Duitse minister: Anticoronavirus-maatregelen zullen aanzienlijk ernstiger gevolgen hebben dan de ziekte zelf

3

Anticoronavirus-maatregelen zullen aanzienlijk ernstiger gevolgen hebben dan de ziekte zelf, vooral in ontwikkelingslanden, waarschuwde de Duitse minister van Economische Samenwerking en Ontwikkeling Gerd Muller.

De grimmige prognose werd door de Duitse ambtenaar in een interview met het Duitse dagblad Handelsblatt gemaakt. De pandemie heeft al een van de grootste honger- en armoedecrises ter wereld veroorzaakt, zegt Muller, en verdere schade zal worden aangericht dankzij de maatregelen die zijn genomen om de pandemie te bestrijden.

Men verwacht dit jaar alleen al op het Afrikaanse continent 400.000 extra sterfgevallen door malaria en HIV, terwijl nog eens een half miljoen mensen aan tuberculose zullen sterven.

De situatie is het gevolg van het feit dat het Westen en met name de EU hun hulpacties in de strijd tegen het Coronavirus in eigen land hebben ingezet in plaats van de verpauperden elders te helpen. De Covid-19-pandemie heeft het Westen enigszins verblind, dat de toenemende problemen in de rest van de wereld uit het oog heeft verloren, aldus Muller.

“De aanvoer van voedsel en medicijnen is niet langer gegarandeerd. Veel van de hulpprogramma’s van het Westen worden niet voldoende gefinancierd”, zegt hij.

Uiteindelijk zal de verwaarlozing van de problemen van de ontwikkelingslanden op het Westen terugslaan, meent de minister. De EU en met name Duitsland kijken naar de humanitaire rampen die zich voor onze deur voordoen.

De minister sluit niet uit dat er een nieuwe golf van massamigratie komt als gevolg van het Coronavirus en de maatregelen daartegen, aangezien de verwaarlozing van de ontwikkelingsregio’s door het Westen zal leiden tot armoede, oorlogen en als gevolg daarvan tot een nieuwe vluchtelingenstroom.

Hoewel de minister Covid-19 nog steeds ziet als een globale uitdaging, gelooft hij dat het uiteindelijk de armsten onder de armen het hardst zal treffen.

Wereldwijd zou het aantal bevestigde Coronavirus-infecties onder de 32 miljoen liggen, waarbij bijna een miljoen mensen al aan de ziekte zijn bezweken, volgens de laatste statistieken van Johns Hopkins University. Dergelijke voorspellingen zijn in het verleden echter veel te hoog gegrepen gebleken. De VS, India en Brazilië blijven de drie zwaarst getroffen landen, met meer dan de helft van de gevallen in de wereld.

Onder de Afrikaanse landen staat echter alleen Zuid-Afrika in de top-10 van de door Covid getroffen landen met meer dan 660.000 bevestigde gevallen. Edoch kan het lage aantal gevallen van het Coronavirus in Afrika het gevolg zijn van onvoldoende tests en kan de werkelijke situatie ter plaatse aanzienlijk slechter zijn.

Bill Gates over zijn aanstaande Covid-19 vaccinatie: “Je hebt geen keuze” – en kan nauwelijks zijn lachen inhouden

Vorig artikelAntiracisme-manie wordt steeds krankzinniger: deze bikinifoto “eigent zich vreemde cultuur toe”
Volgend artikelGenetische mutatie maakt jonge en gezonde mensen ernstig Coronaziek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. ‘Onder de Afrikaanse landen staat echter alleen Zuid-Afrika in de top-10 van de door Covid getroffen landen met meer dan 660.000 bevestigde gevallen.’

  Plaasmoorde in Zuid-Afrika ook onder de noemer ‘Covid’ ??!
  Zou zomaar kunnen … Alles voor de ‘Covid statistieken’.

  Duitse minister: “Anti Coronavirus Maatregelen Zullen Aanzienlijk Ernstiger Gevolgen Hebben Dan De Ziekte Zelf.”

  Indeed !!!

  https://healingsoundmovement.com/news/200/prik-mij-maar-lek-vaccinatie-symposium-compleet.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in