De waarheid vinden en uitspreken wordt steeds moeilijker. De Twitter Files die door Elon Musk zijn vrijgegeven aan Matt Taibbi onthullen een samenzwering tussen Big Tech en het establishment om de verklaringen te controleren door de waarheid te onderdrukken. Taibbi concludeerde dat de Twitter Files “laten zien dat de FBI optreedt als portier van een enorm programma van social media surveillance en censuur, waarbij instanties van de hele federale overheid betrokken zijn, van het State Department tot het Pentagon tot de CIA.”

Bij de samenzwering tegen de waarheid zijn de media en de grote bedrijven betrokken. Apple, Coca-Cola, Disney en Walmart behoren tot de bedrijven die Elon Musk straffen voor zijn inspanningen voor de vrijheid van meningsuiting door hun reclame op Twitter, nu bekend als X, stop te zetten. Het Amerikaanse establishment dat er alles aan doet om Donald Trump te vernietigen, heeft ook zijn zinnen gezet op Elon Musk, een van de rijkste en meest getalenteerde mensen op aarde, schrijft Paul Craig Roberts.

Met een establishment dat zo overtuigd is van zijn macht, welke vooruitzichten hebben gewone burgers dan om de elementen te weerstaan die hun begrip van de werkelijkheid en hun eigen leven uithollen. Waarom kopen mensen goederen, diensten en amusement van bedrijven die vastbesloten zijn om hen in het duister te houden? Het is algemeen bekend dat Disney de verspreiding van de kritische rassentheorie en transgenderisme in openbare scholen sponsort. Disney geeft zelfs toe dat het geld van aandeelhouders verliest door films te maken die blanke kinderen verwarren over hun identiteit en die rassenvermenging aanmoedigen om “racistische blanken” te vervangen. Toch blijven ouders hun kinderen meenemen naar Disneyland, Disney World, Disney-entertainments en Disney-speelgoed kopen. Het slaat nergens op. Het is frustrerend om blanke mensen hun eigen ondergang te zien steunen.

  Nieuwe brief aan Macron: "De burgeroorlog komt eraan, en dat weet u heel goed"

Iets genaamd Media Matters, gefinancierd door wie? creëerde valse accounts en manipuleerde algoritmes om het valse nieuws te creëren dat X antisemitische, pro-nazistische inhoud naast advertenties plaatste, waardoor adverteerders geassocieerd werden met inhoud die resulteerde in boycots door Joodse en zwarte lobby’s. Het was duidelijk de bedoeling van Media Matters om X schade toe te brengen. Kan Elon Musk Media Matters aanklagen voor schadevergoeding? Waarschijnlijk niet, want de woke Democratische rechters steunen het onderdrukken van de waarheid. Ze gebruiken de wet als wapen om hun vijanden te pakken, zoals Trump en Musk en jij en ik.

De meeste mensen begrijpen nog niet dat ze in een tirannie leven en nauwelijks grondwettelijke en wettelijke bescherming genieten. Een rechtsstaat is niet langer ons schild tegen willekeurige macht. Als een blanke Amerikaan zich in een blauwe stad of staat verdedigt tegen zwart geweld, springt hij van de regen in de drup.

De Amerikaanse media – en die van de Westerse wereld – zijn zo gecompromitteerd door veiligheidsagentschappen en adverteerders dat ze alleen nog dienen als Ministerie van Propaganda. Zelfs de alternatieve internetmedia zijn onbetrouwbaar, omdat hetzelfde establishment dat de gedrukte media en televisie heeft gecorrumpeerd websites creëert om de narratieven te controleren die de agenda’s van het establishment ondersteunen.

Er zijn maar weinig voormalige insiders met ervaring in de manier van werken in Washington die bereid zijn de waarheid te vertellen. Je afzetten tegen het establishment kost je je vrienden, je connecties, je sociale leven en resulteert in je demonisering. Ik geef een e-mail zodat lezers met me kunnen communiceren, maar ik ontvang veel meer onbeleefde berichten vol schuttingtaal dan dat ik ondersteunende woorden ontvang.

  15 Marokkanen verkrachtten ezel – ezel neemt wraak

Degenen onder ons die er al een tijdje zijn met wijd open ogen kunnen de omvang van de ineenstorting van de cultuur en integriteit zien. De jongeren zien het niet. Omdat ze niet in een vrije samenleving zijn geboren, beseffen ze het verlies niet. De sluipende tirannie waarin elk opeenvolgend jaar Amerikanen wordt geboren is normaal voor hen.

Zoals Jezus zei: “de waarheid zal u vrijmaken” (Johannes 8:31-32). Zonder waarheid kan er geen gerechtigheid zijn. Dan is er barbarij, de heerschappij van de macht. We moeten ontmoedigd zijn als we in het hele Westen zien dat het doel van wetenschap en onderwijs is om feiten te vervangen door verzinsels.

De westerse beschaving heeft een verantwoordelijke en representatieve regering gecreëerd, waarvan de macht wordt beperkt door een rechtsstaat en eerlijke rechtbanken, en de nadruk op volksgezondheid, onderwijs, vrijheid van onderzoek en meningsuiting om wetenschap, begrip en humanitaire hervormingen te bevorderen verdwijnt uit het curriculum. Vandaag de dag worden studenten geïndoctrineerd in de opvatting dat de Westerse beschaving een racistische uitbuiter is. Omdat blanken als “aversieve racisten” worden beschouwd, moeten ze worden vervangen. De gekozen oplossing is massa-immigratie, “diversiteit” en “multiculturalisme” om rassenvermenging te veroorzaken. Blanken worden eenvoudigweg weggefokt. Dit programma vereist dat blanken worden geschoren van zelfvertrouwen en gevuld met schuldgevoel, een proces dat al enige tijd aan de gang is. De waarheid is dat hetWesterse onderwijs de jeugd van hun cultuur heeft gescheiden en hen heeft gedesacreerd.

We hebben het punt in onze ondergang bereikt waar de waarheid wordt afgedaan als “beledigend”, “verkeerde informatie”, “racistisch”, “antisemitisch”, “samenzweringstheorie” en zelfs een “terroristische daad”. De oorlog tegen de waarheid is de gevaarlijkste oorlog van allemaal.

  Japan heeft slechts 27 moslim 'vluchtelingen' - twee reeds gearresteerd voor groepsverkrachting 

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Turbofase omvolking: Nederland kan burgers dwingen migranten in hun huis op te nemen!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe dwazen op Capitol Hill
Volgend artikelDe Financial Times waarschuwt dat de EU de geldkraan voor Oekraïne zou kunnen dichtdraaien
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

18 REACTIES

 1. Waarheid = liefde… liefde = waarheid…

  Waarheid/liefde is kryptoniet voor satanisten die regeren obv leugens en angst. Waarheid ontmanteld leugens en liefde ontmanteld angst. Als je de waarheid en liefde inzet tegen de leugens en de angst van de satanisten, is het alsof je een vampier in de zon zet. Kijk maar hoe agressief Rutte en alle psychopaten worden als je ze op een liefdevolle manier met de waarheid confronteert. Angst heeft geen grip op liefde en de leugen heeft geen grip op de waarheid… de satanisten worden allemaal loeikwaad omdat hun leugens en angst niet het effect hebben dat ze gewend zijn. De waarheid is als knoflook voor vampieren en liefde is als zonlicht.

  Helaas snappen veel ‘wakkere’ mensen hier niks van omdat de meesten zijn gehersenspoeld dat liefde gelijk staat aan lief doen en knuffelen en neuken. Maar liefde is de waarheid en ik blijf het herhalen tot het kwartje valt, want het kwartje gaat op een dag vallen. Psychopaten worden gek als je de rollen omkeerd en dmv waarheid en liefde draai je de rollen om. Wie zich niet bang laat maken, blijf uit liefde staan, net zoals Jezus zich liet kruisigen ipv uit angst te knielen en zich te onderwerpen aan de satanisten. Weinig wakkere mensen zouden zo hard durven te strijden.

  Waarheid en liefde is waar de satanisten niet tegen kunnen. De waarheid dragen we al zover en zo veel mogelijk uit, nu liefde nog. Satanisten regeren met angst, terwij wij allemaal in een fijne en liefdevolle wereld willen leven.

 2. Het is net als op je werk, als jij daar goed in bent wordt je aan alle kanten gesaboteerd door je collega’s. Je krijgt de schuld als er iets mis gaat, ook al heb jij er geen enkel aandeel in gehad. Collega’s die met de mond mee praten met hun chef/baas en de kantjes er af lopen en een grote puinhoop maken van hun werk, krijgen in de korst mogelijke tijd promotie. Vroeger was dat als jij goed in je werk was, zodat je de volgende nieuwe werknemers goed kon inwerken, maar die tijd is voorbij. Elke eigen initiatief om problemen op te lossen die in je werk tegen komt, wordt tegenwoordig afgestraft. Jij moet enkel doen, wat je wordt opgedragen en vooral geen kritische vragen bij stellen over hoe en wat of zelf oplossingen bedenken. We worden klaar gestoomd om robotachtig ons werk te doen, die kunnen ook enkel een programma uitvoeren en verder niets.

  • Beste Qvic,
   Dat proces begint al op school; ” mond houden en de opdrachten maken “.
   Wanneer leerlingen ‘ moeilijke ‘ vragen stellen aan de leerkracht die niet in het opdrachtplaatje van de leerkracht past, de leerling afgewimpeld wordt.

   Van nieuwsgierige kleine kinderen die je de oren van de kop vragen worden volwassenen gemaakt die hebben afgeleerd om vragen te stellen.
   Zie de huidige massa precies volgens het grote plan meedoen.

   • Het is zelf zo erg dat de waarom vraag door leraren wordt uitgelegd als de slechtste vraag omdat je de ander met de waarom vraag zou aanvallen of in de verdediging zou drukken. Pfff…

    De satanisten en criminelen willen geen waarom vraag omdat de waarom vraag hun leugens ontmaskert. Onze hele maatschappij is van geboorte tot graf ingericht door criminelen.

    De waarom vraag is één van de belangrijkste, zoniet DE belangrijkste vraag op aarde.

   • Hoe anders was dat vroeger
    In jaren 60 en 70 werd krities denken nog egt aangemoedigt
    Was je slim maar had je familie geen geld dan kon je gratis studeren met een beurs
    En het was niet duur, maar juist goedkoop, studenten flats waren in 15 hypotheek vrij.
    En de BV Nederland had er weer een paar brood nodige ingenieurs bij.

    Als je technische dingen moet onderzoeken, problemen moet oplossen, de beste oplossing moet selecteren dan moet je kritsch kunnen denken, keuzes beargumenteren, methodieken gebruiken.

    En dan kijk je naar de politiek en zie een stelletje imbecielen leuteren over schijn problemen. En oplossingen voor zelfgemaakte problemen vieren als hun verjaardag.
    En ondertussen koeioneren ze weer een nieuwe groep burgers.

 3. Ik zeg het al jaren.
  BLIJF de WAARHEID VERTELLEN.
  Als jij en ik ons bij de waarheid houden, dan is dit het begin van een nieuwe wereld.
  Het is niet moeilijk, je voelt het als er een leugen wordt verteld.
  Het is onbehaaglijk of je krijgt gewoon buikpijn.
  Luister naar jezelf, je ziel en lichaam voelen de waarheid.

   • Yep, daar vraagt hij altijd om. Ook dat je vooral zijn boeken moet lezen. Het begin daarvan staat op zijn site en wil je de rest lezen dan moet je, je raadt het al, eerst betalen. Ook reageert hij altijd zelf op zijn eigen artikelen. Rare man, ik ben daar afgehaakt, met z’n plasmakoepels xd Ik kom liever hier, waar je niet eerst een eeuwigheid hoeft te wachten tot je reactie door de contrôlemolen gehaald is dan dan tenslotte niet geplaatst wordt.

  • Vrijland de aluhoed De man wacht nog steeds tot er een grote kaasstolp over onze wereld word geschoven bestaande uit 88 delen maar liefst. In welke fabriek die geproduceerd is en van welk basis materiaal, dat weet hij niet, wel dat we straks alleen nog bitcoins hebben om iets mee te betalen…wat zullen we dan lang moeten wachten bij de kassa!!!

 4. goed = slecht

  slecht = goed

  waar = onwaar

  onwaar = waar

  we leven in bijna omgekeerde tijden op deze planeet.

  spiegelbeeld van live = evil

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in