Ondanks het feit dat Israël enkele van de meest draconische COVID-19 pandemiemaatregelen ter wereld heeft ingevoerd, is het land nu nummer één in de wereld wat nieuwe gevallen betreft, volgens lokale verslaggeving, schrijft JD Heyes.

Volgens de Times of Israel zei een vooraanstaande gezondheidsdeskundige in het land dat 0,6 procent van de bevolking dagelijks positief test op het virus – hoogstwaarschijnlijk de nieuwste variant, Omicron, die zeer besmettelijk is maar ook zeer mild.

Professor Eran Segal van het Weizmann Instituut zei dat met dat percentage, Israël momenteel de wereldleider is in besmettingspercentages per hoofd van de bevolking, ondanks het feit dat de bevolking verplicht is om de laatste versie van de beschikbare vaccins te krijgen en ondanks zware quarantaine en lockdown regimes.

Segal probeerde het hoge besmettingspercentage echter te verontschuldigen:

Maar Segal merkte op dat het waarschijnlijk was dat Israël niet echt het land was met het hoogste besmettingspercentage. Hij schreef de cijfers eerder toe aan het feit dat Israël een toonaangevend land is wat betreft het aantal tests dat elke dag wordt uitgevoerd, in verhouding tot de bevolkingsomvang.

Israël wordt in de rangschikking van hoogste dagelijkse gevallen wereldwijd gevolgd door Mongolië, Peru, Canada en Georgië.

Het is een feit dat je ofwel het nummer één land bent, per hoofd van de bevolking, wat dagelijkse infecties betreft – of je bent het niet. En op dit moment is Israël nummer 1, punt, ongeacht hoe je de gegevens bekijkt.

Maar in plaats van zich te realiseren dat dit nieuwe coronavirus niet de wereldvernietiger is die de wereld is voorgespiegeld om te geloven, verviervoudigt de Israëlische premier Naftali Bennett het idiote beleid dat nog niet heeft gewerkt en nooit zal werken (omdat virussen – dat is wat ze doen en niets wat mensen doen zal hen ervan weerhouden – zich verspreiden).

  Insider Pfizer geeft toe dat 'pandemie een ontvolkingspoging' was

De premier “kondigde donderdag aan dat de verplichte quarantaine voor schoolkinderen die werden blootgesteld aan dragers van het coronavirus, volledig zou worden geschrapt,” meldt de Times of Israel. “Volgens het plan zullen vanaf volgende week donderdag kinderen tot 18 jaar niet langer hoeven te isoleren na te zijn blootgesteld.”

In plaats daarvan zullen alle leerlingen – zowel gevaccineerden als ongevaccineerden – twee antigeentests per week moeten uitvoeren – op zondag en woensdag – en negatieve resultaten moeten voorleggen bij het betreden van onderwijsinstellingen, vervolgt het nieuwsorgaan.

Kinderen die positief testen op COVID-19 zullen nog steeds moeten isoleren totdat ze negatief testen.

Bennett zei dat de regering zal beginnen met het verspreiden van “miljoenen” testkits, zodat er thuis getest kan worden, een inspanning die tientallen miljoenen dollars kost om uit te voeren.

Het bevel van Bennett komt op een moment dat 146.000 schoolgaande kinderen al in quarantaine waren omdat ze positief op het virus waren getest, terwijl nog eens 142.000 kinderen in quarantaine moesten omdat ze aan het virus waren ‘blootgesteld’ (wat niets betekent aangezien het virus letterlijk overal aanwezig is).

Waar we het voor het publiek gemakkelijker kunnen maken, zullen we dat doen. We nemen Omicron serieus, maar kijken ook naar het grotere plaatje, zei minister van Volksgezondheid Nitzan Horowitz.

Minister van Onderwijs Yifat Shasha-Biton noemde Bennett’s bevel “een dappere beslissing,” terwijl hij verder opmerkte dat “het gemakkelijker zou zijn geweest om het onderwijssysteem te sluiten, maar het is onze plicht om elke jongen en meisje te redden” van de schade van herhaalde quarantaines – zelfs terwijl we hen in herhaalde quarantaines bevelen.

  Het aantal sterfgevallen onder mannelijke tieners steeg met 53% na de Covid-19 vaccinatie in 2021 en de sterftepieken correleren perfect met de inname van dosis 1, 2 & 3

Deze waanzinnigen hebben letterlijk geen enkel zelfbewustzijn als het aankomt op hun pandemiebeslissingen.

Maar dat is nog niet alles. Wat de algemene toestand van de pandemie betreft, voorspelde Segal dat de huidige uitbraak die het land teistert, snel zal eindigen. “We zijn heel dicht bij het hoogtepunt, of zelfs op het hoogtepunt van de Omicron golf,” vertelde hij aan Channel 12 news.

Hoe zit het met de volgende variant? En de volgende? En die daarna?

Waarom zijn deze maatregelen nooit genomen tegen griep, die jaarlijks de wereld rondgaat en zich telkens als een andere stam manifesteert?

Virussen… doen wat virussen doen. De wetenschap laat ons dat al eeuwen zien. Waarom beschaafde democratieën dit elementaire wetenschappelijke principe niet lijken te begrijpen als het gaat om COVID-19 is verbijsterend.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Tenpenny met een WAARSCHUWING: Wees mentaal en spiritueel voorbereid om MILJOENEN dode kinderen te zien!Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWaarom zijn de meeste mensen lafaards? Gehoorzaamheid en de opkomst van autoritaire regimes
Volgend artikelBent u het doelwit van genocide?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Covid-19 is geen ziekte.
  Het is een project gestart in 2015 en staat voor Certificate Of Vaccination ID.
  Dit project is gekoppeld aan een project van Bill Gates genaamd ID 2020.
  Het houdt in dat je lichaam je paspoort wordt.
  That is the plan.

  In de eerste plaats zijn virussen geen levende organismen of levende microben zoals bacterieen. Ze hebben geen ademhalingssysteem en ook geen kern of voedselverterend systeem. Virussen zijn niet levend en daarom ook niet besmettelijk.

  https://www.niburu.co/lezersbrieven/15326-waarom-het-coronavirus-niet-besmettelijk-is

  • Dus als het geen ziekte is waarom blijken er dan mensen op intensieve te liggen? Oke misschien door de gifvaccins maar vooraleer de vaccin werden uitgerold waren er ook al veel mensen in intensieve.

   Stel dat het enkel om die Certificatie ID waarbij je lichaam je passport wordt. Spreken we dan nog over gevaar voor de gezondheid of niet? Het inperken van vrijheden buiten beschouwing genomen…

   Je kan het positief en negatief zien, als je lichaam een passport wordt dan zijn criminelen misschien sneller traceerbaar… wat veiligheid brengt voor de goede mensen. Daartegenover zijn ook de goede mensen traceerbaar wat een beperking is van vrijheid. Maar geloof mij, dat zijn we nu ook al 95% van de tijd. Onze gsm die we 24/24h bij ons hebben. Alles wat je opzoekt op internet enzovoort.

   • Jij kijkt alleen naar het positieve , ok , maar wat leert u de realiteit ? Over vliegtuigen , geweer, schepen , medicijnen enz Mensen gebruiken het ook verkeerd , heel verkeerd.
    En kijk nu maar wat de negatieve kant is, een groen vinkje op uw paspoort is afhankelijk van uw gedrag, je moet alles verdienen. Een hele stap terug in de tijd , toen mensen nog slaven waren .

 2. @matthias

  Lekker aan het slapen en gehersenspoeld door de tv .

  Het is gewoon een griep en een lichamelijke pas is niks meer dan vrijheid beperking en controle.

  Voor onze veiliheid tuurlijk Droom zacht Matthias

  • Man, wat is het grote verschil dan met controle 24/24h met een gsm?
   Ik ben niet gevacineerd. In droom niet, integendeel. Ik ben op onderzoek. En ik ben op zoek of er een link is met meer en ook of het heel gevaarlijk is gevacinneerd te zijn of dat het zal meevallen voor familieleden die blind zijn, de gezondheid van mijn familie is mijn grootste zorg. Gelukkig ben inzelf, mijn vrouw en mijn pasgeboren kind niet gevacinneerd.

   Ik ben op zoek naar meer info mbt vaccin, id, 5g, hoe gevaarlijk is het vacin (beperkt, heel gevaarlijk, niet gevaarlijk (enkel beperking vrijheid, id), illuminati, agenda 2030, nwo 2025, wereldbevolking reduceren naar 500 miljoen ipv 8000 miljoen…. we kunnen ons alleen maar wijzer maken met de forum en linken met elkaar maken. Want jij weet/vermoed dingen die ik niet weet/vermoed terwijl ik dingen kan geven dat ik al weet of sterk vermoeden bij heb.

 3. Boeven van D66?
  Noem ze gewoon bij hun naam.
  Zij en het volk verdienen dat.
  Deserteurs 2020

  Omdat ik gehandicapt ben, ben ik arbeidsongeschikt verklaard.
  Of,…. omdat ik me nooit in mijn reet heb laten nemen?!
  Zie Rob Jetten, de provoserende etter!
  Als ik hem hoor spreken, stel ik me 1940 voor.
  Rob Jetten, voor wie de oorlogsjaren wilt herbeleven.
  De oorlog “mede mogelijk gemaakt door het verraad”!

  • weimar dictatortje.
   vies manneke.
   en niet eens omdat ie de uitgang als ingang heeft bestempeld.

   die uitspraak dat we maar het werk achterna moeten reizen.
   nederlandse vaders werken in ukraine
   moeders en koters hier achterlatend…hmm
   ukrainers werken in polen.
   en polen in nederland.
   en iedereen verdiend te weinig

   hoezo verdeel en heers.
   euterNazi pedo promotende
   orgaan verhandelende sprinkhanenplaag.
   liberaalisme ,: het recht om op iedereens recht te trappen.

 4. en wie bepaalt dan wat goed is mathias?
  weet jij het verschil?

  is een hoer per definitie slecht omdat ze een hoer is…
  of weet jou telefoon of ze wel of niet gedwonfen word en een paar koters heeft en denkt , ik moet mezelf op offeren voor hun toekomst , ze mogen nooit in gevaar komen..

  technocratie en data analyse .
  er is niets dat er zo vaak compleet naast zit.
  simpelweg omdat het nooit 100% van de gegevwns bezit.
  dus inherrent op belangen van grotere machten beslist.

  geloof mij zie ik je schijven.
  en je weet niets.

 5. weimar dictatortje.
  vies manneke.
  en niet eens omdat ie de uitgang als ingang heeft bestempeld.

  die uitspraak dat we maar het werk achterna moeten reizen.
  nederlandse vaders werken in ukraine
  moeders en koters hier achterlatend…hmm
  ukrainers werken in polen.
  en polen in nederland.
  en iedereen verdiend te weinig

  hoezo verdeel en heers.
  euterNazi pedo promotende
  orgaan verhandelende sprinkhanenplaag.
  liberaalisme ,: het recht om op iedereens recht te trappen.

  • aleister crowley.
   do as you please shall be the whole of the law.
   liberaalisme van hedendaag.

   toen deze vrill pedo stierf zij hij verbaast.
   is dat alles?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in