Mark Tomlin en Lucy Taberer verheugden zich erop hun COVID-19 injecties te krijgen om te beginnen met de planning van hun huwelijk en weer naar ‘normaal’ te gaan. Maar in plaats van een vreugdevolle verbintenis moest Tomlin de begrafenis van zijn verloofde regelen nadat zij was overleden aan complicaties die waren veroorzaakt door haar AstraZeneca-prik, schrijft Sally Beck.

“Lucy’s begrafenis was op de datum waarop we wilden trouwen, 4 mei. Ze was een Star Wars fan, en die datum is speciaal voor fans – ‘May the force (4th) be with you'”, zegt hij.

De 4e had voor altijd gelukkig moeten zijn, maar is nu gevuld met verdriet.

“We hadden besloten om te trouwen tijdens de lockdown, we waren zeven jaar samen. We keken er echt naar uit om te gaan trouwen, we waren er alleen nog niet aan toe gekomen. Nu wou ik dat ik dat wel had gedaan”.

Lucy, 47, een moeder van drie kinderen uit Leicester, overleed na een ernstige bloedstolsels-bijwerking als gevolg van de AstraZeneca-prik. Dezelfde bijwerking heeft ook BBC-presentatrice Lisa Shaw (44) en moeder van drie kinderen Tanya Smith (43) het leven gekost.

Italië heeft onlangs de AZ-vaccinatie voor jongeren onder de 60 jaar stopgezet nadat de 18-jarige Camilla Canepa, een veelbelovende basketbalspeelster, na haar eerste AstraZeneca-vaccinatie bloedstolsels kreeg en overleed. Om onverklaarbare redenen beveelt het Verenigd Koninkrijk de vaccinatie nog steeds aan voor 40-plussers. Uit de laatste cijfers van het UK Yellow Card Scheme blijkt dat van de 1.295 sterfgevallen die naar verluidt door vaccins zijn veroorzaakt, 863, of twee derde, aan de AstraZeneca-vaccinatie zijn toe te schrijven.

Mark Tomlin, 57 jaar, is er kapot van.

“Lucy was zo opgewonden om het vaccin te krijgen, ze kon niet wachten. Ik had het mijne al een paar weken eerder gehad, ik had het Pfizer-vaccin, dus toen Lucy een sms’je kreeg om te zeggen dat ze het hare kon krijgen, aarzelde ze geen moment.

Ze was kleuterleidster in een peuterspeelzaal en wilde de kinderen waar ze voor zorgde beschermen. Ze had ook twee stiefkleinkinderen die tijdens de lockdown waren geboren, nu zes maanden oud en vijf maanden oud, en ze kon niet wachten om hen te knuffelen.

Ze had ze alleen gezien toen ze op bezoek waren in de auto en ze wilde ze niet aanraken voor het geval ze hen Covid gaf. Ze had geen Covid, niemand van de familie heeft het gehad. Ze was heel streng geweest tijdens de lockdown, niemand in het huis toelaten.

  JAMA: Vaccin Shedding in moedermelk bewezen!

We hadden onze zoon Orson, vijf jaar, in september uit school gehouden, om hem veilig te houden. Dus het vaccin was haar kans om vrienden en familie weer te zien.

Ze keek er naar uit dat Orson naar school zou gaan, maar ze heeft zijn eerste dag niet gezien. Het was twee dagen nadat ze stierf. Ze zou zo trots op hem zijn geweest”.

Taberer’s familie zegt dat ze geen onderliggende gezondheidsproblemen had en omschrijft haar als “gezond, vol leven en geliefd door iedereen”. Mark Tomlin, een metaalbewerker, zegt:

“Ik weet dat iedereen dat zegt, maar in Lucy’s geval was het echt waar. Ze was een lekenpredikant voordat we bij elkaar kwamen, ze hield van lezen en las elke dag een ander boek. Ze had een prachtige zangstem, ze hield van knutselen en haakte mooie babydekens.

Als we de 100 meter naar onze plaatselijke winkel liepen, duurde het 20 minuten omdat de mensen constant stopten om met haar te praten.

Ik zag haar eens op haar werk een verhaaltje voorlezen aan de kinderen. Ze zaten allemaal om haar heen, en ze waren geboeid. Ze hield van kinderen en ze zou alles doen om iemand te helpen”.

Taberer kreeg het AstraZeneca-vaccin op vrijdag 19 maart tijdens een vaccin pop-up kliniek op de parkeerplaats van het Peepul Centre in Leicester.

“Het ging heel snel, ze stelden haar niet veel vragen en ze kreeg een folder mee waarin stond dat ze last kon krijgen van hoofdpijn, een pijnlijke arm en koorts. Ze kreeg te horen dat als die te lang aanhielden, ze naar de dokter moest gaan”, zegt haar stiefdochter Leanne Tomlin, 33 jaar.

Taberer ervoer onmiddellijk na de vaccinatie milde bijwerkingen, maar op maandag 29 maart werden die ernstiger, hoewel ze niet dacht dat haar symptomen verband hielden met de vaccinatie.

“Ze begon zich slecht te voelen en had pijn in haar zij. Ik ging met haar naar de huisarts, en die dacht dat ze misschien nierstenen had”, zegt Mark Tomlin.

Toen verscheen er een grote blauwe plek op haar arm en ze was erg moe en voelde zich misselijk. Ze was meestal vol energie, maar moest ’s middags een dutje doen op de bank. Ze was echt bang, niet wetend wat er aan de hand was en omdat het zo ernstig aanvoelde.

Op donderdag 1 april adviseerde de 111 alarmcentrale haar naar het ziekenhuis te gaan na het zien van foto’s van haar uitslag. Tomlin bracht haar snel naar het Leicester Royal Infirmary, met bloedstolsels, blauwe plekken en zwellingen in haar gezicht en andere ernstige complicaties waaronder mini-beroertes. Haar bloedplaatjes waren tot 2 delen per miljoen gedaald, terwijl ze tussen de 150.000 en 400.000 per miljoen zouden moeten zijn.

De artsen waren verbijsterd en dachten dat ze meningitis, sepsis of de auto-immuun bloedziekte lupus had.

“Ze zeiden dat ze nog nooit zoiets hadden gezien. Ze probeerden alles om haar te redden en gaven haar bloedverdunners en dagelijkse bloedtransfusies. De transfusies verhoogden haar bloedplaatjes een beetje en daarna daalden ze weer”, zegt Leanne Tomlin.

Op donderdag 8 april kreeg Lucy Taberer een ernstige beroerte en werd ze overgebracht naar de ITU in het Queen’s Medical Centre in Nottingham. Artsen probeerden wanhopig om haar leven te redden met niet-invasieve en invasieve procedures.

“Ze probeerden de bloedstolsels te breken met medicijnen die ze oplossen. Daarna onderging ze een operatie aan haar hersenen om de druk te verlichten die daar door de bloedstolsels werd veroorzaakt. Haar hersenen waren zo erg gezwollen dat ze uit de incisie begonnen te sijpelen. Toen wisten ze dat ze haar niet meer konden redden”, zegt moeder Tomlin.

Een laatste beroerte maakte op zaterdag 10 april na de operatie een einde aan haar leven. Haar overlijdensakte vermeldt als doodsoorzaak cerebrale veneuze sinustrombose en vaccin geassocieerde trombose met trombocytopenie, dat is een bloedstolsel in de hersenen en een extreem laag aantal bloedplaatjes.

Mark Tomlin mocht niet bij zijn verloofde in het ziekenhuis zijn vanwege de Covid-maatregelen.

“Ik stuurde haar 20 sms’jes per dag om te zeggen: hou de moed erin, schiet op en word beter. Ik probeerde alles bij elkaar te houden en wilde haar wanhopig graag zien. Tien dagen lang werden we uit elkaar gehouden en daar ben ik echt boos over.

De laatste keer dat ik haar sprak was woensdag 7 april. Ze klonk dronken en ik weet nu dat dat kwam door de beroertes.

De volgende avond stuurde ze me een sms met: “verveeld maar in leven” en dat was de laatste communicatie die we hadden. Na de operatie belden ze me om afscheid te komen nemen. Ze schakelden de beademingsmachines uit en ze overleefde het nog ongeveer tien minuten. Ik hield haar hand vast en zei tegen haar: “Ik hou van je, ik zal voor Orson zorgen, doe dit niet, kom alsjeblieft naar huis”.

  Viervoudig gevaccineerde vrouw uit Queensland beweert dat ze aan haar tiende Covid-infectie bezig is en hoopt dat meer vaccindoses haar zullen redden

Na haar dood moest de Mark Tomlin aan hun zoon uitleggen wat er met zijn moeder was gebeurd.

“Ik had hem al verteld dat mama naar het ziekenhuis was gegaan omdat ze medicijnen nodig had. Toen vertelde ik hem dat de medicijnen niet hadden gewerkt en dat mama niet naar huis kon komen en een paar dagen later vertelde ik hem dat ze was overleden.

Hij begreep het niet echt, en pas op haar begrafenis begreep hij wat er aan de hand was. Omdat iedereen zo overstuur en aan het huilen was in het crematorium, barstte hij uiteindelijk in tranen uit”.

Lucy Taberer werd op op 4 mei op Gilroes Cemetery en Crematorium in Leicester gecremeerd. Dertig rouwenden mochten naar binnen, terwijl er meer dan honderd buiten stonden.

De familie zit in financiële moeilijkheden door de dood van Lucy Taberer. Het nettoloon van Mark Tomlin is het minimumloon en Lucy verdiende 135 pond per maand door parttime te werken.

“We hadden niet veel nodig, en we hadden net genoeg. Mijn werkgever was heel behulpzaam en zei dat ik mijn uren kon verminderen, zodat ik het kon aanpassen met school en voor Orson kon zorgen. Maar dat betekent ook dat ik de helft van mijn salaris kwijt ben”, zegt Mark.

Leanne Tomlin heeft een GoFundMe-pagina opgezet om haar vader en halfbroertje te helpen en heeft tot nu toe 8.756 pond opgehaald, wat zal helpen met eventuele toekomstige kosten voor kinderopvang en dingen die Orson nodig heeft.

“Geen hoeveelheid geld in de wereld kan compenseren voor het verlies van Lucy. Ze was mijn soulmate, en ik zal haar de rest van mijn leven elke dag missen”, zegt Mark.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Professor microbiologie: Deze inenting hoort voor een tribunaalVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDuitsland verbiedt het doden van kuikenembryo’s omdat ze pijn voelen, maar staat abortus van baby’s nog steeds toe
Volgend artikelItaliaanse chirurg over het 18-jarige dodelijke vaccinslachtoffer: “Zoiets is nog nooit gezien, het is niet normaal”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. Sneu, maar dit is nog maar het begin. Aardig als mensen deze personen gaan steunen, maar dit is echt het topje van het topje van het topje van de ijsberg van de doden door deze gifpuiten. 2021 zal de boeken ingaan als een hels jaar, waarschijnlik het verschrikkelijkste jaar sinds het bestaan van de mensheid. Hier gaan nog vele vele boeken over geschreven worden.

  2. Binnen een jaar moeten al deze vaccinatiedoden toch opduiken in de sterftestatistieken? Dan valt er niets meer te ontkennen.

  3. ***Ze was kleuterleidster in een peuterspeelzaal en wilde de kinderen waar ze voor zorgde beschermen. Ze had ook twee stiefkleinkinderen die tijdens de lockdown waren geboren, nu zes maanden oud en vijf maanden oud, en ze kon niet wachten om hen te knuffelen.****

    niks aan verloren dus

  4. “Italië heeft onlangs de AZ-vaccinatie voor jongeren onder de 60 jaar stopgezet” – huh?? hahahah! jongeren onder de 60 jaar!

  5. Wat ik zo totaal idioot vind is dat er een folder meegegeven wordt over bijwerkingen en dat ze naar de Dr moet gaan. Maar die Dr’s weten kennelijk van niets! Plotseling komt er eentje met bijwerkingen, en de Dr zegt dat het nierstenen zijn. Ze zijn dus totaal niet voorgelicht over de bijwerkingen van die spuit, maar toch worden mensen naar de Dr verwezen alsof hij hulp kan bieden! Ik wil lachen, als het niet zo’n zieke zooi was. Hoofdpijn en koorts!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in