De clowneske Duitse minister van Volksgezondheid heeft weer de aandacht getrokken met zijn vreemde gedrag. Meest recent was dat op de persconferentie van de Bondsrepubliek in Berlijn.

Karl Lauterbach ziet er niet erg gezond uit, en vooral zijn geestelijke toestand baart zorgen. Op de federale persconferentie van 22 december leek hij aan een korte inzinking te lijden. Wanneer een journalist hem een vraag stelt, zakt hij plotseling op onverklaarbare wijze in elkaar, bericht Freewestmedia.com.

RT-DE legde de inzinking van Lauterbach vast.

Verontrustende gegevens uit Duitsland die aantonen dat vaccins niet werken en eerder ziekten in de hand werken, kunnen een reden zijn voor de pogingen van de regering om de Omicron-variant de schuld te geven van hun eigen falen bij het opdringen van een ondeugdelijk product aan hun bevolking.

Duitsland – de meest repressieve maatregelen ter wereld zullen volgende week verder worden opgeschroefd. Ook een van de hoogste booster prik percentages.
Nog steeds: hoogste covid-sterftecijfer in West-, Oost- en Centraal-Europa.
Slapste maatregelen, laagste sterftecijfers: Zweden
pic.twitter.com/p5ED4WgNAX
Zweden heeft Covid overwonnen. pic.twitter.com/p5ED4WgNAX
— Corona Realism (@holmenkollin) December 22, 2021

Er is duidelijk geen “pandemie” in Duitsland!
Gegevens tot en met week 48/2021! !#Covid #Covid19 #Corona
#Coronavirus pic.twitter.com/tmuFfu9D3v
— Ben M. (@USMortality) December 22, 2021

Ondanks het goede nieuws uit Zuid-Afrika blijft Lauterbach beweren dat de Omicron-virusvariant “alles wat we tot nu toe in de pandemie hebben gezien, in het niet doet vallen”. Hij heeft dringend opgeroepen om de boostervaccinaties te versnellen, terwijl de raad van deskundigen van de federale regering heeft gewaarschuwd voor de “ineenstorting van de hele kritieke infrastructuur”.

  Vaccindictatuur Duitsland: Verhongeren of de prik - Ongevaccineerden worden verbannen uit supermarkten

Maar uit een studie van de grootste particuliere ziektekostenverzekeraar van Zuid-Afrika, Discovery Health, blijkt dat het aantal natuurlijke sterfgevallen aanzienlijk lager ligt dan bij vorige golven.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse minister van Volksgezondheid roept op tot onmiddellijke gedwongen vaccinatie van de hele bevolkingVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDocumenten onthullen dat Pfizer-vaccin lawine van miskramen en doodgeboorten veroorzaakte
Volgend artikel2022: Laten we opkomen voor onze kinderen! Het is tijd om boos te worden en onze rechtvaardige woede te gebruiken om een verandering teweeg te brengen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

  • Intussen worden er wel steeds meer mensen ongelukkig en gedood. Het proces van de modificatie loopt door en wordt nog steeds verder versterkt. Dat laatste had al moeten stoppen.
   Wanneer?

  • Vaak denk ik aan deze opmerking van je – maar hoe zie jij dit precies? Hoe zie jij die ineenstorting doortrekken als mensen verplicht worden de gifspuit te nemen, bijvoorbeeld… (gewoon een discussie hoor.. geen kritiek.)

   • Gewoon weigeren wat anders je ovef geven is geen optie ik zie het soms ook niet zitten maar ik ga liever dood dan die spuit en daar bedoel ik mee strijden tot mijn dood.
    Ik weet het is moeielijk en dat je meschien bang bent maar dat is wat zij willen zij gaan dit niet winnen dat weet ik 1000%.
    geef niet op, sta op, je staat er niet alleen voor wij zijn met meer.
    Nog een tip besteed meer tijd aan je zelf dod nergens aan mee ga er lekker op uit, bos wandeling maak niet uit, gewoon doen wat jij altijd gedaan hebt en dst is leven.
    Zij komen er niet onder uit en worden gestraf, in ieder geval sta sterk in je schoenen en zeg NEE TEGEN DE GIF?.
    Je bent niet alleen.

 1. Helaas blijft het grote gros hier nog steeds achter grote smurf van het rivm en een schoolmeester aanlopen.
  Van de rechterlijke macht met politiek kleurtje valt ook weinig goeds te verwachten, dus voorlopig zal er weinig veranderen vrees ik, de massale volksopstand of landelijke stakingen voor lange duur blijven nog wel achterwege

 2. Wij Nederlanders vergeten iets, maar het is ook niet bij vele bekend. En in de reguliere propaganda kanalen zul je het gegarandeerd nooit horen. Het lease contract van het bedrijf STAAT DER NEDERLANDEN over het voormalig Nederlands grondgebied is op 19-07-2021 afgelopen na een lease periode van 125 jaar. Daarmee is onze zogenaamde regering/overheid niet meer het opperste gezag over het voormalig Nederlands grondgebied. (Want officieel is het koninkrijk Nederland al in 18-05-1940 opgeheven te bestaan) Het voormalig Nederlands grondgebied is sinds 20-07-2021 nu weer terug bij Amerika gevoegd als een lidstaat. Alle autochtonen Nederlanders zijn per 01-01-2022 weer soeverein.

  De huidige regering/overheid heeft enkel nog de bevoegdheid over het stukje Den Haag waar het zogenaamde parlement staat met het Haagse bos. Meer niet, de Koning heeft ook niets meer te zeggen, over de bevolking. Dus al die dwang/drang om ons alle die boosters op te dringen is illegaal. Maar dat is hun enige manier om onze soevereiniteit als nog van ons te kunnen afpakken. Want zodra jij je hebt laten verleiden om een corona vaccin vrijwillig te nemen, heb je zonder echt te weten afstand gedaan van je vrijheid, onafhankelijkheid en van je aanstaande soevereiniteit. Want de vaccins zijn niet alleen gepatenteerd, maar als jij de vaccin(s) ingespoten hebt gekregen verwordt jij al een transhumaan. Deze transhumanen hebben geen burger en mensenrechten meer, maar zijn letterlijk eigendom geworden van de patenthouders. Je bent ontmenselijkt en een voorwerp geworden.

  Van elke gevaccineerde is zijn menselijkheid gestolen, onder valse voorwendselen. Dit is eigenlijk fraude, maar geen enkele rechtbank zal dit weerspreken. Maar het is nog veel erger als jij je booster vrijwillig haalt. Want dan heb jij vrijwillig je doodvonnis getekend binnen nu en 2 jaar. Met enkele uitzonderingen van het vaccin van Moderna, alleen bij geselecteerde partijen van het vaccin zul je blijven leven. De rest en ook diegene die van andere leveranciers het vaccin hebben gekregen zullen het niet overleven. Dit is de ware redenen van waarom zo’n haast met dat vaccin/booster en waarom de jacht op de ongevaccineerde. Want anders kan iedere soeverein, dan al zijn ooit betaalde belastingen terug vorderen. Daar zit het bedrijf STAAT DER NEDERLANDEN niet op te wachten om miljarden terug te moeten betalen.

  • Holy smokes, Qvic… als jij gelijk hebt, wordt het nog eens interessant. Bedankt voor deze info. (Een tijdje terug had je wat interessante info over de oorzaak van de griep, die heb ik opgeslagen, net als deze info.) Dus binnenkort is iedereen vogelvrij, als ik het goed begrijp? Nog een weekje. Maar we moeten wel een qr code kunnen tonen om in een restaurant te kunnen eten, en de verplichte fukzinazi gaat ook gewoon keihard door. Ik ga weer even tegen de muur slaan met mijn hoofd, want het voelt zo lekker als je dan weer ophoudt. Te begrijpen dan dat er zo’n haast is met die smerige gifspuit, en vooral ook het inspuiten van babietjes. Er worden op die manier miljarden uitgespaard….

   Hier nog een boeiend verhaal over de komende space federatie en de aliens:

  • Dank!! Super!! maar nu we dit weten waar kunnen we massaal !! !!! aankloppen om onze soevereine rechten te claimen en waar kunnen we terugvorderen? normaal gesproken haha wat is normaal is dit in het 7e jaar nadat je geboren bent. Heb jij enig idee of er massaal!! nu moet worden aangeklopt bij….voor een bepaalde datum???

  • Aan Qvic
   Dit is niet alleen interessant maar ook een tijdbom. Zou het waarderen als je verwijzing naar de contracten en stukken kan maken om het voor peer review beschikbaar te maken. Ik heb jaren geleden een video gezien gerelateerd naar Maritime recht wat schijnbaar meer van kracht is. Ik ben geen jurist maar deze hele materie is wel de basis van hoe een burger zijn positie ingedeeld wordt en hoe hij juridisch behandeld kan worden.
   Hoop deze info ooit overzichtelijk naar boven te zien komen drijven.

  • nou succes ,dan krijg je de kogel als het waar is . Als ze bevolking met spuiten kunnen killen met ijskoude wreedheid . dan zal de rest wel anders aangepakt worden.
   daarom keine waffen im daSS volk. wapenwetgeving .is beperken en afpakken. Een regering die politie en leger met wapens van het ergste soort aan vertrouwd ,waarom zouden ze legaal wapenbezit niet dulden. Kan alleen verklaart worden met aristocratie ,tiran en elite gedachten.

   • De Binnenlandsche Bataafsche Courant [ hertselderepubliek ] heeft dit volgens mij een keer behandeld in een van hun artikelen. Ik kan helaas het juiste artikel zo een, twee, drie niet vinden voor U. Hopelijk reageert Qvic zelf hier nog op.

  • Wat heeft de Nederlandse staat nu met Amerika te maken? Graag een bron van uw reactie zodat dit onbekend iets kan geanalyseerd worden

  • wil “QVIC” even reageren op de commands

   en uitleggen waar ze deze informatie vandaan hebben
   met onderlegd bewijs ?

   al bijna een jaar geen reactie vind ik wel erg vreemd

 3. Karl Lauterbach, ik zeg niks over zijn gezondheid of gesteldheid en bedoelingen maar, de man geeft hier gewoon aandacht.
  Luisterd aandachtig, focust, onbewust van motoriek/of deert hem niet.
  Doet dat vaker.

 4. Ik woon in Suid Afrika en denk maar niet dat allen hier staat te wagten voor de spuit. Heel veel lopen met verkoudheid dat ik denk covid te sijn.

 5. Het is wel opvallend hoeveel griezels er in bestuur posities zitten he…? Als je kijkt naar Ratte, en het Kaagdier, en het Wildersbeest, dan hebben we in NL onze eigen verzameling griezels. Vroeger had je ook al van die griezels, bijv Hans Wiegel, en van Agt. Die Lauterbach is ook een ras-griezel. En dan zijn er nog die enge vrouw-achtige verschijningen, zoals die Ardern en Merkel. Ik vind het werkelijk opvallend wat een godsgruwelijk enge bekken dit soort mensen hebben, veel meer zo dan in de rest van de bevolking. Hoe griezeliger hun smoelwerk, hoe sneller ze een dergelijke bestuursfunctie krijgen, lijkt het. Daar moet toch iets achter zitten, dat is geen toeval meer.

  • Hoe griezeliger een bestuurder is, hoe groter de kans is dat ie in het klasje van Klaus Schwab gezeten heeft en daarna ergens aan de top gepositioneerd is geworden.
   Ik vind het altijd mooi om te zien als iemand die ZO tegen de natuur en alle menselijkheden in beleid voert, dat je ze zogezegd voor je ogen snel oud ziet worden en dat hun lichaam zelf het niet meer trekt. Het lijf zakt ineen.
   Maar daar heeft men òòk van te voren rekening mee gehouden : Young Global Leaders bestaat uit zo’n 1300 paraat gestoomde en gebrainwashte gedrochten en daarnaast heb je nog de Young Global Shapers, dat zijn er zo’n 10.000 stuks. Dus als er ergens eentje in elkaar dondert kan die meteen vervangen worden door een misschien wel nòg gehoorzamer type.
   Maar dit alles wist je waarschijnlijk ook al.

 6. Pràchtig om te zien dat Duitsland ook een JUNK heeft als “minister” van Volksongezondheid, net zoals wij hier in Nederland een junk hebben.
  En we moeten ophouden om Zweden steeds te prijzen en te bewonderen. Daar mag het wel een stuk humaner aan toe gaan w.b. de corona maatregelen, maar in Zweden werden als ik me niet vergis al in 2018 biometrische chips bij mensen onder de huid aangebracht. Dat gebeurde waarschijnlijk toen nog vrijwillig bij mensen die kicken op de allernieuwste tech-gadgets, maar toch.
  In de docu Headwind 21 van de filmmaker Marijn Poels kunnen we zien dat Zweden op het gebied van “duurzame” energie en klimaat zeer onfris bezig is. Het land schijnt ook al heel ver te zijn met alle voorbereidingen betreffende de CBDC. Misschien is dat een vd redenen waarom het land tòegestaan wordt om minder streng te zijn tijdens het mondiaal corona project.

 7. Eerst oefennen, als je naar het land van Adolfina gaat.
  Linkerpoot moet onder 45 graadjes omhoog flitsen, en semultaan ermee moet klinken”heil Adolfina”
  Niet vergeten ganzepas met stijve knietjes dient aanbevolen te worden

  En ik dacht vroeger, dat een land met zombies niet zou bestaan……ze hebben totaal NIETS van het verleden geleerd. De jaren 30 herhalen zich.Alweer. Zonder noemenswaardige kritiek.

  In Nl is er een gestoord flikkertje, klein, gereformeerd, alom gehaat, dat nu wraak neemt op bevolking omdat ie vroeger gepest werd op school
  En de linkse idioten met 75 genders en liefde voor Schabbertje en de NWO stemmen op dat gedrocht
  Nooit was in NL een landverrader zo schadelijk.

  Ik hoop dattie zelfde behandeling krijgt als de gebroeders de Wit eens.

 8. Beste Qvic

  Mbt uw reactie van 27 dec. 2021 waarin u vermeldt :”Het lease contract van het bedrijf STAAT DER NEDERLANDEN over het voormalig Nederlands grondgebied is op 19-07-2021 afgelopen na een lease periode van 125 jaar.” wil ik u vragen wat uw bron is of bronnen zijn waaruit u deze informatie hebt gehaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in