© rawpixel.com / Freepik

Het beleid van de regering om de samenleving te verdelen in gevaccineerden en ongevaccineerden en de laatsten de schuld te geven van lockdowns en vrijheidsberovende maatregelen om de aandacht af te leiden van haar eigen falen, begint vruchten af te werpen. Het is nu zo ver gegaan dat mensen die zich tot dusver tegen gentherapie hebben uitgesproken, worden bedreigd en voor hun leven moeten vrezen, schrijft Wochenblick.at.

In het Oostenrijkse Wels bijvoorbeeld dreigde een man op social media alle ongevaccineerde mensen dood te schieten. Hij postte ook een foto van een alarmpistool. Hoewel het incident op 17 november vorig jaar plaatsvond, heeft de regionale politie van Oberösterreich het pas op 27 januari 2022 in een persbericht bekendgemaakt.

Vaccinwaanzinnigen denkwereld: “Ongevaccineerden” schuld aan “nieuwe normaliteit”

Tijdens zijn verhoor verklaarde de 47-jarige, die bekende en berouw had, zijn gevoel van woede als motief te hebben. Hij had zich laten “vaccineren” en had zich aan alle maatregelen gehouden om naar de normaliteit terug te kunnen keren. Maar daar kwam niets van terecht, want op 19 november had de regering al een nieuwe landelijke lockdown aangekondigd voor iedereen vanaf 22 november. De man zag dus blijkbaar een zondebok in de ongevaccineerden, geheel volgens de regeringspropaganda. Hij is nu aangegeven bij het Openbaar Ministerie in Wels en hem is een wapenverbod opgelegd. Velen zijn geschokt dat deze man met zijn gevaarlijke bedoelingen nog steeds op vrije voeten is!


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wie heeft volgens internationaal onderzoek de zwaarste coronadictatuur ter wereld? 1e plaats: Duitsland, 2e plaats: China, 3e plaats: Oostenrijk – Vrijste landen: Togo, Zweden, Bahama’sVolg Frontnieuws op Telegram

  COVID-19 RNA-gebaseerde vaccins en het risico van een biowapen – Dr. med. J. Bart Classen
Vorig artikelHet spectaculaire falen van de COVID-19 injecties
Volgend artikelDuitse minister van Volksgezondheid geeft toe dat ‘pandemie van de ongevaccineerden’ een hoop onzin was en geeft ‘softwarefout’ de schuld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Conclusie, de Oostenrijkse overheid zet aan tot geweld jegens ongevaccineerden. Zij scheppen het klimaat. En Oostenrijk is niet het enige land. Dit nog los van de opdracht die wordt meegegeven aan de politiekorpsen om lekker op ongevaccineerden los te slaan

  • Mijn leeftijd is 83. Ik heb begrepen dat Duitsland 1943 Rusland is onder het mom van Lebensraum is binnengevallen om de westerse wereld te beschermen tegen het oprukkende (Kazaarse) communisme. Duitsland is daarvoor in 1945 zwaar op de koffie gekomen. Het zou mij niet verwonderen als Duitsland, dat thans soliciteert naar een ongenadig pak slaag van de Russen, dat ditmaal ongenadig en welterecht zullen krijgen ook. Laten zij de borst (letterlijk) maar natmaken. Wie zijn gatje verbrand moet (ditmaal zonder greintje pardon) op de blaren zitten. De Russen vechten voor de zoveelste maal tegen de al duizend jaren durende eewige vete van de Kazaren en hun geuniformeerde slaven de Nato cowboys. Das wordt wieder Duitschland, Duitschland uber alles; zwei kartoffel das ist alles. De bemoeizuchtige toch al natte Nederlanders kunnen staande drinken. Vechten tegen de beer! Niemand?! Beer gewonnen.

   • De inval van nazi-Duitsland in de USSR onder de naam Operation Barbarossa (rode barbaren) begon op 22.06.1941. Nazi betekent betekent north atlantic zionist.

 2. Iemand die erachter is gekomen dat hij bedrogen is door de overheid. En zijn woede uit op ongevacineerden is nog steeds zo dom als het achtereind van een varken als de dag dat hij zich vol liet spuiten met dat gif.

 3. Kom ik op een website van Skepsis ga in gesprek> mijn god wat een fanatieke anti houding t.o de niet gevaccineerden….totaal niet open voor dialoog,en men blijft steken bij 5 miljoen doden aan corona en de effektiviteit van het vaccin….uiteraard zijn er veel wetenschappelijke artikelen over de werking van dit rna vaccin,maar de artikelen waarin vermeld word dat het vergif is en er velen ook daar weer ziek van worden daar heeft niemand het over> tja zo zie je maar weer iedereen is in de ban van het vaccin en weigert naar andere geluiden te luisteren… er zijn medicijnen… maar of nu het virus bestaat dat is nog steeds onduidelijk omdat het niet ge-isoleerd is en de test middelen beperkt zijn…!!

 4. Begrijpelijk ,vele debielen laten zich snel vaccineren want dan kunnen we weer terug naar het normaal> maar door de overheden en zogenaamde incompetente gezondheidszorg gaat dat niet lukken > dat = niet de schuld van de ongevaccineerden

 5. Voor deze massa gevaarlijke gekken waarschuw ik al bijna 2 jaar.
  Zij zijn het die het vuile werk voor de wereldstaatsgreep plegers opknappen.

  Weg met die halve zolen met hun vieze smoelenlappen.

 6. Ja dit soort mensen die agressief worden tegen mensen die er voor kiezen zich niet te vaccineren , zijn ook OPGEFOKT DOOR leiders die bij herhaling zeggen “GEEN GREINTJE RESPECT TE HEBBEN VOOR MENSEN DIE ZICH NIET LATEN VACCINEREN.”

 7. …was hier ook….en wat te denken van die Limburger Lullo Kicken ( adres nog altijd welkom, mijn vrijheid van denken en keuze een beetje bedreigen is onvergeeflijk) die pvv ers met een honkbalknuppel wilde doodslaan, of die Amsterdamse politie baas randdebiel die op TV praatshow vond dat Geert Wilders dood moest worden geschoten…twee voorbeelden van lui die nooit een straf hebben gezien, of een paar corrigerende klappen….

  Ondertussen al verscheidene malen gehoord dat ik als ongevaccineerde moet worden vergast, opgesloten en wat variaties op correctie door geweld en inspuiting door dwang. Steeds oudere totaal geindioctrineerde mensjes die je niet slaat omdat ze toch snel dood gaan, maar het is tekenend voor de haat die Den Haag heeft gezaaid onder de bevolking. Ik vraag me af wat mij voor straf wacht als ik aangeef welk lot Mark of Hugo zouden moeten ondergaan….we leven ten slotte in een land met een selectief rechts, wets en burger ordenings systeem ondersteund door gekloonde D66 en VVD rechters uit het vel van Ronald Freisler…..

  ..iedere keer als er een G1/2/3/4/x maatregel word genoemd vraag ik me af of ik op tijd kan aansluiten bij hen die het beu zijn en met de hooivork in hand de stront uit het “torentje” gaan scheppen….en met een koord laten luchten wat stinkt naar corruptie en verraad…..wat reeds is gebeurd kan nooit worden vergeven….de schuldingen moeten hun straf krijgen, gevlucht of nog in arrogantie aanwezig zijnde….

  …vieze handen krijgen is geen probleem, er bestaat zoiets als zeep…..alles wat nodig is om onze vrijheid en grondwet te beschermen zal gewoon gedaan moeten worden.

  Wie voor tirannen zwicht….

 8. Wie de rechtmatigheid van wat eenieder wordt opgelegd niet nader onderzoekt, zwicht voor wat voor dictatuur of tiran dan ook en zich ook nog te buiten gaat aan disproportionele agressie jegens zijn/haar medemens, is geen vrijheid waard

 9. Ik begin dat voorstel van Ab O. steeds positiever in te zien. Ik ben prima bereid om te verhuizen naar ”niet geinjecteerden Nederland” zodat daar een paralelle samenleving te realiseren is. Wij doen ons ding. Zij doen hun ding. Prachtig dat zo goed is vastgelegd wie geinjecteerd is. Die komen er gewoon niet in.

  Ja dat zal een terugval in materiele welvaart betekenen maar de ”vrijheid welvaart” zal dat meer dan compenseren. Als de geinjecteerden in giga problemen komen kunnen we vervolgens wat ”echt recht” toepassen.

  Groeten,
  Hugo

 10. the culling.
  schaapies van de bokjes.

  stel nou dat we allemaal gelijk hebben.
  dat voor de ene de prik het leven red..
  en voor de ander de prik zelfmoord is..

  genoeg theorien en aanwijzingen
  dat we niet alleen met 1 soort
  op deze vlakte zwerven..

  ben zoveel maten kwijt geraakt.
  beste maten stap maten ,
  en in eens zagen we het verschil
  en keken nooit meer om.
  nooit meer naar het stadion en de fc.

  nog steeds ervaar ik dit als
  twighlightzone epidodes als ik terug denk.
  die maat of meid waar ik altijd naar op zoek ging om mee aan de bar te hangen totaal geen enkele interresse meer in.

  raar.

 11. na alle oorlogen ,kartels ,prijsafspraken,vriendjespolitiek enz, zijn er nog altijd mensen die denken dat alle complottheorien een theorie zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in