Vrouwen en kinderen worden opgeofferd op het altaar van de politieke correctheid.

 • André Schulz, directeur van de Federatie van Duitse rechercheurs (BDK), schat dat tot 90 procent van de seksuele delicten niet in de officiële statistieken voorkomt.
 • “Er is een strikt bevel van de autoriteiten om geen melding te doen van misdaden begaan door vluchtelingen”, vertelde een hooggeplaatste politiefunctionaris in Frankfurt aan Bild. “Alleen specifieke verzoeken van vertegenwoordigers van de media over dergelijke daden moeten worden beantwoord.”
 • Het probleem van Duitsland met migranten die seksuele misdrijven plegen wordt verergerd door de milde Duitse rechterlijke macht, die de daders slechts tot relatief milde straffen veroordeelt, zelfs voor ernstige misdrijven. In veel gevallen worden personen die gearresteerd zijn voor seksuele misdrijven onmiddellijk na ondervraging door de politie vrijgelaten. Deze praktijk stelt verdachten in staat om vrijwel straffeloos door te gaan met het plegen van misdrijven.

De Duitse migranten-verkrachtingscrisis gaat onverminderd voort. Uit voorlopige statistieken blijkt dat migranten in 2017 elke dag meer dan een dozijn verkrachtingen of seksueel geweld hebben gepleegd, een verviervoudiging sinds 2014, het jaar voordat kanselier Angela Merkel meer dan een miljoen voornamelijk islamitische mannelijke migranten uit Afrika, Azië en het Midden-Oosten in Duitsland toestond, schrijft auteur Soeren Kern.

Een driemaandelijks rapport – Criminaliteit in de Context van Migratie (Kriminalität im Kontext von Zuwanderung) – gepubliceerd door Bundespolitie (BKA, Bundeskriminalamt) toonde aan dat migranten (Zuwanderer, gedefinieerd als asielzoekers, vluchtelingen en illegale immigranten) 3.466 seksuele misdrijven hebben gepleegd tijdens de eerste negen maanden van 2017 – of ongeveer 13 per dag. (De definitieve criminaliteitsstatistieken voor 2017 zullen pas in het tweede kwartaal van 2018 openbaar worden gemaakt.) Ter vergelijking: in 2016 hebben migranten in totaal 3.404 seksuele misdrijven gepleegd, of ongeveer negen per dag; in 2015 1.683 seksuele misdrijven, of ongeveer vijf per dag; in 2014, 949 seksuele misdrijven, of ongeveer drie per dag; en in 2013, 599 seksuele misdrijven, of ongeveer twee per dag.

Het werkelijke aantal aan migratie gerelateerde seksuele misdrijven in Duitsland ligt echter veel hoger dan het officiële aantal. De BKA-gegevens omvatten bijvoorbeeld alleen de misdrijven die zijn opgelost (aufgeklärten Straftaten). Gemiddeld wordt slechts ongeveer de helft van alle misdrijven opgelost die in een bepaald jaar in Duitsland zijn gepleegd. (Aufklärungsquote), zo blijkt uit politiestatistieken.

André Schulz, directeur van de Federatie van Duitse rechercheurs (BDK), schat dat tot 90% van de in Duitsland gepleegde seksuele misdrijven niet in de officiële statistieken voorkomen.

De Duitse politie laat vaak elke verwijzing naar migranten in de aangifte van misdrijven weg. Wanneer ze dat wel doen, verwijzen ze vaak naar migrantencriminelen met politiek correcte eufemismen zoals “zuiderlingen” (Südländer), mannen met een “donkere huid” (dunkelhäutig, dunklere Gesichtsfarbe, dunklem Hauttyp) of een combinatie van de twee: “zuidelijke huidskleur” (südländische Hautfarbe). Deze praktijk, die er blijkbaar op gericht is de aanvallers los te koppelen van de islam, maakt het voor Duitse burgers vrijwel onmogelijk om de politie te helpen bij het identificeren van verdachten.

“Er is een strikt bevel van de autoriteiten om geen melding te doen van misdaden begaan door vluchtelingen”, vertelde een hooggeplaatste politiefunctionaris in Frankfurt aan Bild. “Alleen specifieke verzoeken van vertegenwoordigers van de media over dergelijke daden moeten worden beantwoord.”

De Duitse Migranten-verkrachtingscrisis heeft zich tot in 2018 voortgezet. Ondanks de toenemende menselijke tol, worden veel van de misdaden door de Duitse autoriteiten en de media niet gerapporteerd of afgezwakt als geïsoleerde incidenten (Einzelfall), blijkbaar om te voorkomen dat anti-immigratie sentimenten worden aangewakkerd.

 • Op 18 februari werd een 33-jarige vrouw verkracht tijdens een bezoek aan een begraafplaats in Bochum. De aanvaller overviel de vrouw van achteren en sloeg haar op het hoofd met een rots, waardoor ze bewusteloos neerviel. Vervolgens verkrachtte hij haar herhaaldelijk. De politie van Bochum zweeg over de verkrachting tot ze onder druk werd gezet door de Rheinische Post, een plaatselijke krant. Vervolgens bleek dat de verkrachter een veroordeelde zedendelinquent is die een “rehabilitatieprogramma” had bijgewoond en vervolgens werd vrijgelaten.
 • De autoriteiten in Noordrijn-Westfalen (NRW) hebben blijkbaar informatie over de verkrachting onderdrukt om te voorkomen dat het publiek zich zorgen maakt over de recidive van veroordeelde zedendelinquenten. De politie cover-up leidde tot publieke verontwaardiging. “Het publiek heeft naar mijn mening het recht om te weten dat veroordeelde zedendelinquenten een reëel gevaar vormen als ze terug in de samenleving zijn”, zei een senior rechercheur. “Wanneer zoiets afschuwelijks als in Bochum gebeurt, moet het bij naam genoemd worden, zonder mitsen of maren. Wanneer zulke belangrijke informatie wordt achtergehouden voor het publiek, denken de mensen dat alles in orde is en dat de participanten niet zullen terugvallen. Een woordvoerder van de politie zei dat de media black-out bedoeld was om het slachtoffer te beschermen: “We weten van psychologen dat dit vaak zeer stressvol is voor de slachtoffers”. Na een tegenreactie gaf de Bochumse politie toe dat ze een “fout” hadden gemaakt.
 • Op 22 februari werd een 18-jarige Britse studente op schoolreis naar Berlijn door twee mannen verkracht nadat ze van haar groep gescheiden was geraakt. Ze werd twee dagen in het ziekenhuis opgenomen. De Berlijnse politie zweeg over de verkrachting totdat het meisje terugkeerde naar Groot-Brittannië en haar ouders contact opnamen met de Britse media, die verslag deden van de zaak. Toen Journalisten Watch, een media-aansprakelijkheidsgroep, de informatie publiceerde, gaf de Berlijnse politie toe dat ze twee mannen in verband met de verkrachting hadden gearresteerd, maar liet hen vrij vanwege gebrek aan bewijs (Haftgründe lagen nicht vor).
 • Op 26 januari probeerde een “Aziatische of Noord-Afrikaanse” man (orientalisch bis nordafrikanischer Herkunft) een studente aan de Goethe Universiteit in Frankfurt te verkrachten. Vervolgens bleek dat drie andere vrouwen waren aangevallen door een man die volgens de politie hetzelfde individu is. Hoewel de aanvallen plaatsvonden op 6 oktober, 29 december en 6 januari, waarschuwden de universiteitsmedewerkers de studenten pas op 2 februari, vier maanden na de eerste aanval, dat een zedendelinquent de campus stalkte.
 • Op 11 januari heeft een ongeïdentificeerde man twee 15-jarige meisjes seksueel mishandeld in een metrotrein in München. Een van de meisjes slaagde erin een foto van de man te maken, maar de politie weigert het beeld openbaar te maken. Een politie prutser vraagt het publiek om hen te helpen bij het vinden van de man, beschreven als volgt: “Mannelijk, 170cm, 20, mager, rode overjas, donkere broek, zwarte schoenen”.
 • Op 10 januari gaf de politie in Maagdenburg een foto vrij van een “donker gekleurde” man (dunkle Hautfarbe) die verdacht wordt van verkrachting en ernstig verwonden van een vrouw op het centraal station op 27 juni 2017. De politie zei niet waarom ze meer dan zes maanden hebben gewacht om het beeld openbaar te maken.
 • Op 4 januari verkrachtte een 24-jarige man een vrouw op een school in Hannover. De politie heeft informatie over de nationaliteit van de man zwart gemaakt. Bild vulde de ontbrekende gegevens in: hij komt uit Albanië. Een lokale krant, Hannoversche Allgemeine, berichtte aanvankelijk dat de man uit Albanië kwam; een uur later werd het verhaal “geactualiseerd” door het woord “Albanië” te vervangen door “de Balkan”.
  Open grenzen politicus en vrouw aangevallen, vastgebonden en in elkaar geslagen door asielzoekers

Veel verkrachtingen en seksueel geweld komen voor op openbaar vervoer of vervoersknooppunten zoals bus- en treinstations. Het probleem is vooral acuut in Berlijn, waar de politie in 2017 296 meldingen van seksueel geweld in bussen en treinen ontving, bijna twee keer zoveel als in 2016, aldus Bild.

Op 4 maart bijvoorbeeld, een 30-jarige Egyptische man van 30 jaar oud die op of bij metrostations in Berlijn minstens vier vrouwen verkrachtte, werd uiteindelijk gearresteerd nadat de politie bewakingscamerafoto’s van hem had gepubliceerd. De man koos zijn slachtoffers tijdens het rijden met de metro. Hij maakte oogcontact met hen, volgde hen uit het station en verkrachtte hen vervolgens. De Berlijnse politie verduisterde informatie over de nationaliteit van de man. Berliner Zeitung vulde de ontbrekende gegevens in: hij was geboren in Egypte.

Op 28 februari viel een 18-jarige Syrische asielzoeker verschillende vrouwen seksueel aan op een trein naar München. De man baant zich systematisch een weg door de trein en komt in de coupés waarin vrouwen alleen zitten. Hij werd gearresteerd toen de trein aankwam op het centraal station in München. De politie zei dat de man een gigantisch strafblad heeft.

Op 10 januari heeft een 31-jarige asielzoeker uit Tsjaad twee tienermeisjes seksueel mishandeld op een regionale sneltrein uit Müllheim. De politie zei de man de meisjes op het stationsplatform seksueel had lastiggevallen, zelfs voordat de trein vertrok. Nadat de meisjes aan boord van de trein gingen, zat hij naast hen en begon hij hen seksueel te betasten. Toen de meisjes vervolgens naar een andere coupé verhuisden, volgde hij hen en viel hen seksueel aan. De meisjes sloten zich op in een van de toiletten van de trein en belden de politie. De man werd gearresteerd toen de trein in Freiburg aankwam. De politie zei dat de man – die meerdere uitstaande arrestatiebevelen heeft voor andere seksuele misdrijven – een dag eerder was hij gearresteerd voor het aanvallen van een vrouw op een andere trein, maar werd vrijgelaten.

Aanvallen op het openbaar vervoer hebben zich nu verspreid naar alle delen van Duitsland, in grote steden en kleine steden:

 • Frankfurt, 28 februari. Een 29-jarige asielzoeker uit Ethiopië heeft een 34-jarige vrouw seksueel mishandeld in een trein.
 • Weilburg, 24 februari. Een “zuiderling” (Südländer) masturbeerde voor een 18-jarige vrouwelijke passagier in een intercitybus naar Weilmünster. De politie zei dat de man in de bus stapte, direct naast de vrouw ging zitten, masturbeerde en bij de volgende halte uitstapte.
 • Mühlhausen, 13 februari. Zes “Noord-Afrikaanse mannen” (Männer nordafrikanischer Herkunft) vielen een 17-jarige vrouw seksueel aan op een regionale trein uit Erfurt.
  Friedrichshafen,
 • 15 februari. Een “Aziatisch ogende” man (Orientalisches Aussehen) masturbeerde voor een vrouwelijke passagier in een trein.
 • Heilbronn, 14 februari. Een “Arabisch uitziende man” (arabisch aussehende Mann) viel een 26-jarige zwangere vrouw aan bij een bushalte.
 • Hamburg, 12 februari. Een 18-jarige Afghaanse asielzoeker viel een 19-jarige vrouw aan bij het metrostation Jungfernstieg.
 • Karlsruhe, 11 februari. Twee “zuidelijke” mannen (südländischem Erscheinungsbild) hebben een 28-jarige vrouw seksueel mishandeld in een tram.
 • Pforzheim, 11 februari. Een 20-jarige Turkse man heeft een 17-jarige vrouw seksueel mishandeld in een tram.
 • Zierenberg, 7 februari. Een 25-jarige asielzoeker uit Azerbeidzjan werd gearresteerd voor het seksueel mishandelen van twee tienermeisjes in een regionale trein.
 • Weil am Rhein, 7 februari. Een “donkere” man (dunkler Hautfarbe) viel een 14-jarig meisje seksueel aan in een metrostation.
 • Schopfheim, 1 februari. Een 61-jarige Indiase man werd gearresteerd voor het seksueel mishandelen van een 11-jarig meisje in een trein.
 • Heidelberg, 1 februari. Een 21-jarige Eritrese man viel een vrouw seksueel aan op een tramstation.
 • Schwabing, 1 februari. Een “Aziatisch ogende” man (Orientalisches Aussehen) wreef zijn blootgestelde geslachtsdelen op een 28-jarige vrouw in de metro.
 • Dresden, 28 januari. Een “zuidelijk ogende” man (südländischem Aussehen) viel een 20-jarige vrouw aan op een tramstation.
 • Bad Schwartau, 26 januari. Een “donker gekleurde” man (dunklerem Hauttyp) viel een 18-jarige vrouw aan bij een bushalte.
 • Greifswald, 20 januari. Vier “Noord-Afrikaanse” mannen (nordafrikanischer Herkunft) hebben een 33-jarige vrouw seksueel mishandeld op het centraal station.
 • Mannheim, 17 januari. Een 72-jarige Turkse man heeft een vrouw seksueel mishandeld in een intercity-trein uit Stuttgart.
 • Berlijn, 13 januari. Een 29-jarige Libanese man masturbeerde voor een 19-jarige vrouw in een intercity. De politie zei dat de man illegaal in Duitsland was.
 • Mannheim, 9 januari. Een 28-jarige Afghaanse man viel een 23-jarige vrouw seksueel aan op een tram op het centraal station. Een uur later viel hij een andere vrouw seksueel aan op een andere tram. De man werd ondervraagd en vrijgelaten.
 • München, 9 januari. Een “Indiaans- of Afghaans-lijkende” man (indische/afghanische Erscheinung) viel een 14-jarig meisje seksueel aan in het metrostation Harras.
  Duitsland: Oma Angela (61) moest in asielhuis wonen – gepensioneerde werd prompt door een Afrikaan verkracht

Veel slachtoffers zijn kinderen, van wie sommigen zijn aangevallen voor de ogen van hun ouders:

 • Mörfelden-Walldorf, 27 februari. Een “donker kleurige” man (dunklen Teint) stelde zich bloot aan enkele 11-jarige jongens terwijl ze van school naar huis liepen.
 • Velen, 25 februari. Een “bruine” man (leicht dunkler Hauttyp) stelde zich bloot aan minstens vier kinderen op een camping.
 • Eberswald, 26 januari. Vier 19-jarige Syriërs probeerden een 14-jarig meisje seksueel aan te vallen. Toen de vader van het meisje tussenbeide kwam, gooiden de Syriërs hem op de grond en sloegen en schopten hem.
 • Mörfelden-Walldorf, 26 januari. Een “donker kleurige” man (dunklen Teint) stelde zich bloot aan een 11-jarig meisje.
 • Moosach, 24 januari. Een man die gebroken Duits spreekt, benadert een achtjarig meisje op een speelplaats en kust haar op de mond voor haar moeder.
 • Schwenningen, 11 januari. Een “donker kleurige” man (dunkle Hautfarbe) viel twee 11-jarige jongens aan bij een bushalte.

Seksuele mishandelingen hebben plaatsgevonden in openbare ruimtes, variërend van parken en zwembaden tot supermarkten:

 • Sulzbach, 10 maart. Een “vermoedelijk Aziatische” man (vermutlich asiatischer Herkunft) viel een 14-jarig meisje seksueel aan bij een elektronicawinkel.
 • Weinheim, 5 maart. Een “Oost-Europese” man (osteuropäisches Erscheinungsbild) viel twee 14-jarige meisjes aan in een openbaar zwembad. Zeven kinderen zijn de afgelopen 12 maanden in het zwembad seksueel mishandeld.
 • Konstanz, 3 maart. Een “zwarte Afrikaanse” man (Schwarzafrikaner) heeft een vrouw in een park seksueel mishandeld.
 • Hagen, 17 februari. Een “zuidelijke” man (südländisches Aussehen) stelde zich bloot aan een 68-jarige vrouw in een park.
 • Kitzingen, 3 februari. Drie Afghaanse migranten hebben twee meisjes seksueel mishandeld in een openbaar zwembad.
 • Fellbach, 10 januari. Een “donkerhuidige” (dunklem Teint) man ontbloot zichzelf voor een 35-jarige vrouw op het stadhuis.
 • Hamburg, 1 januari. Een 22-jarige Marokkaanse man heeft een 34-jarige vrouw seksueel mishandeld in een ziekenhuis.

Veel slachtoffers zijn gestalkt en aangevallen op weg van en naar huis:

 • Dresden, 9 maart. Een “zuiderling” (Südländer) heeft een 27-jarige vrouw seksueel mishandeld toen ze haar huis in Dresden binnenkwam. Een dag later heeft een man met een gelijkaardige verschijning een 40-jarige vrouw seksueel mishandeld toen ze haar huis binnenkwam, ook in Dresden.
 • Essen, 2 maart. Een man die Duits sprak met een accent viel een 30-jarige vrouw aan die van het centraal station naar huis liep.
 • Werten, 2 maart. Drie “zuidelijk ogende” mannen (südländisches Erscheinungsbild) hebben een vrouw seksueel mishandeld terwijl ze in haar auto stapte.
 • Dresden, 5 februari. Een “zuidelijk uitziende” man (südländisch aussehend) viel een 33-jarige vrouw aan terwijl ze haar huis binnenkwam.
 • Krefeld, 15 januari. Een “zuiderling” (Südländer) heeft een 18-jarige vrouw seksueel mishandeld. De man en de vrouw reden op dezelfde tram en stapten beiden uit bij dezelfde halte. Ze liep naar huis toen de man haar van achteren overviel.
  Verzet tegen oproer: Franse burgers bewapenen zich met houten stokken om bedrijven en huizen te beschermen (Video)

Er is nog steeds sprake van taharus, een praktijk waarbij groepen mannen de vrouwen omcirkelen en hen mishandelen:

 • Essen, 11 maart. Een groep van zeven “zuidelijk ogende” (südländisches Aussehen) mannen die Arabisch spreken, omcirkelen en seksueel mishandelen drie tienermeisjes.
 • Lienen, 4 maart. Een groep van tien migranten omcirkelen en seksueel mishandelen een aantal vrouwen op een openluchtfestival.
 • Greifswald, 20 januari. Vier “Noord-Afrikaanse” mannen (nordafrikanischer Herkunft) hebben een 33-jarige vrouw seksueel mishandeld op het centraal station.
 • Düsseldorf-Altstadt, 13 januari. Een groep jonge mannen heeft een 14-jarig meisje omcirkeld en seksueel mishandeld.
 • Bremen, 1 januari. Een groep jonge mannen omcirkeld en seksueel mishandeld twee vrouwen in het centrum van de stad. De politie arresteerde een 20-jarige Syrische man.
 • Rüthen, 1 januari. Een groep jonge mannen omcirkeld en seksueel mishandeld een 23-jarige vrouw.

Migranten met exhibitionistische neigingen zijn alomtegenwoordig:

 • Oelde, 22 februari. Een “geel uitziende” man (leicht gelblichen Teint) stelde zich bloot aan verschillende schoolmeisjes. Dezelfde persoon zou zich op 18 februari in dezelfde stad aan twee schoolmeisjes hebben blootgesteld.
 • Kirchheim unter Teck, 17 februari. Een 22-jarige Iraakse man werd gearresteerd wegens exhibitionisme.
 • Hagen, 17 februari. Een “zuidelijk ogende” man (südländisches Aussehen) masturbeerde voor een 68-jarige vrouw in een park.
 • Stuttgart-Degerloch, 4 februari. Een “zuidelijk ogende” man (südländisches Aussehen) stelde zich bloot aan een 32-jarige vrouw.
 • Heidelberg-Altstadt, 21 januari. Een “Aziatisch ogende” man (Orientalisches Aussehen) stelde zich bloot aan een 30-jarige vrouw.
 • Hamburg, 18 januari. Een 21-jarige Somalische man stelde zich bloot aan voorbijgangers op het centraal station.
 • Chemnitz, 17 januari. Een “donkere” man (dunkelhäutig) stelde zich bloot aan een 15-jarig meisje op een speelplaats.
 • Unterjettingen, 13 januari. Een “donkere” man (dunkelhäutiger Mann) betast zichzelf voor de ogen van voorbijgangers.
 • Tübingen, 9 januari. Een “donkere” man stelde zich bloot en urineerde terwijl hij naar een 23-jarige studente van de universiteit van Tübingen staarde. De politie zei dat de man wordt verondersteld zichzelf op dezelfde manier te hebben blootgesteld aan verschillende andere vrouwelijke studenten aan de universiteit.
 • Seckach, 6 januari. Een “donkere” man (dunklem Teint) streelt zichzelf voor een 17-jarig meisje in een trein.

Het probleem van de migrantenseks-criminaliteit in Duitsland wordt nog verergerd door het milde rechtssysteem, waarin daders relatief lichte straffen krijgen, zelfs voor ernstige misdrijven. In veel gevallen worden personen die worden gearresteerd voor seksuele misdrijven onmiddellijk na ondervraging door de politie vrijgelaten. Deze praktijk stelt verdachten in staat om vrijwel straffeloos door te gaan met het plegen van misdrijven.

Zo hebben de aanklagers in Traunstein op 2 januari onder druk van een plaatselijke krant een zaak heropend tegen een 22-jarige Afghaanse exhibitionist. De man stelde zich herhaaldelijk bloot aan een 15-jarig meisje in een schoolbus. In één geval filmde het meisje de man die zichzelf streeld en zijn rechtopstaande penis blootlegde. De aanklagers lieten alle aanklachten vallen nadat de Afghaan zei dat hij “aan zijn penis aan het krabben was vanwege jeuk”. Nadat het in München gevestigde Wochenblatt de video van het meisje op YouTube had geüpload, bedachten de aanklagers zich en bevalen de man voor de rechtbank te verschijnen.

Migranten tonen vaak een extreem gebrek aan respect voor wetshandhavingsfunctionarissen:

 • Warstein, 1 maart. Een 37-jarige Marokkaanse man heeft een 36-jarige vrouw seksueel mishandeld. Toen de politie de man probeerde te arresteren, viel hij de agenten aan.
 • Mainz, 24 februari. Een 28-jarige Keniaanse man viel een 22-jarige vrouw seksueel aan in een restaurant. Toen de politie de man probeerde te arresteren, viel hij de agenten aan.
 • Marburg, 12 februari. Een 20-jarige Eritrese man viel een vrouw seksueel aan op een treinstation. Toen de politie de man probeerde te arresteren, schopte en sloeg hij de agenten.
 • Görlitz, 8 januari. Een 30-jarige Marokkaanse man van 30 jaar stelde zich bloot aan twee politieagenten op een treinstation. De agenten ondervroegen hem toen hij zijn broek abrupt liet vallen.

De Duitse media zijn in de reguliere media opvallend zwijgzaam over de verkrachtingscrisis door migranten. Alleen de meest sensationele misdrijven worden door de nationale media behandeld, waarvan er geen enkele de punten met elkaar in verband heeft gebracht en het grote geheel in beeld heeft gebracht. Dit kan verklaren waarom er weinig publieke verontwaardiging is geweest over de gesanctioneerde criminaliteit die zo veel Duitse vrouwen en kinderen heeft getroffen.

Boze moslims bestormen “Allahu Akbar” schreeuwend een naturistenzwembad in Duitsland en dreigen de vrouwen “uit te roeien”

Vorig artikelHond wordt gemarteld door woedende Black Lives Matter zwarten in live-televisie uitzending
Volgend artikelHet Romeinse Rijk ging ten onder als Europa
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in