De studie volgde 255 COVID-19 patiënten die intubatie nodig hadden tijdens de eerste twee maanden van de pandemie. Degenen die een verhoogde dosis Hydroxychloroquine samen met azitromycine kregen, hadden een 100 procent hogere overlevingskans.

Foto links © Whispyhistory (CC BY-SA 4.0)

In een interview op Fox News wordt Dr. Stephen Smith, een van de auteurs van de studie, geïnterviewd en heeft met eigen ogen gezien hoe Hydroxychloroquine een verschil maakte. De reden waarom velen het middel verwierpen, is volgens hem wellicht de wijdverbreide angst, maar ook “vreemde politieke redenen” die hij nooit zal begrijpen.

Ondanks het gunstige effect op COVID-19 is het in de VS sinds december verboden om het voor dat doel te gebruiken. Als de houding tegenover Hydroxychloroquine anders was geweest, hadden veel van de bijna 600.000 Amerikanen die tijdens de pandemie stierven, gered kunnen worden, merkt Smith op.

In Nederland gestopt

In Nederland waren Hydroxychloroquine (HCQ) en chloroquine (CQ) aanvankelijk opgenomen als mogelijke medicamenteuze behandeling van volwassen COVID-19 patiënten buiten het ziekenhuis. In maart waarschuwden de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) artsen die Coronapatiënten nog steeds medicijnen voorschrijven die in strijd zijn met de officiële behandeladviezen, een boete kunnen verwachten.

Verschillende Nederlandse studies beweerden dat het geneesmiddel het verloop van de ziekte niet of nauwelijks verschil maakten bij niet-gehospitaliseerde (verdachte) COVID-19 patiënten.

Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu concludeert:

“Op 3 maart 2020 is het document ‘Geneesmiddelbehandelingsopties voor patiënten met COVID-19 (infecties met SARS-CoV-2)’ gepubliceerd op de website van de Nederlandse StichtingWerkgroepAntibioticabeleid (SWAB). Op basis van een 7-stappen-analyse van de literatuur werden hydroxychloroquine (HCQ) en chloroquine (CQ) aanvankelijk in het SWAB-document opgenomen als mogelijke medicamenteuze behandelingen voor gehospitaliseerde volwassen COVID-19-patiënten. De afgelopen weken zijn echter de resultaten gepubliceerd van verschillende onderzoeken naar de effectiviteit van behandeling met HCQ en CQ bij patiënten met COVID-19. Op basis van deze resultaten concluderen wij dat er onvoldoende bewijs is om HCQ en CQ als zinvolle behandelingsopties te beschouwen bij patiënten met COVID-19. Klinisch relevante QTc-verlenging treedt op bij ten minste 1 op de 10 COVID-19 patiënten die met HCQ of HQ worden behandeld”.

  Dr. Denis Rancourt: COVID-injecties hebben wereldwijd 13 miljoen mensen gedood

In een artikel heeft Frontnieuws het lugubere spel achter het verbod op Hydroxychloroquine in de VS beschreven waarbij verschillende hooggeplaatste bureaucraten en wetenschappers betrokken waren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Google verwijdert bevindingen van befaamde artsen over effectieve medicijnen tegen COVID – Arts vecht terugVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelReiner Fuellmich legt uit: Hoe de globalisten de Coronapandemie 10 jaar lang planden
Volgend artikelDramatische toename van ernstige bijwerkingen in Zwitserland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  1. Er moesten wel heel veel doden vallen aan de covid, om die gifspuit er door te krijgen. Waarom zeggen ze dat niet gewoon? Vandaar dus dat HCQ niet gebruikt mocht worden. Waarom zeggen ze dat niet gewoon. En waarom zeggen ze er niet bij dat het een grote misdaad is om dit bewust mensen te ontnemen.

    Alsnog vraag ik me af wat die gruwelijke ziekte was: de griep deed zoals gebruikelijk de ronde en bijna iedereen had de covid-griep in “meer of mindere mate”. Maar die vreselijke, long- en organen verwoestende aandoening had weinig van de griep weg. Het leek meer op iets dat inderdaad in een lab was uitgekookt, mss wel mbv nanotechnologie en frequenties die uit de 5G torens kwamen. Wat je niet kan doen met nanotechnologie; het zou me echt niet verbazen.

  2. Het medicijn veroorzaakt soms hartritme stoornissen. Een bijwerking die dus echt niet kan volgens de regering. Volgens mij is een hartstilstand, die vaak veroorzaakt wordt door het niet behandelen en de vaccins, toch wel de meest ultieme hartritme stoornis die je kunt hebben.

  3. Er was al vroeg dat er een dokter was uit Limburg die mensen met dit medicijn had geholpen maar hij werd onder dwang ermee te stoppen , dus de personen die die dat op hun geweten hebben zijn moordenaars is mijn menging en daar mag Rutte en De jonge van Dissel en nog vele anderen mede plichtig aan en moet ook voor het tribunaal is mijn mening en vele met mij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in