Een prominente econoom, die voorspelt dat de protesten tegen de kosten van levensonderhoud in Tsjechië en Duitsland zich over het hele continent zullen verspreiden, waarschuwt dat de Europese burgers “laaiend van woede zijn en dat het nog erger zal worden”, bericht Infowars.com.

Zaterdag gingen meer dan 70.000 mensen in Praag de straat op om een einde aan de wapenleveranties en neutraliteit ten aanzien van het conflict in Oekraïne te eisen.

Ook in grote Duitse steden zullen de komende maand talrijke demonstraties plaatsvinden, nu de energierekeningen en de inflatie de pan uit rijzen als gevolg van de sancties tegen Rusland en de te grote afhankelijkheid van groene energie.

“De demonstraties in Praag en Duitsland zijn nog maar het begin. De prijs van gas en bijgevolg van elektriciteit maken de Europese burgers laaiend van woede en het zal nog erger worden,” vertelde de Franse econoom Charles Gave aan Sputnik.

Gave verklaarde verder dat veel Europeanen het narratief niet geloven dat de situatie, die culmineerde in de stopzetting van de gasleveringen aan Europa via de Nord Stream 1 pijplijn, allemaal de schuld is van Vladimir Poetin.

“De Europese regeringen en de Europese Commissie spreken van een “manipulatie” door Rusland, maar de mensen merken heel goed dat het besluit om de invoer van Russisch gas en Russische olie stop te zetten een Europees besluit was, dat door Brussel genomen is zonder zelfs maar te denken aan de gevolgen die het zal hebben voor de Europese economie,” zei hij.

De econoom laakte de Europese leiders voor hun obsessie met net-nul en de klimaatveranderingshysterie, waardoor het continent totaal niet meer zelfvoorzienend is.

  Iran onder vuur!

“De laatste 15 jaar zijn onze Europese leiders in een klimaatgekte geraakt, waarbij ze magische spiegels en windmolens als de oplossing hebben gepromoot. Dat werkt niet. Deze oplossingen vereisen dezelfde capaciteit in gascentrales,” zei Gave.

De econoom verweet de leiders van de globalistische technocraten met klem dat zij de belangen van de Europeanen hebben opgeofferd op het altaar van de verlenging van een oorlog die economische verwoestingen zal aanrichten.

“Zij [de Europeanen] geloven zelfs dat het de slechte Russen zijn die de kraan van olie en gas dichtgedraaid hebben, terwijl het onze eigen leiders in Europa zijn die op domme wijze deze sancties opgelegd hebben die de Europese economie verwoesten. Wij, Europeanen, brengen stagflatie over ons hoofd. Voordat de mensen het beseffen, zal het te laat zijn. Macron, de Duitse Bondskanselier Olaf Scholz, von der Leyen en dergelijke zullen nooit toegeven dat zij fout zaten en excuses aanbieden,” stelde hij.

Zoals reeds gisteren gemeld, bereidt de politie in het Verenigd Koninkrijk zich voor op een wijdverspreide “verstoring van de openbare orde” als gevolg van de crisis in de kosten van levensonderhoud, als de nieuwe premier Liz Truss geen toestemming geeft voor een flinke aalmoes van de regering.

Truss is van plan alle energierekeningen voor minstens twee jaar te bevriezen, ten koste van honderden miljarden ponden, een uitgave die later onvermijdelijk op de belastingbetaler zal worden afgewenteld.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De echte reden achter het streven van de EU om een embargo op Russische olie in te stellenVolg Frontnieuws op Telegram

  Hoeveel de burgers van de NAVO betalen voor de oorlogen van de NAVO

Lees meer over:

Vorig artikelMassale afname van insecten sinds 5G op het Griekse eiland is geactiveerd
Volgend artikelMoment van de waarheid in de Oekraïense oorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

  • Al die verminderde koopkracht geluiden overal en nergens. In alle media.
   Dat iedere Nederlander er op achteruit zal gaan.
   De rijkere klassen die steeds meer denken te moeten klagen.

   Daarom ook al die koopkracht berichten. Zodat de armere klassen medelijden moeten gaan krijgen met
   de rijkere klassen?

   • In politiek zijn wetmatigheden.

    Neem een ramp met een episch center; bv aardbeving.
    Dan kan je op de kaart cirkels tekenen’; rondom het center, alle failie dood en bezittingen weg.
    Naarmate je verder van het center afkomt, kom je in de buitenste ring; daar zijn alleen wat bezittingen weg.

    De internationale hulpverlening richt zich op de buitenste ring; daar zitten de levende stemmers…….

 1. Infowars, de ‘alternatieve media’, zegt gewoon wat ‘ze’ willen : sociale onrust. Zelf gecreëerd natuurlijk.
  De oplossing hebben ‘ze’ al achter de hand hoor : bloedige onderdrukking, voor uw goed…
  Ordo ab chao.

  • Het staat allemaal in detail beschreven in de protocols of the learned elders of zion, een blauwdruk voor joodse werelddominantie, alleen niemand leest het want de koshere Wikipedia en alle andere soorten van media die (((zij))) controleren zeggen dat het een antisemitische tekst is, wat dus betekent dat het authentiek is.

   • Heb het boek 22 jaar geleden gelezen.Moest uit de USA komen en heb er bijna 4 maanden op moeten wachten.Ik snap het helemaal Jerome.Nu de rest nog.

   • Met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid is de jezuïet, vrijmetselaar & medeoprichter van de illuminati op 01.05.1776 Adam Weishaupt (1748 – 1830) de auteur van De Protocollen van de wijzen van Zion.

    • Ron Zwart,
     Sint Ignatius de Loyola, de oprichter van de society of jesus, was een crypto jood. Dat is ‘logisch’ want zij zijn degene die onder andere de katholieke kerk, het christendom al tweeduizend jaar lang willen vernietigen. Dat doen ze als gewoonlijk van binnenuit. De huidige paus is een jezuïet. Verschillende pausen vòòr hem waren joden, zoals Paulus. Die van “bedankt voor de bloemen…” Waarschijnlijk was Adam Weishaubt een frontman voor joodse families met werkelijke macht als de Rothschilds.

 2. De elite gelooft zelf niet in al die onzin. Dit zijn allemaal handvatten, om ons te ontmoedigen.
  Uiteindelijk schieten ze zich zelf in de voet want met alle maatregelen die ze willen nemen, moeten ze wel de medewerking van ons hebben.
  En dat hebben ze niet..

 3. Wij weten allemaal wie de werkelijke schuldigen zijn. Dat is die K*t EU, onze eigen politici, UN, WHO, WEF, World Bank, ECB, IMF, AMERIKA, NATO.

  DE BURGER MOET DE OORLOG VERKLAREN AAN AL DEZE ORGANISATIES.

 4. Het hele sanctieverhaal is sowieso onzin.
  Rusland verkoopt nu enorme hoeveelheden ruwe olie tegen lage prijs aan India. India raffineert de olie en verkoopt die vervolgens tegen exorbitante prijzen aan Europa. Wat betekent dat die Russische olie dus eerst naar India wordt getransporteerd, dan vandaar naar Europe wordt verscheept, waarbij de Europese raffinaderijen ook nog eens worden uitgerangeerd. Maar het blijft russische olie, alleen betaalt Europa er nu het tienvoudige voor.
  Hetzelfde met het gas. In plaats van gas via een pijpleiding van Rusland naar Europa te verschepen gaat het nu via pijpleidingen naar China. Alwaar het wordt bewerkt tot LNG, wat vervolgens per schip naar Europa wordt verscheept. Alweer tegen zeg maar 10x de kosten. Plus dat het hier dan weer via speciale terminals moet gaan om het te kunnen gebruiken.
  Dus wie houden ze hier nou voor de gek? Rusland boycotten door russisch gas en olie via een derde partij te kopen tegen veel hogere kosten, echt briljant hoor. Daar moet je toch echt een linkse debiel voor zijn om zo-iets te kunnen bedenken.

  • Het hele LNG verhaal klopt niet ik maak de onderdelen om lng mee in de schepen te pompen maar maak ze erg weinig er zijn bijzonder weinig schepen uitgerust met deze instalatie´s. dus veel zal het niet binnen komen..

   is ook niet compatible met de meeste branders in cv en gastoestel dus het verhaal van de roverheid wat dat betreft klopt ook niet (uiteraard !!!)

 5. Die paar duizend demonstranten doet ze in Den Haag niets, daar lachen ze om.
  Maar als het er een half miljoen zijn en het neemt alleen maar verder toe dan zitten ze in Den Haag met het zweet tussen hun billetjes. Dan weten ze dat de vlam zo in de pan kan slaan en dan zijn er niet voldoende agenten en militairen want ook steeds meer van hen zullen zich bij het volk aansluiten.

  Een een kudde wilde stieren zijn met niets te stoppen die razen zo over jullie heen heren en dames politici !!!

  • Hun plan is net dat de VS en Europa in brand staan, daar doen ze nu heel hard hun best voor!
   Waarom? Het zal ons gewoon sneller in de problemen brengen.
   Al die politiekers zijn op tijd weg, dat is allang zo afgesproken!
   Hoe je het ook wendt of keert, we zijn steeds de grote verliezers.
   Enige wat wij kunnen doen is vooral onze Phone en internet in de vuilnisbak gooien en al die 4, 5 of 6G afbreken! En dringend voor eigen voedsel zorgen, geen idee hoe we dat gaan doen en niemand komt met een klein voorstel.
   Zie je het dus al gebeuren? We gaan binnenkort liever – na de gifspuit – allemaal braafjes uren in de rij staan met onze voedselbonnetjes, haha
   Hoeveel hebben de boeren al gaan helpen?

 6. Ook een grote schuldige is de Europese Centrale Bank die afgelopen tien jaar duizelingwekkende hoeveelheden geld hebben gecreëerd wat een flinke inflatie heeft veroorzaakt.

 7. Die klimaat gekte heeft geen zak te maken met harder branden van de zon of global warming of wat dan ook voor imbeciliteit die verzinnen wordt, maar met ruimtevaart en de constante vernieling van de beschermende lagen on de aarde heen. (Plat of niet plat, maakt ook geen ruk uit.) Maar zolang iedereen meelult met de klimaat gekte, missen we daar ook de boot. Tot het dus daar ook te laat voor is.

  We hebben nog maar 8 jaar voor dat de parasieten de zon gaan blokkeren om door te kunnen gaan met het slopen van het dak van ons huis. En dat zit er dus achter. Let maar op en onthoud dit wat ik al heel lang zeg. Ja ja complot.

 8. Ik heb nu net een proefberekening gemaakt via Energie direct “regelneef” : ik had een heel laag gas en stroom verbruik, heb dus geen tv, doe heel kort douchen en maximaal twee keer per week wasmachine aan, geen droger, geen vaatwasser, veel led spaarlampen, een afgetakelde laptop een mobieltje met adapter, en ik scoor een verbruik dat de afgelopen 4 maanden na meteropname nog lager is geworden en mijn nieuwe advies voorschot per maand is van 100 naar de nieuwe normaal index van…..515 per maand. Met mijn inkomen is huur en gas en stroom dus einde rit. Zelfs bij miniem gebruik. Zuinig leven maakt dus geen fuck uit. O, ik heb een Senseo….dat zal de oorzaak zijn. We zijn klaar met alles nu….

  Ik weet nu dat er miljoenen mensen in dit land zullen zijn die dit jaar of begin volgend voorjaar failliet zullen zijn, en dakloos daarna als de deurwaarder komt. Dan is er gezwegen over de prijzen van voedsel en andere levens noodzakelijke troep. Er zullen vele zelfdodingen zijn, gezins drama’s etc. Dit alles is Volledig te danken aan de politici die de WEF agenda aan het uitvoeren zijn….Niks boos stout Rusland, dit is volledig veroorzaakt door lui zoals Rutte en Kaag, met dank aan hun VVD en andere achterban. Dat zijn de schuldigen.

  Wat ga ik doen? ik ga me nu beraden op de toekomst, maar mocht ergens de opstand en het verwijderen van Rutte en strontzooi beginnen, maak me wakker…..ik neem het touw mee en zalzeker helpen met de knoop te leggen….de energiemaatschappij kan er niks aan doen dat die bedragen absurd zijn, die maken wel nu superwinsten maar dat is hun pech….als iemand de directeur of directieleden weet te wonen van een van die bedrijven, graag adres, ik heb ernstige behoefte met iemand te praten over dit probleem van verraders die hun eigen volk kapot maken en de hulplijn is al overbelast…..

  Maak me wakker voor de revolutie. Dat tuig moet verdwijnen, ze slopen het land en het volk erin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in