Pixabay

Drie Amerikaanse militaire klokkenluiders hebben gegevens onthuld die een dramatische achteruitgang laten zien in de gezondheid van soldaten tijdens de uitrol van het Covid-vaccin in 2021. Veel jonge mannen en vrouwen zijn uit de trainingsprogramma’s gestapt met plotseling uitbrekende tumoren, auto-immuunziekten en hart- en vaataandoeningen, schrijft Neville Hodgkinson.

De gegevens ondersteunen en versterken de bezorgdheid dat de vaccins het hart en het zenuwstelsel kunnen beschadigen, miskramen kunnen veroorzaken en zelfs kanker kunnen uitlokken.

De Amerikaanse advocaat Thomas Renz, die cliënten vertegenwoordigt die zich verzetten tegen vaccinatieverplichtingen, vertelde vorige week aan een onderzoek in Washington dat de klokkenluiders, allen artsen, hun informatie uit de Defence Medical Epidemiology Database (DMED) hadden gehaald nadat zij en andere medische collega’s in het leger een alarmerende toename hadden opgemerkt van kwalen waarvan zij vreesden dat ze verband hielden met vaccins, maar dat zij werden ontmoedigd om vragen te stellen. Het was deze klinische ervaring die hen ertoe aanzette verder onderzoek te verrichten.

Luchtvaartveiligheidsofficier Lt. Kolonel Theresa Long, Dr. Samuel Sigoloff en Lt. Kolonel Peter Chambers maakten hun bevindingen bekend onder de Military Whistle-blowers Protection Act. “Alle drie hebben ze mij deze gegevens gegeven in verklaringen waarin stond dat dit op straffe van meineed is,” zei Renz. Wij zijn van plan dit aan de rechter voor te leggen.

Hij sprak tegen het einde van een vijf uur durende paneldiscussie door een groep van wereldvermaarde artsen en medische deskundigen die door de Republikeinse senator Ron Johnson waren bijeengeroepen om de wereldwijde reactie op de pandemie te onderzoeken.

Voor het eerst in zo’n groep op hoog niveau bespraken verschillende deskundigen signalen van een kankerrisico als gevolg van de Covid-prikken en de mechanismen die daaraan ten grondslag zouden kunnen liggen.

DMED is een op het web gebaseerd instrument dat codes bevat voor elke medische diagnose die door het leger wordt ingediend voor factureringsdoeleinden van de verzekering. De artsen hebben gezocht naar codes voor aandoeningen en verwondingen die verband zouden kunnen houden met de injecties, waarbij ze gegevens van 2016 tot 2020 hebben gebruikt om een vijfjarig gemiddelde vast te stellen, en dat hebben vergeleken met de totalen voor de eerste tien maanden van 2021.

  17.000 artsen en wetenschappers eisen dat degenen die verantwoordelijk zijn voor de georkestreerde COVID-pandemie aansprakelijk worden gesteld

De cijfers hebben betrekking op diagnostische codes en niet op individuele patiënten, van wie sommige bezoeken zullen hebben afgelegd die aanleiding hebben gegeven tot het invoeren van meerdere codes.

Toch zijn de stijgingen verbluffend.

Het gemiddelde over vijf jaar voor miskramen, bijvoorbeeld, was 1.499 vermeldingen per jaar. Er was geen toename in 2020, toen Covid arriveerde. Het cijfer voor 2021 was 4.182, een stijging van bijna 300 procent.

Een soortgelijke stijging was te zien bij kanker, van een vijfjarig gemiddelde van 38.700 tegen 114.645 in 2021.

Diagnostische codes voor neurologische problemen stegen nog dramatischer, met 1.000 procent van een basisgemiddelde van 82.000 tot 863.000.

“Op onze militairen wordt geëxperimenteerd, ze raken gewond en worden soms mogelijk gedood”, aldus Renz.

Andere cijfers uit de database, onthuld in een daaropvolgend interview met beleidsanalist Daniel Horowitz, zijn onder meer:

• Myocard infarct (hartaanval) – 269 procent stijging

• Bell’s palsy – 291 procent toename

• Aangeboren misvormingen (voor kinderen van militair personeel) – 156 procent toename

• Onvruchtbaarheid bij vrouwen – 471 procent toename

• Longembolieën – 467 procent toename

Renz vertelde Horowitz dat dit slechts “het topje van de ijsberg” is, aangezien de codes exponentieel zijn toegenomen in tal van andere diagnosecategorieën. Hij zei dat de aantallen in alle voorgaande jaren opmerkelijk gelijk waren, maar omhoogschoten toen de vaccins in 2021 werden gedistribueerd, zelfs als de maanden november en december buiten beschouwing werden uitgerold.

Een spreadsheet met meer dan 100 categorieën werd vóór de hoorzitting van vorige week gedeeld met Senator Johnson en zijn staf.

Een van de klokkenluiders vertelde Horowitz dat artsen in alle takken van de strijdkrachten waren geïntimideerd om mogelijke bijwerkingen van de vaccins niet goed te onderzoeken: “Andere militaire artsen zullen naar voren moeten treden en hun ervaringen moeten delen om de enorme omvang van deze beschuldigingen volledig te kunnen vaststellen en een volledig onderzoek te kunnen instellen,” zei de arts.

Senator Johnson zei dat zijn kantoor het ministerie van Defensie en de regering-Biden heeft laten weten dat ze de gegevens moeten bewaren en onderzoeken.

“De toename van kanker is iets waar ik al maanden over hoor,” zei hij. “Eerlijk gezegd heb ik mensen verteld dat ik denk dat het publiek daar nog niet klaar voor is. Maar dit is beangstigend.”

  Waarom willen de "gevaccineerden" een OORLOG met Rusland, maakt het vaccin de mensen gemakkelijker beïnvloedbaar voor de propaganda van de MSM?

Panellid Dr. Ryan Cole, een patholoog, zei dat hij een vroeg signaal zag van een toename van sommige virusaandoeningen tijdens de massale uitrol van het vaccin, en dat hij nu meer van bepaalde soorten kanker zag. Beide stijgingen zouden kunnen wijzen op een negatief effect van de vaccinatie op het immuunsysteem.

“Ik ben gecanceld, ik ben belachelijk gemaakt, ik ben verguisd omdat ik dit zeg, maar ik kan de waarneming niet ontkennen …. Ik zie deze vreemde, stabiele kankers als als wildvuren uitbreken, na het vaccin. Het gebeurt,” zei Cole. Andere specialisten meldden nu ook een toename van kankers. Federale financiering was nodig om uit te zoeken wat er werkelijk aan de hand was.

Hij voegde daaraan toe: “Het is bijna onmogelijk om subsidie te krijgen voor iets dat met de vaccins te maken heeft, omdat ze “perfect, veilig en effectief” zijn.”

Senator Johnson zei dat het veiligheidssignaal dat hij had ontvangen afkomstig was van verpleegkundigen uit het hele land, die contact met hem opnamen om te zeggen waarom ze het vaccin niet zouden nemen. Zij zien deze patiënten, hun kankers zijn in remissie, en plotseling – boem, bloeien ze weer op.

Het kankerrisico wordt gesignaleerd in een gedetailleerde analyse die deze maand is gepubliceerd door Dr. Stephanie Seneff, een senior onderzoeker van het Massachusetts Institute of Technology (MIT), met de Amerikaanse top hartspecialist Dr. Peter McCullough als co-auteur.

De meeste Covid-vaccins injecteren reepjes genetische instructies die onze lichaamscellen ertoe aanzetten het spike-eiwit te produceren, een kenmerk van het genetisch gemanipuleerde SARS-CoV-2-virus dat het tot een gevaar voor de mens maakte. Het idee was dat door het immuunsysteem te stimuleren antilichamen tegen dit eiwit aan te maken, de prik de schade zou beperken die wordt aangericht wanneer we in contact komen met het eigenlijke virus. Er is enig bewijs dat dit gebeurt, hoewel het effect snel wegebt.

Het vaccin heeft echter wijzigingen in zijn mRNA die op zichzelf de toxiciteit van het eiwit kunnen verhogen. Hierdoor wordt het geïnjecteerde materiaal aan de cellulaire afweer onttrokken, neemt de productie van de eiwitten toe en houden zij langer aan.

  Studie: COVID-19 vaccins VERHOGEN sterfgevallen en ziekenhuisopnames door COVID-19 gebaseerd op analyse van meest-gevaccineerde landen

Seneff zegt dat het resultaat van deze veranderingen een heel andere immuunrespons op de vaccins is dan bij natuurlijke blootstelling aan het virus. De prik verstoort de biochemische signalering die essentieel is voor een gezond immuunsysteem. Het verstoort ook de regulerende controle van de eiwitsynthese en het bewaken van kanker, waardoor tumorgroei waarschijnlijker wordt.

“Kanker is een ziekte waarvan algemeen wordt aangenomen dat het maanden of, vaker nog, jaren duurt voordat een eerste kwaadaardige transformatie in een cel leidt tot de ontwikkeling van een klinisch erkende aandoening,” schrijft zij. Aangezien meldingen van ongewenste voorvallen binnen enkele maanden of dagen na de prik worden geregistreerd, “lijkt het waarschijnlijk dat de versnelling van de progressie van kanker na vaccins een moeilijk te herkennen signaal zou zijn. Bovendien verwachten de meeste mensen niet dat kanker een ongewenste bijwerking is dat door een vaccin kan worden veroorzaakt.”

Toch blijkt uit een analyse van de VS-databank van ongewenste bijwerkingen dat deze een toename van een breed scala van kankers laat zien, “en dramatisch zelfs”. Zo zijn er bijvoorbeeld drie keer zoveel meldingen van borstkanker na een Covid-vaccinatie als voor alle andere vaccins in de afgelopen 31 jaar. En meer dan zes keer zoveel meldingen van lymfeklierkanker waarbij B-cellen betrokken zijn, een type witte bloedcel dat een sleutelrol speelt in het immuunsysteem.

Kanker van de alvleesklier, de lever, de prostaat, de dikke darm en de eierstokken komen ook allemaal op abnormale niveaus in de databank voor.

De auteurs concluderen dat de mRNA-prikken onmiddellijk moeten worden stopgezet, in afwachting van verder onderzoek naar de mogelijke schade. “We overdrijven niet als we zeggen dat miljarden levens op het spel staan. Totdat onze volksgezondheidsinstellingen doen wat juist is in dit opzicht, moedigen wij alle individuen aan hun eigen beslissingen te nemen op het gebied van gezondheidszorg, met deze informatie als een bijdragende factor.”


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

WHO geeft eindelijk toe dat Bill Gates’ “vaccine” Polio in Afrika verspreidtVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelJouw lichaam… hun slagveld: COVID “vaccins” zijn biologische oorlogsvoering via 5 grote fronten
Volgend artikelDuizenden tweets “Boosterprik is Kicking My Ass” – Ontwikkelen onmiddellijk na de prik ernstige koorts, zweren, lichaamspijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. En je mooi klaar mee, ben je in het bezit van je welverdiende groene vinkje op je goed gedrag pasje, loop je een ernstige ziekte op om je surrogaat vrijheid terug te bemachtigen? Mijn god…

 2. Ik schrik toch van al die dingen die ik lees. Vandaag weer bericht van iemand met een Tia. Het gaat maar door. En de aantallen zijn vele vele malen hoger dan eerder.

 3. Ja zeg ,wat = er nu in vredesnaam waar van al die cijfers????????????????????????????????
  het oneerlijke mediabedrijf AD geeft valse info over Covid19>> gebaseerd op artsen die van alles bij elkaar liegen omdat ze de werkelijkheid van een zeer ongezonde mensheid niet aankunnen??Trouwens.als ze deze onzin als huisarts verkopen omdat ze geld krijgen voor de vaccins >is juridisch erg lastig aan te pakken… bovendien men schrijft medicijnen voor die de ziektes in stand houden en ook daar word weer aan verdient!!!
  Het word tijd dat er een rechter opstaat en zegt dat het genoeg is met valse info verspreiden> kennelijk zijn die ook allemaal oud en bang… want de dokter weet het zogenaamd?? heb je wel eens de meeste doktoren goed bekeken> allemaal slechte gelaatskleur en echt al oud voordat je 70 bent

  https://www.nu.nl/coronavirus/6181360/sterfte-door-covid-19-in-derde-kwartaal-2021-veel-lager-dan-eerste-half-jaar.html

 4. Let op wij gaan dansen op de spuiten van Janssen zij Hugo ja dan wel op je graf een spuit is het zelfde dan de elektrische stoel allen van de spuit heb je wat langer plezier als ik de cijfers zie van de dode door de spuit heb ik alle reden om te lachen gevaccineerde zijn dom maar ook de nieuwe NSB’ers van deze eeuw het is dan ook maar goed dat zij zich zelf zijn op aan het ruimen je kan ze beter kwijt zijn dan rijk is mijn mening.

 5. Mijn broer is vorige maand overleden hij had het op zoveel plekken zitten behalve zijn nieren niet ik ben er erg van geschrokken zo snel is dat gegaan hij had ook 2 vaccins gehad

 6. Als straks alle europese legers kanker hebben, wat hebben ze dan nog in Oekraine te zoeken?
  Leg dit eens uit.
  Of zullen straks alle geimporteerde hassans, ali’s en mohammeds, die geen prik hoeven, europa gaan verdedigen? Serieus?

 7. Wij wonen in heel klein dorp in prov Groningen. Heb afgelopen herfst een gesprek gehad met de mw die voor goede doelen loopt. Zij kent iedereen.
  Zij zegt dat het opvallend is hoeveel mensen (terugkerende) kanker hebben..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in