Big business voor Bil Gates: voorspelt normaliteit alleen met inenting – op onze kosten

7

Microsoft oprichter Bill Gates voorspelt “normaliteit” pas eind 2021, dat wil zeggen dat de Coronacrisis pas over ruim een jaar zal zijn overwonnen, en met deze “normaliteit” vertrouwt Gates weer volledig op een Coronavaccin. Volgens Gates kunnen alleen degenen die zich het nieuwe vaccin kunnen veroorloven, hopen terug te keren naar de “normaliteit”.

Op deze lijst ziet hij alleen de rijke landen. Hiermee opent de Amerikaanse miljardair bewust de prijsstrijd voor farmaceutische producten tegen Covid-19, waarmee hij hierbij de verbale prijsopdrijver is.

Goede zaken voor de “onbaatzuchtige mensenredder”

Het Duitse dagblad de Spiegel, waaraan de miljardair onlangs 2,3 miljoen euro heeft gedoneerd, heeft ook een artikel over dit onderwerp gepubliceerd. Het handelt zich om een verklaring van Gates en de farmaceutische bedrijven over Coronavaccins. In de stellingname wordt erop aangedrongen dat de armere landen toegang krijgen tot coronavaccins. Het zijn echter niet de weldoeners à la Gates die moeten betalen, maar de meer welvarende landen.

De EU heeft vaccindoses ter waarde van een miljard euro gekocht van Astra-Zeneca, dat de ontwikkeling van vaccins onlangs heeft moeten staken vanwege ernstige neveneffecten. De EU betaalde 2,50 per dosis. Als Gates bijvoorbeeld twee miljard mensen in armere landen zou willen helpen, zou dat hem vijf miljard euro kosten – een fractie van zijn geschatte 114,7 miljard. Maar natuurlijk wil Gates, die betrokken is bij de ontwikkeling van vaccins, geld verdienen en niet onbaatzuchtig helpen.

Gates is van mening dat de huidige vaccinontwikkeling niet succesvol is

De uitspraken van Gates worden nog irritanter door het feit dat hij de huidige ontwikkeling van het vaccin in Rusland bijvoorbeeld niet als een succes beschouwt. Zelfs nadat de ontwikkeling en het onderzoek van het vaccin met succes zijn afgerond, staat de Amerikaanse softwareontwikkelaar kritisch tegenover de distributie van het vaccin.

  Pfizer vaccin in Israël: deskundigen spreken van "een nieuwe Holocaust"

Volgens Gates zal een volledige overwinning op Covid-19 minstens twee tot drie jaar vergen.

WHO geeft eindelijk toe dat Bill Gates’ “vaccine” Polio in Afrika verspreidt

Vorig artikelDuitsland: Vrouw houdt zich niet aan Coronaregels – man trekt pistool tevoorschijn
Volgend artikelZweedse christelijke leerling werd gedwongen zijn kruisje af te doen tijdens de schoolfotografie: “Is krenkend voor mensen met andere geloven” 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Hiermee is toch MEER dan DUIDELIJK aangetoond dat dit stuk psychopatisch stuk stront zsm dient te worden gearresteerd en berecht en meteen een bal lood tussen zijn ogen dient te krijgen !!! Er is m.i. niet zo veel aan de hand , maar hiermee is dus wel aangetoond dat dit stuk stront OPZETTELIJK de gehele wereld en economie naar de kloten probeert te helpen cq ondermijnen , net als George Soros , en helaas , deze 2 psychopaten wensen NIET te luisteren naar wat het VOLK wil…….en derhalve verdienen ze het om per direct als TERRORISTEN te worden bestempeld , te worden gearresteerd , berecht , wegens allerlei vormen van GRUWELIJKHEDEN tegen de mensheid en te worden GE-EXECUTEERD. En verder ook ALLES en IEDEREEN die voor hem werkt , meewerkt of in welke andere vorm dan ook steunt en/of behulpzaam is.

 2. Het valt niet mee dit alles te aanschouwen en toch waarnemer te blijven en niet oordelen.
  Toch schijnt dat ook zoden aan de dijk te zetten. Eenvoudig nee, maar als Ghandi het kon en andere voorbeelden die ons zijn voorgegaan, zou het te doen zijn. Ik ben het aan het experimenteren ermee.
  Het is een groot spel, Het lijkt mij een oplossing. Wel mooi te weten wat er speelt, bedankt hiervoor.

  • Dus jij loopt tegenwoordig rond met een kale kop en een paar witte lakens omgeslagen en met een ziekenfonds brilletje bij Pearl vandaan.
   Werkt het al, dat experiment.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in