Pixabay

Pubmed is een verzamelsite van de overheid voor peer-reviewed onderzoek. Onlangs onthulde een zoekopdracht op Pubmed met de zoekterm “COVID-19 vaccins” een schokkende trend. Wat heb ik gevonden? schrijft Dr. Robert Malone.

Er zijn letterlijk duizenden peer-reviewde studies over vaccinweigering en hoe de overheid deze kan overwinnen. In totaal staan er meer dan 6.000 van zulke studies op Pubmed. Een meer gerichte zoekopdracht op endnote leverde ongeveer 1.250 studies op. Deze studies hebben een breed scala aan onderwerpen, maar de meeste richten zich op welke groepen mensen vaccin-onwillig zijn, statistieken over deze populaties en hoe vaccin-onwilligheid overwonnen kan worden door middel van propaganda, censuur, de wet en gedragscontrole.

Het is een feit dat onze regering, regeringen van over de hele wereld, de WHO en UNICEF miljarden dollars hebben uitgegeven in een misplaatste poging om uit te vinden hoe mensen deze experimentele medische producten (COVID-19 vaccins) kunnen innemen (overtuigen, dwingen en verleiden). Dit was duidelijk een gecoördineerde inspanning.

Deze monumentale wereldwijde poging om overtuigingen te manipuleren heeft geïnformeerde toestemming geëlimineerd. Geïnformeerde toestemming is het idee dat een persoon voldoende informatie moet krijgen voordat hij/zij beslissingen neemt over zijn/haar medische zorg. Relevante informatie omvat de risico’s en voordelen van behandelingen, de rol van de patiënt in de behandeling, alternatieve behandelingen en het recht van de persoon om een behandeling te weigeren. Als mensen geen betrouwbare veiligheidsinformatie kunnen krijgen over het al dan niet gebruiken van een experimenteel product of een ander medisch product, als ze gedwongen worden en niet geïnformeerd worden over belangrijke veiligheidsoverwegingen, dan is geïnformeerde toestemming weg.

Bijzonder zorgwekkend zijn de klinische onderzoeken naar terughoudendheid bij het nemen van vaccins, die speciaal ontworpen zijn om te zien welke soorten propaganda, aanmoediging, computationele propaganda en gedragsaanpassingen het beste werken om hele bevolkingsgroepen ertoe te bewegen zich aan de regels te houden. Door dergelijke onderzoeken te financieren, hebben de regering en het wereldleiderschap geprobeerd om geïnformeerde toestemming te elimineren.

Vergeet niet dat er in de VS alleen Emergency Use Authorized COVID-vaccins beschikbaar zijn. Deze producten hebben de strenge eisen van het klinische testproces niet hoeven doorstaan om een volledige vergunning te krijgen. Natuurlijk is veel van wat de afgelopen drie jaar als verkeerde informatie is bestempeld, waarheid gebleken. Mensen mochten de waarheid niet weten door propaganda, censuur en dwang.

  Programmeren van angst

Deze onderzoeken zijn meestal gekocht en betaald door de Amerikaanse overheid, UNICEF of NGO/astroturf organisaties die namens hen werken.

Dit is in feite door de belastingbetaler gefinancierd marktonderzoek om naleving te verkrijgen voor de uitrol van het COVID-19 vaccin. Marketingonderzoek en -methoden om grote bevolkingsgroepen te dwingen door de Amerikaanse overheid voor bedrijven als Pfizer en Moderna.

Dr. Mandy Cohen, de directeur van het CDC, heeft dus gelijk. Deze experimentele vaccins zijn meer onderzocht dan enig ander vaccin in de geschiedenis – om ervoor te zorgen dat de wereldbevolking ze voor 100% opneemt.

Hieronder staat een recent artikel, waarvan de auteurs voor de Health and Human Services – onze regering – werken.

Uit het abstract:

“het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services lanceerde in april 2021 de publieke voorlichtingscampagne We Can Do This om het vertrouwen in vaccins te vergroten.

De campagne maakt gebruik van een mix van digitale, televisie-, print-, radio- en out-of-home-kanalen om doelgroepen te bereiken …

De omvang en lengte van de We Can Do This-campagne van het Department of Health and Human Services maakt deze campagne uniek voor het onderzoeken van de impact van een digitale campagne op COVID-19-vaccinatie, wat kan helpen om toekomstige vaccincommunicatie-inspanningen en bredere publieke voorlichtingsinspanningen te informeren.

Deze bevindingen suggereren dat de digitale dosis van de campagne positief geassocieerd is met het gebruik van COVID-19-vaccinatie onder volwassenen in de VS; toekomstig onderzoek waarin de impact van de campagne op de verminderde morbiditeit en mortaliteit die aan COVID-19 worden toegeschreven en op andere voordelen wordt beoordeeld, wordt aanbevolen. Deze studie geeft aan dat digitale kanalen een belangrijke rol hebben gespeeld in de reactie op de COVID-19 pandemie.

Digitale outreach kan een integraal onderdeel zijn van de aanpak van toekomstige pandemieën en kan zelfs een rol spelen bij de aanpak van niet-pandemische crises op het gebied van de volksgezondheid.”

Lees die laatste zin nog eens. De Amerikaanse overheid (HHS) heeft niet alleen een enorme campagne gevoerd om onze gedachten te programmeren tijdens COVID om het gebruik van het “vaccin” te vergroten; ze zijn nu aan het plannen hoe ze deze “digitale outreach” kunnen gebruiken voor niet-pandemische doeleinden…

  Hooggerechtshof: J&J moet $2.1 miljard betalen in kankerverwekkende babypoeder rechtszaak

Deze campagne bombardeerde het Amerikaanse volk met propaganda, betaald door de Amerikaanse regering. Uit het artikel:

De We Can Do This-campagne is gericht op het beïnvloeden van het vertrouwen in en het gebruik van het COVID-19-vaccin door middel van de verspreiding van advertenties (bijv. 30-seconden video’s en statische afbeeldingen met tekst) die zich richten op de belangrijkste attitudinale en gedragsconstructen die relevant zijn voor deze resultaten via een mix van traditionele en nieuwe mediakanalen. Deze kanalen omvatten televisie, radio en gedrukte media; directe site-advertenties (digitale advertenties die rechtstreeks op websites worden gekocht), programmatische advertenties (digitale advertenties die via geautomatiseerde marktplaatsplatforms worden gekocht om het publiek op een aantal websites, apps en platforms te bereiken) en betaalde advertenties in de sociale media (advertenties die rechtstreeks op social mediaplatforms worden gekocht); verdiende media; partnerschappen; en betrokkenheid van influencers. Om een divers publiek te bereiken, is de campagne tegelijkertijd gericht op de algemene bevolking en op specifieke raciale en etnische doelgroepen door middel van op maat gemaakte communicatie in meer dan 14 talen, waaronder Engels en Spaans.

Tussen 5 april en 26 september 2021 heeft de campagne volgens Nielsen Digital en Total Ad Ratings (zie bijlage 1 voor multimedia) naar schatting meer dan 90 procent van de Amerikaanse volwassenen gemiddeld 20,9 keer bereikt via gemeten televisie- en digitale kanalen (Nielsen Digital Ad Ratings, ongepubliceerde gegevens, 2021). Naast het nationale bereik van de campagne werden er ook extra reclamespots uitgezonden naar markten, postcodes en bevolkingssegmenten met een hoger percentage volwassenen die twijfelen aan een vaccinatie en een hogere COVID-19-prevalentie. Aangezien de vaccinatiegraad in de aangewezen marktgebieden (DMA’s) varieerde, hield de campagne ook rekening met de vaccinatiegraad bij de beslissing waar deze extra advertenties geplaatst moesten worden om de eerste vaccinatie aan te moedigen.

Deze campagne maakte niet alleen gebruik van propaganda, maar ook van bekende neurolinguïstische programmeertechnieken, zoals herhalende boodschappen.

  Julie Powell, 1 okt. 2021: "Ik zou stellen dat COVID sommige van de juiste mensen doodt. De anti-vaxxers/maskers sterven in legioenen."

Vervolgens deden ze een groot klinisch onderzoek om te zien hoe deze technieken de beslissing van mensen beïnvloedden om het mRNA-“vaccin” te krijgen. De resultaten toonden aan dat deze enorme propagandacampagne enorm succesvol was in het overhalen van mensen om de prik te nemen.

Het probleem met propaganda en censuur is dat het gebruik ervan door regeringen en wereldleiders een glibberig pad is.

Zoals gedocumenteerd in het artikel hierboven, weten onze regeringsleiders nu dat het gebruik van dergelijke middelen succesvol was in het verhogen van het gebruik van vaccins. Bij de volgende gezondheidscrisis zal de overheid dit soort technieken alleen maar meer gaan gebruiken. Klimaatverandering of wapengeweld lijken logische keuzes voor meer overheidspropaganda en censuur.

Yep – er is goed bewijs dat de overheid voor dit soort onderzoeken betaalt:

Eindelijk wordt het publiek wakker voor deze tactieken. Nu de experimentele vaccins mislukt zijn, de maskers opnieuw gedocumenteerd zijn dat ze niet werken, de economische impact van de lockdowns aan het licht is gekomen en schoolgaande kinderen nu cognitieve achteruitgang vertonen door de sluiting van scholen, is een groot deel van het publiek sceptisch en wantrouwend. Dit is een goede zaak. Dit is vooruitgang voor de mensen, voor ons land.

De administratieve staat zal niet snel opgeven; ze zullen hun gebruik van deze gedragsaanpassende middelen, propaganda en censuur alleen maar opvoeren. Maar de volgende keer zullen ze een groter gevecht moeten leveren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID-19 gevaccineerde mensen krijgen meer slecht nieuws; Dr. Robert Malone legt uit waaromVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNYT doet verrassende journalistiek: Ontdekt dat dodelijke raketaanval op Kostantinovka-markt werd veroorzaakt door een fout van de Oekraïense luchtverdediging – NIET door Russische aanval
Volgend artikelMachtsgreep door de EU
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. De dubbelzinnige perikelen van verraad beginnen klein, vaak als grap of voor je ‘eigen bestwil’. Het is onvermijdelijk dat dit de instituten binnensluipt.
  Ik herinner me de flauwe grappen op individueel vlak, en het is volledige persoonlijke verantwoordelijkheid zonder excuus.
  En nu weer Let God sort them out.

 2. De totale absurditeit van de huidige CO2-hysterie kent geen grenzen. Beeld je even in: je geliefde ligt in het ziekenhuis en je wilt zijn of haar dag opfleuren met een prachtig, geurend boeket verse bloemen. Dat kleine, persoonlijke gebaar, een teken van liefde en zorg, wordt nu weggevaagd in de Noordwest Ziekenhuisgroep in Alkmaar. En waarom? Vanwege de CO2-voetafdruk van een bosje anjers. Nee het is geen grap!

  https://www.dagelijksestandaard.nl/binnenland/verse-bloemen-op-ziekenbezoek-verboden-co2-waanzin-bereikt-nieuw-hoogtepunt-in-noordwest-ziekenhuizen

  • neen het is geen grap…het is ongelooflijke Waanzin..het is misdadige isolatie…en dat in Holland..ongelooflijk hoe dat ooit zéér gerespecteerde land is afgedwaald naar de ja slaafse onzin..oranje boven is niet meer…(al maar goed ook)

   • In Nederland is het vooral belangrijk dat je laat zien dat je deugd.
    Welke onzin je er dan uit gooit of waarover maakt dan niet meer uit, zolang je maar bij de deugers hoort.

    • 80% van de wereldbevolking zit zo in elkaar. Niets Nederlands specifieks aan ! Duitsland is nog veel erger. Daar zat ik in 2021 in de trein zonder luier om m’n hoofd, 3 pogingen om mij uit de trein te zetten, mislukten. Gewoon blijven glimlachen en meewerken, uit stappen en 100 M verder instappen vlak voor vertrek. De idioterie gaat op een dag weer over, en goedkeuring heb ik nooit om gevraagd omdat het mijn recht is.

 3. Lert maar eens goed op hun psychologische woordgebruik naar ons toe “vaccintwijfelaars”.

  Alsof het puur kijken is welk instrument ons “over de streep” gaat trekken.

  Kan mij niet voorstellen dar er ook maar iemand is die zich laat manipuleren, zo wel dan verdient deze de spuitjes.

  • Zijn er “vaccin”twijfelaars? Ik heb nooit getwijfeld, en een heleboel anderen ook niet. In elk geval degenen die zich nooit hebben laten inspuiten. Misschien de mensen die 1 of 2 spuiten hebben gehad en nu twijfelen of ze er nog een keer in mee zullen gaan. Precies andersom dus.

 4. Hopelijk is het zo onderhand duidelijk dat het niet om een ‘dodelijk virus’ of om ‘gezondheid’ gaat. Het gaat om het fundamenteel veranderen van het mensdier (DNA). Omdat de geoengineering dat vereist; het veranderen van de mens op genetisch niveau is een onderdeel van de geoengineering. En waarom vereist de Aarde geoengineering? Omdat de superrijksten ‘naar de sterren’ willen. Het einddoel is om van de Aarde los te komen en nieuwe wespennesten ergens anders te bouwen. Hoe doe je dat? Door met ruimtescheepjes door het dak van het huis te gaan, maar eerst moet dat dak dusdanig goed gesloopt zijn dat een ruimteschip er met gemak door kan. Nee, naar de maan zijn ‘ze’ nog nooit geweest. Maar zodra het dak gesloopt is, gaat het los met de vluchten naar de maan. En jij bent je zonnige plek op het strand kwijt. En alle gewassen verbranden omdat het dak kapot is. En alle dieren gaan dood aan de hitte omdat het dak kapot is. Oh ja, dat heet ‘klimaatsverandering’. Dus er moet een ander dak komen, om de ‘klimaatsverandering’ te verhelpen. De zon blokkeren. En de CO2 verminderen. En CO2 belastingen heffen om de kosten van de geoengineering te betalen, net zoals je nu meer voor je basis zorg moet betalen om voor de gifspuiten te betalen.

  Met de GMO gifspuit slagen de superrijksten er in een nieuw soort mens te fabriceren dat kan overleven in de experimentele reparatie van de Aardse leefomgeving na het slopen er van. Vergeet niet dat er duistere plannen zijn om de zon te verduisteren. Hoe denk je te kunnen overleven? En, ja, de superrijksten zijn uiteraard ook al bezig met het kweken van ‘mensen’ in laboratoria. Montauk, Plum Island, Area 51, etc. En straks nog even de space alien, en dan zitten de meeste wel in het net.

  Geloof er maar niks van. Allemaal conspiracy wat ik hier zit te schrijven. Totdat. See you in 2030.

 5. Ik wacht de resultaten van “Het Expiriment” rustig af….

  al denk ik gezien geldende en geldige wetten dat de onvermeidelijke uitkomst en inherente bijwerking gratis openbaar vervoer richting waalsevlakte zal zijn.

  Toevoeging , geen wens , geen mening.
  Reactie gefundeerd in lezen wereldwijd overeengekomen oorlogswetten.

  Niet Mijn 0orlog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in