Afgelopen vrijdag werd een 13-jarig meisje naar een trappengang in Dortmund meegelokt en daar verkracht. Deze afschuwelijke misdaad tegen het meisje zou niet zijn gebeurd als de 23-jarige Afghaan, die weken eerder een 11-jarig meisje had verkracht, niet uit de voorlopige hechtenis was vrijgelaten. Het is geen wonder dat het vertrouwen in het rechtssysteem blijft afnemen.

De man (23), die naar verluidt op vrijdag een 13-jarig meisje in Dortmund heeft verkracht, had blijkbaar een maand eerder alreeds toegeslagen.

Op 20 juni zou de Afghaan, die een tijdelijke verblijfsvergunning heeft, in Dortmund ook een elfjarig meisje hebben verkracht. “Het was een soortgelijk gebeuren”, bevestigde officier van justitie Börge Klepping het eerdere misdrijf op verzoek van BILD.

De man werd kort na het misdrijf gepakt, maar werd op 3 juli na slechts 12 dagen op 3 juli vrijgelaten, onder voorbehoud van registratieplicht. Reden: hij heeft een vaste woonplaats en daarom was er geen reden voor ontsnappingsgevaar.

Duitsland: Oma Angela (61) moest in asielhuis wonen – gepensioneerde werd prompt door een Afrikaan verkracht

Bashiri, 29 jaar, heeft onafgebroken verkracht sinds hij naar Zweden kwam - aanklager: "Ik wil hem uitwijzen, maar het is niet mogelijk"

4 REACTIES

 1. Onze enige hoop zijn de PVV en het Fvd. De rest van de partijen verraden ons land.
  De Nederlanders die niet op de PVV of het Fvd stemmen zijn verraders van Nederland.

 2. @ Ruud Beijer.
  Met u eens !
  Ik vermoed dat de Duitse off.van justitie en/of de rechter heeft gedacht : “Deze Afghaanse verkrachter is duidelijk op de goede weg : hij begon met een meisje van 11 jaar, nu één van 13, over een paar maanden één van 15 jaar enz. enz. Over één of twee jaren neemt hij een volwassen mevrouw en dat is nóg minder erg, wat zég ik, helemaal niet erg !”
  Met de huidige linkse “regering” in Nederland zijn we ten dode opgeschreven.
  Hoogste tijd voor een grondige schoonmaak !

 3. Die gaan nooit regeren dus kan je vergeten en links gaat nog eerder mer islam in zee helaas en Denk en Nika hadden al 5 zetels in Rotterdam en PVV maar 1 dus zegt genoeg. En ze zijn controlled opposition dus werken mee met die mafketels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here