De Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Annalena Baerbock, is opnieuw betrokken bij controverses tegen Rusland. Deze keer beloofde de minister dat Russische gebieden binnenkort deel zullen uitmaken van de EU, wat tegelijkertijd provocerend en onrealistisch klinkt, aangezien Moskou niet zal toestaan dat een deel van zijn Federatie veroverd wordt door Westerse mogendheden en hun Oekraïense proxy, schrijft Lucas Leiroz.

Tijdens informele ontmoetingen met Europese politici zei Baerbock dat de toekomst van Oekraïne “in de EU ligt”, waarbij Kiev steeds dichter bij toelating komt als het – naar verluidt – gebieden “bevrijdt” die door Russische troepen worden gecontroleerd. Interessant is dat Baerbock zei dat de EU zich binnenkort “zal uitstrekken van Lissabon tot Lugansk”, waarmee zij duidelijk maakte dat Oekraïne pas tot het blok zal toetreden als Oekraïne uiteindelijk de nieuwe Russische regio’s heeft veroverd.

Baerbock verklaarde ook dat de Europese gemeenschap Kiev zal helpen om zijn interne problemen te overwinnen en hervormingen door te voeren die het land geschikt zullen maken voor de politieke, democratische eisen van de EU, waarbij de prioriteit voor nu echter ligt bij het verslaan van de Russen.

“De toekomst van Oekraïne ligt in de Europese Unie, onze gemeenschap van vrijheid, en die strekt zich binnenkort uit van Lissabon tot Lugansk. Oekraïne verbreedt ook zijn pad naar de EU met elk dorp, elke meter die het bevrijdt, en elke meter waar het zijn mensen redt (…) Dit zijn dingen zoals het veranderen van wetgeving op juridisch gebied, op mediagebied, maar ook op het gebied van corruptiebestrijding, en we bespreken openlijk de kwestie dat we dit pad samen met onze partners hier in Oekraïne kunnen verbreden,” zei Baerbock.

  Oekraïense burgers in het buitenland worden via ambassades en consulaten bij het leger geregistreerd

Zoals bekend is Lugansk een voormalig Oekraïens gebied, dat, na acht jaar soevereiniteit te hebben opgeëist, opnieuw werd opgenomen in de Russische Federatie na legitieme referenda die plaatsvonden in 2022. Bij deze referenda werden ook de regio’s Donetsk, Kherson en Zaporozhye weer officieel onderdeel van Rusland. De wettelijke status van deze regio’s is al geformaliseerd in Moskou, en er bestaat geen twijfel over het feit dat ze deel uitmaken van de Russische Federatie.

Uiteraard erkennen Kiev en het Westen deze realiteit niet en dringen ze aan op de “noodzaak” voor de Oekraïense strijdkrachten om deze gebieden terug te winnen. Maar dit aandringen is in de praktijk slechts retorisch, omdat de Oekraïners militair gezien niet sterk genoeg zijn om de confrontatie met de Russische strijdkrachten aan te gaan en deze gebieden te veroveren. En de lokale bevolking bestaat voor het grootste deel uit etnische Russen en aanhangers van de Russische regering en de speciale militaire operatie.

Dus hoezeer Oekraïne en het Westen ook weigeren om de re-integratie formeel te erkennen, de vereniging van deze regio’s met Rusland is een realiteit die niet genegeerd kan worden. Hierdoor zijn de woorden van Baerbock niet meer dan bluf. Als Oekraïne Lugansk wil “heroveren” om lid te worden van de EU, dan zal Kiev nooit toegang krijgen tot het Europese blok, omdat de Russen niet alleen genoeg kracht hebben om hun gebieden te beschermen, maar ook zeker zullen proberen om nog meer gebieden te bevrijden, aangezien er tot nu toe geen veiligheidsgarantie is gegeven door de NAVO, waardoor het onmogelijk is om de verlenging van het conflict en de re-integratie van nog meer regio’s te voorkomen.

  Zeven redenen waarom Rusland domineert in Oekraïne

Naast bluf maakt Baerbock ook de vijandige houding van Duitsland en de hele EU duidelijk wanneer zij commentaar geeft op deze kwesties. Zolang er wordt aangedrongen op een Oekraïense opmars naar de regio’s die de Russen als de hunne erkennen, zullen er geen vredesbesprekingen mogelijk zijn. Zoals de Russische autoriteiten meermaals hebben verklaard, kunnen de diplomatieke onderhandelingen worden hervat, zolang ze plaatsvinden onder de door Moskou vastgestelde voorwaarden. Deze voorwaarden omvatten uiteraard de erkenning van de bevrijde gebieden als Russische gebieden en de demilitarisering van Oekraïne. Zonder dit zullen er geen besprekingen plaatsvinden en zullen de vijandelijkheden doorgaan, met nog meer verliezen voor Oekraïne zelf tot gevolg.

Als de EU echt toegang zou willen verlenen aan Kiev, zou het blok verantwoordelijker handelen en de Oekraïense regering adviseren om de Russische vredesvoorwaarden te accepteren en zich ertoe te verbinden om zich niet bij de NAVO aan te sluiten. Maar, zoals bekend, is de EU niet van plan om de Oekraïners echt voordeel te bieden en bluft zij alleen maar wanneer zij zegt dat Kiev “bijna” zijn plaats in de unie krijgt. Het echte doel van de EU en de NAVO was nooit om meer integratie van Oekraïne toe te staan, maar om Kiev te dwingen om “tot de laatste Oekraïner” te vechten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Volledige toespraak in Nederlands: Poetin ondertekent akkoord over toetreding nieuwe Russische gebiedenVolg Frontnieuws op Telegram

  Poetin en wat er echt toe doet op het schaakbord

Lees meer over:

Vorig artikel2030: “Ernstige kou en voedseltekorten” als het grote zonneminimum het overneemt, waarschuwen zonneonderzoekers
Volgend artikelPoetin over de dood van Prigozhin: Wagner-leiders werden dronken, high & speelden met granaten aan boord van vliegtuig
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

68 REACTIES

  • Rob,
   De uitspraken zijn lachwekkend, echter weten we dat Duitsland 100 miljard heeft uitgegeven aan defensieve uitgaven, Duitsland is bezig zijn oude verleden te gaan herhalen, Nederland en andere kleine landen weten wat dit betekend, ik blijf huiverig voor onze buur, net als Polen hebben de Duitsers ook weer enge ambities, een groene Minister die net zo schreeuwt als een Adolf deed, zie geen verschil, hou hen weer in de gaten kan ik alleen maar zeggen!

  • Baerbock is geboren uit een NAZIE geslacht, Oom Adolf heeft haar papa en mama opgeleid, en de familie een Volks Wagen beloofd.
   Het gaat nog een generatie duren, voordat ze door hebben dat oom Adolf Fake News bracht.

 1. De groen-rode juffrouw Baerbock, met erg weinig stemmers,
  die voorheen alleen maar “Scheisse” kon roepen,
  is een school-voorbeeld van een gevaarlijk gestoord wijf –
  zoals er tegenwoordig vele op invloedrijke posities rondlopen.

  Ze heeft geen enkel besef, waar ze het over heeft. Dat zijn de ergsten;
  die veroorzaken de grootste ellende en rampen.

  • Dat mens weet dondersgoed waar ze het over heeft. Het is gewoon een nazi! Hoe duidelijk wil je het nog hebben. De Nazi’s zijn nooit weggeweest.

   • Duitsland verloor de oorlog maar de NAZI’S hebben gewonnen want ze zijn nu aan de macht in Europa, de VS en Canada, Australië en Nieuw Zeeland, maar het lijkt er op dit niet lang meer gaat duren.

  • Heel gevaarlijk om te denken dat ze geen besef heeft. Ze is in en in slecht (zoals alle globalisten) en weet precies waar ze mee bezig is!

 2. “Duitse minister van Buitenlandse Zaken belooft Russische gebieden aan de EU toe te voegen”

  Het staren naar het glazen plafond heeft een prachtig exemplaar voortgebracht, door het vrouwenquotum koesterde de internationale westerse nep democratieën een slang aan de borst.

  • Nog zo’n adder

   Timmermans dé sociaal democraat, feitelijk al jaren was deze partij een crypto-communistische club die haar ware intenties voor het publiek verborg en na de oorlog de naam veranderde in de PvdA

   Ons voedsel wordt gemanipuleerd en Frans Timmermans speelt daar een belangrijke rol bij

   Afgelopen zomer heeft Frans Timmermans toen hij nog lid was van de Europese Commissie een nieuwe EU-wet gepresenteerd als onderdeel van zijn Green Deal om genetische modificatie van voedsel verder te stimuleren.

   Als zijn voorstel wordt aangenomen, worden de strenge controle-eisen waar genetisch gemodificeerd voedsel aan moet voldoen, geschrapt. Daarnaast hoeft dan niet meer op etiketten te worden vermeld of voedsel genetisch gemodificeerd is of genetisch gemodificeerde ingrediënten bevat. >>>

   https://www.ninefornews.nl/ons-voedsel-wordt-gemanipuleerd-en-frans-timmermans-speelt-daar-een-belangrijke-rol-bij/

   • Timmerfrans is een levensgevaarlijke vreetzak. Ik vraag me af of hij zelf de kankerverwekkende, microbioom-vernietigende bagger zal eten die hij propageert.

  • Adriaan W. oktober 6, 2023 Bij 10:20
   Als je kijkt naar het WEF en die ‘young global leader’ broedsels van ze, dan zie je dat het allemaal labiele mensen zijn. Die meisjes die al jaren (sommige al vanaf hun begin 20er jaren) bij het WEF gaargestoomd worden zijn van nature al labiel en komen vaak uit radicale milieus. Ook jongens zoals Trudoo en Macron zijn labiel. Kijk naar hoe Trudoo staat te gillen als een soort van latter-day Hitler, en kijk met wat voor een ouder-figuur Macron in bed ligt. Dit zijn sterk labiele mensen. Het WEF weet precies hoe ze onopvallend mentale stoornissen moeten gebruiken (en vandaar ook dat ze mentale stoornissen aansporen) om hun doelstellingen te bereiken. Klaus Vaak zijn hele toko draait voornamelijk op labiele mensen.

   • Immortal oktober 6, 2023 Bij 12:46

    Het zijn sekteleden de Young Global Leaders, ze zijn glad als een aal in een emmer snot, 13 jaar Rutte is ons niet in de koude kleren gaan zitten, de Gewone man en vrouw worden bankroet waneer de belasting en regeldruk nog een schepje opgevoerd worden door 4 Ramp kabinetten, chaos was nog nooit zó dichtbij.

    Alle beleid aangaande de gezondheidszorg was/is expres zó fraudegevoelig gemaakt, de PGB’s, Bulgarenfraude, dure uitkeringen AOW naar Turkije, Marokko die 5 keer hoger zijn om daar te leven, mij maakt niemand wijs dat het allemaal een vergissing beleid van de overheid is/was.

    Het meest tenenkrommende beleid was en is nog steeds de toeslagen affaire die nog steeds niet rechtgetrokken is, het schijnende zijn de uit huis geplaatste kinderen die hun biologische ouder nooit meer terugzien, 90% van de mensen zou het worst zijn al ze het zelf maar nog steeds goed hebben, daklozen worden op een ondoorzichtige manier geteld, het CPB en CBS zijn innig verbonden met deze nep regering, vul maar aan wat niet klopt in Niedrichland, denk dat de Frontnieuws server gaat roken.

 3. Gewoon een levensgevaarlijke domme doos.
  Zij probeert zieltjes te winnen, maar haar onnozele keelklankgeluiden worden ook in Rusland gehoord.
  En die zijn al lang voor de echt bezig.
  Dit zal de Russen niet banger maken hoogstens vastberadener.
  En bedankt.

  • Bearbock is het type dat helpt om het narratief te kantelen. Dankzij dit soort figuren worden er meer en meer mensen wakker. Laat er maar meer van dit soort dwazen hoog en dom van de toren blazen. Laat ze maar olie op het vuur gooien zodat Iedereen gaat zie wie er nou eigenlijk echt kwaadaardig zijn.

   • You got it. Laat ze lekker door gaan. Des te makkelijker om ze zo meteen allemaal aan de hoogste windmolen op te hangen. Chantabele Pedopsychopaten, die rondvliegen en overal waar ze komen laten ze stront achter. Strontvogels.

 4. Veel landen brengen dit soort vrouwelijke misbaksels voort.
  Moldavië, Letland, Nieuw Zeeland, Finland, o.a.
  Nederland heeft Ollongren.
  Vreemd!

  • men zou ns moeten checken ,op wetenschappelijke basis uiteraard, of het ergens iets te maken heeft met de grootte van de clitoris …..:-)

  • Feminisme is een Rockefeller plan om ons allemaal vleugellam te maken door alles op de kop te draaien. Vrouwen dromen de wereld, mannen bouwen de wereld. Keer dat om en alles loopt stuk en de liefde en compassie verdwijnt omdat vrouwen overal tegelijk mee bezig zijn ipv zorg en liefde in hun kinderen, straten en de wereld te stoppen. Ze hebben ons op de kop gezet zodat we elkaar niet versterken, maar verzwakken en alles in strijd verandert. Maar de boog gaat terugveren… de natuur laat zich niet permanent besturen.

 5. Dit is er eentje die letterlijk zo zot is als een achterdeur! Let op, ze vindt van zichzelf dat ze intelligent is!!!Geeft meer om het heil en welzijn van de oekrinazi’s, dan het welzijn van de Duitsers. Zou ook dringend mogen worden opgesloten, net als al dat andere groen- en WEF-gespuis.

 6. Welke democratische eisen van de EU?
  De dictatuur van de bende in Brussel zal ze bedoelen.
  Blijf maar lekker dagdromen van een geweldig EU, terwijl de deindustralisatie van Duitsland al volop aan de gang is de rest van Europa zal volgen. Het aantal faillissementen, veroorzaakt door de krankzinnige sancties van datzelfde Brussel tegen Rusland, stijgt iedere week.
  Weg met die groene kmer. Nexit NU!

 7. Je moet je vooral niet in de gordijnen laten jagen door deze helleveeg. De publieke opinie is aan het kantelen, hun dagen zijn geteld.

 8. Rusland besteed geen tijd aan dit soort labiele trutten. Baerbock is in een links-radicaal milieu geindoctrineerd goed te gehoorzamen en mee te doen. Nu wordt ze als mouthpiece gebruikt door de NATO kerels achter de schermen. Het is allemaal omgedraaide wereld zoals we weten, door die psychopaten bende die de boel vernielt. Dit soort grieten denkt dat ze heel wat zijn, voorbeelden van de ‘emancipatie,’ maar ze zijn niet meer dan labiele kindvrouwtjes die gehoor geven aan mannen. Net zoals Jackal Ardern, Moeke van de Lijken, Opoe Ollongron, het Kaagdier en het supergrote voorbeeld van labiel kindje Greta Tunberg. Probleem met dit soort labiele vrouwen is dat ze vereerd worden door de labiele vrouwen in de meute, welke niet echt goed zelfstandig kunnen denken. En dat leidt dan weer tot tweedeling.

 9. p.s. Hier nog een interessant detail over Baerbock – het mileu waar ze in gegaard is, en wie haar whisperers zijn. Heel sneu maar zeer gevaarlijk serpentje dus:

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9636891/

  (NPI’s zijn regerings mandaten tijdens de plandemie. Ctl-F om Baerbock naam te vinden in het onderzoek)

  Conclusions
  Restating our research question “Is the number and the gravitas of YGLs in a country associated with the country’s NPI in the first phases of the pandemic in 2020?” we conclude that there was an association between the number of YGLs in a country and a country’s strength of NPIs during the second phase of the pandemic, but not during the first. This speaks in favor of the hypothesis that the WEF operates as an amplifier network or an echo-chamber for certain opinions that might either be presented to the network or that might arise within it and be then transported through it.

  • Nou nou nou, je bent erg sociaal.
   Ik denk aan een echte straf die bij de overtuiging past.
   Levenslang in de Kobalt mijn in Kongo.
   1. 2 kinderen het leven gered.
   2. Opvoeden dat je met WERKEN je kost moet verdienen.
   3. Je moet wat voor je groene overtuiging over hebben

 10. Indien zo,wat uiteraard onzin is, wie gaat dat dan betalen? De Westerse zogenaamde vrije democratische landen zijn immers al failliet en de bevolking wordt immers door de krankzinnige woke clowns het leven onmogelijk gemaakt…

  • Ze hebben allemaal een schedel van massief gewapend beton en ze zijn op afstand bestuurbaar. De enige autonome functies die ze zelf kunnen bedienen zijn egoïsme, hebzucht en intimidatie. Het zijn opportunistische laffe aaseters, die zijn gehersenspoeld om te denken dat ze halfgoden zijn. Ze hebben geen functie behalve dat ze radiografisch transhumaan bestuurbaar zijn.

   • 🤣 “opportunistische laffe aaseters”… die hele verrotte NAVO / WEF kliek die Putin nu heeft bestempeld als militaire doeleinden.

 11. Verlos ons van dit soort vrouwen in de top van de overheden, maar met een beetje geluk voegt Rusland Oost Duitsland weer aan de Russische gebieden toe.

 12. Vergeet Ricarda Lang en Marie Strack Zimmermann niet. Dezelfde kotsfiguren als Baerbock. Als je die onnozelen ziet ondervind je niets anders dan walging en afschuw en is je hele dag naar de kloten.

  • jan2 oktober 6, 2023 Bij 13:51
   Gadverdamme, ik wou dat ik niet op afbeeldingen had gezocht. Ik zie wat je bedoelt.
   Het kan bijna niet anders of er leeft een heel ander soort creatuur onder ons, ’they live amongst us!’

  • Eigenlijk zouden de vrouwen het het ergst moeten vinden, het is toch een schandvlek voor het vrouwelijke geslacht.
   Maar ik denk dat onder de beschermende paraplu van “seksisme ” hiervoor extra mentale vrouwelijke patiënten worden uitgekozen.
   Die Marie Jan Piet van het witte huis is er ook zo een

 13. Die BearBok, altijd lachen met haar. Kom niet meer bij. Wat voor bord moet je voor je hoofd hebben om oktober23 dat nog te durven zeggen. Ze zou het VN handvest eens serieus moeten bestuderen. Daar is in 1945 opgemaakt dat indien het Nazisme de kop weer op steekt de Russen het Int. Recht hebben Berlijn weer in te nemen (zo ongeveer).

  Anyway, ga zo door dan komt het helemaal goed. Mijn dag kan in ieder geval niet meer stuk.
  Wat een stom wijf!

 14. Die Bearbok heeft ook iets weg van die onruststokster uit Wit-Rusland (verdacht stil trouwens), die de benen heeft genomen toen de grond onder haar voeten te heet werd. Naar Litouwen, daar is ze binnenkort ook niet meer veilig. Zouden tweeling zusjes kunnen zijn. Allebei zo een rot kop.

   • Tichanovskaja, van twee jaar geleden. Die dacht WitRusland wel effe onderste boven te keren. Nu is ze bij verstek tot 15 jaar veroordeeld. Binnenkort als de Baltische Staten opgerold worden door Rusland en Wit Rusland kan ze als nog haar straf uitzitten. Dan is ze bijna 50 als ze weer op straat mag.

 15. Neer swaffelen die koe Annalena Baerbock. 🤣
  Paarden en olifanten welkom .
  Zal der leren die brod !!
  En evt mag de lijst uitgebreid worden Ollongren Kaag van derLijken en ach vul maar in .
  Elke week swaffel dag ene keer op de dam , rotterdam , den haag , enz. komt dat zien 😉

 16. Annalena Baerbock praat uit dat 4e gat in haar nek

  Roemenen kijken met ingehouden adem naar de Russische vuurkracht: de Oekraïense logistieke NAVO-terminals aan de Donau zijn vernietigd

  Bekijk video

  Roemeense burgers aan de andere kant van de Donau kijken met ingehouden adem naar de Russische vuurkracht in de omgeving van Odessa.

  Op beelden zijn te zien hoe Russische ‘Geran-2’-drones de veerboot over de Donau vernietigen, evenals logistieke terminals van het Oekraïense leger, terwijl de westelijke buurlanden van Oekraïne vanaf een observatiedek toekijken hoe Russische troepen precisieaanvallen uitvoeren. >>>

  https://warnews247.gr/oi-roumanoi-parakolouthoun-me-kommeni-tin-anasa-tin-dynami-pyros-ton-roson-katastrafikan-termatika-ylikotechnikis-ypostirixis-tou-nato-ston-dounavi/

 17. Als dat wicht Baerbock niet uitkijkt, voegt Rusland straks Duitse gebieden aan Rusland toe. En de door het linkse wanbeleid moegetergde Duitsers zullen de Russen nog als bevrijders ontvangen ook.

 18. De dagelijkse waanzin – Even voorstellen: de perssecretaris van het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Zaken

  “Brave new world” of gewoon normale waanzin? Dagelijks word je als mediaconsument geconfronteerd met reportages uit allerlei vakgebieden die nog maar een paar jaar geleden als satire zouden worden beschouwd. Hier presenteren wij een kleine selectie van actuele cases in losse volgorde.

  Tyler Cherry is persvoorlichter voor het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Zaken en is op zijn zachtst gezegd niet erg traditioneel als het gaat om seksuele voorkeuren en identiteit. Het tijdschrift Forbes koos de jongeman in zijn ‘30 onder 30’-lijst van 2023 en stelde hem als volgt voor:

  Tyler Cherry, geboren in Los Angeles, is perssecretaris en senior woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Te midden van politieke spelers die al tientallen jaren in Washington hebben gediend, is Cherry, 29, verantwoordelijk voor het ontwikkelen van mediastrategieën om milieu, natuurbehoud en… ‘Om vooruitgang te boeken de schone energiedoelstellingen van de regering-Biden-Harris. Zijn zelfbenoemde grootste prestatie is het dienen als woordvoerder van de eerste inheemse minister in de Amerikaanse geschiedenis, Deb Haaland.’ >>>

  https://rtde.xyz/gesellschaft/177846-taegliche-wahnsinn/

 19. Annalena Baerbock heeft waarschijnlijk flink op haar donder gekregen van Blackrock, monsatan/bayer en meer van dat soort louche bedrijven die denken dat al die ‘bezette’ gebieden van hun zijn en ze die naar hartenlust kunnen plunderen.
  Rusland zal dat NOOIT toestaan.

 20. De Duitse muts droomt maar lekker verder zoals de nazi’s in WW2 die zich te pletter liepen en als Napoleon en nog vele anderen in de geschiedenis.

  • Die liepen zich niet te pletter en zijn via de de underground in de VS weer opgeplopt en doorgegaan onder een andere naam.
   Globalisten doen niet aan grenzen.

 21. Wederom heeft Duitsland niks geleerd van de geschiedenis. Ook dit zal eindigen met Russische tanks in Berlijn.

  Alleen denk ik dit keer dat er minder genade zal zijn. Dus aub, doe aan damage controle en laat het niet verder escaleren.

  Rusland gaat winnen en er blijft niks over van de Oekraïne pre oorlog. De vraag is hoeveel er überhaupt nog overblijft zodra Kiev capituleert.

  Eerst Zelenski nog van de troon stoten en vervangen zodat hij niet degene hoeft te zijn die opgeeft en capituleert. Zo blijft zijn karakter ongeschonden en wordt hij een martelaar als held. Zijn opvolger mag capituleren en zal worden opgeofferd als zondebok.

  Het einde van de wapenleverancies is in zicht dus het is een kwestie van tijd voor dat de speciale militaire operatie geslaagd is.

  • Sjaak Jager oktober 6, 2023 Bij 18:52

   Hoop dat je gelijk krijgt Sjaak, het nazisme is nooit weggeweest, ook in Nederland niet, door deze figuren die zich volksvertegenwoordigers noemen is onze soevereiniteit verloren gegaan en daardoor een wingewest van de EU en VS geworden.

 22. Logisch. In 1945 MOESTEN de moffen wel overgave tekenen, en de linkse rakkers in NL dachten dat daardoor de er geen nazis meer waren.
  Dat gaat zo’n 4 generaties door; en Mofrikana heeft een leuke traditie: 1871, 1914, 1938…..en nu weer met steun aan andere nazis.

  Recht werd gedaan door executie groepen in bezet Duitsland; die spoorden nazis op, veroordeelde ze, ontvoerden ze en schoten ze af. Die waren actief tot in de zeventiger jaren

  In Oostenrijk waren de moordenaars van de Ustacha; Serven gingen erheen, jaagden ze op en maakten ze af. Laatste wraak van de Serven: Srebrenica.
  NOOIT vermeld in de NL media waarom de Serven dat deden……mocht politiek niet…

  Enwij maakten het ook bont; krachtens onze grondwet is er geen kong(in) meer sinds 1940; toch hadden we nog wat landdverraders en nazis in de Oranjes….

 23. Net als toen,
  word ook nu de bevolking tot armoede gebracht om hun snode plan zonder verzet uit te kunnen voeren.
  De EU/ NAVO = Een NAZI complot

 24. Baerbock , de zoveelste miskleun in de europa politiek..
  Zitten in elke eu provincie.
  Er is geen natie meer…behalve servie en hongarije…de restanten van een ozo vrij europa is weg…opgegaan in en globalistisch wereld/denkbeeld.
  Nog kunnen we onze nationaliteiten en culturen behouden…maar kom dan asap van jullie bank/zitstoel af,ga gvd de barricaden op en verwerp dit mensonvriendelijk systeem… DOE GVD NU EENS WAT .

 25. En ik beloof bepaalde gebieden van Baerbock aan de islamitische klootzakken die Duitsland overspoelen, klinkt net even dom, maar het zal zijn uitwerking niet missen. De grootste idioten maken de dienst uit overal in de Westerse landen. Toeval …….. natuurlijk niet. Een zieke AGENDA, EN NIETS ANDERS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in