Wanneer gaat het Russische winteroffensief beginnen? Sommigen dachten dat het in december zou zijn, wanneer de grond bevroren was. Nu naderen we februari.

Vergeet echter niet dat het zogenaamde Russische winteroffensief is bedacht door leunstoelgeneraals. Natuurlijk kan het bestaan als een van de vele scenario’s van de Russische generale staf en kan het nog steeds gebeuren en wel binnenkort, maar een winteroffensief kan ook veranderen in een lenteoffensief, of zelfs in een zomeroffensief. De planning moet flexibel zijn, gezien de steeds nieuwe ingrediënten in de mix. Zolang de Kievse troepen zichzelf onverwacht blijven vernietigen door zich in de artillerie-, raket- en drone-vleesmolen te werpen in het zuidoosten van Oekraïne, tussen Soledar en Artemovsk, met minimale Russische verliezen, waarom haast maken? Er is geen haast. De enigen met haast zijn in het Westen. Zij willen dat dit conflict snel wordt beëindigd, want het Westen staat op de rand van sociale, economische en politieke chaos, schrijft Batiushka.

Going, Going, Gone. In Moskou zijn er mensen die kunnen vioolspelen terwijl het Westen brandt.

Dus is er vertraging opgetreden. Waarom risico’s nemen als Kiev zelfmoord wil plegen? Laat ze het gewoon doen. Bovendien wijzen de laatste gebeurtenissen op meer redenen voor uitstel – interne verdeeldheid.

Allereerst was er op 17 januari het ontslag van Arestovitsj als adviseur van het kabinet van de president, ogenschijnlijk omdat hij de waarheid vertelde, namelijk dat het verwoeste flatgebouw in Dnipro direct of indirect was vernietigd door een slecht gerichte Oekraïense raket (niet voor het eerst…).

De volgende dag, op 18 januari, stortte de Franse Super Puma-helikopter neer in Brovary (niet in Kiev). Hierbij kwamen verschillende belangrijke personen om het leven, niet in de laatste plaats de minister van Binnenlandse Zaken en zijn plaatsvervanger, maar ook onschuldige kinderen in een kleuterschool. Een vriend die in de buurt woont, kon mij kort daarna feiten en foto’s verschaffen. Afgezien van de suggestie dat de Eurocopter werd neergehaald door een andere verkeerd gerichte Oekraïense raket, lijkt de crash te zijn ontstaan doordat de piloot laag in de mist vloog en een flatgebouw van 14 verdiepingen raakte. Mijn vriend zegt dat het luchtruim boven hen elke dag vol is met staatshelikopters, zo reist het Zelensky-regime. Te bang om het anders te doen. Vroeg of laat was een ongeluk onvermijdelijk. Wat de reden van de crash ook is, het betekent wel dat er nu gunstige vacatures zijn aan de top. Er is waarschijnlijk een machtsstrijd aan de gang. En dat is te verwachten, want de Kievse troepen zijn verjaagd uit de strategische stad Soledar, Artemovsk (Bakhmut) staat op het punt te vallen en daarmee de rest van de Donbass. Het is een nederlaag omdat de Oekraïense verliezen daar monumentaal zijn, om niet te zeggen suïcidaal.

  Kijk: Angstaanjagend moment waarop Oekraïense politicus drie handgranaten tot ontploffing brengt tijdens raadsvergadering

Als gevolg daarvan smeekt het regime in Kiev bij bepaalde landen in het Westen om meer tanks. In het beste geval krijgt het ongeveer 200 (in werkelijkheid waarschijnlijk minder dan 100) verouderde tanks en pantservoertuigen van verschillende westerse landen, en waarschijnlijk pas over enkele maanden. Terwijl het gisteren 2000 tanks en pantservoertuigen nodig heeft. Maar vooralsnog is het verdeelde Westen terughoudend om Oekraïne iets te geven, afgezien van lieve woordjes. Beloften, beloften… ze zijn zo goedkoop, vooral wanneer je zo krap bij kas zit en je weet dat de Russen het meeste van je geschonken materiaal waarschijnlijk zullen vernietigen voordat het zelfs maar aan het front aankomt. Bovendien komt dit alles tegen de achtergrond van een Oekraïense economie die op korte termijn (niemand zal haar op lange termijn iets geven), maandelijks door het Westen in leven wordt gehouden (anders kunnen er geen salarissen of pensioenen worden betaald). En dit komt uit een Westen dat op de rand van sociale, economische en politieke chaos staat en tegen de achtergrond van een Oekraïens energiesysteem dat voorlopig voor 50% vernietigd is en een militair logistiek systeem dat ernstig verstoord is, door Russische raketten.

Geen wonder dat het regime in Kiev het Westen wantrouwt. Dat heeft geen bodemloze zakken. Zelensky loopt waarschijnlijk ten einde. Voor Kerstmis kreeg hij al een koude douche in Washington. Nu lijkt hij te worden tegengewerkt door de commandant van de Kievse strijdkrachten, Zaluzhny, die achter de rug van Zelensky om gesprekken schijnt te hebben gevoerd met zijn Amerikaanse collega in Polen. Over het algemeen hebben militairen een hekel aan oorlogen; die zijn alleen het werk van politici. Politici lopen immers niet het risico te bevriezen, verminkt te raken of in doodsnood te sterven. Misschien komt er een herschikking aan in Kiev. Wat de Amerikaanse marionettenspelers ook bevelen. Maar het probleem hier is of de Amerikaanse marionettenspelers weten wat ze willen bevelen? Ze lijken onderling verdeeld.

Terwijl Washington en zijn NAVO-bondgenoten geen strategie hebben om de oorlog in Oekraïne te winnen, laat staan een exit-strategie, hebben de Russen die wel. In de vier maanden sinds Rusland de gedeeltelijke mobilisatie heeft bevolen, hebben 300.000 extra reservisten zich bij hun eenheden in het oosten of langs de noordgrens van Oekraïne gevoegd. Ondertussen patrouilleert in het zuiden de Russische Zwarte Zeevloot. Tot nu toe heeft de Russische infanterie niet echt deelgenomen aan deze oorlog. Tot nu toe is het meeste werk gedaan door lokale anti-Kiev Oekraïense (Donbass) vrijheidsstrijders en de contractgroep Wagner. Het toneel is klaar voor een grondoorlog, vanuit het oosten, of vanuit het noorden, of vanuit het zuiden, of misschien wel allemaal samen. De nachtmerrie van Washington. Want niemand in Washington, gewend om te vechten tegen slecht getrainde, suïcidale fanatici die alleen gewapend zijn met kalasjnikovs, had dit ooit voorzien. 500.000 + gewapende Russen wachten aan de grenzen van Kievs grondgebied om hun Oekraïense broeders en zusters te bevrijden van het Amerikaanse marionettenregime in Kiev. En de enige slecht getrainde, suïcidale fanatici hier zijn de Kievse troepen.

  Lentetijd voor Globalisten - De Globalistennazi's

Going, Going, Gone. In Moskou zijn er mensen die kunnen vioolspelen terwijl het Westen brandt.

Laten we niet vergeten dat het conflict in de Oekraïne gaat over de strijd van de Verenigde Staten om hun dinosaurusstatus als ’s werelds laatste supermacht te behouden. Meer precies gaat het om de poging van Amerika om China als rivaal te vernietigen. Want aangezien China samen met Rusland onverslaanbaar is, moet China worden aangevallen via Euraziatisch Rusland. In deze waanzinnige neocon-fantasie hebben de VS West-Europa over het hoofd gezien. In zekere zin is dat begrijpelijk, want zijn leiders zijn gewoon een stel hersenloze Pavloviaanse honden die hun meester in Washington willen kopiëren – en een stapel dollars helpt hun kwijlende imitatievermogen enorm. De fout van de VS is echter zoals gewoonlijk dat zij alleen naar hun marionetten kijken. Dit was dezelfde fout als in Bagdad en Kaboel, of wat dat betreft in Teheran en Saigon, om nog maar te zwijgen van Manilla en een groot aantal hoofdsteden in Latijns-Amerika. Stel een Engelssprekende ja-knikker aan, geef hem een Zwitserse bankrekening vol dollars en een Amerikaans paspoort, zorg ervoor dat hij de hoofdstad en het tv- en radiostation controleert en dan heb je het hele land in handen. Alleen Hamid Karzai niet en u ook niet.

West-Europa, de EU en het Verenigd Koninkrijk, met nog een paar stukjes en beetjes, wordt ook bewoond door 500 miljoen mensen (de overige 50 miljoen behoren tot de elite). Sommigen, vooral van de elite, wonen in de hoofdsteden. De overgrote meerderheid woont er niet en veracht over het algemeen degenen die wel in de hoofdsteden wonen. Vraag een Fransman wat hij vindt van “les sales parisiens” (smerige Parijzenaars), vraag een Roemeen wat hij vindt van de elite in Boekarest, een Pool wat hij vindt van die in Warschau of een Engelsman wat hij vindt van de Londenaren. Als u me niet gelooft, vraag het dan aan Macron in Frankrijk. Of vraag een willekeurige Fransman wat hij vindt van de echte heersers van Frankrijk – de schromelijk overbetaalde superelite in Brussel. De Engelsen haatten hen zo erg dat ze Brexit hadden. Veel Duitsers, die in grote meerderheid nooit de Duitse mark wilden opgeven, werden daar behoorlijk jaloers op, ook al heeft de incompetente en perfide Britse elite het Brexit-onderhandelingsproces totaal verknoeid.

  Poetin slaat het woke Westen om de oren met ongemakkelijke waarheden - "Maak uw eigen huis schoon... de schuldigen voor de crisis zijn in uw eigen omgeving te vinden"

Als in West-Europa de overgrote meerderheid hun leiders niet aanstaat, zullen ze zich uiteindelijk – zelfs de passieve Britten – van hen ontdoen en zullen ze leiders aanstellen die Washington niet aanstaan, Le Pen, Farage enz. Denk aan Orban? Hij is al aan de macht, evenals Erdogan (hoewel hij in Turkije zit). Het Oekraïense conflict geeft de totaal verouderde (1945) veiligheidsarchitectuur van Europa nu al een nieuwe vorm en dwingt tot een herschikking. Die herschikking zal niet in het voordeel van Washington uitvallen. In verschillende Europese landen wordt al gedemonstreerd tegen de NAVO. Maar wat de Amerikaanse marionettenelite eerder omver zal werpen, zijn stakingen en protesten. Europeanen haten hun elites. De verwende elites kunnen tegen hun volkeren zeggen: “Laat ze maar taart eten”. Maar ze zijn vergeten dat het volk brood wil.

Zodra West-Europa, inclusief zelfs het Verenigd Koninkrijk, weg is, komt er een einde aan het korte unipolaire tijdperk. Het domino-effect, van Kiev tot Dublin, is slechts een kwestie van tijd. Herinnert u zich de val van de Berlijnse muur in november 1989? Binnen vijfentwintig maanden viel het hele Oost-Europese Sovjetrijk, het ene land na het andere, totdat in december 1991 de Sovjet-Unie zelf viel. Van Berlijn tot Vladivostok. Welnu, de tijd is nu op voor het Amerikaanse Imperium op zijn beurt. Het zal ook vallen, en om dezelfde redenen. De SU (Sovjet-Unie) ging ten onder. Zo ook zijn tegenpool, de VS (Verenigde Staten). Rode sterren, witte sterren, ze hebben allebei hun tijd gehad. Houd uw ogen gericht op West-Europa.

Going, Going, Gone In Moskou zijn er mensen die kunnen vioolspelen terwijl het Westen brandt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne oorlog – Close combat gevechten in loopgraven (Video 18+) Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWOW! Gewoon… WOW! De waarheid komt naar buiten in Duitsland over Oekraïne
Volgend artikelWesterse escalatie dreigt tot verbreiding van wereldoorlog III
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. De enigen die haast hebben zijn de Westerse psychopatische neocons in Washington en in het Pentagon (zelf geloof ik het verhaal dat het leger achter Trump staat niet) de Amerikanen zien nu pas met lede ogen aan dat hun smerige spelletje verkeerd gelopen is.

  Oekraïense soldaten lopen rechtsstreeks in de gehaktmolen van Soledar via Bakmut, net zoals de auteur aangaf valt Bakhmut binnen een korte periode, ik kan mij voorstellen dat de generale militaire Russische staf handenwrijvend toe kijken hoe het Westerse plan om Rusland te knevelen mislukt ondanks 9 jaar ellende veroorzaakt te hebben in de Donbas.

  Denk dat de Russen hun plannen reeds klaar hebben liggen, het nieuwe oorlogs materiaal vanuit het Westen naar de NAVO proxy-staat wordt vervoerd omdeze in eerste plaats te vernietigen voordat de tanks en gepantzerde personeel dragers op het slachtveld arriveren. Medvedev had aangegeven dat een kernmacht niet kan verliezen, mocht Rusland verliezen dan blijft een kernoorlog niet uit, Amerika, Europa en NAVO staan diametraal tegenover Rusland zowel ideologisch als met normen en waarden.

  Op 19 januari vernietigden de Russische strijdkrachten in de richting van Donetsk zeven artilleriesystemen van groot kaliber – drie Franse Caesar zelfrijdende kanonnen, een Amerikaans gemaakt M-777 artilleriesysteem, Gvozdika zelfrijdende kanonnen en twee Akatsia zelfrijdende kanonnen. . De Oekraïense artillerie leed ook verliezen in andere sectoren van het front. Deskundigen merken op dat de effectiviteit van de strijd tegen vijandelijke batterijen is toegenomen na het verschijnen van nieuwe Russische tegenbatterijradars in de speciale operatiezone. Eveneens op 19 januari bespraken de Russische minister van Defensie Sergei Shoigu en zijn Wit-Russische tegenhanger Viktor Khrenin strategische afschrikkingsmaatregelen en de voorbereidingen voor de regionale groep troepen.

  https://iz.ru/1457301/andrei-fedorov-roman-kretcul-bogdan-stepovoi/sau-ne-mestnye-kak-v-donbasse-unichtozhaiut-zapadnuiu-artilleriiu

  • Adriaan W. januari 20, 2023 at 13:05
   Interessante, en enigzins griezelige opmerking, niet? “Medvedev had aangegeven dat een kernmacht niet kan verliezen, mocht Rusland verliezen dan blijft een kernoorlog niet uit, Amerika, Europa en NAVO staan diametraal tegenover Rusland zowel ideologisch als met normen en waarden.”

   Daar gaan Jan Klaasen en Katrijn… maar denk het niet. Het getreuzel gaat gewoon door. En je leest hier en daar dat Rusland allerlei controlerende systemen en digitale barricades opgericht heeft in hun samenleving, ook al zijn de mensen niet ingespoten met de GMO-gifspuit. Net zoals in China. Het lijkt echter wel zeker dat Oekriestan niet meer zal dienen als duistere broedkas voor de zieke plannen van de VS door deze ‘oorlog,’ hoe lang die ook moge duren om de rest van de menselijke onderdrukking programma’s er door te krijgen. Het stevent nog steeds af op Noord Aarde en Zuid Aarde. Of Oost en West Aarde, of bipolair (eigenlijk de beste benaming gezien de constante gekte) hoe je het ook bekijkt, en of die aarde nou plat, rond, hol is maakt niet uit. Rusland heeft wat roet in de kaviaar van het WEF en de NAVO gegooid.

   Maar vergeet vooral niet wat er achter de schermen gebeurt terwijl het Theater Oekrie doorsuddert, want achter die schermen wordt er nog steeds gesmeed aan de digitale boeien voor de mensheid.

   • Immortal januari 20, 2023 at 13:30

    Is het Oost-West-conflict nep?

    (Maakt het vergaren van steun voor Chabad Poetin een verrader?)

    Vormt het “christelijke” Rusland een echt obstakel?
    naar het satanistische westen of gewoon een ander excuus om een ​​wereldoorlog te hebben?
    Ik geloof dat de uitdaging echt is.

    Denk aan de beschietingen van Oekraïne op de Donbass gedurende negen jaar.
    Bedenk hoe Rusland het Westen ervan weerhield Assad te verwijderen.
    Merk op dat Klaws Swab niet zegt dat Rusland het model is.
    Merk op dat zowel Rusland als China de genderdysforie schuwen.
    Merk op dat Soros en zijn bedrijf de rijkdom van Rusland willen absorberen.

    Hieronder plaats ik echter het argument van Fred dat het allemaal een schertsvertoning is.

    Fred Baggins– ” De keuze die we krijgen (als we er echt een hadden) van dit zeer geavanceerde soort NWO-propaganda is als de keuze tussen Coke en Pepsi. Welke we ook kiezen, het zal in wezen dezelfde giftige rotzooi zijn , waar het in essentie om draait bij de UN-WEF-NWO-agenda’s en resets”

    Dit artikel is een weerlegging van het hier gepresenteerde argument dat het Rusland van Poetin een echte uitdaging vormt voor de globalistische dystopie die wordt verdedigd door het satanistische Joodse Westen.

    https://www.frontnieuws.com/de-wef-bijeenkomst-in-davos-toont-de-frontlinie-in-de-oorlog-van-de-systemen/

    • Adriaan W. januari 20, 2023 at 13:35
     Adriaan, dank. het is werkelijk mijn hoop dat Rusland echt geen poppekastmeespeler is, maar ik laat me niet meeslepen door hoop op een ‘bevrijder,’ wie dan ook. Ik ben cynisch genoeg om te beseffen dat mensen in posities van macht uiteindelijk allemaal gretig van het volk gebruik maken. Dat gezegd, ik ben het er mee eens dat Rusland op zeer verrassende wijze heeft gereageerd op de maffiose, initiële strategie van de NAVO en de EU om een arsenaal in Rusland’s achtertuin te plaatsen om ze kapot te kunnen maken en te beroven. Ook heeft Rusland al het recht zich hier tegen te verdedigen, en zeker in het licht van de leugens die Merkel recentelijk heeft geopenbaard. Je opgelijste punten spreken verder boekdelen. Wat mij vooral hoop geeft over Rusland is dat ze de mRNA gifspuit afgeslagen hebben – dat laat zien dat ze wisten hoe de vork in de steel zat, nog vóor de inspuiting begon – en dat ze de Russische bevolking hebben gespaard. Ook het feit dat Rusland de Russen in de Oekraine voldoende waarschuwingen had gegeven te vertrekken. Daar komt nog bij dat Rusland van de WEF website is gemieterd. Alles bij elkaar opgeteld, zitten ze duidelijk niet in de zak van de globalisten, maar het bevreemdt me dat het eea maar doortreuzelt. Rusland boeit het aannemelijk niet of EU er onder door gaat of niet, want ze zijn economisch duidelijk niet afhankelijk van deze markt. Eerder zie ik EU straks nog wel bij Rusland ondergebracht worden. Ik hou mezelf voor dat het Russische antwoord op de barbaren van de NAVO en de EU gebaseerd is op economisch en defensief zelfvertrouwen, en bovenal op geciviliseerd gedrag en weloverwogen beslissingen waar het belang van hun bevolking ook meetelt. Dit in tegenstelling tot het kwaadaardige, reptiliaans gedrag van de wereldgijzelaars. Beankt voor het inboezemen van een solide vertrouwen in onze kant van de zaak, en ik hoop dat je woorden vele anderen ook zo raken. 🙂

    • @ Adriaan W. januari 20, 2023 at 13:35,
     Waar het nu om draait is dat Rusland met de BRIC+ landen een andere visie hebben van hun land te regeren, dan wat het westen hanteert. In het westen vooral in Amerika zijn daar bedrijven zo groot en machtig geworden, dat ze de regeringen omkopen ten gunste voor hun bedrijf de wetten ervoor laten aanpassen door de omgekochte politici. Zodat die bedrijven wereldwijd ieder land leeg kunnen plunderen. Anders zal het desbetreffende land plat gebombardeerd worden door de NAVO en de Amerikaanse militairenmacht. Die als een privaat leger en beveiliging worden ingezet voor de buitenlandse projecten van de globalisten op kosten van de belastingbetaler. Op deze manier worden de globalisten steeds rijker en machtiger en de bevolkingen steeds armer en machtelozer.

     Terwijl Rusland en China dit absoluut niet accepteren, dat bedrijven de wet voorschrijven. Die willen de bedrijven onder de duim houden en voor hun eigen bevolking willen zorgen. Samenwerken en handel drijven op gelijke hoogte en respect voor elkaar. Die geloven dat met samenwerking een win – win situatie ontstaat, waar ieder van kan profiteren i.p.v. een klein clubje globalisten zoals in het westen de samenlevingen zijn opgebouwd op plundering en onteigening van de eigen bevolking ten gunste voor dat kleine clubje globalisten. Die nu steeds meer tegen hun groei grenzen aanlopen.

     Oekraïne was al helemaal opgekocht door de globalisten en in de Donbass is er het meeste te halen. 95% van het bnp van Oekraïne kwam uit de Donbass. Wat nu in Russische handen is samen met nog 2 zuidelijke stukken lucratieve grondgebieden. Die volgens de globalisten hun eigendom zijn, want zij hebben daar alles al opgekocht. Daarom wordt er als een male door het westen deze gebieden bestreden kosten wat het kost. De kosten worden zo wie zo bij de EU burgers neer gelegd.

     Die met elke zelf veroorzaakte crisis er rijker van worden en machtiger. Zodat er steeds meer crisissen ontstaan, omdat dit nu eenmaal een ideale winstmodel is geworden van de globalisten. Van maak een zelf bedacht probleem, voed dat probleem dat het een crisis wordt en bied de oplossing aan bij de regering. Alles wel in eigen beheer. Investering van 100 miljoen en een opbrengst van een paar miljard betaald door de belastingbetalers, mede door de omgekochte politici die de wetten ervoor aanpaste. De zogenaamde filantropen. Zoals wat Bill Gates en George Soros constant doen.

     Maar wat te denken van Coca Cola die in India al het grondwater voor de landbouw in gepikt hadden. Door veel dieper te boren naar grondwater en onbeperkt op te pompen, terwijl ze een vergunning hadden voor een bepaalde diepte en een bepaalde hoeveelheid grondwater. Gevolg het gehele landbouw gebied van een tientallen miljoenen hectares binnen een jaar of 10 compleet uitgedroogd. De Coca Cola fabriek werd afgebroken en verhuisde een paar honderd km verderop, om vervolgens het zelfde weer uit te halen. Maar toen werden ze betrapt en het land uit gegooid. Zo heeft toevallig elke bierbrouwer in Nederland een eigen waterbron op hun terrein. En die pompen ook ongelimiteerd grondwater op, waar wij als consument per kuub voor moeten betalen. De grote internationale westerse bedrijven kunnen alleen bestaan door plunderingen en onteigeningen van de plaatselijke bevolkingen.

     • Goeie, Qvic.
      Hetzelfde geplunder gebeurt kennelijk ook met het gas in Groningen, dat door Shell uit NL gezogen wordt. En ze betalen er niet eens belasting op terug. (volgens een talking head uit BE, ben zijn naam even kwijt.)

      • @ Immortal januari 21, 2023 at 00:36,
       De enorme energie prijzen van nu, zijn ook enkel fictief. Want de langlopende gas contracten met Rusland lopen nog steeds door en het geleverde gas wordt nog voor de oude prijs betaald door o.a. Shell en het zogenaamde staatsbedrijf de NAM. Maar er is sinds 2020 een verplichte energiebeurs door de EU opgericht. Daar moet iedere energie leverancier hun ware aanbieden, zodat de handelaren het tegen de spotprijs (de spotprijs is de marktwaarde van het moment) kunnen verkopen aan de consumenten. Zo lopen alle energie leveranciers zoals Essent, Shell, BP, Vattenfall binnen met miljarden winsten, zo ook de regeringen. Want een hoger energie prijs betekent een hogere opbrengst van de BTW. Het sprookje wat ons voorgehouden wordt is dat dit door Rusland komt, doordat zij Oekraïne binnen vielen en dat het zogenaamd door de sanctie komt.
       De grootste gasbel onder de Noordzee die grenst aan de noordelijke provinciën van Nederland pompt Shell, de NAM en BP dagelijks aardgas omhoog voor de Europese markt. Geen van alle betaald een rode cent aan belastingen, alle winst gaat bijna allemaal naar de aandeelhouders zoals het koningshuis.

       • Qvic januari 21, 2023 at 02:41
        Bedankt voor de extra uitleg. Klopt. Op benzine betaal je je ook scheel aan belasting die naar het H van O gaat. Groot bedrog alles bij elkaar. In de VS betalen mensen veel minder voor benzine, ook al zijn de afstanden daar veel groter. Dit komt door de schandalige btw die hier geheven wordt op brandstof.

 2. Zoals ik het zie, zitten ze allemaal op hetzelfde programma. Behalve dan dat Rusland geen zin heeft om onder het juk te komen van de WEF gekte – want Rusland wil zijn eigen versie van het programma afmaken, en niet die van de hersenloze WEFfer brigade. Maar al die parasitaire grootmachten moeten noodgedwongen nog wel allemaal samenwerken aan de ruimtevaart, naar Mars gaan, de Maan, en andere delen van ‘space’ veroveren, elkaar satellieten vernielen, etc etc. Dus ze moeten de afleiding nog wel even laten doortreuzelen voordat het gepeupel het eea begint te zien. Hoe verzorg je die afleiding? Door oorlogje te spelen, en het lang door te laten treuzelen en herhaaldelijk roepen dat de nucli bom komt. Want het covid digi-paspoort is er nog niet en ondertussen ook al lang weer vergeten. En de volgende pandemie is nog niet helemaal klaar met de volgende GMO-gifspuit ronde. En de cyber attack moet nog komen. En de space alien. Bovendien is de EU nog niet voldoende leeggezogen van zijn pensioenen. De schapekudde graast al weer lange tijd lekker ongestoord door. En ondertussen vermaken weldenkende mensen zich kostelijk met de thriller poppenkast. Of niet?

  • @ Immortal januari 20, 2023 at 13:08
   Alles wat ruimte vaart is, is fake. Het is een Hollywood en Bollywood project. Niemand of wat dan ook kan door de plasmakoepel heen. De maan is een reflectie in de aardse plasmakoepel, daar kun je niet op landen en er is geen achterkant van de maan, het is een doorschijnende hologram. Trouwens alles wat wij kunnen zien is een reflectie. op de maan kun je exact al onze werelddelen in zien. Dan ontdek je dat er veel meer continenten zijn en dat ze er hele andere oppervlaktes hebben, dan het ons is geleerd en die we bijna dagelijks met die fictieve beelden worden misleid.

   Zo is het continent Atlantis buiten ons gezichtsveld geplaatst, eventueel d.m.v. een aparte plasmakoepel (deze ligt ten oosten van het paaseiland). Zo ook een zeer groot continent ten noordoosten van Australië en ten zuidoosten van Japan, die omschreven werd in 1954 door de Amerikanen wat we nu Antarctica noemen. Vandaar dat niemand daar naar toe mag, zonder uitnodiging. Want op dat continent ligt geen vlokje sneeuw gezien de ligging van het continent. Zo ook staat dat continent nergens op kaarten afgebeeld net als die andere. Zodat er niemand op zoek gaat naar die ontbrekende continenten en eilanden op onze werkelijke wereldkaart.

   De zon bestaat uit alle edelgas soorten en er zit een gat in het midden wat in beelden als een zwart afdekplaat geplaatst is, zodat we er maar niet achter de waarheid mogen komen. Deze wordt door een sterk elektromagnetisch veld vanaf de aarde bestuurd onder de grond. Zoals de CERN hyperloop in Frankrijk vlak bij Bazel. Op de noordpool is ook een gedeelte waar niemand mag komen, want anders zou je de exacte locatie van de hyper elektromagnetische straal die de plasmakoepel overeind houdt kunnen waarnemen. Dat verklaard dat onze kompassen altijd naar het noorden wijzen. Want daar liggen een viertal eilanden waar leefbare temperaturen heersen rondom de straal. De reflectie van het sterke elektromagnetische veld van de straal via de plasmakoepel aan de binnenzijde worden af en toe zichtbaar en dat noemen we de aurora, die we alleen op de noordpool zichtbaar is. Want het zuiden is de ronde ijsmuur die het leefbare gedeelte van aarde bestrijkt. In Praag staat nog een oude astrologische klok van 600 jaar oud, die exact deze aardse gebieden aangeven, waar we nu in de tijd zitten.

   Alle zogenaamde satellieten die om de aarde zouden draaien zijn net zo’n sprookje, ze staan allemaal gewoon op de aarde. Dat is ook de smoes om je telefoon uit te schakelen of op vliegtuig modes te zetten in het vliegtuig, want die vliegen op een hoogte waar je geen verbindingen meer hebt boven de grote oceanen. Internet gaat gewoon via kabels over de zeebodem en in de grond door de landen. Dus die nieuwe enorme grote duikboot van Rusland kan zo de internet kabels richting Amerika kapot knippen op de zeebodem. Dan wordt Amerika blind voor hun informatie naar en van de rest van de wereld.

   • Qvic januari 21, 2023 at 02:04
    Qvic, zie hier nog eens de verwijzing naar Wim Carrette, die ik al een paar keer eerder had geplaatst voor eventuele interesse en ‘food for thought.’ Voor degenen die weten dat de maanlanding grote larie was, is de verklaring van Wim zeer interessant. Het is absoluut een mogelijkheid. Hier is nogmaals Wim Carrette, Crater Earth:

    https://www.bitchute.com/video/sNasLDFxs970/

    Echter, om te zeggn dat ‘ruimtevaart’ nep is, dat is het bagatelliseren van een heel groot probleem, dat mogelijk tot een enorme ramp kan leiden. Er wordt wel degelijk gesleuteld aan de ionosfeer, obv de patenten van Tesla, wat nu al jaren aan de gang is om door die ‘koepel’ heen te gaan. Inderdaad, het is niet mogelijk om door plasma heen te komen, en dus ook niet door de Van Allen Belt, maar het is wel mogelijk om beweging c.q. momentele openingn te krijgen in plasma, en dat heeft Tesla aangetoond, en dat is ook gelukt. Lees hierover ook Nick Begich, ‘Angels don’t play this HAARP’ ook al een paar keer eerder vermeld hier. Bernard Eastlund heeft Tesla’s patenten te pakken gekregen via J. Edgar Hoover, en zo is men aan de slag gegaan met het zagen aan de ionosfeer mbv EMF (zie HAARP) nadat Kay Bailey Hutchison er het groene licht voor gaf. Als je ‘ruimtevaart’ wilt ontkennen, gebruik het woord dan als een vervanger tussen aanhalingstekens van andere activiteiten, welke je dan ook terdege moet uitleggen, als je beweert dat ‘ruimtevaart’ niet zo is. Mij boeit het niet of er ‘ruimtevaart’ is of niet, omdat het gevaar schuilt in dat er geknoeid wordt met de beschermende capsule om de Aarde (of OP de Aarde; wat je prefereert, plat, hol, rond, maakt niet uit – er is plasma) om die te verwijderen, of op zijn best dusdanig af te slijten zodat vervoer door de plasma mogelijk gaat worden. Dit heb ik al meerdere keren proberen uit te leggen, dat dit een mogelijk groot gevaar kan zijn voor de bescherming van de Aarde en de bewoners, mens en dier. Als jij nu beweert dat dit helemaal niet klopt, dan zou het mooi zijn als je kan uitleggen waarom niet, en dan kunnen deze activiteiten ongestoord verder gaan, met alle gevolgen van dien. Dan wordt er geen enkel schaapje gestoord en kan het ‘klimaat activisme’ en de protesten ’tegen’ de ‘global warming’ weer heerlijk doorblaten, met soep gooien op schilderijen e.d., en kan de uitzuigerij van de CO2 belasting doorgaan, de larie van het stikstof programma en het afslachten van vee, en kunnen zwakzinnigen zoals Greta de jonge generaties bezig houden, en nog veel meer, zodat de geoengineers ongestuurd door kunnen sleutelen aan wat nu nog een mooie leefruimte is, maar straks niet meer. En vergeeet vooral je pensioen fonds niet die ook gespendeerd wordt aan deze destructieve geoengineering bezigheden en de enorme kosten van die gigantische ondernemingen die nooit goed doordacht zijn geweest.

    Wat er speelt aan de zuidpool is een groot raadsel, waar jij het fijne van lijkt te weten, dus vertel! Wat er met de zon aan de hand is, daar lijk jij ook het fijne van te weten, dus vertel! Dat de zon plotseling ‘harder gaat branden’ is larie, en wat Al Gore mensen op de mouw heeft gespeld, is een leugen. Maar als jij hier het fijne van weet, vertel! En verder gaan we gewoon lekker door met zijn allen zoals bijv Gates en WEF en Musk, het Vaticaan, en alle egotrippende geoengineers etc het willen!

    Je bedoelt je verhaal ongetwijfeld met de beste bedoelingen? Echter, elke afzonderlijke zin daarin vraagt om nog veel meer uitleg, en zonder die uitleg kunnen we net zo goed ophouden en gewoon meelopen met de rest van het circus in een ogenschijnlijke fantasie die heel veel geld kost, en tot enorme rampen gaat leiden. Als die geoengineers hun zin krijgen, is de tijd mogelijk zeer rijp voor een enorme ‘natuur ramp’. Persoonlijk vind ik het bijzonder onverantwoord om dit soort praktijken zonder instemming van de bevolking, en met hun geld, uit te voeren. Weinig mensen zijn er van op de hoogte, en zo blijft de bijzonder gevaarlijke leugen in stand. Wil jij deze leugen ook in stand houden? Wat is precies jouw bedoeling?

   • p.s. om mee te beginnen, over de satellieten – ik vind het best, hoor – maar leg uit:
    “ze staan allemaal gewoon op de aarde.”
    Bijvoorbeeld hoe staan ze ‘gewoon’ op de aarde. Waar? Hoeveel? En dat soort verduidelijking. Dat helpt. BVD

 3. Het eerste wat de “nieuwe” deense regering wil uitvoeren is het volk de Ukrainse rekening te laten betalen dmv. een vrije dag in te laten leveren.
  Te weten “Store Bededag” in werking vanaf 1686.
  Zelf hebben ze zich een loonsverhoging en belasting verlaging gegunt.

  Probleem is alleen dat de denen dit niet pikken.

  Oud (in Ukraine bankwezen) NATO Anders Fogh Rasmussen geeft orders aan bedrijven om zich terug te trekken uit China.
  Hij wil graag bestempelen dat China gevaarlijker is dan Rusland.
  Hij promoot zijn eigen business (& Zn. Goldman Sachs) tw. Alliance of Democracies.
  Lijkt verbazend veel op dat andere groepje in Davos.

  Fijn weekend en vergeet vooral niet te genieten.

 4. Heeft het westen echt haast?!
  En waarom dan?
  Voor Schwab had ik gelezen dat het zeer ongunstig is voor zijn distope plan .
  Proxy moet op bevel vd Amerikaanse bezetter
  Doorgaan.
  Europa en de VS veroorzaken een scheiden kloof die breder is dan de atl oceaan.
  Tot zover moet het komen.
  De KZ moet vernietigd. En dan de Roomse macht.
  We zijn nog niet bevrijdt.
  Let wel , het is Poetin die Europa bevrijdt.
  Opnieuw.

 5. Er speelt tegenwoordig dagelijks dit liedje door mijn hoofd:

  Onder de groene hemel in de blauwe zon
  Speelt het blikken harmonieorkest in een grote regenton
  Daar trekt over de heuvels en door het grote bos
  De lange stoet de bergen in van het circus Jeroen Bosch
  En we praten en we zingen en we lachen allemaal
  Want daar achter de hoge bergen ligt het land
  Van Maas en Waal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in