Attentie, geen satire: Gisterenmiddag bedreigde een 42-jarige man de echtgenoot van een vrouw met een pistool op een supermarkt parkeerplaats in Neurenberg omdat de vrouw niet eerder de minimale Corona-sociale afstand had aangehouden.

Gisteren vond in Duitsland een gebeurtenis plaats die heel goed de toestand van het Coronaparanoia geworden deel van de samenleving naar voren brengt.

Vrouw handhaaft geen minimale Corona-sociale afstand

Maar laten we de politie spreken:

“Op donderdagmiddag bedreigde een 42-jarige man een klant op een parkeerplaats bij een supermarkt in Neurenberg – blijkbaar omdat zijn vrouw eerder niet genoeg afstand had gehouden. Politieagenten hebben de man later gearresteerd.

De man had reeds eerder ruzie met de 24-jarige klant bij de kassa van de supermarkt. De reden hiervoor was blijkbaar dat de 22-jarige vrouw van de 24-jarige niet genoeg afstand hield tot de man. Op de parkeerplaats confronteerden de mannen elkaar weer. De 42-jarige richtte daarbij een pistool op de 24-jarige en bedreigde hem. Hij stapte daarna in zijn auto en reed weg. 

Verschillende politiepatrouilles van Neurenberg hebben vervolgens het voertuig gezocht en konden het uiteindelijk tegenhouden in de Wölckernstraße. De agenten hebben de 42-jarige gearresteerd. Hij heeft daarbij lichte verwondingen opgelopen. Ze vonden ook het vuurwapen in het voertuig – een alarmpistool.

De politie heeft een onderzoek tegen de man ingesteld op verdenking van onder andere bedreiging en het pistool in beslag genomen. Aangezien hij niet in het bezit was van een bijbehorende kleinwapenvergunning, wordt nu ook onderzoek gedaan naar een overtreding van de wapenwet. De agenten hebben de man vervolgens vrijgelaten.

In het politierapport staat niet vermeld in hoeverre de agenten tijdens de worsteling om de man te arresteren zelf de voorgeschreven sociale afstand in acht hebben genomen.

Macron laat zijn oproerpolitie op cafébezoekers inslaan, omdat ze de sociale afstand niet naleven

  Farmaceutische reus Johnson & Johnson test haar experimentele Covid-vaccin op pasgeborenen 
Vorig artikelNieuw Deens asielsysteem: Asiel aanvragen alleen mogelijk buiten Europa en asielzoekers buiten de EU verplaatsen
Volgend artikelBig business voor Bil Gates: voorspelt normaliteit alleen met inenting – op onze kosten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

 1. Ik wacht op de eerste klanten in de winkel die niet maskers dragers gaan aanvallen omdat ze zich bedreigd voelen door al die angstaanjachende corona verhalen waar je de godganse dag mee dood gegooid wordt.
  Ik heb nou al regelmatige bijna agressieve mening verschilletjes in de winkel.
  En dan pas ik toch zeer redelijk aan wat betreft afstand, maar dat deed ik voor die tijd ook al.
  Mensen lopen soms zomaar vanzelf naar achteren en gaan de gene die daar dan loopt de schuld geven van te weinig afstand.
  Loop dan niet naar achteren en hou de boel niet op door met je masker op, gesprekken te gaan voeren tussen de schuifdeuren met je buren.
  Of uren de tijd nemen om je in te smeren met handgel en daarbij de doorgang blokkeren door je karretje er dwars voor te zetten.
  En zo kan ik nog wel 10tallen voorbeelden geven van mensen die het gewoon uitlokken.

  • Ook zeer hinderlijk is dat mensen er ook nog op gaan staan wachten totdat zo iemand door loopt.
   Waardoor er soms een rij ontstaat van wel 10-15 mensen die geen flauw idee hebben waar ze nou op staan te wachten.
   Ik duw ze met hun karretje en al gewoon opzij, moet je maar niet de boel bewust ophouden.
   Ik laat mij niet chanteren door dat zielige mondkapjes volk.
   En als ze bijdehand gaan doen, dan kunnen ze ‘m krijgen ook. Daar moet je zin in hebben.
   Ik kan het alleen al te veel uit de hand laten lopen anders moet ik heel eind fietsen voor mijn boodschappen.
   Ik pik niks, van helemaal niemand. Ga een ander maar in de zeik lopen nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in