Niet alleen hebben “deskundigen” zoals Emily Oster aangedrongen op dodelijke mandaten en langzame dodelijke biowapeninjecties voor zowel volwassenen als kinderen, maar zij zijn allen schuldig aan hulp en medeplichtigheid aan de genocide die momenteel nog aan de gang is, schrijft 2ndsmartestguyintheworld.

Voordat u het onderstaande artikel leest, moet u zich afvragen wat voor soort amnestie individuen als Oster, Dr. Mengele 2.0, Gates, Walensky, Seniele Luierbevuilende IJsetende Pedo Criminele Marionet, Bourla, Bancel, en alle andere Covid psychopaten en apparatsjiks verdienen na het bekijken van enkele van de onderstaande historische misdaden tegen de mensheid:

Denk geen moment dat dit alles voorbij is. Verre van dat. We zitten nu in de uitstelfase voordat hun gedragspsychologen de volgende massa en ronde van nog ergere, door de massa veroorzaakte angst inzetten. Ze wachten gewoon hun tijd af terwijl ze hun verschillende andere psyops en valse vlaggen uitwerken; te weten:

Oster et al. zijn verantwoordelijk voor het bovenstaande.

Ze verdienen allemaal precies het tegenovergestelde van amnestie.

Ze willen ons allemaal dood hebben.

Wij verdienen gerechtigheid.

  Nieuwe studie bewijst dat Covid-vaccins ineffectief en gevaarlijk zijn: Drievoudig gevaccineerde Australiërs hebben 35x meer kans op ziekenhuisopname

Door eugyppius

Ik weet niet veel over de Amerikaanse pandemiedeskundigen, maar ik heb begrepen dat Emily Oster, econome en “opvoedingsgoeroe” van de Brown University, verre van de slechtste is. Haar tijdlijn op Twitter suggereert dat ze de eerste maanden van de pandemie doodsbang was voor het virus, totdat de sluiting van de scholen zijn tol eiste van haar kinderen. Op dat moment herpositioneerde ze zich als een soort lockdown-gematigde, die zich verzette tegen de ergste excessen van de hysterici, terwijl ze waar mogelijk hun centrale uitgangspunten bevestigde om haar gezicht te redden bij vrienden en collega’s.

De laatste daad van gematigdheid van Emily Oster is de suggestie dat we al het rampzalige beleid vergeven en vergeten dat ons is opgelegd door doodsbange rijke stedelingen, domme technocraten en krankzinnige vaccinators sinds 2020, want hé, dit waren gewoon eerlijke fouten, iedereen had het zo kunnen verknoeien, het is allemaal goed.

In april 2020, toen er niets anders te doen was, ging mijn gezin enorm veel wandelen. We droegen allemaal stoffen maskers die ik zelf had gemaakt. We hadden een familiehandgebaar, dat de voorste persoon gebruikte als er iemand op het pad naderde en we onze maskers moesten opzetten. Toen een ander kind op een brug te dicht bij mijn toen vierjarige zoon kwam, schreeuwde hij haar toe: “SOCIALE AFSTAND!”.

Deze voorzorgsmaatregelen waren totaal misplaatst. In april 2020 kreeg niemand het coronavirus door langs iemand anders te wandelen. Overdracht in de open lucht was uiterst zeldzaam. Onze stoffen maskers van oude kleren zouden toch niets hebben uitgehaald. Maar het zit zo: we wisten het niet.

Het punt is, Emily Oster, dat wij het wel wisten. We hebben de overdracht van ademhalingsvirussen jarenlang bestudeerd. Alle virologen en epidemiologen die niet helemaal achterlijk zijn wisten dat jullie 2020-maskerroutine idioot was en het kon hen niet schelen. Ze wilden dat u het toch deed, omdat ze dachten dat als ze u maar genoeg paranoïde en asociaal gedrag lieten doen, uw krankzinnige gedrag misschien een beperkt effect zou hebben op het aantal gevallen. De schuld ligt bij u, en het is triest dat u het nog steeds niet doorheeft.

  De pandemie van krankzinnigen: volledig gevaccineerden verspreiden Deltavariant - dus iedereen moet gevaccineerd worden en mondkapjes dragen

Er is een groeiende (zij het niet universele) consensus dat de scholen in de VS te lang gesloten waren: de gezondheidsrisico’s van in school verspreiding waren relatief laag, terwijl de kosten voor het welzijn van de leerlingen en de vooruitgang in het onderwijs hoog waren. De laatste cijfers over leerverlies zijn alarmerend. Maar in het voorjaar en de zomer van 2020 hadden we slechts sprankjes informatie. Redelijke mensen – mensen die geven om kinderen en leraren – pleitten aan beide zijden van het heropeningsdebat. …

Nee, redelijke mensen zagen al in maart 2020 dat SARS-2 geen meetbare bedreiging vormde voor kinderen. Hierover is nooit een eerlijk debat gevoerd.

De mensen die het goed hadden, om welke reden dan ook, willen zich misschien verkneukelen. Degenen die het fout hadden, om welke reden dan ook, kunnen zich defensief voelen en zich terugtrekken in een standpunt dat niet overeenstemt met de feiten. …

We moeten deze strijd opzij zetten en een pandemische amnestie afkondigen. … We moeten leren van onze fouten en ze dan loslaten. We moeten ook de aanvallen vergeven. Omdat ik vond dat de scholen weer open moesten en stelde dat kinderen als groep geen hoog risico liepen, werd ik een “lerarenmoordenaar” en een “génocidaire” genoemd. Het was niet prettig, maar de gemoederen liepen hoog op. En ik hoef die tijd zeker niet voor de rest van mijn dagen te ontleden en te herhalen.

Doorgaan is nu cruciaal, want de pandemie heeft veel problemen gecreëerd die we nog steeds moeten oplossen.

Het spijt me dat iemand u genocidaal noemde, Emily Oster. Dat moet moeilijk voor je zijn geweest. Weet je wat ook moeilijk is? Een schop tegen je hoofd krijgen van de oproerpolitie omdat je het lef had te protesteren tegen huisarrest voor onbepaalde tijd.

  Een Vaccinatie vraag

Of ontslagen worden uit je baan aan de universiteit en voor eeuwig verbannen worden van het terrein omdat je een video op sociale media hebt gezet waarin je klaagt over de zware en dure testvoorschriften voor ongevaccineerd personeel. Of opgesloten worden in je huis en bedreigd worden met boetes vanwege persoonlijke medische beslissingen die geen enkele invloed hadden op het bredere verloop van de pandemie. Maar iemand noemde deze vrouw in het Frans genocidaal en ze is klaar om verder te gaan, dus het is allemaal goed.

Emily Oster heeft misschien een paar redelijke dingen gezegd in de diepte van haar pandemische gematigdheid, maar ze kan haar voorstel voor pandemische amnestie volledig in haar reet steken. Ik zal nooit vergeten wat deze schurken mij en mijn vrienden hebben aangedaan. Het is gewoon moeilijk onder woorden te brengen hoe woedend het is om deze luchtige trivialisering te lezen van de absolute hel waar we doorheen zijn gegaan, geschreven door een comfortabele en onwetende Ivy League-mama-econome die klaar staat om haar steun uit te spreken voor vrijwel elk pandemiebeleid dat haar of haar familie niet rechtstreeks raakt, en vervolgens te beweren dat het vreselijke gedrag en beleid dat door haar hele sociale omgeving wordt gesteund, gewoon te wijten is aan onwetendheid over het virus. We wisten alles wat we moesten weten over SARS-2 al in februari 2020. De pandemisten en hun aanhangers hebben in hun uitroeiingsdrift vele heldere rode lijnen overschreden en onnoemelijk veel miljoenen levens geruïneerd. Dat gaat nu niet allemaal zomaar weg.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Europa richt zich na de zomer op de ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet zal geen verschil maken
Volgend artikelVaccinzeloten smeken om vergeving nadat ze de levens van miljoenen mensen hebben verwoest
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

  • Gaat deze keer NOOIT MEER OP daar heeft Benjamin Benjii Ferencz Openbaar Aanklager van Neurenberg zorg voor gedragen daarom is Janus Demjanjuk ook veroordeeld en een oud secretaresse van conentratiekamp dito! EN: NEWSFLASH =>> NIEMAND is uitgesloten van vervolging ook Dictators, zogenaamde Royals als Koninginnen en Koningen of WEF-leden en Bilderbergleden of Club van Rome leden, of EU PARLEMENT ongekozen leden etc.etc. gaan allemaal voor de bijl! Weg met de machtswellustelingen en de psychopaten zullen in hun zwanenzang nog zoveel mogelijk zielen pogen mee te sleuren de dood in en daardoor verdienen zij OOK ALDI Evil Von der Leyen als eerste de telescoopkraan in aan een stuk touw met de Pfizer directie en de board van bestuur!

 1. Hangnestie is wat ze kunnen krijgen. Alle betrokkene verantwoordelijk voor marketing, wetten, prikken, organisatie, verboden, en wat dan ook in dit covid-schandaal en valse pandemie dienen minstens tot jaren gevangenis met zware dwangarbeid veroordeeld te worden, ofwel de strop. Voor het regeringskartel is de strop de enige straf, want zij hebben zich schuldig gemaakt aan landverraad.

 2. Wakker worden. En een menselijke houding aannemen is een 1e vereiste.
  ZIEN door de nog slapende horde wat er gebeurt nu, en gebeurd is de afgelopen 3 jaar
  plus weten wat een duistere kliek met hen voorheeft is zeer verwarrend voor hen.
  Beangstigend.
  We gaan het zien.
  Vergeving bij en door birhers onderling lijkt mij noodzaak.
  De aanstichters krijgen een militair tribunaal
  De uitslag is vooral dodelijk.

 3. Ik heb veel opmerkingen gehad over niet zijn ingespoten, het was bijna mijn persoonlijke schuld dat mensen niet in ziekenhuizen werden geholpen….ik vergeef niet, dat mag hun god doen. Mij is de wrake…

 4. Onwetendheid is een keuze!
  Je kan je niet verschuilen achter een bewuste keuze. Toegegeven de overheids propaganda was onophoudelijk en tot op het bot vals maar dan nog. Naar mijn bescheiden schatting was zeker 20% van de bevolking al snel van mening dat het virus helemaal niet zo gevaarlijk was en later ook dat de prikjes experimenteel waren (en minimaal getest). Een keer luisteren naar andere meningen kan ook geen kwaad.
  Mensen de dood in jagen, in dit geval met prikjes en foutieve behandelingen verdient een gepaste straf, minimaal levenslang. Als ik ‘per ongeluk’ een vuurwapen op iemand afvuur kan ik me niet verdedigen met et argment dat ik dit nog nooit eerder gedaan heb en niet wist dat de gevolgen zo dedelijk waren.

 5. Het laatste deeltje van het topic .
  Heel inhoudelijk .
  En ga me nu niet vervelen met mijn gebrek aan vergeving.
  De reguurder hier boven Sebkes zit slap te lullen met zijn Quote “Onwetendheid is een keuze!”
  Sterker nog ontwetendheid is als de mop .
  Paar hollanders zitten voor een camping in portugal komt een hollandse hippie voorbij “vlag van olland op zijn rugzak” De ene nederlander roept Eh gozer wil jij een slaapzak ? Goh zegt de hippie kan ik wel gebruiken hoor ! Zegt de hollander … dan moet je effe een uur met je benen over elkaar gaan zitten dan heb je een slaapzak!! Gieren nartuurlijk .. . Zout op met je ontwetendheid is een keuze .. !
  “Een keer luisteren naar andere meningen kan ook geen kwaad.” weer zo’n verwend lullletje uitspraak.

 6. Welke bitch denkt ons te vertellen wat we moeten.

  Dit is net zo absurd als die prikjes met een luier voor de bek met een tweekleurig nazivlaggetje in je milieuonvriendelijke electrische auto/fiets halen.

  Waar zit dat middelvingerknopje?

 7. Ik hoop op een publiekelijke executie! Van al deze pure evil idiots !! Aan de galg knopen die lui en naderhand op de brandstapel! We sturen ze direct terug naar waar ze thuis horen in de verdoemenis!

 8. Jullie zijn die hards .
  Mijn waardering voor al de gasten die volgehouden hebben .
  Legio verhalen en topics geladeerd met geweld afwijzing wanhoop .
  De menselijke ratten die dit ons hebben aangedaan mogen nimmer er mee weg komen !
  Wie heeft niet meegemaakt de afkeur van het klootjesvolk die met hun beklappen op sissen en hissen tegen de niet dragers . De verstandloze hufters mannelijk vrouwelijk .
  Ik hield eens een man staande in de lidl die wanhopig om zich heen liep te brullen en uit zijn dak ging .
  Ik ook beklaploos ging met hem in conclaaf en kon hem kalmeren . Zag hem opbloeien .
  De klootzakken in de rij die elkaar toeriepen er is er een zonder mondkapje !
  Ze konden van mij ter plekke in elkaar storten . Nog voel ik het opvlammen nu ik dit neerpen.
  De hele zooi is verrot om ons heen de regenboog meuk is onbeschrijfelijke trieste bedoening .. !
  Zeg dit maar netjes want wat ik er echt over denk is niet weer te geven . De post bracht net een brief voor mijn moppie voor de herhaal prik en het nut er van . Lachen hebben we deze ff uiteraard verscheurd . Nimmer komt de shot erin .. Ik zal ter plekke sterven en knokkend ten onder gaan .
  Om kort te gaan ik vergeef ze niet . Ik en mijn meisje ons leven is ook niet over rozen gegaan , niet aan de orde maar heeft ons wel weerstand gebracht . kijk de kinderen zijn zogenaamd godsvruchtig tot irritatie aan toe . heb ze wel eens gevraagd hoe te reageren als ze een gun op hun kop hebben en de vraag is gesteld ga je je geloof afzweren? Of durf je te sterven (stel grootbekken ) Maar wel de shot in je arm laten planten . Ik kijk toe en haal mijn schouders op . Ze sijken tegen mij dat ik gods koningrijk moet aanvaarden .. Mijn antwoord is geweest FUCK OFF !
  Moraal wees solidair maar blijf je zelf .. vermijd gasten die zeggen ga met mij mee ik weet de weg .
  Fijne dag . Houd vol .

 9. Het is erg eng wat er is gebeurt en fanatiek doorgaat met het experimentele genocide. Ex-fanatiekelingen verdienen een vertienvoudig enge slome afslachting a la Saw style. Oppakken, afmartelen, machinaal verwerken, frankenstijnachtige experimenten en bij teken van leven eventueel als een varken rustig garen in water van 60 graden voor de kannibalen. Elk vereist een andere garing, geblancheerd, medium well of goed doorgekookt eet smakelijk. Tja ook zulke dingen wensen ze de ongevaccineerde en voeren het nog zelfs nog uit.

 10. Begin 2020 toen de media kwamen met het nonsensverhaal van een totaal onbekend nieuw virus, dus levensgevaarlijk voor íedereen, want niemand kon al weerstand hebben…was er in diezelfde media al het bericht dat 80% geen last zou krijgen ! Waarom zag niemand dat, maar wél de paniekwaanzin die die gek Ferguson uitkraamde ? Half maart 2020–toen hier alle idioten in paniek raakten–publiceerde prof. Jeffrey Shaman al in Science de bevindingen van onderzoek in meer dan 100 chinese steden : 86% van alle besmette chinezen kreeg nergens last van, bleef a-symptomatisch.. Op 25 juni 2020 kwam onze van Dissel in de 2e kamer met de mededeling dat hier 98% van de mensen geen enkele last zou krijgen..Dus voor die 2%, in meerderheid of al heel oud of onverantwoord ongezond levend, moest alle ellende opgetuigd…
  Ik ben geen wetenschapper, volg en lees gewoon alles, wist van het prille begin af dat we met krankzinnige kwakzalverij te doen hadden ! En íedereen met ook maar een béétje eerlijk gezond verstand had dat ook kúnnen en móéten zíen en weten !!! Massaal verraad, massaal incompetente incapabele idioten die alsnog uit alle functies gegooid dienen te worden..Geen zin meer in ‘vergiffenis’…Als directeur van een bedrijf zou ik ze er allemaal uitmieteren, als regering van een land ze allemaal hun stemrecht afpakken…Begrijp steeds beter sommige dictators en mensen die ‘democratie’ belachelijk vinden…We zullen zien. Het zal wel net als met de nazi’s gaan : na de ‘oorlog’ blijven of komen de ergste kwallen gewoon weer op cruciale posities terug…Leve de krankzinnige apensoort die optimisten ooit ‘homo sapiens’ genaamd hebben !

 11. Wat ik wel eens wil weten is… hoelang een ‘covid’-virus kan overleven in de beerput?
  Gezien er metingen in de riool gedaan wordt om haarden op te sporen en per streek te lockdownen

  • virus is dood materiaal, wordt niet levend hoelang je ook wacht.
   Dit is een biowapen, kan weer anders liggen.

   mijn vermoeden , gebaseerd op observaties, 4,5 jaar ca. totaal
   Dat de satanische sekte die dit mi voor groot gedeelte is, HEEL breed en diepgeworteld is in samenlevingen.
   Verdeel en Heers wat men zag als covid gekte , voor het grootste deel bestond uit aanhangers van deze sekte.
   Wordt feit dat we geen van allen hiervan verlost zijn als een paar idioterie figuren die achter de grondbeginselen staan van satanisme opgepakt zijn, “staan morgen weer op straat of zitten op 🏝
   Ipv in de bak “ De reden voor hun ‘ geloof’ kan simpel een mooi excuus zijn om te roven , all in the game.
   Liegen, omdraaien en bedriegen is voor hen normaal. satanisme.
   Voor 1 a2 jr covid begon zijn er verschuivingen geweest, van ‘ hoe kan dit’ . Tijdens Corona , de gekte/ aanjagers (placebo mi) zit eenvierde deel die mogelijk deel uitmaken Bedoel ik niet de geprikten mee die erin geluisd zijn
   Hiernaast is de uitrol zo gladjes verlopen, kun je vraag tekens bij zetten. Van 1 groep last gehad van de andere niets.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in