Kristina Paukshtite op pexels.com

Een deskundige op het gebied van energiedeeltjes en zonnevlammen heeft ooit gewaarschuwd dat de wereld tussen 2020 en 2053 een Groot Zonneminimum zou ingaan, wat zou resulteren in extreme kou – geen opwarming zoals de media beweren – en wijdverspreide voedseltekorten, schrijft Ethan Huff.

Valentina Zharkova, een prominente Oekraïense zonneonderzoeker met een uitgebreide academische achtergrond, heeft de jaren 2030 aangewezen als de jaren waarin dergelijke rampen het meest waarschijnlijk zullen plaatsvinden. Interessant genoeg bleek Zharkova’s voorspelling uit 2000 dat de dingen waarschijnlijk in 2020 zouden beginnen, waar te zijn toen het COVID-19 virus uit het niets verscheen.

Hoewel de COVID “pandemie” niet resulteerde in veel koudere temperaturen op aarde, veroorzaakte het wel wereldwijde voedseltekorten en problemen met de toeleveringsketen, evenals lockdowns en de eerste introductie in “Het Nieuwe Normaal”, zoals ze het noemden, die verschillende landen al permanent hebben gemaakt.

De dingen zullen nooit meer hetzelfde zijn voor iedereen in het post-COVID tijdperk, onder andere omdat COVID nooit zal verdwijnen. Ze zullen blijven zeuren over de nieuwste “varianten” en “subvarianten” tot het koninkrijk komt, en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is op dit moment bezig met het opstellen van een Pandemic Treaty voor wereldwijde onderwerping dat zal blijven bestaan tot het einde van de wereld.

Het ergste moet nog komen

In een interview uit 2019 met de bekroonde Canadese journalist Stuart McNish, waarschuwde Zharkova met grote ernst dat sinds 2015 de zonneactiviteit is afgenomen op een manier die alleen ooit is gezien tijdens een Grand Solar Minimum, waarvan de laatste plaatsvond tijdens het Maunder Minimum 400 jaar geleden.

  Nederlandse "boerfamilies huilen elke dag aan de keukentafel", zelfmoorden vanwege globalistische klimaatveranderingstirannie, waarschuwt Nederlands parlementslid Robert Roos

Zharkova verwijst naar onderzoek van NASA en NOAA en zegt dat de gegevens en bewijzen er zijn, maar dat niemand met een officiële status erover praat. En dit is nog maar het begin van deze Grand Solar Minimum periode, waarvan het ergste nog moet komen.

“Tussen cyclus 25 en 11 jaar van cyclus 26 [de minst actieve cyclus], en tussen cyclus 26 en 27, zal de koudste periode op Aarde zijn, en we zullen het voelen door een gebrek aan vegetatie,” legde ze uit.

Met andere woorden, vanaf de tweede helft van dit huidige decennium tot begin 2050 zal de aarde te maken krijgen met uitzonderlijk koud weer, allerlei extreme weersomstandigheden, aardbevingen op verschillende plaatsen en vulkaanuitbarstingen. En volgens Zharkova zal het begin van de jaren 2030 het ergste zijn.

Het klimaat is zeker aan het veranderen, net als het hele zonnestelsel. In de afgelopen jaren is de activiteit van de zon drastisch veranderd en dit is de grootste factor in de klimaatverandering – niet het eten van vlees en autorijden zoals de globalisten beweren.

De activiteit van de zon is de belangrijkste aanjager van het klimaat op aarde, niet kooldioxide, is een andere manier om het te zeggen.

“De vraag is waarom ze ons niet waarschuwen voor wat er werkelijk op komst is, aangezien ze er waarschijnlijk heel goed van op de hoogte zijn,” schrijft Christer Ericsson voor Free West Media. “Nog verontrustender is waarom ze de regeringen en de mensen van de wereld misleiden en ze laten geloven dat de dreiging warm is. De mogelijke antwoorden op deze vragen zijn verontrustend.”

  Dr. Coleman: Ze willen ons Blut Hongerig Dood

John L. Casey’s boek “Cold Sun,” gepubliceerd in 2011, evenals “Dark Winter,” gepubliceerd in 2014, waarschuwen beide ook voor precies dezelfde calamiteiten die binnenkort zullen plaatsvinden.

“Dit is waarom de wereldwijde satanisten hun plan om de planeet tegen 2025 te ontvolken (Klonterprik) in werking hebben gesteld (Deagel Report),” merkte een commentator bij Free West Media op. “Het is gemakkelijker om een kleine bevolkingsopstand de kop in te drukken en de vraag naar beperkte voedselvoorraden te verminderen.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

De zon bepaalt het klimaat op aarde, niet kooldioxideVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKlaus Schwab kondigt het einde van privé autobezit tegen 2030 aan
Volgend artikelDuitse minister van Buitenlandse Zaken belooft Russische gebieden aan de EU toe te voegen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

73 REACTIES

 1. “Zharkova verwijst naar onderzoek van NASA en NOAA en zegt dat de gegevens en bewijzen er zijn, maar dat niemand met een officiële status erover praat.”

  Gelukkig maar dan dat er zo lekker hard gesproeid wordt met lange vette strepen die een wolkendek veroorzaken om die boze zon tegen te houden. Dat houdt de boel koel. Vandaag ook weer, kijk maar omhoog.

  • @I. : Hou nou op over “chem-trails”. Wat je ziet zijn gewoon condens-strepen.

   Wat niet wegneemt, dat men op allerlei manieren bezig is met ontwikkelen: weer-engineering,
   geo-engineering, wapens met invloed atmosfeer en aarde, en dergelijke.
   Plus de mRNA-technologie misbruiken voor DNA-engineering.

   • @Cool Pete…

    Beetje naïef Pete… beetje heel erg naïef. Condens strepen is wat de fact checkers en alle kanalen van de satanisten ook zeggen. En die zijn net zo kort en stellig als jij nu bent. Ga er eerst maar eens een paar maanden heel intensief op letten. Je moet echt wel stekeblind en 10 voudig geboosters zijn om het condens strepen verhaal nog te geloven. Ga eens lezen op andere sites dan de NOS en factcheckers.nu. En ga je eigen ogen gebruiken om te zien wat er in de lucht allemaal gebeurt ipv meteen te oordelen dat het allemaal onzin is.

    • Ik ben niet thuis in de materie en heb gemerkt dat het weer een van de gruweltheoriën is, waar men recent komt mee aangewaaid. Ik heb altijd wat geïnteresseerd gekeken naar de lucht en precies dezelfde condensstrepen als zo’n zestig jaar geleden zie ik in de lucht. het onderscheid is dat het toen een zeldzaamheid was waarvan ik de evolutie minutenlang met tussenpozen opvolgde, en nu is het net een pak ongekookte spagettisprieten ’s morgens bij zonsopgang hier ten zuiden van Brussel, op de west-oostlijn. Zou men zestig jaar geleden misschien al geëxperimenteerd hebben?

     • @Lepoudre Luc…
      ‘Zou men zestig jaar geleden misschien al geëxperimenteerd hebben?’

      Ja… ze experimenteren al zolang er gevlogen wordt. Er zijn meerdere artikelen op FN die er op in gaan. En kijk eens op https://www.geoengineeringwatch.org/

      En gebruik vooral je eigen ogen, want je kan gewoon zien wat er gebeurt. Zonlicht = leven… geen zonlicht = geen leven.

      Ze vermoorden ons niet in 1 klap, maar met duizenden kleine sneetjes. Ze zijn ons via alles wat we eten, drinken en ademen voor procenten aan het vergiftigen en bij elkaar opgeteld en de duur van blootstelling, is de bedoeling dat het ziekmakend en uiteindelijk dodelijk is. De hele matrix staat ingesteld op lage vibratie, depressie, ziekte en een lower death drive.

      Zorg fysiek en geestelijk dus goed voor jezelf, eet natuurlijk en houd je vibratie hoog.

     • Lepoudre Luc oktober 6, 2023 Bij 13:52
      Weersbeheersing is al een item sinds na de oorlog, in 1946 begonnen ze er al mee te experimenteren. Je kon soms heel korte streepjes zien in de lucht, heel hoog boven in. Niet heel vaak, en er waren nooit dikke vette zoals nu. Zilver oxide werd gebruikt. Nu zijn het barium en aluminium ionen, en het is vaste prik. Dit is geen recente gruwel theorie, het is al behoorlijk lang bezig, sinds 2006. Toen ging het voor menens los in de VS, met de rubberstamp van Kay Bailey Hutchison. Dat je niet thuis bent in de materie betekent niet dat je je er niet meer in kan verdiepen… ! Hoe meer mensen er achter komen, des te beter. Want het gaat heel hard de verkeerde kant op. Groeten.

     • “Het Europees Ruimteagentschap (ESA) heeft drie plekken onderhandeld in het Artemisprogramma waarmee NASA de komende jaren weer mensen naar de maan wil brengen. Volgens Philippe Schoonejans, projectmanager bij het ESA, zullen de Amerikanen eerder iemand naar de maan sturen dan China. “Ik verwacht dat de volgende persoon op de maan een Amerikaanse vrouw van kleur is”, zegt hij in Sven op 1.”

      Leuk he, een “Amerikaanse vrouw” “van kleur” “op de maan”. One giant step for mankind.

      • Ik denk eerder aan een blanke vrouw – zwarte man koppel, zoals wij ‘inferieure’ blanke mannen die ook steeds meer kunnen ‘bewonderen’ in allerlei tv-reclames en tv-series.

       De politiek correcte NASA heeft ongetwijfeld lange tijd moeten zoeken om een geschikte zwarte te vinden.
       Kijk maar eens naar missie controlekamers waarin je wel blanken en Aziaten ziet, maar zelden of nooit een zwarte.
       Bij de Nobel prijswinnaars idem (behalve die voor de vrede natuurlijk). Hoe zou dat komen denk je…?

       • Haha, Donders, ik was sarcastisch. (Maar je punt is me niet ontgaan hoor!) Wat ik bedoelde, is dit werkelijk het beste dat die idiote ruimtevaart op gaat leveren…een “Amerikaans vrouw” “van kleur” “op de maan”?? Niks beters om naar uit te kijken? Geen McDonalds op de maan, geen Burger King, geen casino, geen bordeel, geen pedocriminaliteit, geen transgender clubs, geen wapenfabrieken? Oeps, ik bedoelde natuurlijk, geen ongelooflijke vondsten in de natuurkunde en scheikunde, in de geologie, geen waardevolle vooruitgang voor de samenleving, etc.

        • Beste Immortal,

         U gaat maar door en door en door over de ruimte-vaart.
         Waar is toch uw bewijs?
         Waar zijn de beelden, waar zijn de onomstreden artikelen, etc…. welke uw mening/conclusie/zienswijze/etc… ondersteunen
         ?

         En waarom reageert u niet op mijn reacties op de uwe onder dat andere artikel?

         U leek mij zeer integer, wars van wat anderen van mij vinden, geïnteresseerd in wat ik (nuja ik) te (her)vertellen heb, wat ik aan feiten aandraag.

         U skipt mij ook gewoon doodleuk.
         Gewoon negeren en door met uw space-race onbewezen geneuzel.

         Ojee, nu lees ik toch weer mee en ga ik ook weer mee in mijn emoties en derhalve schrijf ik deze emoties van me af.
         Dat is een tekortkoming van mij.
         Hmm, ik bedenk me er meteen achteraan: wat nu tekortkoming?
         Ik wil de f*cking waarheid en geen vaag gelul zonder bewijs.

         U komt met werkelijk niets anders dan rommel en verzint daarbij uw waarheid.

         WAAR IS UW BEWIJS?

        • Pfff,

         Nu reageer ik toch nog nadat ik had gezegd niet meer te reageren.
         Ik las deze reactie en moest mijn emotie toch kwijt, hence my reaction.

         Nu ben ik echt weg.
         Ik klik nu op “plaats reactie” en daarna klik ik meteen deze FN-tab weg.

         Dag hoor, allemaal…

     • Je zestig jaar geleden is een slag in de lucht…….zoals zoveel van je cynische gezwam op deze site……maar het is al héél, héél lang gaande ja.

      Als je ooit de moeite had genomen om de Volkskrant te lezen, had je kunnen meenemen dat er na enorme druk werd toegegeven dat het het om geo-engineering ging…..(maar verder heel onschuldig hooj)….door het bedrijf wat die vuiligheid produceert.

      Daarna nooit meer wat van gehoord. ….. verboden vermoedelijk. Stel je voor dat we er achter komen dat de overheid de vergunningen verleend aan dit soort bedrijven om die vuiligheid over ons uit te storten.

      Anders nog?

   • Cool Pete oktober 6, 2023 Bij 10:03
    Beste Cool Pete, om heel cool te blijven, de mens mag geloven wattie wilt. Jij dus ook. Maar vertel mij niet dat ik moet “ophouden”. Er zijn genoeg mensen die wel gewaarschuwd willen worden, en wel meer willen weten, en zich wel willen verdiepen. En verder vertel ik jou ook niet dat je moet “ophouden”. Yes? Snappie? No hard feelings.

   • Informeer alvorens anderen af te schieten omdat jij er niet in gelooft! Zoek maar eens op wat “claoud seeding” betekent. De universiteit van Khalifa heeft er een boel artikels over!

   • Mee eens Koele Peter. Mijn hele werkzamen leven in de technische hoek van de burgerluchtvaart gewerkt. De fanatiekste chemtrailgelovers hebben geen idéé hoe een vliegtuig in elkaar zit, wat in de luchtvaart kan en niet kan en snappen nix van meteorologie. De grote hoeveelheid CO2 en waterdamp die vliegtuigmotoren produceren is overigens een zegen voor de groene natuur. Meer vliegen dus 🙂

    • @AlbertV…

     Ik hoef geen verstand van vliegtuigen te hebben om te kunnen zien dat ze complete rasters sproeien die vervolgens één dicht wolkendek te worden. Als jij je hele leven in de technische hoek van de burgerluchtvaart hebt gewerkt hoe verklaar je dan de korte en de lange strepen?

     Dat je mensen monddood maakt met zo’n uitspraak maakt je juist ongeloofwaardig. Je gaat nergens op in, je gooit gewoon je werkachtergrond neer en je herhaalt wat ALLE factcheckers ook zeggen.

     Ik ben niet achterlijk of blind beste man… je kan gewoon zien dat die strepen niet normaal zijn. En er zijn korte en lange strepen en ik zie ze regelmatig op hoogten waar dat zogenaamde condenstrail verhaal niet zou moeten kunnen. Ik geloof geen snars van je beweringen, ik kan ook roepen dat ik 30jr bij de burgerluchtvaart heb gewerkt en dat ik heb gezien hoe ze militaire vliegtuigen voltanken met chemtrail rommel.

     Feit blijft dat je kan ZIEN dat die strepen wolken maken. En feit blijft dat cloud seeding gewoon een bestaande techniek is die wordt gebruikt. We worden besproeid. Dat jij jarenlang de koffieautomaat hebt onderhouden in de burgerluchtvaart zegt niks.

     • Dat bedoel ik dus, beste LGsto, geen inhoudelijke kennis maar veel fantasie en direct ongefundeerde beschuldigingen zonder te weten wie ik ben.

      • @AlbertV…

       Ik beschuldig je niet, ik trek je in twijfel… net zoals jij dat bij mij doet. Ik ben gewoon niet automatisch overtuigd omdat jij zegt dat een achtergrond hebt waardoor je zogenaamd de waarheid weet. Kijk gewoon omhoog en kijk naar wat er gebeurt. Die strepen in de lucht zijn echt geen condens sporen.

       • there are NO extra tanks in aircraft to spray whatever you think they are you need to worry more about what you are burning in your car

   • @Cool Pete,

    Lokale aardbeving gehad bij jou in het dorp en net onder het puin vandaan? Of onder welke steen heb jij gelegen zeg… Welk argument heb ik nog niet gehoord waaruit blijkt dat het gewoon condens strepen zijn?

    Het is al lang bewezen en toegegeven dat de strepen chemicaliën zijn en het beoogde doel is ook duidelijk.

  • De meeste lange witte strepen zijn ziekmakende chemtrails die het blatende schapenvolk moet aansporen om zich te laten injecteren met de volgende dosis gemodereerd vergif.

   • Blijf mensen die zelfstandig na denken er op wijzen.
    Een goede kennis van me zei laatst dat hij er op gelet had de afgelopen tijd en hem viel op dat er na het sproeien altijd slecht weer kwam.
    Gister zag ik trouwens dat ze op verschillend hoogtes aan het sproeien waren.

    • De meeste typen over strepen, maar de bolletjes van de schapenwolkjes dan? Het lijkt op een verfspuitbus die niet optimaal spuit, waarbij er allemaal kleine druppeltjes verder uit elkaar verspreid te zien zijn op het oppervlak. Het begint met bolletjes en loopt over tot een dichte wolk die uit een patroon van bolletjes bestaat. Iets anders, windveren genoemd, wat lijkt op een streep verf wat met een kwast per ongeluk tegen de kleding is aangekomen. Of sluierbewolking genoemd, aan al die deeltjes is te zien dat het onnatuurlijk is. Maar natuurlijk het is klimaat verandering vandaar dat deze nieuwe wolken opeens bestaan, wwar het voeger weinig of nooit voorkwam.

    • Als de weermannen sluierwolken voorspellen, komt er zeker regen….militair gestuurd, al jarenlang. Denk aan Vietnamese stortregens…mistvorming WOI, enz…Bij stortregens heb je bovendien extra bacteriën. Luc Vervliet uit Brussel is hierin gespecialiseerd, als bioloog en nanotechnologie.

 2. ‘Een deskundige op het gebied van energiedeeltjes en zonnevlammen heeft ooit gewaarschuwd dat de wereld tussen 2020 en 2053 een Groot Zonneminimum zou ingaan, wat zou resulteren in extreme kou – geen opwarming zoals de media beweren – en wijdverspreide voedseltekorten, schrijft Ethan Huff.’

  Ik denk dat Ethan Huff onderstaande artikelen even moet lezen om te begrijpen wat er echt gaande is. Het is oorlog beste Ethan en weermanipulatie is een wapen dat inmiddels 24/7 wordt ingezet. We leven al permanent onder fake wolken die de temperatuur zwaar omlaag drukken. Het is krankzinnig dat de meeste mensen nog steeds niet omhoog kijken naar de permanente chemtrail luchtshow.

  https://www.frontnieuws.com/?s=Zon+blokkeren

  • Let God sort them out oktober 6, 2023 Bij 09:48
   Heb je die strepen gezien de laatste paar weken… Niet normaal. Vandaag ook weer. Blij dat er mensen zijn die het in de gaten hebben, want dit is verdomme al zo lang aan de gang. En dat geruis in de lucht, bijna elke dag nu, en soms heel luid. Alleen een vermoeden nog, maar het is niet de snelweg.

   • Het is krankzinnig hoeveel ze aan het sproeien zijn. En vwb de condens onzin verhalen. Gister en vandaag vliegtuigen gezien die allemaal zo laag vlogen dat het condensverhaal niet op gaat. Korte strepen, lange strepen… het zijn allemaal chemtrails. We hebben het er al eerder over gehad… ik zie gewoon dat ze meerdere middelen sproeien die invloed op elkaar hebben. De lange strepen maken het wolkendek, de kortere strepen zijn een soort bindmiddel. Je kan ook horen wat sproeivliegtuigen zijn, die klinken als een slagroomspuit.

    Een paar dagen geleden kwam hier een gigantisch NAVO vliegtuig (MMF11 – A332, Airbus A330-243MRT) met loeiende motoren op slechts een kilometer hoog over mn huis. Ik kom het staartnummer bijna lezen. Op flightradar zag ik dat het rondjes had gevlogen voor de Deense kust, bij Esbjerg. Er gebeuren steeds vreemdere dingen. En het sproeien is de afgelopen weken echt niet normaal. Ik vraag me al een tijd af waar ze in hemelsnaam zoveel vliegtuigen, piloten en voorraad om te sproeien vandaan halen. En ze doen het niet alleen boven NL, ze doen het overal. Maargoed… dat hoef ik jou allemaal niet uit te leggen, je weet hoe en wat. Ik begrijp wel waarom niemand het ziet, maar ik begrijp het ook weer niet. Het is elke week een f@#&ing luchtshow boven onze hoofden. Op windstille dagen sproeien ze in een uurtje de lucht wit. Maar de consumenten zijn te druk met werken en consumeren om iets te zien en ze slapen dus als je ze er op probeert te wijzen worden ze geïrriteerd en roepen ze allemaal… DAT ZIJN CONTRAILS. Ik begrijp het wel, het is nogal wat als je vanuit ontkenning moet toegeven dat alle strepen in de lucht chemtrails zijn… want het zijn er zo enorm veel per dag, dat is bijna niet te geloven. Zoals ik zeg… ik kan amper bevatten dat zoveel piloten en zoveel vliegtuigen zomaar zo’n megaoperatie kunnen uitvoeren zonder dat er een klokkenluider opstaat. Ze moeten miljoenen en miljoenen tonnen chemtrail op voorraad hebben en er moet een complete logistiek achter zitten… en niemand praat. Het zal allemaal wel gecompartmentaliseerd zijn ofzo. Ik hoop dat we de dag nog meemaken dat er een einde komt aan deze totale waanzin en dat alle 1Dimensionale zombies wakker schrikken uit hun verblindende verslavingen en hun slavenarbeid en dan ons de oren van de kop lullen over deze mega misdaad tegen de mensheid, al het leven en moeder aarde.

    Houd je haaks Immortal, laat je niet gek maken, dat is wat ze willen. Uiteindelijk gaat alles voorbij en dan zal iedereen beseffen wat er boven onze hoofden allemaal is gedaan. Als we dan allemaal nog leven 😉

    • Let God sort them out oktober 6, 2023 Bij 14:11
     Ja, ik zag het, wat je schreef over dat vliegtuig. Ik zag het ook op de flight radar. Hier vliegen regelmatig helicopters over tegenwoordig. Kort geleden hoorde ik ene Schoonjans van de ESA praten op de radio. Zie hier:

     https://www.nporadio1.nl/nieuws/buitenland/62d83a87-5989-49df-bdd9-3620b3ecaa25/esa-topman-philippe-schoonejans-voor-2030-moet-de-eerste-europese-astronaut-op-de-maan-staan

     Ik hoop dat mensen de touwtjes gaan verbinden. De strepen zijn er om de gevolgen van de schade aan het firmament te mitigeren. HAARP veroorzaakt enorme schade, en dat kan mbv die strepen enigzins worden verholpen. De korte dunne streepjes zijn geleider voor de EMF die gebruikt wordt tegen de ionosfeer. Daarna wordt er gevolgd met lange vette om vocht aan te trekken en een bufferende wolkenlaag te plakken. Dat er geen klokkenluiders zijn… die waren er wel, maar het wordt allemaal snel in de doofpot gestopt. Ik werd / word ook uitgelachen. De meeste vliegtuigen zijn wit, zonder markeringen. Sommige commerciële airliners doen het ook. Of de piloten het weten, geen idee, maar het lijkt er niet op.

     Die strepen zijn er niet om mensen uit te moorden en ze te besproeien met gifstoffen. Ja, er zitten per definitie kankerverwekkende stoffen in, maar niet met die bedoeling. De strepen zijn er om de weerscondities te beheersen. Als jij met EMF tegen het dak van het huis zit te timmeren, dan gaat er heel wat mis met de lucht, iaw het klimaat. Vandaar dat Bully Gates ook een permanente zonwering wil implementeren met 2030. (Het zou verder wel kunnen dat ze ook pathogenen in de mix doen om ziektes te veroorzaken, maar ik denk het niet. Chemisch gezien zou dat veel werk zijn.)

     Maar die ruimtevaart staat hoog op de lijst, en om dat te kunnen doen, moet het dak van het huis gesloopt worden. Dat zijn de plasmalagen. Als die naar de knoppen zijn, dan is het hek van de dam, dan is het leven ‘as we know it’ voorbij.

     Helaas kijkt niemand verder dan zijn neus lang is, en word je beschimpt als je deze dingen aan je medemens vertelt. Kijk naar de reacties hier. Maar mss willen de mensen het wel… lekker ‘naar de sterren’ met zijn allen.

     Heb je dat programma, The Last Alaskans, wel eens gezien, hoe ze lange tijd in het donker zitten? Probeer je dat voor te stellen met die waanzin van Bully Gates. Zo gaat het worden als de zonnestralen geblokkeerd worden dankzij die waanzin geoengineering. Who cares, ruimtevaart? kunnen ze elkaar in de ruimte gaan afmaken. Groeten, hou je haaks.

   • @Immortal…

    Interessant filmpje over Olgacom. Dat is alvast meer informatie dan ik tot nu toe kan vinden over producenten. Nederland is een hele grote speler in dit satanische piramidespel. Ons koningshuis en onze politiek zijn zo mogelijk de grootste verraders uit de hele geschiedenis. Pedofiele, bloeddorstige, helhonden in schaapskleren. Ze hebben een kneuterig gezellig landje gecreëerd om te zorgen dat wij zonder op of om te kijken de slachtvloer oplopen. Bah… ik bid dat we deze monsters gaan stoppen, want bidden lijkt het enige dat we kunnen doen zolang we ons niet organiseren en deze oorlog als een oorlog gaan zien en opstaan om te vechten voor het voortbestaan van de mensheid. Ik houd vertrouwen dat we op een zeker moment opstaan en dan beseffen dat wij in aantallen werkelijk niet te stoppen zijn als we echt voor onze levens gaan vechten. We moeten met gemak een leger van 1 miljoen kunnen vormen als de druk oploopt… ik bid dat we gaan opstaan, dan is dit allemaal heel snel klaar.

 3. Dat de zonne-activiteit de grootste invloed op het klimaat is, is bekend en erkend.

  Maar : gemiddeld genomen, gaan variaties in het klimaat –
  samenstelling atmosfeer, temperatuur, enz –
  langzaam, en vergen vele tientallen / honderden / duizenden jaren.

  De oorzaken van de toestanden in de wereld, zijn allemaal : menselijk.
  Honger, ziekten, branden, oorlogen, zijn allemaal door mensen veroorzaakt.

  • Ik ken deze wetenschap niet maar uit de geschiedenis blijkt dat:

   https://fortune.com/2023/07/27/why-extreme-heat-not-just-climate-change-el-nino-volcano/
   It’s not just climate change: Here’s how El Niño and a huge underwater volcanic eruption led to extreme heat in 2023, from an expert who’s mapped various sections of the Earth – BY MICHAEL WYSESSION AND THE CONVERSATION – july 27, 2023

   Three additional natural factors are also helping drive up global temperatures and fuel disasters this year: El Niño, solar fluctuations and a massive underwater volcanic eruption.

   In an unusual twist, the largest volcanic eruption of the 21st century so far, the 2022 eruption of Tonga’s Hunga Tonga-Hunga Ha’apai is having a warming and not cooling effect.
   Alleen heb nl daar weinig van gemerkt, zomer was koel en natter dan gemiddeld.

   Wikipedia – Timeline of volcanism on Earth

   Pinatubo, island of Luzon, Philippines; 1991, June 15; VEI 6; 6 to 16 km3 (1.4 to 3.8 cu mi) of tephra;[6] an estimated 20,000,000 tonnes (22,000,000 short tons) of SO 2 were emitted[2] – koele zomer

   Krakatoa, Indonesia; 1883, August 26–27; VEI 6; 21 km3 (5.0 cu mi) of tephra[11] – beroemd in nederland (At least 30,000 dead) ging samen met wereldwijde 5de cholera epidemie

   Mount Tambora, Lesser Sunda Islands, Indonesia; 1815, Apr 10; VEI 7; 160–213 km3 (38–51 cu mi) of tephra;[12][6] an estimated 200,000,000 t (220,000,000 short tons) of SO2 were emitted,
   produced the “Year Without a Summer”[13]

   Grímsvötn, Northeastern Iceland; 1783–1785; Laki; 1783–1784; VEI 2; 14 km3 (3.4 cu mi) of lava, an estimated 120,000,000 t (130,000,000 short tons) of SO2 were emitted,
   produced a Volcanic winter, 1783, on the North Hemisphere.[17][18]
   In nederland Hierdoor overstroming —-> Watersnood van 1784
   Tijdens de watersnood van 1784 braken op verschillende plaatsen in het Nederlandse rivierengebied dijken na ijsgang als gevolg van de strenge winter van 1783-1784

   Lake Toba (size: 100 x 30 km), Sumatra, Indonesia; VEI 8; 73 ka ±4; 2,500 to 3,000 cubic kilometers (599.8 to 719.7 cu mi) of tephra; probably six gigatons of sulfur dioxide were emitted (Youngest Toba Tuff).[2][37][38][39][40] prachtig daar nu.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Volcanic_winter_of_536
   The volcanic winter of 536 AD was the most severe and protracted episode of climatic cooling in the Northern Hemisphere in the last 2,000 years.[1] The volcanic winter was caused by at least three simultaneous eruptions of uncertain origin, with several possible locations proposed in various continents. Most contemporary accounts of the volcanic winter are from authors in Constantinople, the capital of the Eastern Roman Empire, although the impact of the cooler temperatures extended beyond Europe.
   The lingering impact of the volcanic winter of 536 was augmented in 539–540, when another volcanic eruption caused summer temperatures to decline as much as 2.7 °C (4.9 °F) below normal in Europe.[2] There is evidence of still another volcanic eruption in 547 which would have extended the cooler period. The volcanic eruptions caused crop failures, and were accompanied by the Plague of Justinian, famine, and millions of deaths and initiated the Late Antique Little Ice Age, which lasted from 536 to 560.[3]

   SO2 = zwaveldioxide
   Conclusie vulkaan uitbarstingen kunnen groot effect hebben op het weer dat meerdere jaren aanhoud maar zelfs dan is dat niet meer dan een tijdelijke dip in het klimaat. Dit geld waarschijnlijk ook voor zonnevlekken. MAar de positie van de aarde ten opzichte van de zon en de timing in de diverse cyclussen van aarde en zon hebben zeer grote blijvende en sturende invloed. En al die gassjes als co2, so2 en nh4 die reageren weg in de organische materie van de aarde (De cyclus van het leven op aarde – gaiya ofzoiets) en hebben enkel tijdelijk en tamelijke zwakke invloed.

   • “The volcanic winter of 536 AD”…..Egyptische geschriften vertellen het verhaal over de mensen uit het noorden die door enorme rampspoed waren getroffen, hun land was zwart…..tot 3 x toe probeerden de mensen uit het noorden de middellandse zee over te steken en tot 3x toe werden ze door Egyptische schepen tot zinken gebracht….

    Alles hoort bij de getijden van de aarde…..nieuwe ronde, nieuwe kansen…of gewoon gefucked….

  • Boiling Pete
   Je spreekt jezelf heel erg tegen in een poging evenwichtig over te komen. Als de zon het belangrijkste is dan spelen langzame verandering in de atmosfeer geen rol.

   Kijkend naar de recente geschiedenis veranderd het klimaat ingrijpend met een periode van ~900 jaar. Romeinse maximum, middeleeuwen en afgelopen eeuw waren warme perioden. Klimaat is gewoon weer over langere periode. En niets is zo veranderlijk als het weer.

   En het weer kan snel veranderd worden door chemicaliën in de atmosfeer te brengen. En bv de uitbraak van de Krakatau zorgde instant voor 2 jaar ernstige kou op het noordelijk halfrond. Dit veranderd het klimaat niet.

   Ik zie wel wat het klimaat met ’toestanden in de wereld’ te maken heeft. De grote volksverhuizingen werden veroorzaakt door mislukte oogsten tengevolge van een snel veranderend KOUD klimaat.

 4. Er waren geen tekorten, de globalisten zette de productie stop. En hier en daar stond een fabriek in de brand
  Allemaal geregisseerd.

  • Er zijn nu nog geen voedsel tekorten maar die zullen er ongetwijfeld wel gaan komen.

   Het zal steeds moeilijker en dus duurder worden om nog nieuwe vindplaatsen van fossiele brandstoffen te vinden en te ontginnen.

   Dank zij de met brandstof aangedreven mechanische landbouwmachines is men tot nu toe in staat geweest om genoeg voedsel te produceren om de exploderende wereldbevolking te kunnen blijven voeden.

   Als er minder of geen brandstof meer is om de landbouwmachines te laten werken zal de voedselproductie drastisch gaan verminderen en bijzonder duur worden.

   Iedereen die een beetje vooruit kijkt, ziet wat de gevolgen van de in de 20ste eeuw (in de derde wereld) in gang gezette bevolkingsexplosie zullen zijn.

   Lees het boek ‘A Bigger Problem than Climate Change: The End of Oil’ (Dr. Vernon Coleman).
   De goedkope Kindle versie ervan is onder andere te koop bij amazon.nl

    • Of olie nu fossiel of abiotisch is, maakt in feite weinig uit. Feit is dat de plaatsen waar het gevonden wordt steeds moeilijker te exploiteren zullen zijn en bijgevolg zal olie dan ook schaarser en duurder worden.

     Dit gegeven gecombineerd met een daling van de temperatuur als gevolg van het komende zonneminimum en een daling van het CO2 gehalte dat voedselgewassen nodig hebben (en voorkomt dat de Aarde een diepvries wordt), zal wellicht zorgen voor een ‘perfect storm’, lees hongersnood.

     • ‘Feit is dat de plaatsen waar het gevonden wordt steeds moeilijker te exploiteren zullen zijn en bijgevolg zal olie dan ook schaarser en duurder worden.’

      Is dat een feit of is dat wat ze ons vertellen? Ik geloof er namelijk niks meer van. De aardr produceert onophoudelijk olie en gas. De olie en gasvelden vullen zich gewoon. De mensen die ons voorliegen, besturen en onderdrukken en verdelen ons met schaarste modellen die allemaal gelogen zijn.

      • Het kan zijn dat de olie en gasvelden zich gewoon terug vullen, maar als wij deze velden sneller leegpompen dan dat ze zich kunnen terug vullen, zitten we uiteindelijk wel met een groot probleem.

       Onze westerse geneeskunde is ‘verantwoordelijk’ voor een catastrofale bevolkingsexplosie in de derde wereld landen.

       Eens al die miljarden mensen – die hun leven en gezondheid aan ons te danken hebben – evenveel olie gaan gebruiken als wij hier in het Westen, zullen de olie velden sneller leeg gepompt worden dan dat ze zich ooit kunnen terug herstellen. “No good deed goes unpunished!”

      • Let God sort them out oktober 6, 2023 Bij 18:01
       “De aardr produceert onophoudelijk olie en gas.”
       Geen kritiek maar dat kan niet… de Aarde is een gesloten systeem – er komt geen nieuwe materie bij en er gaat geen materie uit. Wat zijn de ingredienten die de Aarde gebruikt om olie en gas aan te maken? Verdwijnt er ergens anders massa dat getransformeerd wordt tot olie en gas? Nee.

    • @Joris III…

     Dat is idd her meest acute en tegelijk het eenvoudigst op te lossen probleem. Ik kan niet wachten tot ze vogelvrij worden omdat wetten en regels zichzelf opheffen in de chaos die tegen het plafond klotst.

  • En wat dacht je van de stikstof ‘crisis’ en het daaraan gekoppelde verbod op kunstmest? Dat heeft in Sri Lanka al voor revolutie gezorgd vanwege ernstige voedseltekorten.

 5. When you read Nostradamus, you find the Covid predicted, and many more ugly things to come. And amazingly accurate, in hindsight. Suggesting also the ending of the EU monstrum.

  • wat wel ’toevallig is, ergens net na 2000 wellicht af 2004 oid, vermelden wat lieden dat er rond 2030 waarschijnlijk een grote meteoriet de aarde kan raken met vrij grote zekerheid.

   geen idee of dat klopt, maar heb jaren daarna nog eens gekeken en zelfde soort berichten waren er nog maar data iets later dacht ik, maar volgens hun was er een grote meteoriet oid die dan onze kant op komt in de baan van de Aarde, of met wat mazzel een net mis? anyhow, er schijnt wel wat te gebeuren rond die tijd, 2030-2035 vaak zie je die datums ook terug komen met doelen van of rond het WEF wat dan weer wat ‘hm’ is, echter het WEF gedoe kwam pas veel later in de picture, ja het WEF betstaat al heel lang, maar voor meesten niet relevant en onbekend zeg maar, of door MSM naar achtergrond gedrukt, afijn, spannende tijden… maar ergste vind ik de shit en leugens en druk en maatregelingen en diefstal van onze regeringen en foute MSM en eigenlijk bijna allen die verstrikt zijn aan de SStaat links of rechtsom, zij kunnen het van binnenuit veranderen, maar doen (op een paar uitzonderingen na) niks.

   Alsof ze doodsbang zijn of gehypnotiseerd door iets, kijk bv ook naar die maffe klimaatactivisten hoe eng die zijn en of de vaccin pushers of mindkajes idioten hoe gefixeerd ze zijn en de einde vd wereld idioten die gebruikt worden, kijk naar hun gezichten en ogen en uitdrukkingen en agressie naar anderen ook die LGBalfabeth figuren, gewoon eng, ala Zombies gebrainwashed scary people.

   • GTRene oktober 6, 2023 Bij 12:34
    Mooi gezegd. Er zou destijds ook het einde van de wereld komen. Rond de eeuwwisseling was dat. Ook rond 2011 weer. En er zou een grote meteoriet komen, nooit meer over gehoord. Er wordt altijd iets gepland met meteorieten die op de Aarde afstevenen. De enige die er weet van heeft is Bully Gates met zijn Harvard Buttboys die aan de zonneblokkering werken. Mij boeit het niet wat alle zonnedeskundigen ter wereld brullen, ik weet dat Bully Gates, HAARP en NASA achter het klimaatmisbruik zitten plus het misbruik van EMF, ELF en ULF als oorlogswapen. En dan die gehypnotiseerde klimaatactivisten en andere scary engnekken. Wat een griezelige totaal geschifte wereld is het geworden.

  • …verbazend hoeveel van onze spreekwoorden van deze knakker af komen…..het christendom heeft veel van deze man gejat, net als de mossels…

   net Chinezen, ideeën jatten en mooi kopieeren maar de kwaliteit laten schieten….

 6. Even gekeken en gelezen… fascinerend. Hoe verder je terug in de tijd gaat, hoe meer wijsheid. Hoe dichter je bij 2023 komt, hoe meer kennis (gedachten/geheugen) en hoe minder wijsheid (hart).

  Het ego gaat binnenkort sterven en dan zullen we terug in onze harten komen.

 7. Leuk he NASA 1 bak leugens over het heelal en planeten en niet te vergeten de zon die 93 miljoen kilometer van ons verwijderd is , wie dit nu allemaal nog voor waarheid aanneemt pffffff, YouTube wolken ACHTER de zon, 2 zonnen en nog veel meer van deze werkelijkheid, de zon verdwijnt niet achter de horizon maar uit zicht en dat is ook bewezen door wetenschappers en mensen die echt wakker zijn, kijk alleen maar eens wat Nasa betekent in het Hebreeuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in