Arcy, een nieuwe lezer, brengt zijn ontwaken in kaart in termen die geïnspireerd zijn door de vrijmetselarij.

Mijn zoon kreeg in 2010 de diagnose autisme. Ik had natuurlijk gehoord van het verband tussen autisme en vaccins, maar ik wees het van de hand omdat ik een blind vertrouwen had in de mainstream media en artsen. Ik vermeed ook de alternatieve media en vertrouwde alleen de “deskundigen”. Het heeft me jaren van onderzoek naar geneeskunde/gezondheid gekost (om mijn zoon te kunnen behandelen) voordat ik eindelijk cynisch genoeg werd om de autisme-vaccin link diepgaand te onderzoeken en te beginnen met wakker te worden. Gelukkig gebeurde dit (1e niveau) vlak voordat de COVID lockdowns begonnen.

De 7-niveaus van COVID Red Pill
door “Arcy”

Ik ben momenteel een 6e-niveau COVID RedPiller die hoopt ooit tot het 7e niveau bevorderd te worden.

Hogere niveaus worden verkregen door fundamentele waarheden te leren, die slechts facetten zijn van de Volledige Waarheid. Het verkrijgen van het 1e niveau is het moeilijkst, want alleen JIJ kunt jezelf wakker maken.

Nul niveau: Blind vertrouwen in de mainstream media, de regering en de zogenaamde “deskundigen”. Schapen zijn in dit niveau.

1e niveau: Vaccins zijn NIET veilig en effectief. Ik ben in 01/2020 met dit niveau afgestudeerd.

2e niveau: Big Pharma controleert de Mainstream Media, de politici, de academische wereld en de ambtenaren van de Volksgezondheid. Volksgezondheidsfunctionarissen LIEGEN over de veiligheid van vaccins en geneesmiddelen.

3e niveau: COVID is een depopulatie-agenda via de klonter-prikken. Ik heb dit niveau in 04/2021 behaald.

4e niveau: COVID is een hoax en een van de motieven voor de nep-pandemie was om de dreigende wereldwijde financiële ineenstorting te verdoezelen, die te wijten is aan enorme wereldwijde schulden ($300 biljoen) en een Ponzi-schema met derivaten. De Federal Reserve heeft in 2019/2020 $11 biljoen bijgedrukt om banken te redden!

  Speelt Nederland een sleutelrol in de Grote Reset? Volgens gelekte documenten voert Nederland de globale WEF agenda aan

5e niveau: Globalisten (Illuminati/cabal/Satanisten/Vrijmetselaars) beheersen de moderne wereld via de centrale banken. (Zij die de geldhoeveelheid beheersen, beheersen de wereld. De Illuminati creëren fiatvaluta uit “dunne lucht” als schuld, die aan hen verschuldigd is, in plaats van de regeringen toe te staan zelf schuldvrije valuta uit te geven. De Illuminati bestaan uit een kleine groep elitaire “bloedlijn”-families en hun volgelingen die in de miljoenen lopen, waartoe ook het WEF behoort. Het systeem is georganiseerd als een piramide en de grote meerderheid onderaan zijn “nuttige idioten”.

Politici zijn slechts marionetten en de Democratie is een hoax. De Nieuwe Wereldorde, een massaal ontvolkte aarde met een Eén Wereldregering, is het echte doel en de geplande financiële ineenstorting en WO3 zullen gebruikt worden om dat te bereiken.

De VS, die door Vrijmetselaars gesticht is, werd in 1913 volledig overgenomen met de oprichting van de Federal Reserve, die in particulier bezit is. Benjamin Franklin heeft beroemd gezegd dat wij “een republiek hebben, als u die kunt behouden”. Franklin maakte deel uit van de cabal, dus hij bedoelde dit als een dreigement, niet als een waarschuwing. De cabal controleert Europa al millennia en controleert nu ook Australië, Canada, Israël, Nieuw-Zeeland, China en de VS. De wereldwijde Deep State is eigendom van de cabal en omvat Hollywood, de muziekindustrie, de Mainstream Media, Big Tech en het medisch-militair-inlichtingen-industrieel complex. Het belangrijkste inzicht is dat een satanische elitecultus de wereld regeert. Niets heeft verder zin, tenzij u dit weet.

6e niveau: Veel “samenzweringstheorieën” (b.v. 911, JFK, PizzaGate, Franklin Cover-up, NASA/Fake Maanlandingen, AIDS, chemtrails, enz.) zijn toch steekhoudend. Veel officiële geschiedenis en wetenschap (b.v. CO2 hysterie) zijn frauduleus.

  Na inname van het COVID-vaccin: Dit gebeurt er 2 weken later

7e niveau: Wie staat er werkelijk aan de top van de cabal? Er zijn 3 mogelijkheden:

Lucifer leidt de cabal. De Bijbel is echt en wij bevinden ons in de Eindtijd per Openbaringen. In dit scenario zijn sterfgevallen via de klonterschoten verwant aan satanische mensenoffers.

Niet-menselijke levensvormen (buitenaardse, andere-dimensionale wezens) hebben de menselijke geschiedenis beïnvloed en ons misschien zelfs geschapen. Zij beheersen de cabal tot op de dag van vandaag.

Velen CLAIMEN 7e niveau COVID RedPillers te zijn en er zijn eindeloze debatten over optie 1 (Gevallen Engelen, Nephilim, de Lijkwade van Turijn, de Anti-Christ, enz.); optie 2 (Annunaki, Archons, Elohim, Grays, enz.) en optie 3 (“godsdienst is een PSYOP/controle mechanisme”), maar waar is het BEWIJS?

Hogere niveaus kunnen ook bestaan. Maar ik zal het nooit weten, tenzij ik het 7e niveau behaal.

Via Henrymakow.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Globalisten woedend: Poetin verstoort hun plannen voor een “Nieuwe Wereldorde”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNu weten wij wat het is om tussen krankzinnigen te leven
Volgend artikelHet Wereld Economisch Forum roept op tot het afschaffen van “eigendom” van voertuigen om de vraag te verminderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

52 REACTIES

 1. 7e niveau COVID RedPillers stellen geen vragen (want het antwoord kan een leugen zijn) en zij hebben geen bewijs nodig (want dit kan een leugen zijn). 7e niveau COVID RedPillers WETEN. Je hebt dat niveau bereikt als je je geen zorgen meer maakt over wat komen gaat.

 2. ben het met je eens, behalve het laatste.
  ik maak me ernstig zorgen om wat komen gaat juist omdat ik WEET wat er komen gaat.
  ook maak ik me zorgen om dierbaren die te laat wakker werden en weten wat hun te wachten staat, maar er nix meer aan kunnen doen.

  • als ikzelf niet de avond voordat ik geprikt zou worden bij een vriend langsgegaan was, wat meer toeval dan gepland was, was ik ook geprikt.

   • Beste Cas. Toeval bestaat niet. Nogmaals. Dat was jij weet is niet alles. Het klopt, er staat ons nog veel te wachten. En nee, dat wordt niet leuk. Maar …. heb vertrouwen. Het is niet het einde. Het is een nieuw begin. Ook voor je dierbaren. Het is echter heel belangrijk dat jij en je dierbaren zich geen zorgen maken, want angst houdt je weg bij waar je moet zijn. Liefs. Monique

    • Ben het deels met u eens.
     Het was vermoedelijk inderdaad geen toeval.
     Ik neem aan dat ie beschermd werd door “SSB” (*)
     Allicht omdat ie dat verdient.
     Vraag is of dit ook voor zijn dierbaren geldt.
     Zelfs al weet Cas 100% zeker dat zij (in hun huidige incarnatie) altijd goede mensen waren, ontbeert hij toch nog het totale plaatje. Zijn zorg is dus zeer begrijpelijk.

     (*) iets zegt me dat u weet waar dit voor staat…

 3. Het is een geveght tussen de duivel en God.
  God heeft de mens geschapen naar zijn evenbeeld. En met een vrije wil.
  Dat is wat ik geloof.
  Nieuw Zeeland is volledig overgenomen door de cabal in 1986. is toen een corporate geworden.
  Alle wetten vanaf toen zijn ongeldig.
  Pieter

  • de duivel is geen enkele partij voor God. De duivel beweegt zich slechts in de ruimte die hij krijgt van God. als God die ruimte beperkt, beweegt de duivel zich niet meer. als God de ruimte wijder maakt, beweegt de duivel zich meer. Nu maakt God de ruimte steeds wijder en beweegt de duivel zich prominenter. Als God de volledige ruimte geeft, manifesteert de duivel zich volledig.

   • En waarom geeft God de duivel momenteel kennelijk zoveel ruimte?
    Bonusvraag: voor wanneer verwacht u een kentering.

 4. Het Vaticaan jezuïetenorde(maatschappelijke macht), de familie de Rothchild (financiële macht), de familie Rockefeller (economische macht) werken samen. Zij zijn de drie belangrijkste grootaandeelhouders van de Wallstreet-banken en Wallstreet-multinationals.
  In hun voordeel wordt de wereld geregeerd.
  Zij zijn de onzichtbare, maar als je goed opgelet heb zichtbare, macht achter de schermen.

  Eigenlijk bijna onmogelijk om hen te bestrijden of uit te schakelen, want (bijna) alle nationale bedrijven en banken zijn door hen overgenomen of kapotgemaakt.
  Nu worden over de hele wereld de agrarische bedrijven kapot gemaakt ten gunste van de Wallstreet multinationale agrarische bedrijven.
  Als de boeren vallen is er geen hoop meer.

 5. Een aantal weken geleden sprak ik met een vrouw die van origine uit Servië kwam. Ze vertelde over haar jeugd, hoe haar land socialistisch was en omringende landen communisme hadden. Ze vertelde over voedseltekorten en honger. Ze zei, het ergste van voedseltekorten is kannibalisme, hoe sommige mensen andere mensen gingen eten. Gisteren keek ik een video op Hugo Talks, Amerikanen hadden hem geschreven en vertelde dat de MSM kannibalisme aan het normaliseren was. Ineens moest ik denken aan het verhaal van die Servische vrouw. Dit is dus hoe ze dit doen. Het is niets natuurlijks, ook niet tijdens honger. De psychopaten passen brainwash technieken toe om mensen hiertoe aan te zetten in tijde van honger. Een en ander valt samen met de voedseltekorten die ze aan het creëren zijn. Wat zijn het toch monsters. Meer en meer begin ik te begrijpen hoe zij deze brainwash technieken toepassen om landen over te nemen. “Shaping society”, zoals Klaus Schwab het noemt…

 6. Er is een toename van het aantal waargenomen UFO’s in aantal en aantal waarnemers. Ik heb een steeds sterker wordend gevoel dat we binnenkort meer weten wie “ze” zijn.

 7. De frequentie op aarde is in een snel tempo omhoog gegaan. Iedereen die het wil zal de 7e level halen of hoger. Het enige wat je moet doen is MSM uitzetten en meer luisteren naar jezelf. De antwoorden zitten in jou. Ook hoeft niemand zich zorgen te maken over de mensen die laat wakker worden, ze zullen deze stappen veel sneller moeten doorlopen maar dat gaat ook makkelijker dan voorheen. Het einde van de cabal kom dichterbij, het licht is sterker dan de donkere krachten. De emoties zullen hoog oplopen de aankomende maanden en ik houd mijn hart vast voor de 3/4/5 keer geprikte mensen, want die zullen helaas onze wereld gaan verlaten. Een ander belangrijk iets probeer je niet te fixeren op wat je denkt dat er gaande is maar sta open voor alle mogelijkheden en oplossingen, niets is wat het lijkt en er zijn nog veel paden die we nog nooit hebben bewandeld.

 8. Wat een dom lulverhaal weer, om de gevallen engelen en die shit weer even uit de kast te trekken. Zo komen we nooit op de waarheid. Het zit zo:

  De mens is verbonden aan de natuurlijke energie rondom de aarde (plat of niet plat, doet er niet toe). Hij is middels het ‘controle centrum’ in de hersenen hieraan verbonden. Dit controle centrum bestaat uit een aantal klieren, onder meer de pijnappelklier. Er is niets geheimzinnigs aan, maar omdat men destijds niet wist hoe het eea in elkaar zat, werd er een ‘God’ bij gezet, die de boel aanstuurt. Tegelijkertijd konden ze goed domineren met die ‘God’. Als jij dit controle centrum kan beheren en controleren en aansturen, dan ben je ‘God’.

  Dus dat is de bedoeling – lees hierover meer op Geoengineering and consent:
  https://zonderreden.substack.com/p/consciousness

  De vax vernielt dit controle centrum, maar daar mag niks over gezegd worden…. Ssshhhhtt!!! want we moeten nog blijven volhouden dat de vax met het ‘virus’ te maken heeft!!!!

  Dus, het eea heeft niks te maken met niveau 7 van de Red Pill Academy, maar gewoon met biology en hoe de mens meetrilt met natuurlijke energie die hem een ‘bewustzijn’ geeft. Als hier niet openlijk over gesproken kan en gaat worden, dan blijven we lekker hangen in de bagger. Binnenkort komt dan de space alien, en dan lopen de schapen weer te bleren. En dan haal jij je Red Pill Level 7 certificaatje ook niet!

  Godallemachtig, het gezeik dreunt nu al meer dan twee jaar door… lees WAT ER IN DE SPUIT ZIT, LEES DE WETENSCHAP HIEROVER, LEES HOE DE S-ANTIGENEN DE PIJNAPPELKLIER AANVALLEN, LEES WAT DE GEVOLGEN DAARVAN ZIJN!!!!!!!!!!

  • @Immortal.
   Gelijk heb je dat geneuzel over gradaties en zelfverheerlijken totaal the ego has landed gelul .
   Licht werkers einde der tijden en manta severs heb ik sinds de jaren 60 al mijn bekomst van .
   Denkt men nu echt dat het mij aan mijn togus gaat roesten of de grote klapper komt .
   De verkrampte doodscultus en geprogrammeerde angsten die opgeld doen (je doet het voor de ander).
   De hele zielige gasten cultuur (zielige meisjes overhalen met de mantra ga met mij mee ik weet de weg figuren en na een beurt ze net zo hard dumpen als ze gekomen zijn) Of heerlijk gay zijn en dat zelfde flikken met labiele jochies) Nu is dat niveau(tot 7) gelul onder de zelfde noemer te scharen !
   Aandachts geile bevolking en complete platmakerij iemand die je plat hebt gemaakt levert geen weerstand meer op ! Kijk huiver en laat je niet intimideren . en Immortal p.s ik kijk nimmer naar verwijzingen van anderen die het voortouw nemen met uitwijding van betweterig geneuzel .
   Have a nice day dude.

   • P.s Immortal
    Is een zeepkist spreker hoort zichzelf graag oreren .
    Opvallend geeft nooit tot onwelgevallig draadje repliek .
    Zijn we wel (ik dan) gewend.
    Dus zijn draadjes met verwijzing (heeft zelf niets te vertellen) negeer ik meestal.
    Zal wel ouderDOM zijn .. kletsen tegen een muur met een echo .
    Verder pluim voor FN .
    Lees graag ff mee . 👍
    P.s ik lees ook dat er behoorlijk veel bagger over FN gestort wordt en gasten afhaken en je ziet ze weer verschijnen (Spooked) dus zo veel en zo maar weer
    blijkt dat FN geliefd is ! 😃

    • ohjd: ik snap je emotionele ad hominem uitbarsting niet. Men mag toch feiten delen met anderen? Ik dacht dat het daarom ging… en als men het niet eens is met eoa artikel, dat is toch ook okay? En je insinueert dat ik FN niet zou waarderen? Waar is dat op gebaseerd? Maar ik gun je je uitbarsting wel, sommige mensen vinden dat soort dingen prettig.

     • En je insinueert dat ik FN niet zou waarderen .
      Heb ik niet beweerd waarde Immortal.
      (maar ik gun je je uitbarsting wel, sommige mensen vinden dat soort dingen prettig.) slaat nergens op holle woorden om je inhoud elan te geven . Bijna achterbaks te noemen Immortal.
      Bedankt wederom voor je doorzichtigheid ..
      Groeten .

  • Maar die aanval op de pijnappelklier, onze spirituele antenne, werd al aangevallen door fluor
   in onze tandpasta te stoppen.
   Daardoor verkalkt deze klier en verliest zijn functie.
   Dus koop geen tandpasta met fluor !!

    • @Berend – Excuus, je hebt een punt en je gelijk. Doe als ik en onderzoek alles en behoud het goede. Mijn inziens is er nog een vierde optie en welke ikzelf in de tijd heb verworpen en deze is inherent de Hindoeïstische en Boeddhistische leer waarin de mens reïncarneert wel/niet in andere vormen dan het menszijn totdat de verlichte oplost in het grote niets. Persoonlijk ga ik – mocht het je interesseren – voor de eerste optie van de drie genoemden.

     • Vergeet ik nog de vijfde optie: Van leven ga je dood. Na de dood is er niets. We stammen af van de aap. En die aap stamt af van een ééncellige die werd tot een tweecellige, enz.

      Darwin was een vrijmetselaar.

      • En je bent serieus ? Greengo
       Wat ik eerder schreef slaat dus hout .
       Quote”De verkrampte doodscultus en geprogrammeerde angsten” je zit nu weel heel opzichtig te kletsen Greengo.
       Je bent in het verleden low profile gegaan hier omdat je nogal godsdienst fanatiek hier bezig was en kom je met je 5 stellingen??
       Man man kansloos. maar fijne dag Greengo.

  • Lees de Nag Hammadi geschriften (uitgeverij AnkhHermes) en je zult wijzer, veel wijzer worden wie op deze planeet daadwerkelijk de lakens uitdeelt.

 9. Kijk deze video’s eens.

  Erg veel waarheid. Maar haar boek wordt sterk gepromoot en ook een verwijzing naar haar website. Draagt een pruik dus haar verhaal over haar borstkanker lijkt me waar. Is 84 jaar maar ziet er naar mijn idee te goed uit. Is mogelijk zelf onderdeel van het plan.

  https://worldtruthvideos.website/watch/dr-lorraine-day-expose-the-jews-depopulation-plan-for-gentiles_lWEV3JXtqusWLO1.html

  Nog meer vijanden. Alsof we er al niet genoeg hebben:

  https://worldtruthvideos.website/watch/documenting-the-anti-white-hate-rhetoric-you-039-d-better-believe-them_abc8lZt1KC3gzNH.html

  Niet geschikt voor gevoelige mensen die de waarheid niet onder ogen durven/willen zien. Hierbij de opmerking dat ik niet aan angstporno wil meewerken, maar de waarheid is niet anders. Oordeel zelf.

 10. Onderlinge strijd en tweedracht als gevolg. Daar hoef je geen rode pil voor in te nemen. Jullie dienen ongewild het doel. We zijn allemaal in het vizier van het kwaad, laat ons onderling een zijn. Als het geloof in God je positieve kracht geeft is dat goed, noem jij het een pijnappelklier? ook goed. De mens is onderdeel van de natuur in lichaam en geest. Laat beide in contact met de natuur en de hebt je 7e niveau.

 11. De geschetste niveau’s uit ’s mans verhaal zijn die van zijn persoonlijke ontdekkingstocht maar hebben daarom geen universele geldigheid, toch zeker niet qua volgorde.

  Zo zag ik a.g.v. mijn eigen “voortraject” meteen in Januari 2020 (toen ik in China was) meteen niveau 4 in.
  (Derhalve besloot ik mijn terugvlucht te vervroegen en achteraf bleek dit de laatste vlucht van Shenzhen naar Brussel geweest te zijn) (*).

  Pas later leerde ik over level 1. D.w.z. ik sta open voor de gedachte dat bv. de reeds sedert decennia verplichte vaccins tegen Tetanos en Polio mogelijk moedwillig vervuild werden en daarmee de oorzaak zijn van allerhande aandoeningen, waaronder een toenemede prevalentie van autisme.
  Specifiek m.b.t. de covid vaccins (cfr niveau 3) ben ik er alvast wel z.g.a. zeker van.

  Dus om me even tot deze 3 te beperken: bij mij kwam het inzicht in de volgorde 4, 3, 1.
  Ook in de andere punten kan ik me weliswaar vinden maar wat ik wil aangeven is dat de volgorde van Arcy’s ontwakingstraject niet eenduidig voor eenieder vastligt, al zal voor de meesten zijn niveau 7 inderdaad het laatste uit de reeks zijn.

  Verder wel een goed artikel.
  Dank, Rommel, voor het plaatsen.
  (*) voor Monique: uiteraard geen toeval. Via 1 van mijn kleuterdochters heb ik/heeft mijn gezin al jaren een bijzondere band met SSB

 12. Ik denk serieus niet dat het met niveaus te maken heeft…

  Ook niet Goed kwaad.. Duivel God.

  Het is zoals het moet zijn.

  Zonder Duister geen Licht.
  Als je nooit de Duisternis in de ogen hebt aangekeken, zul je ook nooit echt weten wat het Licht is.
  Beide uitersten hebben elkaar nodig.

  Uiteindelijk maken we niets mee wat we niet aan kunnen of zouden willen.

  Het is gewoon dé tijd…

  Dé tijd waarin we als mens een evolutie doormaken; de evolutie van; helder zien in de illusie !

  Niets meer, niets minder…

  Wie niet weet wat dualiteit is en wie niet heeft beleefd dat hij/ zij / THEM/ THEY …..THEIRS….THEYRE… ..etc…… de uiterste kracht uit zichzelf kan halen, zal het nu gaan beleven.

  We SCHEIDEN de dualen …. DARK en LIGHT.
  Negatief.. Positief….

  I’m here for it …

  We hebben nog een weg te gaan !

  Het is op LinkedIn echt een gekkenhuis.. mensen op (persoonlijke) titel vallen elkaar aan.

  En de Religieuzen voelen zich helemaal verheven… ook niet best…

  Kortom; we zullen allemaal met onszelf geconfronteerd worden…. en de sterksten zullen overleven.

  De definitie van sterk is voor iedereen anders.

  4 woorden voor ons allen: we gaan het beleven !

 13. Ik bedoel met: “Ik denk serieus niet dat het met niveaus te maken heeft…”

  Iemand kan vandaag een wake up call hebben en erachter komen dat deze covid hoax er is en big pharma agenda bestaat en de “vaccins” niet veilig zijn etc. En MORGEN ineens in PIZZAGATE verdiepen en de ex-CIA agenten interviews zien..

  M.a.w.; je kan van 0 naar 100 haar in nog geen dag tijd…..

  Als je maar open staat voor het feit dat er : IETS NIET KLOPT

  Gaat het vanaf daar rete snel….

  Veel mensen leven in angst…… (definitie van angst is voor ieder anders !).
  Wanneer zij eruit durven stappen… gaat het HEEL snel……. HEELLLLL snel !

 14. Julian Assanges laatste woorden op camera…intelligent evil space dust. Oftewel de geesten van de Nephelim die op aarde moesten blijven. Donkere krachten werken met de Illuminati (zeggen ze zelf).

 15. Achterlijk kinderlijk gezever over die pillen niv etz.
  Hou toch op!
  Er is er maar 1 je bent wakker of niet je ziet het of niet
  En gezien het gemier en gezever in de comments hebben jullie
  noch een hele weg te gaan om geestelijke bewustwording te verkrijgen.
  Tja het valt niet mee ik weet het maar jullie zijn gestaag op de goede weg.
  En o ja ik ben al wakker sinds ik kon lezen en om me heen ging kijken.
  Tja wat ervaring doet.
  De 1 is vroeg de ander laat niet erg als we er maar komen op dat niv.
  Nog iets!
  En de wereld is zo rond als een knikker gekkies
  Blijf met je beide benen op de grond als je werkelijk wakker wilt zijn.
  Anders slaap dan maar lekker door! welterusten dan maar in de ilusion.

 16. Wij creëren onze werkelijkheid in de polariteit.
  De massa (de balletjes in de quantumsoep) creëert de elite als tegenpool.
  Helaas is de massa ziende blind; de meerderheid eert de groten der aarde (sterren inbegrepen) en het grote geld (lees: macht). Macht corrumpeert.
  De massa geeft haar macht en energie uit handen. De zorgstaat, een instrument van de Cabal, rooft de energie. De elite is een Khazaarse roversbende die de identiteit van haar slachtoffers aanneemt en aldus bespeelt en uiteindelijk de werkelijkheid vervormt tot de illusie waarin we met zijn allen leven en die we trachten geconditioneerd (lees: krampachtig) in stand te houden. Uiteindelijk neemt bijna iedereen uit lijfsbehoud deel aan dit spel. Meer is er niet aan de hand.

 17. Verbijsterend hoor, dit allemaal..Even een ding : als je eenmaal besloten hebt je te gaan verzetten tegen alle huidige complete waanzin van overheden, politiek, het medisch-farmaceutisch kartel etc. etc etc. dan wil dat niet zeggen dat je alle andere oud en nieuwe fanta en waanzin maar weer wel moet omarmen ! Laat me niet lachen ! De platte aarde, regelmatig ontvoeringen door UFO’s, overal zijn al aliëns tussen ons (misschien ben jij er wel een ?!), zwarte gaten als poorten naar andere dimensies (alsof je daar onveranderd in of door zou kunnen…lachen, gieren, brúllen !!!!), de helft van de mensheid schijnt onderhand uit dubbelgangers te bestaan en de andere helft bestaat uit mensenetende kinderverkrachtende bloeddrinkende sadisten en ga zo maar door, het kan niet op…Weet je, er is maar één grote Tegenstander die iedereen ook in zichzelf moet overwinnen om de wereld te redden en die heet : menselijk Egoïsme. op ale niveaus van hoog tot laag, van arm tot superrijk.. Onjuiste interpretaties van de werkelijkheid, weigeren voor waarheid en waarheidsvinding en echte wetenschap te gaan uit angst, vermeend eigenbelang (héél actueel !!), vermeend profijt…enz. enz.
  En er bestaat helemaal geen perverse eensgezinde duivelse top-organisatie, CABAL of hoe je die ook wilt noemen, simpel omdat alle criminele, immorele groepen die er onwaarachtige, tegennatuurlijke, egoïstische, voor natuur en mensheid schadelijke filosofieën op nahouden deze opstelling/instelling vroeg of laat ook altijd onderling jegens elkaar gaan praktiseren..Logisch en ónvermijdelijk en dan vallen ze uit elkaar en gaan elkaar verscheuren…Alleen een eerlijk relatief hoge moraal kan eenheid creëren…Denk maar niet dat je buurman (of jijzelf ?) per se een beter mens is dan ome Bill G. of Ursula de laaienlichtster of welke zogenaamde Cabal-plurk ook…Zij zijn slecht en dom en kortzichtig omdat de grote massa en het gewone volk dat evengoed is. Just simple as that… Pleit voor een wáárheidsreligie, voor éérlijke échte wetenschap op alle gebied, absoluut gegarandeerd ónafhankelijke wetenschappelijke gerechtshoven en rechters die zelf ook altijd bevraagd en getoetst mogen worden, lessen in eerlijk, kritisch en logisch denken bij alle opleidingen enz. enz. Om eindelijk eens alle bullshit en leugens en nonsensfantasieën te ontgroeien.. Amen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in