Foto ter illustratie, scene uit de dystopie van de film © Children of Men

Merkel’s kanselarijhond Helge Braun liet geen twijfel bestaan over twee feiten – en men moet bijna dankbaar zijn voor zoveel “openheid”. Ten eerste: er zullen nog meer lockdowns komen, en wel reeds met de “Vierde Golf” (die zo zeker zal komen als het Amen in de kerk). Ten tweede: de discriminatie en apartheid ten nadele van de ongevaccineerden zal worden geperfectioneerd – in die zin dat deze lockdowns alleen voor hen zullen gelden en niet langer voor de gevaccineerden. Maar natuurlijk houdt Merkel’s uitvoerder ook hier nog steeds een achterdeur open: zijn belofte “geen lockdown meer voor gevaccineerden” geldt alleen “zolang de vaccinaties goed werken”, bericht journalistenwatch.com.

De minister verklaarde dat het aan de Duitsers zelf was om te beslissen of een mooie vakantie zou worden gevolgd door een mooie herfsttijd. Hij riep de mensen op zich volledig te laten vaccineren. Tests waren ook massaal beschikbaar, zei hij.

Dus weer een rubberen definitie. Want dat de vaccinaties – waarbij in deze pandemie de doorgeslagen politieke lezing tussen symptoomvrije positief geteste en echte zieke mensen helemaal niet meer onderscheiden wordt – niet “echt goed werken”, kan worden gevisualiseerd aan de hand van het huidige voorbeeld van Groot-Brittannië, waar ondanks een vaccinatiegraad van 67 procent van de bevolking met een 7-dagen incidentie van meer dan 180 kunstmatig wordt geworsteld. Het feit dat de werkelijke ziektelast minimaal is (ook en vooral onder jongeren, in tegenstelling tot de valse beweringen van het tegendeel ) en dat ook het aantal ziekenhuisopnamen onopvallend is, is een extra argument voor de onwetenschappelijke, dubieuze en misleidende opvatting van de “incidenties” en testresultaten; maar ook in Duitsland houdt men vast aan deze opvatting, zodat de gebruikelijke seizoensgebonden toename van luchtweginfecties in de herfst ons weer als een “golf” zal worden uitgelegd.

  Weer landen schorsten AstraZeneca vaccin na berichten over bloedstolsels

Indien de aankondigingen van Braun, die hij in een interview met “MDR aktuell” heeft gedaan, door daden worden gevolgd, dan zijn er slechts twee mogelijkheden: ofwel grijpt men de Duitse de toename van het aantal gevallen aan als reden om een gebrek aan vaccinatiebescherming tegen de dan net heersende “mutant” te postuleren en de derde en vierde verplichte vaccinatie (of “boostervaccinaties”) voor te schrijven, tot de verwezenlijking waarvan helaas iedereen weer in lockdown moet, ofwel riskeert zij opnieuw een ongekende breuk in de sociale vrede – en praktiseert zij de “lockdown alleen voor niet-ingeënte” waar Braun over loopt te bazelen.

De voltooiing van de apartheid

Hoe moet men zich dat laatste dan voorstellen? Een totaal verbod voor niet-ingeënte mensen om alle winkels, restaurants, vervoermiddelen, sportscholen, bioscopen binnen te gaan (net als wat voor iedereen gold bij de laatste lockdown)? En hoe zou zoiets worden afgedwongen? Door de politie? Dit zou dan de verwezenlijking zijn van de ergste nachtmerrie, die (na alle verzekeringen van Duitse politici nog geen jaar geleden) in Duitsland zogenaamd nooit zou mogen en nooit zal bestaan: een tweeklassenmaatschappij, waarin degenen die de zogenaamd “persoonlijke vaccinatiebeslissing” vrij hebben genomen, deze “vrijheid” mogen bekopen met uitsluiting, isolement en permanente dagelijkse discriminatie.

Het feit dat Duitslands invloedrijkste politicus na Merkel een dergelijk scenario – lockdown voor ongevaccineerden – kan aankondigen met een ijskoude zakelijkheid, die zelfs de ergste visioenen en angsten van de vermeende complottheoretici en wappies aan het begin van de pandemie in de schaduw stelt, toont aan waartoe dit land zich in zeer korte tijd heeft ontwikkeld: een gezondheidsdictatuur, een waanzinnig vaccinatie- en hygiëneregime, waarin van luchthartigheid en vrijheid geen sprake meer kan zijn.

  Elite's ontvolkingsagenda is nu onmiskenbaar

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pfizer’s Covid-19 vaccin is potentieel dodelijk – Zullen miljoenen mensen binnenkort sterven?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Peter McCullough: COVID-19 vaccins doden baby’s in het eerste trimester met een verbazingwekkende snelheid… een “gruweldaad ” om aanstaande moeders te vaccineren
Volgend artikelKlap in het gezicht voor politici: WHO raadt massaal testen van asymptomatische mensen af
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. Zoals met terreur gehoorzaamheid word afgedwongen word vrijheid in een overtreffende trap dezelfde weg opgejaagd.

  2. De nazi’s waren ook in de minderheid en namen ook niet in 1 dag Duitsland (Europa) over. Het gaat geleidelijk en met steeds meer repressie. Tot de dag dat er geen weg terug meer is en het leger door de straten marcheert… En het overgrote deel van de mensen ziet het niet eens gebeuren, staat braaf met opgestroopt mouwtje in de rij met andere schapen die naar de slachtbank geleid worden. Sneu en misdadig!

  3. Tja dan zijn de niet gevaccineerde degene die dan in lockdown moeten beweren ze maar dat krijgen ze nooit voor elkaar onmogelijk

  4. Nazi’s en stasi zijn uitermate actueel. Merkel en aanhang hebben met beide ervaring.
    Dat dit zo openlijk gesteld wordt duid er op dat dit in “politieke kringen” al gemeengoed is geworden.
    Zullen de str….likkers hier wel overnemen, als er niet te veel protest komt. Ben benieuwd.

  5. als ik het goed begrijp willen ze dus de ongevaccineerden opsluiten…andere verhalen vertellen dat de gevaccineerden massaal gaan doodvallen komende winter…;dus als de ongevaccineerden een beetje geduld hebben tot de gevaccinneerden dood gevallen zijn , kunnen ze terug losgelaten worden? zust? zoniet , wie gaat de fabrieken draaiende houden ? ze praten nu al over personeels tekort in de zorg ….zouden ze eigenlijk zelf nog wijs geraken uit hun leugens en bedrog na 1,5 jaar ? het word met de dag belachelijker….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in