Duizenden Twitteraccounts berichten over de bijwerkingen van de booster nadat zij pijnlijke symptomen hadden ervaren, waaronder ernstige koorts, zweren en lichaamspijn – naast andere symptomen. Deze bijwerkingen blijken veel wijder verspreid te zijn dan oorspronkelijk gedacht, bericht Dailyveracity.com.

Dit komt slechts enkele dagen nadat we berichtten over de duizenden mensen die spijt betuigden nadat ze de COVID-prik hadden gekregen, en verklaarden dat de bijwerkingen van de prik erger waren dan COVID, zie hier het Frontnieuws artikel Prikspijt: Duizenden op Twitter “Betreuren vaccinatie” – “Bijwerkingen erger dan COVID”.

Om u een idee te geven van de omvang van de bijwerkingen, volgt hieronder een lijst van personen die door de booster “onder hun kont wordt geschopt.”Het is belangrijk op te merken dat deskundigen het erover eens zijn dat dit verschijnsel bij geen enkel ander vaccin voorkomt. Geen enkel ander vaccin op de markt lijkt ervoor te zorgen dat de meerderheid van de ontvangers ziek wordt en griepachtige symptomen of erger krijgt na vaccinatie.

In het voorjaar van 2021 berichtten talloze lokale nieuwszenders in het hele land over massale sluitingen van scholen omdat leraren en ander personeel bijwerkingen ondervonden van de tweede dosis van het Covid-19-vaccin.

In wat een wijdverspreid fenomeen leek te zijn dat zich normaal niet voordoet na enig ander vaccin, meldden leraren in het hele land zich ziek wegens reacties van zowel het Pfizer en Moderna MRNA-vaccin, als het vaccin van Johnson & Johnson.

Volgens recente berichten kondigde CDC-directeur Rochelle Walensky belangrijke taalveranderingen aan bij het agentschap met betrekking tot booster prikken.

  Hier is meer bewijs dat COVID "vaccins" MILJOENEN mensen hebben gedood

Walensky zei dat, hoewel het agentschap niet van plan is de definitie van “volledig gevaccineerd” te wijzigen, Amerikanen niet worden beschouwd als “up to date” met hun vaccins tenzij zij ten minste één boosterdosis hebben ontvangen, zie Frontnieuws De bloedvergiftigden moeten regelmatig booster krijgen om “up to date” te zijn, “taal wordt gekanteld” en “volledig gevaccineerd” wordt niet meer gebruikt.

De opmerkingen zijn in strijd met een eerdere verklaring van Dr. Anthony Fauci, die onlangs heeft gezegd dat het veranderen van de definitie van volledig gevaccineerd om booster prikken op te nemen een kwestie is van “wanneer, niet of”.

De verschuiving volgt op het feit dat het adviescomité van de FDA in een stemming van 16 tegen 2 met een overweldigende meerderheid tegen een COVID-19 booster-vaccinatie met voor personen van 16 jaar en ouder heeft gestemd.

Na de stemming van de FDA tegen boostervaccinaties voor de meeste Amerikanen, drong de medisch hoofdadviseur van het Witte Huis, Dr. Anthony Fauci, erop aan dat dit “niet het einde van het verhaal” was, twee dagen nadat het wetenschappelijk panel het plan van de Biden-regering op zijn kop leek te zetten.

Fauci’s voorspelling blijkt vooruitziend te zijn, aangezien miljoenen Amerikanen reeds een ongeoorloofde boosterdosis hebben gekregen of bezig zijn hun boosterdosis te krijgen om “up to date” te blijven, zoals de CDC nu aanbeveelt.Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vanaf de leeftijd van 13! Lange lijst van “plotseling” overleden of ernstig zieke sportersVolg Frontnieuws op Telegram

  Noorse man gedwongen opgesloten in psychiatrische afdeling voor delen van Covid "samenzweringstheorieën" op Facebook
Vorig artikelArtsen: We zien dat kankers als wildvuren uitbreken na het vaccin
Volgend artikelBurgemeester vaardigt decreet uit om Duitse vaccincritici dood te schieten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

  • 4e ook niet en de rest van je leven die shots nemen zullen ze ook gaan doen…totdat er een echte longarts een real life video maakt en zo laat zien dat er geen corona virus in een verse besmette patient zit….!!!al gezien?? al ge-isoleerd?? en > waarom alle medicijnen die kennelik goed helpen zoals ivermectine wegnemen?? wanneer gaat daar iemand voor opstaan????kennelijk welke petitie ik ook teken de rechters keuren het af

   • Er is geen twijfel over dat dat virus bestaat, lab of natuurlijk ontstaan , maar de paniekzaaierij is gedaan met overdreven cijfers om die spuiten uit te delen, Men had gewoon een dwingende verplichting uit moeten delen ,voel je ziek of koorts blijf 10 dagen thuis .
    was het probleem al lang opgelost geweest, maar omdat ze hardnekkig doordrammen moet het wel duidelijk zijn dat ze een agenda afwerken.

 1. @K, ja, maar overheid en MSM zeggen dat het goed voor je is. Je wordt niet meer ziek van het vrius en kan geen andere mensen meer besmetten. Wees sociaal en niet egoistisch. He kinderen, jullie willen opa en oma toch niet vermoorden? Yep, idioten…

 2. Ondanks alle bijwerkingen gaan ze straks ook massaal hun vierde grafeenspuitje halen want de witte jassen zeggen immers dat die gifspuiten veilig en effectief zijn.

  • Ja ik had er nog een aan de foon laatst erg overtuigt van de werking van het gemodificeerde virus..werd allemaal uitgescheden door het lichaam,niets aan de hand> geen last van spike-eiwitten> maar op de vraag dat er ok grafeenoxide inzit en dat dan alles kapotmaakt in je aderen…geen antwoord> er ware al reeds 5 miljoen aan corona gestorven>> conform welke info-bronnen… enfin de foon werd snel opgehangen met lul-smoes.Kwam iemand langs en vroeg aan mij:??zeg je bent toch geboosterd>>> tuurlijk joh ik booster eroplos in de toiletpot en toen kapje werd opgezet een en al kortademigheid >> was een gezonde automonteur…
   Heb nog wel ff mede gedeeld dat je geen vergif moet in laten spuiten

 3. Als je nu eens ziet wat voor types dit allemaal zitten verkondigen dan is het gewoonweg lachwekkend hoe achterlijk men wel niet is.
  Twitter is nu eenmaal de digitale shithole van het internet, net zo erg als Tumblr dit ooit was.

  Langs de andere kant is het dan wel enorm triest dat ze zich zo laten “martelen” zullen we maar zeggen.
  Ik zal straks nog een gebed doen voor hun compleet verdwaalde zielen…

 4. Niemand van al deze gasten kan zeggen dat ie niet gewaarschuwd was. Had maar geluisterd naar de “complotgekken”en de “wappies”. Nu is het te laat.

 5. 1 woord: z o r g w e k k e n d.

  Ik kan er maar niet over uit hoe de mensheid (zichzelf) wordt vernietigd!!!!
  Dit is toch walgelijk?
  Al die mensen, al die klachten, van binnen en buiten… rotten WEG!!
  We kunnen potverdorie NIEMAND die geprikt is vertrouwen!!
  Als in; we hebben geen idee wat er allemaal in geïnjecteerd is.
  Een normaal leven met de hele club “mensheid” is echt verleden tijd.

  Een kennis van mij heeft me uitgenodigd voor zijn verjaardag afgelopen zondag. Ik vroeg gelijk of er mensen kwamen die geprikt zijn en hij zei Ja…. even denken.. ja..toch wel een paar.
  Waarom ik gelijk zei; dan kom ik niet.

  Waarop hij zei; ok..kom je dan een week erna? Dan reinig ik mijn huis..

  Super aardig maar serieus; ik heb echt een héél slecht gevoel over dit alles wat er gaande is.
  Het is elke keer een thriller die MET DE DAG erger wordt!!!!

  Ja sorry hoor… ik word hier helemaal panisch van.. het idee dat iedereen van binnen en buiten wegrot en van alles met zich mee draagt.
  Ik WAS AL vies van mensen van nature…. en ik heb het al niet op non-hygiëne of gebrek aan persoonlijke verzorging (ik word gewoon heel blij van zelf verzorgende mensen en mooie stralende uiterlijkheden, en zuinig zijn op jezelf… en dat alles wordt nu al he-le-maal de kliko ingepleurd door en bij die mensen!!) maar nu met al die zweren (herpes o.a.!!!!!) en verborgen (!! want vele durven zich niet eens zich erover te openbaren! Uit schaamte… dus verzwijgen ze nu helemaal van alles voor de niet-geprikten… oh man.. wees ajb zo voorzichtig en zuinig op uzelf allen!!!!) interne, en externe lichamelijke aandoeningen…blijf ik zo ver als mogelijk uit hen buurt!!

  Zucht.

  • Oh brrrrrrr… ik mag er niet aan denken. Ik had al zo’n hekel aan dat zoenen, en handen schudden, en die viezige voorkomens (zoals die voetbal kerel met die vettige snor en vettige haren bijv.) En nu zijn de medemensen gewoon aan het verschimmelen en fermenteren van binnen uit. Ik weet ook niet wat ze uitscheiden, en of ik er door besmet raak. Ze vertellen dat ze gordelroos hebben, de gruwel. Ik kom zo weinig mogelijk meer in contact met de nieuwe griezels. Tsja, het is spijtig van het diersoort, maar het gaat er aan. (oh, en dan kijken ze naar je alsof je een melaatse bent omdat je niet meedoet met de waanzin, terwijl je blaakt van gezondheid.)

   Hier nog een leuke – haal gauw je boesters!!!
   https://www.webmd.com/lung/news/20210513/coronavirus-lingers-in-penis-and-could-cause-impotence#1

  • Ja, slim gedaan he… sterfte geleidelijk laten oplopen, dan valt het niet op, en trapt iedereen er in. Ze slikken toch alles, die debielen, ook de frikandellen.

    • Nou, niet te lang wachten, voordat Magere Hein Kuipers ook op ons afkomt met zijn spuit. Die Kuipers is ook knettergek. Of is de verwachting dat de coronapas-houders nu binnen afzienlijk korte termijn bezwijken, en dus niet meer gaan zeiken over hun groene vinkje… Lichtje uit… toedeloe… vinkje met pootjes omhoog.

    • p.s. wat is jouw verwachting? Ik denk dat de kudde die boester gewoon gaan nemen, hup, groen vinkje ze kunnen weer reizen. En dan worden ze gelokt naar de 4, en de 5e, en geleidelijk loopt het op. Deze keer mogen ze weer vliegen, met de 4e mogen ze mss een kist in. Een ander pas met de 5e. Zo valt het niet op en doet iedereen mee.

     • De haken hangen al klaar voor de schapen .
      Gerucht 500.000 niet op tijd geboosterde raken binnen kort hun vink kwijt . Er is een ongeloofelijke hoeveelheid klootloze gasten
      met een enorm tekort aan wilskracht .
      Ik had als jochie een droom( is altijd bij gebleven) een haag van mensen aan beide zijden die met haken bijlen en messen klaarstonden . En ik moest er doorheen ..
      Nu ik terug kijk op mijn leven zie ik wel degelijk de lidtekens die ik heb opgelopen door mensen ! Ik kan niet uitleggen hoe ik mij voel , ik kijk toe en alleen nodig verzet . Verre van gelaten maar
      het is anders geworden . Vroeger kwam je met de deur onder je arm binnen 🙂 nu klop ik netjes aan .
      Ben idd ook van de vorige eeuw en bewust dat ik waarschijnlijk in mijn leven de eindtijd ga mee beleven , 😀
      Mijn meisje denkt er ook zo over , eigenlijk leven we van dag naar dag . Gelukkig hebben we de foto’s nog 😛

 6. Een hele generatie verslaafden aan een middel dat de lichaams immuniteit zeer verlaagd op een dusdanige wijze dat men nergens meer tegen bestand is alleen in hoge uitzondering houd het wat virusjes tegen> als die al zouden bestaan? heb je er helemaal niets aan.. want in het ziekenhuis kom je op de IC en daar lig je dan in coma of erger.. al je vrijheden verdwenen

 7. Als 90% van de bevolking ziekteverschijnselen gaat overhouden is het misschien niet slecht dat ze de korte pijn hebben. Dat is goed voor de overige 10% als voor hen zelf die anderd op een lange termijn afzien.
  Ik vraag mij af hoeveel taksen naar de gezondheidssector gaan. En hoeveel dat (tijdelijk) zal pieken tot een bepaald moment dat er genoeg zijn heen gegaan…
  Stel je eens voor dat meer dan 9/10 van de mensen dood valt door die vaccins, 5G,… hoe zal de maatschappij er dan uitzien en waar gaat men al die mensen begraven…

  Wat gaan de mensen dan doen die overblijven? Alles wordt 90% gerudceerd, productie, enorm veel leegstaande huizen (misschien al beginnen speculeren om nu iets te huren en daarna pas te kopen, haha)

  • Ik denk als de helft van de wereldpopulatie het leven laat door het safe and effective”vaccine”!! Is de woningnood ook meteen opgelost neem ik aan.

 8. Wat heel opvallend is voor mij, is dat iedereen maar dan ook iedereen “KICKING MY ASS” heeft geschreven, vind buiten mij niemand dit op zijn minst “vreemd”???

  • Ja, dat viel me ook op. Het is een bekende uitdrukkking, maar dat iedereen die gebruikt in hun berichtgeving is inderdaad apart. Je zou denken dat er een keuzevraaglijst stond. Het is goed mogelijk dat dit typerend taalgebruik is voor debielen. En zeker voor spuitverslaafde debielen.

  • De auteur van dit artikel heeft waarschijnlijk op deze termen gezocht op Twitter, daarom staat het in het vet.

   • Hoi 3x gevaccineerd schaap en ok! Lijkt er op dat jij een geslaagde GMO gaat worden (gedigitaliseerde mens). Welcome to the NWO!

    Maar ik heb nu 1 vraag – is het mogelijk om mensen met rust te laten…? En daar bedoel ik mee die ouwerwetse Aardlingen die geen GMO willen worden. Dat zijn die zeurpieten die men “wappies” noemt en overal buiten sluit, zgn omdat ze een “gevaar” zijn voor de samenleving etc, die zgn “ongevaccineerden”. Je weet wel wat ik bedoel – de zondebok van de “pandemie” die het lastig maakt voor de intrede naar de NWO en de volledig gedigitaliseerde mens. De reden waarom ik het vraag, is als de volledig gedigitaliseerde mensen die ouwerwetse Aardlingen nu gewoon niet meer lastig vallen, dan kunnen we zij aan zij op de Aarde bestaan. Jij als volledig gedigitaliseerd mens boft dan met al je fijne voordelen die met de NWO komen, en de ouwerwetse gasten moeten het maar uitzoeken. Het enige dat we willen is met rust gelaten worden om ons trieste bestaan als niet-gedigitaliseerde uit te zitten.

    Hoe zij jij dit? Zij jij dit als een mogelijkheid, en is dit voor jou persoonlijk te doen?

    Let wel, om “volledig gedigitaliseerd” te zijn, moet je nog een aantal boesters nemen. Ik hoop voor je dat die ook prima werken net zoals nu, zonder de ellende die velen ervaren. En ik wens je verder een aangename toekomst als volledig gedigitaliseerd mens in de komende NWO, en ik gun hetzelfde voor de ouderwetse Aardlingen.

    Groetjes en au revoir, de Immortal.

 9. Dat is een ass-challenge?
  Ze gaan iig meer van die ass-boosters krijgen tot ze er bij neervallen.
  Ben je up-to-date zoals je Windows dan kan je in de zomer op reis gaan… dus doorbijten.
  Een normale mens weet hoe effectief je natuurlijk immuunsysteem werkt!
  Die weet dat je een natuurlijk immuunsysteem niet kan of mag blijven pushen, die gaat dan in overdrive of krijgt een burn-out! En wat dan? Dan ben je een kat voor de vogel en niet andersom.
  Maar zolang het maar een ass-challenge is valt het best mee zeker?

 10. Ik vraag me of al die geboesterde mensen nou echt afsterven binnen aanzienlijke tijd. Ik denk niet dat het de bedoeling is om een hele meute af te laten sterven. Ik denk dat het de bedoeling is om zvm mensdieren ingespoten te krijgen met digitalisering zonder dat ze afsterven. Maar de rotzooi moet wel werken, en hij werkt kennelijk nog niet goed. Dus de boesters dienen er voor de juiste mix in te spuiten, zodat de Ingespotenen overeind blijven, en goed gaan werken. De grafeen troep en andere digitalisering in de spuit (o.m. de zooi die de pijnappelklier buiten werking moet stellen – ik herhaal, dit is 1 vd belangrijkste elementen van de gifspuit) moeten goed werken zonder het creatuur te doden, anders heb je er niks aan. Anders kun je ze niet aan je satelliet koppelen, als Mens 2.0. Ik denk eerder dat ze gaan afstompen, ipv afsterven, een soort van gevoelloos worden, of dociel (ja nog erger dan ze al zijn). En als er na 7 boesters nog een partij overeind staat, dan zijn dat de Geslaagden die aan de satelliet mogen hangen. De rest is dan als slijm op de landbouw gesproeid (zie het FN artikel over de water crematie – Soylent Green). Dus het programma gaat nog een paar jaar duren, om al die boesters er in te krijgen. En dan lichten de satellieten op aan het hemelgewelf als circus attracties waar het plebs op af komt. En alle Gedigitaliseerden die nog overeind zijn, die krijgen dan een ereplaatsje in het spookhuis. Die mogen meedoen met de rest van het programma. Ik denk dat het nog een paar jaar duurt, maar kan eerder als de schapen goed mee doen, en als er meer schapen gaan meedoen. Want de sterfte gaat ook door. Het is alleen niet mogelijk om te voorspellen wat de sterfte gaat worden onder de vaxxies, dus er moeten nog steeds meer niet-vaxxies bij, om toch maar genoeg Gedigitaliseerden over te houden. Het plan is om er maar zoveel over te houden (dat zal dan wel dat getal op die georgia guidestones zijn, of zo…), maar je moet de kudde later ook in stand zien te houden. En hoe gaan ze dat doen? Want de kudde kan niet meer reproduceren, en dat zullen ze niet eens meer willen, want ze zijn zo dociel geworden.. dus menselijke driften bestaan niet meer. Dus hoe krijg je nieuwe Gedigitaliseerden? Broedkasjes a la Huxley… en waar komt het genetisch materiaal vandaan? Van de WEFfers die de Young Global Leaders zijn? Moeten die wat genetisch materiaal neerleggen om een nieuwe Gedigitaliseerde te bouwen? Ohhhhh… de toekomst is zo ziek…..Dankzij de Zio-paten.

  • p.s. vergeet ook niet waarom er zo driftig op zwangere vrouwen getest werd – welke allemaal hun vrucht verloren; een klein onschuldig mensje, klaar om het zonlicht te zien, het water te voelen, de lucht in te ademen, met lieve oogjes de wereld in te nemen… oh zo ziek dit alles! Dus, wat gaat er gebeuren? De nieuwe geboortes worden meteen gedigitaliseerd, al in de broedkas. Want daar zijn ze nu vast mee aan het experimenteren! Achter de schermen zijn ze ongeboren feutusjes aan het inspuiten. Yes yes yes! Klaar voor de Great Reset van de Zio-paten. Met het vernielen van de pijnappelklier is er ook geen behoefte meer aan daglicht voor de ogen, vandaar mss zwart? Of super grote pupillen ten gevolge van, om toch maar enig licht binnen te krijgen. Maar de natuurlijke energie mogen ze niet meer krijgen. Want anders voldoen ze niet aan het Zio-patische ideaal. Ziek, ziek ziek.. de Zio-paten zijn echt zo f’g ziek…

   • hihi… maar het is echt zo, hè, ze worden niet “gevaccineerd” ze worden “gedigitaliseerd” met die rotzooi. Dat moet nu maar es uit de kast komen! Dan kunnen we nog eens gewoon praten en de draak in de ogen kijken. En dan weet iedereen waar hij aan toe is. Ik durf te wedden dat er heeeeeeeel veel zijn die GMO willen worden, gedigitaliseerd mens v2.0. De gemakken!!! De gemakken van het gedigitaliseerd mens zijn!!! Daar moeten ze het eens over hebben, en dan komen die schapen toch blatend aan gerend!! Booster me up poppa!!

 11. “”een klein onschuldig mensje, klaar om het zonlicht te zien, het water te voelen, de lucht in te ademen, met lieve oogjes de wereld in te nemen”” Ik moest hullen toen ik dit van je las, het is ook niet te begrijpen hoe iemand zo slecht kan zijn, maar dat is hetzelfde dat het niet te begrijpen is wie een lief klein baby’tje kan misbruiken voor satanische rituelen/offers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in