“1984” door George Orwell bestseller op Amazon

0

Om een “tolerante samenleving” te hebben, meent het regime dat het uiterst intolerant moet zijn tegenover elke afwijkende mening. Wanneer informatie een “bedreiging” wordt, kan zelfs een “verkeerde” gedachte een misdaad en gevaarlijk zijn. George Orwell verwoordde dit al in 1948 in zijn dystopische roman.

Wat zal er precies gebeuren met degenen die zich schuldig maken aan “gedachtenmisdrijven” tegen het regime?

Het hoeft niet miljoenen mensen in de gevangenis te stoppen om vrije meningsuiting te onderdrukken. Het regime hoeft alleen maar een paar straffende voorbeelden te geven en de meeste anderen zullen gewillig volgen, schrijft auteur Freeman.

De beste manier om grote massa’s mensen te controleren is ze in een constante staat van angst te houden. Uiteindelijk willen zij een grote kudde “schapen” die zeer gemakkelijk te manipuleren zijn.

Het jaar 2020 is het beste bewijs van hoe het werkt.

Je verzint een pandemie met een griepvirus, beweert met angst en terreur dat het miljoenen slachtoffers zal maken, en alleen als je je grondrechten opgeeft zul je overleven.

De massa’s geloofden de leugens en onderwierpen zich vrijwillig aan de dictaten. Een jaar later geloven ze nog steeds in de angstzaaierij en willen ze een ongetest vaccin toegediend krijgen.

Degenen die het wagen het officiële, door onze autoriteiten vastgestelde verhaal in twijfel te trekken, worden bestempeld als “terroristen”, en deze nieuwe “oorlog tegen het terrorisme” is bedoeld om afwijkende meningen, waar die ook worden aangetroffen, absoluut de kop in te drukken.

Dit geldt vooral voor conservatieven, klimaatsceptici en vaccinatiecritici. Veel Amerikanen hebben zich dit gerealiseerd met de komst van het nieuwe regime in Washington.

  Voormalig vicepresident en hoofdarts Pfizer: Waarom worden we voorgelogen over COVID? Er is geen goede reden

Dat verklaart waarom “1984” van George Orwell in januari een tijdlang het best verkochte boek op Amazon was, toen de helft van de Amerikanen die op Trump hadden gestemd, tot “terroristen” werden verklaard.

Op dit moment ontwikkelt Amerika zich in een adembenemend tempo in de richting van een totalitaire samenleving. De socialisten willen volledige controle, en ze zullen niet stoppen tot ze die hebben.

En net als in Orwell’s boek, waar het Ministerie van Waarheid het verleden laat zuiveren, wordt alles wat met Trump te maken heeft uitgewist en weggegomd. Ze proberen hem zelfs voor de tweede keer te impeachen om zijn politieke toekomst voorgoed te vernietigen.

Ter herinnering: in de vier jaar dat Trump aan het bewind was, is elke uitlating, elke tweet, elk besluit en elke executieve order kritisch bekeken en scherp bekritiseerd door de oppositie en de media. Ze hebben zelfs overtredingen verzonnen om hem uit zijn ambt te jagen, zoals Russiagate.

Nu met Biden is het andersom. De media meute is volledig stil en behandelt hem als iemand die onfeilbaar is. Maar Joe Biden is volledig corrupt, zie de steekpenningen van Oekraïne en China, en in een executieve order-razernij. Want hij heeft in een paar weken meer decreten getekend dan de laatste vier presidenten samen.

Zo pusht hij heftig de agenda van de biseksuele, trans-, inter-, en queer mensen door met een van zijn uitvoerende orders; mannen die zich identificeren als vrouwen mogen meedoen in vrouwensporten, wat het einde betekent van eerlijke vrouwensporten.

Alsof deze kinky kwestie van belang is voor de meeste Amerikanen die geen werk hebben, geen inkomen en in grote nood verkeren omdat de lockdowns de economie om zeep hielpen. Het is niet het virus dat doodt, maar de dictatoriale maatregelen die politici ertegen nemen.

“Build Back Better” is 1984 op steroïden

Vorig artikelOpnieuw een Spaans verpleegtehuis dat na het vaccineren van zijn bewoners doden (22) te betreuren heeft
Volgend artikelDodelijke gezondheidsbescherming
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in