatsverandering zal doorgaan, maar het zal niet zo gaan als de globalisten beweren. Cayce voorspelde dat de verschuiving van de Atlantische oceaan mogelijk zal plaatsvinden tegen 2025 en dat het klimaat van Europa een nieuwe ijstijd zal ingaan. Let wel, de Atlantische verschuiving is NIET door de mens veroorzaakt zoals de studie die het aankondigde beweert.”

 9. Tja we kunnen veel senario’s bedenken hoe de wereld er over tien of twintig jar kan uitzien maar dan leven al veel mensen niet meer die dat nu beweren Ook Pike voorspelde hoe de wereld er gaat uitzien maar ook hij leeft allang niet meer en heeft zijn bizarre voorspelling dus niet meegemaakt Zou die wel nog leven dan draaide hij gegarandeerd zijn voorspelling bijdraaien en zeggen ,,,,Ach zo erg word nu ook niet…..Omdat hij dat niet wil meemaken!!!! Zonet op de radio het weerbericht die aangeeft dat het warmer word na de ochtend maar zo te zien blijft dicht bewolkt en is er geen verbetering in zicht voorlopig,,,, en zal het ook niet veel warmer worden vandaag…als voorspeld!??? Daarbij voorspelt de weerman voor morgen een warmer en zonnige dag te worden Maar dan hebben nog maar amper 24 uur te gaan of dat ook wel waar is??? Kortom als de nood aan de man is dat draait en stelt men de voorspelling nog net op tijd bij…… Ook met de wereld heeft de mens geen invloed voor wat er mee gebeurt over 10 of 20 jaar!!!!!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in